Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση. Αδεια για να παω να δωσω εξεταστικη την περιοδο της εκπεδευσης παιζει? γιατι κοπηκα στο τελευταιο μου μαθημα και ο καθηγητης δεν ειναι συννενοησιμος, και τωρα θα χρειαστει να δωσω Ιανουαριο-Φεβρουαριο ενα μαθημα. Αν δεν γινεται, την γαμησα κοινως.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εχεις βύσμα ναι.

Αν οχι πολυ δύσκολο, εκτός αν πέσεις σε συνενοησιμα στελέχη (πράγμα σχεδόν αδύνατο).

Σε εμας είχε γινει. Δεν ξερω αν είχε βύσμα το παιδί η οχι.

Δημοσ.

Ερωτηση. Αδεια για να παω να δωσω εξεταστικη την περιοδο της εκπεδευσης παιζει? γιατι κοπηκα στο τελευταιο μου μαθημα και ο καθηγητης δεν ειναι συννενοησιμος, και τωρα θα χρειαστει να δωσω Ιανουαριο-Φεβρουαριο ενα μαθημα. Αν δεν γινεται, την γαμησα κοινως.

μην ακους τι λενε, γινεται και χωρις βυσμα και λειπες βοηθειες... αν το αιτηθεις, παρουσιαστεις καλα και εξηγησεις το θεμα μια χαρα θα την παρεις την αδεια... ακομα και σε "μαυρο" στρατοπεδο νεοσυλλεκτων, οπως πχ η τριπολη

• Like 2
Δημοσ.

μην ακους τι λενε, γινεται και χωρις βυσμα και λειπες βοηθειες... αν το αιτηθεις, παρουσιαστεις καλα και εξηγησεις το θεμα μια χαρα θα την παρεις την αδεια... ακομα και σε "μαυρο" στρατοπεδο νεοσυλλεκτων, οπως πχ η τριπολη

ΟΚ σε ευχαριστω. Αν και τριπολη θα με βολευε, καθως εκει ειναι η σχολη μου :P

Δημοσ.

ΟΚ σε ευχαριστω. Αν και τριπολη θα με βολευε, καθως εκει ειναι η σχολη μου :P

Μαυρο στρατοπεδο παντως, και μαυρη πολη γενικα, πως την παλευεις :P ?

Δημοσ.

Αν μπεις στην ΕΣΣΟ Γεναρη και η εξεταστικη ειναι οσο εισαι μεσα στο κεντρο τοτε προφανως και δεν γινεται να παρεις αδεια.Γενικα αδειες μονο οταν πας στην μοναδα σου μπορεις να παρεις εκτως απο πολυ σπανιες περιπτωσεις(και το να δωσεις ενα μαθημα στην σχολη δεν αποτελει τετοια περιπτωση,αν και φυσικα οταν πας στην μοναδα μετα μπορεις να παρεις φοιτητικη-ειδικη αδεια).

Το γνωριζεις απο προσωπικη εμπειρια και το λες το παραπανω ή απλα λεμε λογια του αερα?

Αν οντως ειναι το κεντρο Τριπολη και η σχολη του Τριπολη αντε πες μπας και γινει το θαυμα.Αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να του δωσουν εκτως αν ξερω γω γνωριζει τους υπευθυνους στο κεντρο.

Δημοσ.

Μαυρο στρατοπεδο παντως, και μαυρη πολη γενικα, πως την παλευεις :P ?

εχει φτιαξει η πολη τα τελευταια 2-3 χρονια, εχει πεζοδρομηθει ολο το κεντρο και εχουν ανοιξει μαγαζια, γενικα κυκλοφορει αρκετος κοσμος, καμια σχεση με το 2010 που ηταν οικτρη.  αλλα γενικα μια σαπιλα παιζει Τωρα και για το στρατοπεδο εχω ακουσει ότι βελτιωθεί η κατασταση

Δημοσ.

Ξεφτίλα, να χρειάζεται βύσμα για να δώσεις μαθήματα, και υπάρχουν και πρόβατα που αντί να τους δώσουν μια μουτζα και να φύγουν ψάχνουν να βρουν βύσμα για να κάνει ο κάθε δικας δημόσιες σχέσεις...

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι επίσημα δεν νοείται άδεια πριν την ορκομωσία.

Όπως ανέφερα, σε εμένα στο κέντρο (Αυλώνα) είχαν δώσει σε κάποιον και είχε πάει ο άλλος μέχρι Θεσσαλονίκη (24 ωρη βέβαια, με προαναχώρηση την προηγούμενη) ίσα ίσα για να προλάβει το μάθημα.

Τωρα ξαναλέω, αν είχε βύσμα ή αν απλά την αιτήθηκε και έδειξαν κατανόηση δεν ξέρω. Συνήθως όμως για τέτοιες περιπτώσεις κάνουν κάποιες εξαιρέσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι επίσημα δεν νοείται άδεια πριν την ορκομωσία.

