gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 αν ειναι καλή η πίτα απλά γαμεί δεν εχω χωρο στο στομαχι.θα πρεπει να διαλεξω ή κρεας ή πιτα.ειναι για τον anorymous αυτα... 1
Adon1s Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 άσχετο αλλά επειδή οταν θα παραγγείλω γύρω θα πάρω και 5-6 πίτες να υπάρχουν και ΠΑΝΤΑ περισσεύουν , οι κρύες πίτες γαμουν και δέρνουν το πρωΐ αλοιμένες με nucrema ή μαρμελάδα ή μαζί με τον καφέ . 1
Iris_89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Παλιά όταν ήμουν οδοντογλυφίδα έπαιρνα 2 δίπιτα φουλ. Πλέον επειδή προσέχω και δεν αντέχει το στομάχι μου, ένα δίπιτο με το ζόρι, συνήθως φουσκώνω στη μέση και το αφήνω.
Anorymous Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Η πιτες γαμουν και στα καρβουνα κομμενες , με μπολικο αλατι , και τα σουβλακια (καλαμακια) απο πανω να τις μουλιαζουν με το λενονοζουμι τους. οταν παπαριαζουν με ντοματα ψητη απο κεμπαμ επισης τα σπανε Πεινασα και εγω!!! 2
*nenya* Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Στο σουβλάκι μου γύρο κοτόπουλο σκέτο μέσα στην πίτα και απολαμβάνω όσο δεν πάει!! Ο χοιρινός γύρος πολλά λίπια ρε παιδιά. 1
Anorymous Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 άσχετο αλλά επειδή οταν θα παραγγείλω γύρω θα πάρω και 5-6 πίτες να υπάρχουν και ΠΑΝΤΑ περισσεύουν , οι κρύες πίτες γαμουν και δέρνουν το πρωΐ αλοιμένες με nucrema ή μαρμελάδα ή μαζί με τον καφέ . με φετα αδερφε τα σπανε επισης
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 άσχετο αλλά επειδή οταν θα παραγγείλω γύρω θα πάρω και 5-6 πίτες να υπάρχουν και ΠΑΝΤΑ περισσεύουν , οι κρύες πίτες γαμουν και δέρνουν το πρωΐ αλοιμένες με nucrema ή μαρμελάδα ή μαζί με τον καφέ . Μόνο να μην τις έχει με λάδι, αλάτι, ρίγανη, τότε δεν πρέπει να ταιριάζει και πολύ η νουκρέμα και η μαρμελάδα...
Adon1s Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ειδικά τότε είναι που είναι πιο νόστιμες , αυτό το κοντράστ αλμυρού-γλυκού είναι ούμπερ . Γενικά όσο πιο λίγο αλάτι τόσο καλύτερο , αλλά το στεγνωμένο λάδι (αν είναι λίγο) με νιφάδες ρίγανης και ελάχιστου αλατιού είναι η νοστιμιά . 2
Mau-Maus Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Καλα δεν υπαρχετε στην περιγραφη μιλαμε χααχαχαχαα ωραιοςςς
Gtr34 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Στο σουβλάκι μου γύρο κοτόπουλο σκέτο μέσα στην πίτα και απολαμβάνω όσο δεν πάει!! Ο χοιρινός γύρος πολλά λίπια ρε παιδιά. Δυστυχως και το κοτόπουλο έχει πολλά λίπη γιατί βάζουν πολλές πέτσες στον γύρο.
*nenya* Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Τί βάζουν;;;;;!! τέτοια λες και θα με κάνεις να μην ξαναφάω! 1
gatokoritso Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 νομιζες οτι με το κοτοπουλο θα τη γλυτωσεις?ΧΑ! 1
Anorymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 δεν εχω χωρο στο στομαχι.θα πρεπει να διαλεξω ή κρεας ή πιτα.ειναι για τον anorymous αυτα... Μπα δεν εχω θεματα μολις καταβροχθισα ενα
Gtr34 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δεν θέλω να σε ξενερώσω αλλά από άποψη ποιότητας, ο γύρος, είναι κατώτερος από το καλαμάκι κοτοπουλο/χοιρινό.Άσε που έχει αρκετή ποσότητα αλατιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα