Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμεις στη θηβα ειχαμε 2-3 μια χαρα. αλλα ειχαμε και δικια μας πριζα εξω απο το θαλαμο για τα κινητα και ξυριζομουν με την ξυριστικη οποτε γουσταρα. κανεις δεν τη χρησιμοποιουσε εκεινη

τελικα με την ξυριστικη μια χαρα πριζες ειχαμε στο κεντρο και ξυριζομουν με τη μηχανη και ολα κομπλε

το σημαντικοτερο εφοδιο ηταν τα μωρομαντηλα. πραγματικα σωζουν ζωες.

επισης εμενα δε με εψαξαν καθολου οταν μπηκα. ειχα ψαλιδακι μαζι μου, σαμπουαν, κρεμες, μπεταντιν, δεπον

αμα ηθελα μπορουσα να εχω και χορτο, ναρκες πιστολια. επειδη μπηκα μονος μου μετα απο μια εβδομαδα αφου μπηκαν οι αλλοι περασα χωρις ελεγχο. καλα ολοι με ρωτουσαν πως το εκανα αυτο μεσα στη μοιρα :-D

θηβα πιστευω παιζει να ειναι το καλυτερο κεντρο απο ολα ή τουλαχιστον απο τα καλυτερα. ειδικα τριτη μοιρα. εχεις και ντουλαπια για να βαλεις τον πολιτικο σακο και ζεστο νερο απο τις 7 ως τις 10 το βραδυ

η φαση ηταν το λυκειο παει πενθημερη στο στρατο

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενας που ηταν της εκκλησίας ? ναι 

αν δεν λες αυτόν όχι 

Eνας τραγικος που το επαιζε κομαντο, δεν ξερω αμα ηταν της εκκλησιας.

Πολύμπριζα στην κατάταξη επιτρέπονται;

(Γιατι αυτά δεν κρύβονται)... :P

Αναλογως το στρατοπαιδο. Γι αυτο στην καταταξη παιρνεις απλο κινητο των 20 ευρω με 10 μερες αναμονη.

Δημοσ.

δεν σου λένε τίποτα για τα πολύπριζα, είπαμε 

αφού ξέρουν το πρόβλημα 

αλλά εννοείται ότι καλό είναι να έχεις κινητό των 20 ευρώ με γιγάντια αναμονή 

εμένα άνετα έβγαζε βδομάδα ένα samsung που είχα των 20 , μάλιστα και με έγχρωμη οθόνη παρακαλώ :P

έκανα κάποιο καιρό μέχρι να μείνω αποκλειστικά με smartphone και αυτό κυρίως σε πόστο πού είχα για πολλές ώρες πρίζα για πάρτη μου 

Δημοσ.

Eνας τραγικος που το επαιζε κομαντο, δεν ξερω αμα ηταν της εκκλησιας.

όχι ρε , δεν νομίζω να είναι 

αυτός που λεω εγω δεν είχε καμία σχέση με κομάντο  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:

Δημοσ.

από φαγητό πως ήσασταν στον Στρατό; Φέρες(Έβρος), και Γρεβενά που υπηρέτησα εγώ. Μπορώ να πω ότι από φαγητό είμασταν υπερκαλυμμένοι ... άσε που το Στρατόπεδο στα Γρεβενά ήταν φρεσκοφτιαγμένο και πολύ καθαρό 

• Super Moderators
Δημοσ.

Χαχαχαχα δεν σε καταλαβαα...

Sent from my iPhone using Insomnia

ε διαφορετικό παραμύθι στον Πύργο και διαφορετικό σε κατάμαυρο στρατόπεδο στον Έβρο...

(από την στιγμή που δεν ανέφερες κάτι άλλο φαντάζομαι ότι εκεί ήταν η μονάδα σου)

• Like 2
Δημοσ.

Χαχαχαχα δεν σε καταλαβαα...

ε διαφορετικό παραμύθι στον Πύργο και διαφορετικό σε κατάμαυρο στρατόπεδο στον Έβρο...

(από την στιγμή που δεν ανέφερες κάτι άλλο φαντάζομαι ότι εκεί ήταν η μονάδα σου)

Ναι ρε αστο μεγαλο παραμυθι ..εχεις δικιο σε αυτο με τα στρατοπεδα...αλλα βαρεθηκα εκει εφταμησι μηνες μεσα στο κεπικ κλεισμενος ....Sent from my iPhone using Insomnia
  • Super Moderators
Δημοσ.

indeed, σηκώθηκα κι εγώ σήμερα από το κρεβάτι κουρασμένος, έβλεπα όνειρο ότι έσκαβα...

Δημοσ.

indeed, σηκώθηκα κι εγώ σήμερα από το κρεβάτι κουρασμένος, έβλεπα όνειρο ότι έσκαβα...

Δεν αξιζει να πας σε μαυρη μοναδα παντως εκτος αν δεν εχεις καπιο βιζμα..γενικα δεν αξιζει να ταλαιπωρηθεις για τον στρατο ..

• Super Moderators
Δημοσ.

Cpt. Obvious :-D

καταλαβαίνεις όμως ότι το να βγάζει συμπέρασμα κάποιος βυσματίας για το αν είναι παραμύθι ή όχι ο Στρατός είναι κάπως fail έτσι? :P

είναι σαν να λέει ο γιος του πλούσιου στον γιο του φτωχού ότι η ζωή είναι εύκολη ...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...