DYEL Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ρε παιδια,ξηγήστε μου λιγο καθε ποτε εχει εσσο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ρε παιδια,ξηγήστε μου λιγο καθε ποτε εχει εσσο? http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/katataksi_1.asp 1
PC_MAGAS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 γιατί να σε πανε στον κυπριακό στρατό κ οχι στον τουρκικό ? Κυπριακό στρατό ΔΕΝ πας παρόλα αυτά εάν δεν είσαι Πεζικο αλλά Πυροβολικό, Τεθώρακας, Καταδρομέας στταννταρτ θα κάνες με Κυπρέους. Για ΄Ερευνα Πληροφορικής ή Διαβηβάσεις πιστεύκω παίζει και τα 2. Εκτός εάν εννοεις να Αλλάξειις την Ελληννική Ιθαγένεια με Κυπριακή τότε εκεί δεν ξέρω τι παίζει.
DYEL Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/katataksi_1.asp αυτο τοτε ειναι μπουρδα? στο τελος τις σελιδας: http://www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=63
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Έχουν αυξηθεί εδώ και κάμποσα χρόνια... 1
DYEL Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Έχουν αυξηθεί εδώ και κάμποσα χρόνια... αι στα διαλα... και ειναι και απο τα πρωτα αποτελεσματα στο google αυτο το site... εστω αν κανω αναβολη την επομενη βδομαδα στην χειροτερη θα μπω ιανουριο και οχι φεβρουαριο που νομιζα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Κυπριακό στρατό ΔΕΝ πας παρόλα αυτά εάν δεν είσαι Πεζικο αλλά Πυροβολικό, Τεθώρακας, Καταδρομέας στταννταρτ θα κάνες με Κυπρέους. Για ΄Ερευνα Πληροφορικής ή Διαβηβάσεις πιστεύκω παίζει και τα 2. Εκτός εάν εννοεις να Αλλάξειις την Ελληννική Ιθαγένεια με Κυπριακή τότε εκεί δεν ξέρω τι παίζει. Ο συγκεκριμενος ελπιζει να γινει μονιμας απο την πισω πορτα οποτε ρωταει για κυπρο μηπως μπορεσει να χωθει εκει 1
Adon1s Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ρε παιδια,ξηγήστε μου λιγο καθε ποτε εχει εσσο? Κάθε δίμηνο Σεπτέμβρη-Νοέμβρη-Ιανουάριο κλπ
DYEL Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Σχετικα με το πιστοποιητικο σπουδων,τι γινεται οταν δεν εχεις τελειωσει την σχολη σου? Τονίζεται ότι κατά το πέρας ή τη διακοπή της αναβολής λόγω σπουδών πρέπει απαραίτητα οι σπουδαστές να υποβάλλουν πιστοποιητικά γραμματικών - τεχνικών γνώσεων (απόφοιτοι TEI - AEI, μεταπτυχιακές σπουδές, διδακτορικό δίπλωμα) καθόσον πρόθεση - απόφαση της ηγεσίας είναι να συνδέονται άμεσα οι γραμματικές - τεχνικές γνώσεις τόσο με την επιλογή σε Όπλα - Σώματα, όσο και με την απονομή ειδικoτήτων κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Εγω που δεν εχω τελειωσει 8α παω απλα μια βεβαιωση σπουδων? Σχετικα με το οτι πρεπει να περνας 1 τουλαχιστον μαθημα το 6μηνο η το χρονο δεν θυμαμαι,ισχυει? πως το μαθαινουν αν παω μονο μια βεβαιωση σπουδων?
jimakos234 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Σχετικα με το πιστοποιητικο σπουδων,τι γινεται οταν δεν εχεις τελειωσει την σχολη σου? Εγω που δεν εχω τελειωσει 8α παω απλα μια βεβαιωση σπουδων? Σχετικα με το οτι πρεπει να περνας 1 τουλαχιστον μαθημα το 6μηνο η το χρονο δεν θυμαμαι,ισχυει? πως το μαθαινουν αν παω μονο μια βεβαιωση σπουδων? μια βεβαιωση προσφατη και εισαι ενταξει, αυτο μου ζητησαν και εμενα. Πρεπει να δηλωνεις 1 τουλαχιστον μαθημα το 6μηνο
billsnake21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γίνεται σαν πεζικάριος να παρουσιαστώ σε στρατόπεδο πυροβολικού ? Με ποια λογική ?
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γίνεται σαν πεζικάριος να παρουσιαστώ σε στρατόπεδο πυροβολικού ? Με ποια λογική ? κλεινουν κεντρα και σε πανε για βασικη σε μεγαλα κεντρα ΠΒ, όπου λαχει κυριολεκτικά...
Muchacho Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γίνεται σαν πεζικάριος να παρουσιαστώ σε στρατόπεδο πυροβολικού ? Με ποια λογική ? Πλεον Αυλωνα/Θηβα παρουσιαζονται οι παντες απο πεζικο εως υγειονομικο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις