jimis98 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 για τον π@@@ δεν του αρεσει καθολου σκεφτεται να φυγει
aGka8l Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, jimis98 είπε αν πας με μετάθεση σε νέα μονάδα είναι υποχρεωμένη να σου δώσουν εβδομάδα προσαρμογής? σε έναν φίλο μου τον ανάγκασαν να πάρει άδεια παίζει αν έρχεται απο παραμεθόριο να τον αναγκάζουν να παρει τα ΤΑΠ
pallisi Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σε όλους, έχω μια ερώτηση αυτοί που παρουσιάζονται εξ αναβολής θα ορκιστούν με όλους τους υπόλοιπους; Δηλαδή ουσιαστικά θα μείνουν στο κέντρο μια βδομάδα παραπάνω; Ή ορκίζονται ταχύτερα και παίρνουν άδεια; Και το δεύτερο, αν έχει κανείς καμία εμπειρία: αν πας να εξαγοράσεις τη θητεία σου τότε τη 15 μέρα θα πρέπει να βγεις για να κάνεις τις διαδικασίες, από ότι μου είπαν αυτό γίνεται σε συνεννόηση με το στρατόπεδο. Έχει κανένας καμία εμπειρία επί αυτού; Μετά μπαίνεις για άλλες 5 και τέλος. Σωστό; Ευχαριστώ.
jimis98 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, aGka8l είπε παίζει αν έρχεται απο παραμεθόριο να τον αναγκάζουν να παρει τα ΤΑΠ δεν τις χανεις τις ταπ?
j0hnn1e Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 15 minutes ago, jimis98 said: δεν τις χανεις τις ταπ? Όχι
aGka8l Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 41 λεπτά πριν, jimis98 είπε δεν τις χανεις τις ταπ? Το σήμα λέει ότι έχεις δικαίωμα να τις πάρεις τον 1ο μήνα της μετάθεσης . Πριν 4 χρόνια που ειμουν εγώ έτσι ηταν
jimis98 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 και αν μου πουν ότι τις έχω χάσει τι να κάνω υπάρχει κάποιο έγγραφο που να το αναφέρει? γνωρίζει κανείς από Γιάννενα?
aGka8l Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, jimis98 είπε και αν μου πουν ότι τις έχω χάσει τι να κάνω υπάρχει κάποιο έγγραφο που να το αναφέρει? γνωρίζει κανείς από Γιάννενα? ρωτας το 1ο γραφειο να σου πουν . ή αν εχεις φυγει ηδη πες παπατζα απο το 1ο γραφειο της μονάδας μου είπαν οτι εχω δικαίωμα να τις πάρω τον 1ο μηνα .
jimis98 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) δεν υπαρχει καποιος νομος να τους το χτυπησω εκει? για τιμητικες ουτε λογος? Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από jimis98
najinblue3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, pallisi είπε Καλησπέρα σε όλους, έχω μια ερώτηση αυτοί που παρουσιάζονται εξ αναβολής θα ορκιστούν με όλους τους υπόλοιπους; Δηλαδή ουσιαστικά θα μείνουν στο κέντρο μια βδομάδα παραπάνω; Ή ορκίζονται ταχύτερα και παίρνουν άδεια; Και το δεύτερο, αν έχει κανείς καμία εμπειρία: αν πας να εξαγοράσεις τη θητεία σου τότε τη 15 μέρα θα πρέπει να βγεις για να κάνεις τις διαδικασίες, από ότι μου είπαν αυτό γίνεται σε συνεννόηση με το στρατόπεδο. Έχει κανένας καμία εμπειρία επί αυτού; Μετά μπαίνεις για άλλες 5 και τέλος. Σωστό; Ευχαριστώ. εγω , ορκιστηκα μαζι με τους εκτος εσσο, αν εννοεις αυτο. Ημασταν 6 ατομα μονο, και φυγαμε νωριτερα απο την κανονικη εσσο
lastjedi Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Ρε παιδια στην Αεροπορια οι εξοδοι ειναι τα off? Δλδ παιζει να εχεις 1 μεσα 3 εξω και να εισαι 3 μερες εξω;
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, lastjedi είπε Ρε παιδια στην Αεροπορια οι εξοδοι ειναι τα off? Δλδ παιζει να εχεις 1 μεσα 3 εξω και να εισαι 3 μερες εξω; Τα off δεν πατάς καθόλου, κάθεσαι σπίτι σου
Dantε Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Σαν 8μηνος ποσο καιρο πριν το 4μηνο να κανω τα χαρτια της μετάθεσης για να μη μου ρθει στο 7μηνο; Επισης να τα κανω στη μοναδα μου η στο ρουφ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις