Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 και εγω με κατ εξαιρεση μεταθεση πηγα στον τοπο μου , αλλα εδω μεσα με βαφτησανε ως βυσματια Πεζικο πηγες εσυ και σου γραψανε οτι γραψανε?Για μην λεμε μισα λογια....
opcorsa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Πεζικο πηγες εσυ και σου γραψανε οτι γραψανε?Για μην λεμε μισα λογια.... τι σχεση εχει αυτο? στην πολη μου μοναδα πεζικου ειναι οτι πιο βυσματικο υπαρχει.. εχουν wifi Και τρωνε catering... δεν περιγραφω αλλο
eidikos33 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 τα μεγαλα βυσματα πανε πεζικο που ειναι 9μηνο και ειναι στου παπαγου ασδεν γες γεεθα κλπ και οχι αεροπορια ναυτικο να κανουν 12μηνο 2
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 τι σχεση εχει αυτο? στην πολη μου μοναδα πεζικου ειναι οτι πιο βυσματικο υπαρχει.. εχουν wifi Και τρωνε catering... δεν περιγραφω αλλο Το σχολιο παραπανω εγινε για συμφορουμιτη ο οποιος ομως θα υπηρετει στο πεζικο. Εσυ απαντησες στο σχολιο αυτο λες και εισαι ιδια περιπτωση με αυτον,πραγμα που δεν ισχυει γιατι δεν πηγες πεζικο αλλα αεροπορια και πανω σε αυτο ΄΄σε βαφτησαν ως βυσματικο'΄ ασε τι ειμαι εγω και μαθε να διαβαζεις. λοιπον περιοδευον δηλωνω αεροπορια, περναω πανεπιστημιο βαραω αναβολη και το χαρτι μου λεει ΣΞ, κοβω αναβολη οταν περνω πτυχιο και μαθαινω οτι παρουσιαζομαι 124 ΠΒΕ αεροπορια... τι δεν καταλαβαινεις? μαρεσει που επιμενετε μερικοι κιολας... τωρα αν επιμενεις για το οτι ειναι παπατζιλικια περαστικα σου... μου φτανει που 5-10 ξερουν οτι λεω αληθεια απλα στο χαρτι που μου εδωσαν για την αναβολη που ληγει το ταδε ετος μου ελεγε εχετε κατανεμηθει ΣΞ. εγω ομως τελειωσα στα 4 χρονια την σχολη και δεν κολοβαραγα και ΕΚΟΨΑ την αναβολη, δεν περιμενα να ληξει για να παω σαν κατι αλλοι αργοσχολοι... εκει ειναι το ζητημα. καλα καλο βραδυ-δεν ξανα ασχολουμαι πειτε οτι θελετε... απλα να ξερετε οτι μερικοι χωρις βυσμα μπηκαν ΠΑ και ΠΝ 1
opcorsa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Το σχολιο παραπανω εγινε για συμφορουμιτη ο οποιος ομως θα υπηρετει στο πεζικο. Εσυ απαντησες στο σχολιο αυτο λες και εισαι ιδια περιπτωση με αυτον,πραγμα που δεν ισχυει γιατι δεν πηγες πεζικο αλλα αεροπορια και πανω σε αυτο ΄΄σε βαφτησαν ως βυσματικο'΄ επηξες πολυ ε???
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 επηξες πολυ ε??? Η ατυχια που ειχα ηταν που μπηκα Γεναρη αν και το γνωριζα αυτο αλλα δεν προλαβα να σταματησω να μπω τον Νοεμβριο(και αρα εφαγα το καλοκαιρι μεσα στο στρατο),αλλα για καλη μου τυχη μπορει να μην μου ηρθε μεταθεση σε κοντινη μοναδα αλλα σε αλλη πιο ευνοικη μοναδα(Μυτιληνη)και γλυτωσα την εμπλοκη του καλοκαιριου.
opcorsa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Η ατυχια που ειχα ηταν που μπηκα Γεναρη αν και το γνωριζα αυτο αλλα δεν προλαβα να σταματησω να μπω τον Νοεμβριο(και αρα εφαγα το καλοκαιρι μεσα στο στρατο),αλλα για καλη μου τυχη μπορει να μην μου ηρθε μεταθεση σε κοντινη μοναδα αλλα σε αλλη πιο ευνοικη μοναδα(Μυτιληνη)και γλυτωσα την εμπλοκη του καλοκαιριου. αρα βυσμα...
