Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jimis98 είπε

αν πας με μετάθεση σε νέα μονάδα είναι υποχρεωμένη να σου δώσουν εβδομάδα προσαρμογής? σε έναν φίλο μου τον ανάγκασαν να πάρει άδεια

παίζει αν έρχεται απο παραμεθόριο να τον αναγκάζουν να παρει τα ΤΑΠ

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

έχω μια ερώτηση αυτοί που παρουσιάζονται εξ αναβολής θα ορκιστούν με όλους τους υπόλοιπους; Δηλαδή ουσιαστικά θα μείνουν στο κέντρο μια βδομάδα παραπάνω; Ή ορκίζονται ταχύτερα και παίρνουν άδεια; 

Και το δεύτερο, αν έχει κανείς καμία εμπειρία: αν πας να εξαγοράσεις τη θητεία σου τότε τη 15 μέρα θα πρέπει να βγεις για να κάνεις τις διαδικασίες, από ότι μου είπαν αυτό γίνεται σε συνεννόηση με το στρατόπεδο. Έχει κανένας καμία εμπειρία επί αυτού; Μετά μπαίνεις για άλλες 5 και τέλος. Σωστό;

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, aGka8l είπε

παίζει αν έρχεται απο παραμεθόριο να τον αναγκάζουν να παρει τα ΤΑΠ

δεν τις χανεις τις ταπ?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, jimis98 είπε

δεν τις χανεις τις ταπ?

Το σήμα λέει ότι έχεις δικαίωμα να τις πάρεις τον 1ο μήνα της μετάθεσης . Πριν 4 χρόνια που ειμουν εγώ έτσι ηταν

Δημοσ.

και αν μου πουν ότι τις έχω χάσει τι να κάνω υπάρχει κάποιο έγγραφο που να το αναφέρει? 

γνωρίζει κανείς από Γιάννενα? 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jimis98 είπε

και αν μου πουν ότι τις έχω χάσει τι να κάνω υπάρχει κάποιο έγγραφο που να το αναφέρει? 

γνωρίζει κανείς από Γιάννενα? 

ρωτας το 1ο γραφειο να σου πουν .

ή αν εχεις φυγει ηδη πες παπατζα απο το 1ο γραφειο της μονάδας μου είπαν οτι εχω δικαίωμα να τις πάρω τον 1ο μηνα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπαρχει καποιος νομος να τους το χτυπησω εκει?

για τιμητικες ουτε λογος?

Επεξ/σία από jimis98
Δημοσ.
6 ώρες πριν, pallisi είπε

Καλησπέρα σε όλους,

έχω μια ερώτηση αυτοί που παρουσιάζονται εξ αναβολής θα ορκιστούν με όλους τους υπόλοιπους; Δηλαδή ουσιαστικά θα μείνουν στο κέντρο μια βδομάδα παραπάνω; Ή ορκίζονται ταχύτερα και παίρνουν άδεια; 

Και το δεύτερο, αν έχει κανείς καμία εμπειρία: αν πας να εξαγοράσεις τη θητεία σου τότε τη 15 μέρα θα πρέπει να βγεις για να κάνεις τις διαδικασίες, από ότι μου είπαν αυτό γίνεται σε συνεννόηση με το στρατόπεδο. Έχει κανένας καμία εμπειρία επί αυτού; Μετά μπαίνεις για άλλες 5 και τέλος. Σωστό;

Ευχαριστώ. 

εγω , ορκιστηκα μαζι με τους εκτος εσσο, αν εννοεις αυτο. Ημασταν 6 ατομα μονο, και φυγαμε νωριτερα απο την κανονικη εσσο

Δημοσ.

Ρε παιδια στην Αεροπορια οι εξοδοι ειναι τα off? Δλδ παιζει να εχεις 1 μεσα 3 εξω και να εισαι 3 μερες εξω;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lastjedi είπε

Ρε παιδια στην Αεροπορια οι εξοδοι ειναι τα off? Δλδ παιζει να εχεις 1 μεσα 3 εξω και να εισαι 3 μερες εξω;

Τα off δεν πατάς καθόλου, κάθεσαι σπίτι σου 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σαν 8μηνος ποσο καιρο πριν το 4μηνο να κανω τα χαρτια της μετάθεσης για να μη μου ρθει στο 7μηνο;

Επισης να τα κανω στη μοναδα μου η στο ρουφ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...