Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να έχεις κάποιον μέσα στην υπηρεσία που να σε τραβήξει, έτσι με κάποιο βυσμα απ'έξω δύσκολα να σε βολέψουν εκεί.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να έχεις κάποιον μέσα στην υπηρεσία που να σε τραβήξει, έτσι με κάποιο βυσμα απ'έξω δύσκολα να σε βολέψουν εκεί.

Εξαρταται το βυσμα σου φιλε μου...Ο στρατος μαχη βυσματων εχει καταντησει.

Δημοσ.

Δεν το εξήγησα σωστά δεν ενδιαφέρομαι για μένα!Απλά ήθελα να κάνω μια σύγκριση μεταξύ δύο επιτελείων του ΓΕΣ και του ΓΕΑ. Αυτό το λέω καθώς είναι γνωστό πως το μεν ΓΕΑ στέλνει σμηνίτες κάργα στο ΜΤΑ και θα ήθελα να δώ εαν και το ΓΕΣ πράττει το ίδιο.Η ερώτηση ήταν καθαρά ακαδημαικού χαρακτήρα.Θα παρακαλούσα εάν γνωρίσει κάποιος να μου απαντήσει!Σας ευχαριστώ a priori για τον χρόνο σας και την διάθεσή σας για βοήθεια.

Δημοσ.

σε περίπτωση που είσαι σε άδεια και μπεις στο στρατόπεδο να πάρεις χαρτί για το group (γιατι δεν στις κόλλησαν), μπαίνεις με πολιτικά έτσι ? και ότι ώρα θες , σωστά ?

Δημοσ.

Δε στις κόλλησαν γιατί δεν ήξεραν πότε είναι το γκρουπάκι, αλλά τελικά η άδεια σου λήγει μέσα στο 2ο; Δε σε βολεύει να μπεις όταν λήξει η άδεια σου;

Τώρα ακριβώς για την ερώτηση δε ξέρω, καλή ερώτηση. Εφόσον είσαι σε άδεια τότε πώς θα βάλεις στρατιωτικά...Πάρε κανα τηλ.

Τα γκρουπάκια πότε είναι;

Δημοσ.

Δε στις κόλλησαν γιατί δεν ήξεραν πότε είναι το γκρουπάκι, αλλά τελικά η άδεια σου λήγει μέσα στο 2ο; Δε σε βολεύει να μπεις όταν λήξει η άδεια σου;

Τώρα ακριβώς για την ερώτηση δε ξέρω, καλή ερώτηση. Εφόσον είσαι σε άδεια τότε πώς θα βάλεις στρατιωτικά...Πάρε κανα τηλ.

Τα γκρουπάκια πότε είναι;

μωρέ τα έκαναν $#@#$

το 1ο παίρνω γιατι απολύομαι 11 Μαΐου

τηλ πήρα αλλα είναι μια πονεμένη ιστορία , δεν συνεννοείσαι ουτε με θαύμα

άστο να πάει άστο.....

ξέρω οτι ίσχυε μέχρι πέρσι αυτό που ρωτάω ,αλλα λέω μην άλλαξε κάτι .

Δημοσ.

Αν δεν έχει λήξει η άδεια σου, λογικά μπαίνεις όποτε θες, αρκεί να πετύχεις ΑΥΔΜ, γραφεία κτλ για να γίνει η δουλειά σου. Και δεν είσαι σε υπηρεσία για να φοράς ρούχα. Εγώ θα έμπαινα έτσι. Παλαίουρας κιόλας :D

Δημοσ.

σε περίπτωση που είσαι σε άδεια και μπεις στο στρατόπεδο να πάρεις χαρτί για το group (γιατι δεν στις κόλλησαν), μπαίνεις με πολιτικά έτσι ? και ότι ώρα θες , σωστά ?

Ποσο ψαρουκλα θεε μου...

Φιλε απολυεσαι κι εισαι ακομα νεος...

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη πλησιαζουν οι μερες υπαρχει καποιο γραφειο για τις αναβολες ι5 (ειναι  η τελευταια μετα παιρνω απαλαγη) ή κλασικα περναω απο το ρουφ και 5 μερες πριν μπω παω ξανα φρουραρχειο ? 

Δημοσ.

Ποσο ψαρουκλα θεε μου...

Φιλε απολυεσαι κι εισαι ακομα νεος...

χαχαχα

αυτό που έγραψα είναι τα λόγια αρχιλοχία λόχου , για να καταλάβεις με τι αρκουδιαρέους έχω να κάνω

ρωτάς πότε να έρθω και σου λέει έλα αύριο 6 το πρωί με στρατιωτικά (στην άδεια σου)

τι να του πεις του καραγκιόζη ?

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά χέστηκες για τα στρατιωτικά, το ξύρισμα είναι η μλκια :P

• Like 2
Δημοσ.

τελικά άκυρο , δεν μπαίνω στην άδεια μου , θα πάω να πάρω group μετά την λήξη της
βαριέμαι να πάω
αυτή η σαπίλα τώρα στο τέλος δεν υπάρχει
το ξύρισμα όντως ειναι η μεγαλύτερη μλκία στο στρατό ,με βλέπω το καλοκαίρι να κυκλοφορώ παπάς  :-)

πάντως αν πουλήσεις τρέλα μόνο σε καλό σου βγαίνει
ΝΑ τους πάει μην πάθεις τίποτα.. :-D

Δημοσ.

φιλε τελειωνεις μπορεις καλλιστα να τους κατουρησεις  

ειδικα το καραβανα που σου λεει να σκασεις με στρατιωτικα

σα γυφτος με σαγιοναρα διχαλο σκασε και αμα του αρεσει 

• Like 2
Δημοσ.

φιλε τελειωνεις μπορεις καλλιστα να τους κατουρησεις  

ειδικα το καραβανα που σου λεει να σκασεις με στρατιωτικα

σα γυφτος με σαγιοναρα διχαλο σκασε και αμα του αρεσει

:lol: :lol: :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...