Όπως ανέφερα, σε εμένα στο κέντρο (Αυλώνα) είχαν δώσει σε κάποιον και είχε πάει ο άλλος μέχρι Θεσσαλονίκη (24 ωρη βέβαια, με προαναχώρηση την προηγούμενη) ίσα ίσα για να προλάβει το μάθημα.

Τωρα ξαναλέω, αν είχε βύσμα ή αν απλά την αιτήθηκε και έδειξαν κατανόηση δεν ξέρω. Συνήθως όμως για τέτοιες περιπτώσεις κάνουν κάποιες εξαιρέσεις

Με την μονη διαφορα οτι οσο εισαι στο κεντρο εχεις παραδωσει και την ταυτοτητα σου ετσι. Βεβαια μου ανεφερες και εσυ Αυλωνα που ειναι γνωστο σε τι κατασταση ειναι αλλα και παλι. Αν δεν βαλεις βυσμα αδεια δεν σου δινουν για σχολη.

Το οτι συνεβη που λες σε πιστευω γιατι στον στρατο τιποτα δεν ειναι απιθανο. Αλλα για το τελευταιο που γραφεις περι κατανοησης θα μου επιτρεψεις να γελασω.

Ειναι εν μερη ιδια περιπτωση με αυτο που σχολιαζαμε τις προαλλες εδω στο forum περι βυσματος για αεροπορια και Ναυτικο. Το να πας αεροπορια ή ναυτικο χωρις βυσμα ειναι οντως δυνατο και εχει συμβει αλλα ειναι υπερβολικα μικρος ο αριθμος.

Το να μας δηλωνουν ομως οι 9/10 που εχουν παει Αεροπορια ή Ναυτικο εδω στο Insomnia οτι μπηκαν χωρις βυσμα ε ναι αυτο ειναι χοντρο ψεμα.

Δημοσ.

Παρεξηγησις, δεν λεω οτι ηταν καλο παιδί ο κύριος λοχαγός και έδειξε κατανόηση. Απλά το συγκαταλέγω σαν μια μικρή πιθανότητα.

Πιο πιθανό θεωρώ να χρειαστείς βύσμα για αυτό παρα να σου πούνε "ναι παλικάρι μου, πήγαινε να δώσεις το μάθημα σου"

Δημοσ.

2016 A ΕΣΣΟ Αυλώνα/ΚΕΔΒ πήρε αρκετός κόσμος άδεια για να δώσει μάθημα. Δεν ξέρω αν έπαιξε βύσμα, αλλά επειδή ήταν αρκετοί μου φαίνεται απίθανο να είχαν όλοι αυτοί. Ποιος ξέρει βέβαια...

Δημοσ.

Για σοβαρο οικογενειακο λογο ή υγειας να το καταλαβω αλλα τωρα για να παει να δωσει ενα μαθημα να την κοπανησει απο την μοναδα κοσμος(αφου εχουν παραδωσει και πολιτικες ταυτοτητες και ειδικα αν μιλαμε για αρχες ουτε στρατιωτικες ταυτοτητες δεν εχουν) για 1-2μερες μου φενεται πολυ τραβηγμενο.

Δημοσ.

Αν μπεις στην ΕΣΣΟ Γεναρη και η εξεταστικη ειναι οσο εισαι μεσα στο κεντρο τοτε προφανως και δεν γινεται να παρεις αδεια.Γενικα αδειες μονο οταν πας στην μοναδα σου μπορεις να παρεις εκτως απο πολυ σπανιες περιπτωσεις(και το να δωσεις ενα μαθημα στην σχολη δεν αποτελει τετοια περιπτωση,αν και φυσικα οταν πας στην μοναδα μετα μπορεις να παρεις φοιτητικη-ειδικη αδεια).

Το γνωριζεις απο προσωπικη εμπειρια και το λες το παραπανω ή απλα λεμε λογια του αερα?

Αν οντως ειναι το κεντρο Τριπολη και η σχολη του Τριπολη αντε πες μπας και γινει το θαυμα.Αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να του δωσουν εκτως αν ξερω γω γνωριζει τους υπευθυνους στο κεντρο.

απο πολυ προσωπικη αποψη το γνωριζω... σειρα μου, που μετα γιναμε κολλητοι, πηρε αορκιστος αδεια για να δωσει μαθημα απο τριπολη για ΑΘΗΝΑ, χωρις πολλα πολλα....

μαλιστα θυμαμαι που το ελεγαν και λιγο πριν το προσκλητηριο, οποιοι δινουν μαθημα να πανε στο γραφειο να το δηλωσουν... και πηγε πρωτος φυσικα :P οχι οτι περασε τα μαθηματα, για πλακα πηγε, εστω να γλυτωσει 1 μερα απο το κεντρο :D

μιλαω για την 124

Δημοσ.

οχι οτι περασε τα μαθηματα, για πλακα πηγε, εστω να γλυτωσει 1 μερα απο το κεντρο :D

Και ασε τα αλλα τα κοροιδια να σταζουν ,μιας και μιλαμε για Τριπολη.Μετα μας φταιει ο στρατος ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...