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τουλαχιστον ειμαι περιφανος που τελειωσα την θητεια μου πεζικο(και οχι ΠΑ ή ΠΝ που αντικειμενικα στις περισσοτερες μοναδες περνανε ζωη και κοτα σε σχεση με το πεζικο)και φυσικα χωρις βυσμα αρα βυσμα... Σου γραφω οτι ηρθε μεταθεση σε αλλη μοναδα(αλλα παλι παραμεθωριο,κοινως φυγαμε απο την μια μοναδα του νησιου και πηγαμε σε αλλη)λογω σειρας(το ιδιο και τα υπολοιπα ατομα της σειρας μου απο την προηγουμενη μοναδα) και λες οτι εβαλα βυσμα.... Σε λιγο θα μου πεις οτι εβαλα βυσμα για να μεινω παραμεθωριο και να μην ερθω σε μοναδα διπλα απο το σπιτι μου..... Το λεγες αλλωστε και πριν 1 μηνα''δεν ξανα ασχολουμαι'' αλλα παλι εδω εισαι
opcorsa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τουλαχιστον ειμαι περιφανος που τελειωσα την θητεια μου πεζικο(και οχι ΠΑ ή ΠΝ που αντικειμενικα στις περισσοτερες μοναδες περνανε ζωη και κοτα σε σχεση με το πεζικο)και φυσικα χωρις βυσμα Σου γραφω οτι ηρθε μεταθεση σε αλλη μοναδα(αλλα παλι παραμεθωριο,κοινως φυγαμε απο την μια μοναδα του νησιου και πηγαμε σε αλλη)λογω σειρας(το ιδιο και τα υπολοιπα ατομα της σειρας μου απο την προηγουμενη μοναδα) και λες οτι εβαλα βυσμα.... Σε λιγο θα μου πεις οτι εβαλα βυσμα για να μεινω παραμεθωριο και να μην ερθω σε μοναδα διπλα απο το σπιτι μου..... Το λεγες αλλωστε και πριν 1 μηνα''δεν ξανα ασχολουμαι'' αλλα παλι εδω εισαι γιατι σου πιανω το bandwidth? ειδα φως και μπηκα. και εγω ειμαι γουσταρω που τελειωσα ΠΑ και εκατσα μεσα σε f16 block 52+ κατι που οι περισσοτεροι μονο σε φωτο θα δειτε.. opcorsa εσυ αεροπορια πως πηγες? το δηλωσα στο λυκειο και με πηραν.. ετσι απλα...
billsnake21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 τα μεγαλα βυσματα πανε πεζικο που ειναι 9μηνο και ειναι στου παπαγου ασδεν γες γεεθα κλπ και οχι αεροπορια ναυτικο να κανουν 12μηνο Άρα να υποθέσω πως είτε κάποιος από τους δικούς μου έβαλε βύσμα χωρίς να μου το πει (oh the irony), ήμουν κωλόφαρδος του κερατά ή ο λόγος που πήρα κατ εξαίρεση μετάθεση ήταν σοβαρός και όχι της πλάκας? Τι από τα 3 γιωτόμπαλο ?
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μηπως πληρεις καποιο απο τα παρακατω? https://katataxi.army.gr/el/content/dikaiologitika-gia-katigories-koinonikon-provlimaton-0
billsnake21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μηπως πληρεις καποιο απο τα παρακατω? https://katataxi.army.gr/el/content/dikaiologitika-gia-katigories-koinonikon-provlimaton-0 Αμέ.και όχι μόνο μια κατηγορία.Αλλά περιμένω πόσο θα τραβάει το κόμπλεξ του το γιωτόμπαλο ο "eidikos" που πουλάει υφάκι πριν ακόμα παρουσιαστώ στο κέντρο.
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Κατι συχνο που ακουγα για μεταθεσεις ηταν οταν παραλληλα ειχαν ενταχθει στο στρατο 2 αδελφια οπως και για την οικογενειακη κατασταση των γονιων,με το δευτερο ομως να μην ειναι παντα 100% σιγουρο(γιατι με αυτη τη λογικη στην Ελλαδα της κρισης και της ανεργιας οι περισσοτεροι θα υπηρετουσαν στα κεντρα....).
eidikos33 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Άρα να υποθέσω πως είτε κάποιος από τους δικούς μου έβαλε βύσμα χωρίς να μου το πει (oh the irony), ήμουν κωλόφαρδος του κερατά ή ο λόγος που πήρα κατ εξαίρεση μετάθεση ήταν σοβαρός και όχι της πλάκας? Τι από τα 3 γιωτόμπαλο ? γιωτομπαλο να το λες εσυ ενας που εχει παρει 4 αναβολες ειναι γελοιο,εγω δεν σε ειπα βυσμα παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις