Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να έχεις κάποιον μέσα στην υπηρεσία που να σε τραβήξει, έτσι με κάποιο βυσμα απ'έξω δύσκολα να σε βολέψουν εκεί.
linkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να έχεις κάποιον μέσα στην υπηρεσία που να σε τραβήξει, έτσι με κάποιο βυσμα απ'έξω δύσκολα να σε βολέψουν εκεί. Εξαρταται το βυσμα σου φιλε μου...Ο στρατος μαχη βυσματων εχει καταντησει.
kosko42 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δεν το εξήγησα σωστά δεν ενδιαφέρομαι για μένα!Απλά ήθελα να κάνω μια σύγκριση μεταξύ δύο επιτελείων του ΓΕΣ και του ΓΕΑ. Αυτό το λέω καθώς είναι γνωστό πως το μεν ΓΕΑ στέλνει σμηνίτες κάργα στο ΜΤΑ και θα ήθελα να δώ εαν και το ΓΕΣ πράττει το ίδιο.Η ερώτηση ήταν καθαρά ακαδημαικού χαρακτήρα.Θα παρακαλούσα εάν γνωρίσει κάποιος να μου απαντήσει!Σας ευχαριστώ a priori για τον χρόνο σας και την διάθεσή σας για βοήθεια.
nicoc89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 σε περίπτωση που είσαι σε άδεια και μπεις στο στρατόπεδο να πάρεις χαρτί για το group (γιατι δεν στις κόλλησαν), μπαίνεις με πολιτικά έτσι ? και ότι ώρα θες , σωστά ?
flik Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δε στις κόλλησαν γιατί δεν ήξεραν πότε είναι το γκρουπάκι, αλλά τελικά η άδεια σου λήγει μέσα στο 2ο; Δε σε βολεύει να μπεις όταν λήξει η άδεια σου; Τώρα ακριβώς για την ερώτηση δε ξέρω, καλή ερώτηση. Εφόσον είσαι σε άδεια τότε πώς θα βάλεις στρατιωτικά...Πάρε κανα τηλ. Τα γκρουπάκια πότε είναι;
nicoc89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δε στις κόλλησαν γιατί δεν ήξεραν πότε είναι το γκρουπάκι, αλλά τελικά η άδεια σου λήγει μέσα στο 2ο; Δε σε βολεύει να μπεις όταν λήξει η άδεια σου; Τώρα ακριβώς για την ερώτηση δε ξέρω, καλή ερώτηση. Εφόσον είσαι σε άδεια τότε πώς θα βάλεις στρατιωτικά...Πάρε κανα τηλ. Τα γκρουπάκια πότε είναι; μωρέ τα έκαναν $#@#$ το 1ο παίρνω γιατι απολύομαι 11 Μαΐου τηλ πήρα αλλα είναι μια πονεμένη ιστορία , δεν συνεννοείσαι ουτε με θαύμα άστο να πάει άστο..... ξέρω οτι ίσχυε μέχρι πέρσι αυτό που ρωτάω ,αλλα λέω μην άλλαξε κάτι .
flik Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Αν δεν έχει λήξει η άδεια σου, λογικά μπαίνεις όποτε θες, αρκεί να πετύχεις ΑΥΔΜ, γραφεία κτλ για να γίνει η δουλειά σου. Και δεν είσαι σε υπηρεσία για να φοράς ρούχα. Εγώ θα έμπαινα έτσι. Παλαίουρας κιόλας
Federer Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 σε περίπτωση που είσαι σε άδεια και μπεις στο στρατόπεδο να πάρεις χαρτί για το group (γιατι δεν στις κόλλησαν), μπαίνεις με πολιτικά έτσι ? και ότι ώρα θες , σωστά ? Ποσο ψαρουκλα θεε μου... Φιλε απολυεσαι κι εισαι ακομα νεος... 2
REDODIN7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ρε παιδια επειδη πλησιαζουν οι μερες υπαρχει καποιο γραφειο για τις αναβολες ι5 (ειναι η τελευταια μετα παιρνω απαλαγη) ή κλασικα περναω απο το ρουφ και 5 μερες πριν μπω παω ξανα φρουραρχειο ?
FarCry Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 οταν τελειωσει η αναβολη υγειας δεν πας για επανεξεταση? νομιζω την αιτηση γιαυτο την κανεις στο ρουφ http://www.stratologia.gr/mobile/showDiatajh.php?diatajh=35&nom=1&keimId=1 δες εδω το αρθρο
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ποσο ψαρουκλα θεε μου... Φιλε απολυεσαι κι εισαι ακομα νεος... χαχαχα αυτό που έγραψα είναι τα λόγια αρχιλοχία λόχου , για να καταλάβεις με τι αρκουδιαρέους έχω να κάνω ρωτάς πότε να έρθω και σου λέει έλα αύριο 6 το πρωί με στρατιωτικά (στην άδεια σου) τι να του πεις του καραγκιόζη ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 βασικά χέστηκες για τα στρατιωτικά, το ξύρισμα είναι η μλκια 2
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 τελικά άκυρο , δεν μπαίνω στην άδεια μου , θα πάω να πάρω group μετά την λήξη τηςβαριέμαι να πάωαυτή η σαπίλα τώρα στο τέλος δεν υπάρχειτο ξύρισμα όντως ειναι η μεγαλύτερη μλκία στο στρατό ,με βλέπω το καλοκαίρι να κυκλοφορώ παπάς πάντως αν πουλήσεις τρέλα μόνο σε καλό σου βγαίνειΝΑ τους πάει μην πάθεις τίποτα..
qsis Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 φιλε τελειωνεις μπορεις καλλιστα να τους κατουρησεις ειδικα το καραβανα που σου λεει να σκασεις με στρατιωτικα σα γυφτος με σαγιοναρα διχαλο σκασε και αμα του αρεσει 2
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 φιλε τελειωνεις μπορεις καλλιστα να τους κατουρησεις ειδικα το καραβανα που σου λεει να σκασεις με στρατιωτικα σα γυφτος με σαγιοναρα διχαλο σκασε και αμα του αρεσει :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις