Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ειναι καλή η πίτα απλά γαμεί

δεν εχω χωρο στο στομαχι.θα πρεπει να διαλεξω ή κρεας ή πιτα.ειναι για τον anorymous αυτα...

• Like 1
  • Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άσχετο αλλά επειδή οταν θα παραγγείλω γύρω θα πάρω και 5-6 πίτες να υπάρχουν και ΠΑΝΤΑ περισσεύουν , οι κρύες πίτες γαμουν και δέρνουν το πρωΐ αλοιμένες με nucrema ή μαρμελάδα ή μαζί με τον καφέ .

• Like 1
Δημοσ.

Παλιά όταν ήμουν οδοντογλυφίδα έπαιρνα 2 δίπιτα φουλ. Πλέον επειδή προσέχω και δεν αντέχει το στομάχι μου, ένα δίπιτο με το ζόρι, συνήθως φουσκώνω στη μέση και το αφήνω.

Δημοσ.

Η πιτες γαμουν και στα καρβουνα κομμενες , με μπολικο αλατι , και τα σουβλακια (καλαμακια) απο πανω  να  τις  μουλιαζουν με το λενονοζουμι τους.

οταν παπαριαζουν με ντοματα ψητη απο κεμπαμ επισης τα σπανε

Πεινασα :D

και εγω!!!

• Like 2
Δημοσ.

Στο σουβλάκι μου γύρο κοτόπουλο σκέτο μέσα στην πίτα και απολαμβάνω όσο δεν πάει!!

Ο χοιρινός γύρος πολλά λίπια ρε παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.

άσχετο αλλά επειδή οταν θα παραγγείλω γύρω θα πάρω και 5-6 πίτες να υπάρχουν και ΠΑΝΤΑ περισσεύουν , οι κρύες πίτες γαμουν και δέρνουν το πρωΐ αλοιμένες με nucrema ή μαρμελάδα ή μαζί με τον καφέ .

με φετα αδερφε τα σπανε επισης

Δημοσ.

Μόνο να μην τις έχει με λάδι, αλάτι, ρίγανη, τότε δεν πρέπει να ταιριάζει και πολύ η νουκρέμα και η μαρμελάδα...:P

Δημοσ.

Ειδικά τότε είναι που είναι πιο νόστιμες , αυτό το κοντράστ αλμυρού-γλυκού είναι ούμπερ . Γενικά όσο πιο λίγο αλάτι τόσο καλύτερο , αλλά το στεγνωμένο λάδι (αν είναι λίγο) με νιφάδες ρίγανης και ελάχιστου αλατιού είναι η νοστιμιά .

• Like 2
Δημοσ.

Καλα δεν υπαρχετε στην περιγραφη μιλαμε χααχαχαχαα  ωραιοςςς

Δημοσ.

Στο σουβλάκι μου γύρο κοτόπουλο σκέτο μέσα στην πίτα και απολαμβάνω όσο δεν πάει!!

Ο χοιρινός γύρος πολλά λίπια ρε παιδιά.

Δυστυχως και το κοτόπουλο έχει πολλά λίπη γιατί βάζουν πολλές πέτσες στον γύρο.

Δημοσ.

δεν εχω χωρο στο στομαχι.θα πρεπει να διαλεξω ή κρεας ή πιτα.ειναι για τον anorymous αυτα...

Μπα δεν εχω θεματα μολις καταβροχθισα ενα :P 

20150502_235452-1.jpg

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε ξενερώσω αλλά από άποψη ποιότητας, ο γύρος, είναι κατώτερος από το καλαμάκι κοτοπουλο/χοιρινό.Άσε που έχει αρκετή ποσότητα αλατιού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...