Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι τραμπουκισμος αυτο λεω, ετσι λειτουργει το συστημα, στρατο πας οχι κατασκηνωση η σε καποια δουλεια.. Φυσικα πολλοι δεν μπορουν να το δεχτουν και υπαρχει μεγαλη διαφορα απο μοναδα σε μοναδα αλλα ειναι εντελως αλλη κουβεντα αυτο.

Εγω ημουν και ΣΝ βεβαια (οχι απο επιλογη το "βυσμα" επεμενε οτι ειναι καλη ιδεα...) οποτε ισως και να εχω καπως διαφορετικη αποψη..

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν θα ελεγα οτι ειναι bullying αυτο που γινεται στο στρατο, τουλαχιστον εγω δεν το ειδα ετσι, οκ οταν εισαι νεος θα ακουσεις διαφορα αναλογα τη μοναδα που εισαι θα ακουσεις περισσοτερα η λιγοτερα. Υπαρχουν και οι extreme περιπτωσεις οκ αλλα οπως το βιωσα εγω το ειδα μερος της εκπαιδευσης, βασικα τα περιμενα χειροτερα τα πραγματα απο διαφορα urban legends που ακουγα..

Ενταξει μην ειμαστε και τοσο "μαλακοι" οπου παμε να θελουμε να μας συμπεριφερονται με το γαντι οκ.. 

Δεν ειναι τραμπουκισμος αυτο λεω, ετσι λειτουργει το συστημα, στρατο πας οχι κατασκηνωση η σε καποια δουλεια.. Φυσικα πολλοι δεν μπορουν να το δεχτουν και υπαρχει μεγαλη διαφορα απο μοναδα σε μοναδα αλλα ειναι εντελως αλλη κουβεντα αυτο.

Εγω ημουν και ΣΝ βεβαια (οχι απο επιλογη το "βυσμα" επεμενε οτι ειναι καλη ιδεα...) οποτε ισως και να εχω καπως διαφορετικη αποψη..

giphy.gif

Δημοσ.

dafuq-aaadcceaddefaaef.jpg

Δημοσ.

Τι ακριβως σας φαινεται περιεργο?? Η λεξη "βυσμα" το οποιο στην τελικη χειροτερα τα εκανε η οτι ακουγα ιστοριες "εξευτελισμου της προσωπικοτητας" και στην ουσια δεν ειδα τιποτα τετοιο.. Ολοι θα περασουν τη φαση "νεος" σε οποια μοναδα και να ειναι, αν δεν το δεχεσαι δεν ειναι bullying..

Μαθαμε μια λεξη και την καναμε καραμελα τωρα οκ..

Δημοσ.

βασιλη διαβασα και το αλλο post, απο περιεργια σε ποιο σχολειο πηγαινες γυμνασιο στα εξαρχια εκεινη την εποχη? εγω πηγαινα σε ενα στους αμπελοκηπους, στο μεσο της χρονιας ηρθε ενας αλβανος μεγαλυτερος απο εμας στην πρωτη γυμνασιου και μας ελεγε οτι ηρθε γιατι τον εδιωξαν απο αλλο γυμνασιο των εξαρχιων με καθηγητες μαλακες. το ατομο ειχε πραγματικα προβλημα, μας ελεγε οταν εμενε στην αλβανια ειχε σκοτοσει ανθρωπο και οταν τον κοιταμε να μην χαμογελαμε αλλα να εχουμε αγρια φατσα ηθελε να μας κανει να τον φοβηθουμε εγω δεν το εχαψα αυτο, οταν περασαν μερικες ημερες αυτος λερωνε τους τοιχους της ταξης με σπρευ και πλακωσε στο ξυλο ενα αλλο παιδι απο αλβανια και την ελεγε στους καθηγητες χωρις να φοβαται συνεπιες, αρχισε να πειραζει αλλους συμαθητες μου και μια μερα κατι πηγε και εκανε σε μια κοπελα μεσα στις τουαλετες και αυτη αρχιζε να ουρλιαζει στα κλαματα, μετα επενεβει ο αδερφος της που ηταν μεγαλυτερη ταξη και επεσε το ξυλο της αρκουδας εκει μπροστα σε ματια μαθητων και καθηγητων στο σχολειο, απο τοτε πηραν  αποβολη και θυμαμαι οταν εφευγε απο το σχολειο ελεγε θα λογαριαστουμε καποια στιγμη και θα δειτε τι θα παθετε, δεν τον ξαναειδαμε ποτε μας.

Στο 5ο γυμνάσιο ήμουν. Πιθανότατα μιλάμε για το ίδιο άτομο, από Μ άρχιζε το όνομά του και ήταν κοντοστούπης. Το δικό σου σχολείο τότε ήταν μήπως ένα πίσω από το γήπεδο του παναθηναϊκού; Νομίζω σε ένα σχολείο κάπου εκεί τον είχαν στείλει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπως υπάρχει μεγάλη διαφορά από σώμα σε σώμα...

Τα χειρότερα του Ναυτικού με το ζόρι πιάνουν τα "μέτρια" του ΣΞ...

Δημοσ.

Δεν διαφωνω απο τη στιγμη που ειπα οτι υπαρχουν διαφορες απο μοναδα σε μοναδα αλιμονο να μην ειχαν τα σωματα μεταξυ τους. Γενικα υπαρχει μεγαλη διακυμανση στο στρατο δυστυχως. Εγω δεν εχω εμπειρια απο ΣΞ/ναυτικο που λες, σε εμας ηταν ολοι σχετικα "ομοιομορφοι" για να το πω καπως, οποτε πιθανοτατα σε καποιες μοναδες που εχουν ατομα παχυσαρκα η με καποιες αλλες ιδιαιτεροτητες να συναντας και φαινομενα bullying.

Παντως ακομα δεν καταλαβα τις ειρωνειες, εβαλα "βυσμα" για να ερθω Αθηνα(μου ειχε πει για 6 μηνες ενω προβλέπονται 3 κανονικα) οχι για να περασω καλα, περασα πολυ χειροτερα απο το να ημουν απλος φανταρος και τελικα και 3 μηνες που ηρθα Αθηνα(δεν επιασε το βυσμα..) στη χειροτερη μοναδα κατεληξα(επειδη δεν ειχα βυσμα.. :P).. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για κοιτάχτε κάτι καλόπαιδα λεβεντόμαγκες Κρητικους , και κοιτάχτε και το παιδάκι το 20χρονο , τον Βαγγέλη που αγνείται ,

που κάθεται τέρμα αριστερά ,  πόσο φοβισμένος είναι.

Επίσης , δείτε πόσο φοβισμένοι είναι όταν μιλάνε στην Νικολουλη !!!

https://www.youtube.com/watch?v=sd_yjCdajZs

Δημοσ.

Το ότι δεν είναι εκδηλωτικός δεν σημαίνει και ότι φοβάται κιόλας.

Πολύ πιθανό μου φαίνεται να πέρναγε κατάθλιψη το παιδί και να κανε καμιά βλακεία στον εαυτό του.

Δημοσ.

Αν πραγματικα περνουσε αυτα ο Βαγγελης και ποτε δεν αναφερε τιποτα σε κανεναν εχει μερος ευθυνης και αυτος..

Τα Bullying συνηθως ειναι οργανωμενα και ποτε δεν θα μαθεις απο τους θυτες την αληθεια..

Δημοσ.

Η ανατριχιαστική μαρτυρία σπουδαστή

Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία ενός σπουδαστή της Σχολής που αποκάλυψε πως ένας από τους συντοπίτες του, είχε περάσει έναν ιμάντα γύρω από τον λαιμό του Βαγγέλη και παραλίγο να τον πνίξει.

Σύμφωνα με τον σπουδαστή τα μαρτύρια δεν είχαν τελειωμό για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς λίγο μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου οι συμφοιτητές του, τον έδεσαν με το ζόρι σε μια καρέκλα στο πλαίσιο «της πλάκας». Εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει και όταν τα κατάφερε, ένας από τους αυτούς τον ακολούθησε στο διάδρομο της εστίας, του πέρασε έναν ιμάντα στο λαιμό και τον τραβούσε με δύναμη.

Ο Βαγγέλης σύμφωνα με την μαρτυρία πήγε στο δωμάτιο του και κλειδώθηκε. Τότε οι Κρητικοί χτυπούσαν δυνατά την πόρτα απειλώντας τον πως αν δεν ανοίξει θα το μετανιώσει... Εκείνη την ημέρα ο Βαγγέλης δεν έφυγε ποτέ από το δωμάτιο του.

Χαρακτηριστικό του φόβου που ένιωθε ήταν πως επέλεγε να κάνει ντους στις 3 τα ξημερώματα για να μην τον δουν οι συμπατριώτες του και του κλείσουν το νερό.

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετές ταινίες για το θέμα και ήδη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του bullying είδα την ταινία που προβλήθηκε στα σχολεία πάνω στο θέμα αυτό και πως αντιμετωπίζεται. Με ρεαλισμό και φυσικά με αποδείξεις είδα ότι υπάρχουν λύσεις, αυτό που μου άρεσε είναι ότι στο τέλος τα παιδιά χειροκρότησαν την ταινία και αυτό είναι ένα δείγμα κατανόησης...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...