Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα οποια λουκετα αν παιξεις λιγο με κλειδι που μπαινει μπορεις να το ξεκλειδώσεις been there done that

Iσχυεί ,ειχα κατι κινέζικα λουκέτα στα οποια τα κλειδιά τους ανοιγαν και ενα σωρό άλλα ,,, στο κεντρο ολοι με ψάχναν να τους ξεκλειδώσω αν ειχαν χασει τα κλειδιά ή για παρεμφερές , Μην παρεις λουκέτα απο κινέζικο και μην πάρεις λουκέτα απο εκει που πουλάνε είδη στρατού..  Εγω θα ελεγα να παρεις κανα σετ με 5 λουκετα καπου στα 15ε με ενα κλειδι να σαι χαλαρός το πολυ πολυ στο κεντρο να σου σπάσουν το ενα του οπλου αν λειπεις οποτε μπορείς να παρεις και ενα μακρύλαιμο κινεζικο για το οπλο και τα καλά να τά χεις για βαλιτσες κτλ , αρβυλες τώρα gtp εγω δεν κλείδωσα ποτε βεβαία ηταν και 48 νουμερο οπότε ξε΄χωριζαν ..

Είχαμε ενα παλικάρι στο κέντρο ο οποίος εσκασε με χαβαγιάνς παντόφλες και έβαζε λουκετάκι χαα

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρε ένα καλό λουκέτο για τον φοριαμό (στην αρχή θα το χεις για το λουκάνικο ) με κωδικό και ένα μικρό για τ αρβύλα που μόνο στο κέντρο θα το χρειαστείς και όλα τ αλλά φτηνιάρικα ... Έτσι και αλλιώς ανοίγουν το 95% των λουκέτων με 2 ξιφολόγχες (θα μάθεις στην πορεία ) ή με κλειδιά από αλλά λουκέτα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πάρεις τίποτα εξεζητημένο.το μόνο που χρειάζεται διαφορετικό είναι οι αρβυλες που έχουν μικρή τρύπα άρα θέλει μικρό λουκετο,τιποτα άλλο.

Αν και δεν βάζω στις αρβυλες καθημερινά,χρειαζονται για όταν θα φύγεις αδεια.

Δημοσ.

Ναι για το όπλο θα πάρω ξεχωριστό. Τώρα για το σετ η απορία μου είναι ποιο μέγεθος να πάρω για να ταιριάζει σε όλα;

δεν ξέρω αν στο έχουν ήδη πει, ταλκ να πάρεις για τα πόδια.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω αν στο έχουν ήδη πει, ταλκ να πάρεις για τα πόδια.

και οχι μόνο... είχαμε έναν στο κέντρο που είχε συγκαεί... πιο πολύ ταλκ έβαζε στον κώλο του, παρά όλος ο θάλαμος στις αρβύλες! :D

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ ταλκ δε χρησιμοποίησα ποτέ,ίσως είναι και στο πόδι του καθενός,ίσως είναι και η ποιότητα των πάτων που θα βάλεις.Μη τις σφίγγεις πολύ,να παίρνει και λίγο αέρα.Απαραίτητοι οι πάτοι πάντως.Και μωρομάντηλα για την αποφυγή συγκάματος :P

Δημοσ.

Εχω ενα sleeping bag σε χρωμα κοκκινο, θα εχουν κανα θεμα η πρεπει να ειναι χακι κτλ; Υποθετω οτι αφου θα το μαζευω αμεσως αφου ξυπναω θα ειμαι κομπλε. Επισης πολυβιταμινες τις θεωρουνε απογορευμενα φαρμακα;

Δημοσ.

Εχω ενα sleeping bag σε χρωμα κοκκινο, θα εχουν κανα θεμα η πρεπει να ειναι χακι κτλ; Υποθετω οτι αφου θα το μαζευω αμεσως αφου ξυπναω θα ειμαι κομπλε. Επισης πολυβιταμινες τις θεωρουνε απογορευμενα φαρμακα;

Πάρτο σε ένα χρώμα που να θυμίζει στρατό, μην τραβάει βλέμματα έστω και μαζεμενο. Θα καταλάβεις ότι ολα εκει μεσα θα ναι πρασσινα και γκρίζα στον στρατό.

Παλια μάλιστα που είχαμε 1 μηνα για την ορκωμοσία, με το που βγήκα εξω με 1η άδεια ορκομωσιας είδα ξανά χρώματα(!)(!)(!)(!) στον εξω κοσμο. Ειναι να μη σου τύχει κι ας μην το καταλαβαίνεις.

Για βιταμίνες κομπλε, μαζεμένες θα ειναι στην τσάντα σου και να τις δουνε δεν θα πουν τιποτα αλλα δεν θα τις γυρνάς πέρα δώθε ούτως η άλλως.

Δημοσ.

λειτουργεί πάλι το 11 σύνταγμα;

μια φορά είχα πάει για δρομολόγιο περαστικός και μου φάνηκε αίσχος αυτό το μέρος (και πολύ πολύ κρύο) 

Δημοσ.

Ρε σεις μήπως θυμάται κανείς τι πράγματα παραδίδουμε όταν απολυόμαστε;

κάθε φορά ζητάνε διαφορετικά 

σε άλλους έχει τύχει τζάκετ, σε άλλους έχει τύχει παγούρι, σε μένα έτυχε να ζητήσουν λουκάνικο 

βέβαια εξαρτάται και πού θα είσαι και με ποιους θα είσαι

Δημοσ.

Εγώ όταν απολύθηκα, Ιανουάριο του 2010 (πλάκα πλάκα έκλεισα ακριβώς 7 χρόνια πριν 2-3 μέρες) δεν μου ζήτησαν απολύτως τίποτα. Έχω ακούσει ότι τώρα λόγω κρίσης ζητάνε αρκετά πράγματα πίσω (ίσως αναλόγως τι τους λείπει ;) Πάντως αν ζητάνε πίσω ρούχα, ελπίζω να τα πλένουν πρώτα πριν τα δώσουν στον επόμενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...