fylatos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλη μου στρατιωτικός οδοντίατρος μου έλεγε ότι το μυστικό κρύβεται στα μαντηλάκια....ντεμακιγιάζ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 βασικα του ειπα οτι και να θελει τωρα δε γινεται γιατι δεν εχω τιποτα να κατουρισω καλή φάση πάντως το drugtest, για να σε στειλουν πρεπει όμως να σε εχουν παρει χαμπαρι ότι πινεις, και αν δεν κανω λαθος δεν μπορουν να σε υποχρεωσουν κιολας.
mphxths Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εμεις ειχαμε κατι ζωα που κατι καπνιζανε...και μια μερα μας φερανε σκυλια να ψαξουν τα πραγματα μας
nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 θυμάμαι μας ψάχνανε με σκυλιά τους θαλάμους και ενας σκύλος κατούρησε το σάκο ενος παιδιούξενέρωμα που φαγε
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εμεις ειχαμε κατι ζωα που κατι καπνιζανε...και μια μερα μας φερανε σκυλια να ψαξουν τα πραγματα μας γιατι ζωα; υπάρχει τιποτα πιο ενδιαφέρον να κάνεις στο στρατοπεδο;
poten159 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Τωρα με τις υπαρχουσες διαταξεις εγινε 9μηνο για ολους και αμεταθετο απο την αρχη ή ακυρο?
Jethro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εχεις μεγαλο "γνωστο" γινεται "κατ'εξαιρεση" μεταθεση για διαφορους κοινωνικους λογους, η οποια κατ'εξαιρεση μεταθεση ισχυει ακομα κανονικότατα. Τίποτα δεν εχει μπει ακομα σε ισχυ, στα χαρτια ειναι ολα. Οπως επισης στα χαρτια ισχυει ελαχιστη παραμονη στην παραμεθόριο 6 μηνες. Τα ταγματα στο Πενταγωνο ειναι φισκα(πχ Μ/ΥΠΕΘΑ που εχουν 2 υπηρεσιες το μηνα) και μερικα νησια υποφερουν απο εμπλοκες.
aris1986 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 γιατι ζωα; υπάρχει τιποτα πιο ενδιαφέρον να κάνεις στο στρατοπεδο; Να βαρανε ηρωϊνη λεω εγω καλυτερα... Με μια ουγκιά ηρωίνη τα ξεχνας όλα!
mphxths Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 γιατι ζωα; υπάρχει τιποτα πιο ενδιαφέρον να κάνεις στο στρατοπεδο; Απο το να μαστουρωνεις?οουυυυυυ ...πολλα.
nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Να βαρανε ηρωϊνη λεω εγω καλυτερα... Με μια ουγκιά ηρωίνη τα ξεχνας όλα! ε ναι γιατι είναι το ίδιο αλλα και για το ίδιο πίνεις για να ξεχάσεις , κάτι σαν το αλκοολ απλά το χόρτο ειναι ο διάολος και καταστρέφει οικογένειες γιαυτό ειναι και παράνομο αν είναι δυνατόν δηλαδή με τα πρεζόνια ανάμεσα μας εγω όταν έβλεπα τέτοιους έκανα το σταυρό μου και προσευχόμουν στην παναγιά να βάλει το χέρι της μην καταλήξουν με το τσιγάρο καρφωμένο στη φλέβα Απο το να μαστουρωνεις?οουυυυυυ ...πολλα. χχαχαχαχαχααχχα
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 καλά, όταν έχεις φαντάρους που καπνιζουν απο το πρωι ως το βράδυ τσιγάρα που αγοραζουν απο το κψμ δεν ενοχλειται κανένας, το να πιουν κανα μπάφο θα τους κάνει πρεζάκια...
mphxths Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 καλά, όταν έχεις φαντάρους που καπνιζουν απο το πρωι ως το βράδυ τσιγάρα που αγοραζουν απο το κψμ δεν ενοχλειται κανένας, το να πιουν κανα μπάφο θα τους κάνει πρεζάκια... ειναι ακριβως το ιδιο πραμα το απλο τσιγαρο με τον μπαφο!! ..μην αρχισουμε συζητησεις για ναρκωτικα εδω.. οκ γουσταρεις τον μπαφο pablo_hasan , μερικοι ακου να δεις κατι πραματα..δεν τον γουσταρουν.... ας συνεχισουμε περι στρατου..γιατι το θεμα ναρκωτικα ειναι off topic και μπορουμε να γραφουμε επι ωρες. 2
qsis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εχεις μεγαλο "γνωστο" γινεται "κατ'εξαιρεση" μεταθεση για διαφορους κοινωνικους λογους, η οποια κατ'εξαιρεση μεταθεση ισχυει ακομα κανονικότατα. Τίποτα δεν εχει μπει ακομα σε ισχυ, στα χαρτια ειναι ολα. Οπως επισης στα χαρτια ισχυει ελαχιστη παραμονη στην παραμεθόριο 6 μηνες. Τα ταγματα στο Πενταγωνο ειναι φισκα(πχ Μ/ΥΠΕΘΑ που εχουν 2 υπηρεσιες το μηνα) και μερικα νησια υποφερουν απο εμπλοκες.Οι κατ'εξαίρεση μεταθέσεις ισχύουν κανονικά ακόμα εφόσον το δικαιούσαι Ποιος είπε ότι καταργήθηκαν; το αμεταθετο ισχύει για αυτούς που δεν έχουν λόγους για μετάθεση σε αντίθεση με παλιά που η θητεία ήταν μεγαλύτερη και όλοι στο τέλος πήγαιναν σπίτι τους. Βέβαια το πώς τελικά λειτουργεί το σύστημα είναι άλλο θέμα με τους ηλίθιους, αλλά ο νόμος ορίζει ότι ισχύουν υπό προϋποθέσεις και χωρίς κανένα βύσμα καλά, όταν έχεις φαντάρους που καπνιζουν απο το πρωι ως το βράδυ τσιγάρα που αγοραζουν απο το κψμ δεν ενοχλειται κανένας, το να πιουν κανα μπάφο θα τους κάνει πρεζάκια...Στο στρατό ή πίνεις μπαφους ή ξύδια (ή και τα δύο) Δεν παλεύεται διαφορετικά Εμένα δε με ενοχλούσε που είτε η μισή μου μονάδα, είτε πάνω από τους μισούς ήταν κροκοδειλοι αρκεί να μη με ενοχλουσαν. Πχ πολύ καμμένους που δε τους έστελναν για σκοπιά γιατί ήταν καμμένοι και δεν ήθελαν να εκτεθούν με ενοχλούσαν γιατί έκανα εγώ την υπηρεσία τους και αυτοί έβλεπαν ταινία στο επιλοχαδικο
Grey Warden Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 καλά, όταν έχεις φαντάρους που καπνιζουν απο το πρωι ως το βράδυ τσιγάρα που αγοραζουν απο το κψμ δεν ενοχλειται κανένας, το να πιουν κανα μπάφο θα τους κάνει πρεζάκια... Δεν έχεις δει τον Νικητή μου φαίνεται. ΄΄Φιλαράκι, εάν κάποιος καπνίσει χορταράκι από μαγκιά... από αντριλίκι...ή από αδυναμία μιας στιγμής...πάει... τελείωσε...εξαρτήθηκε από αυτό...΄΄
qsis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ας τη βάλουμε κι εδώ να δούμε πού πάνε τα λεφτά μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις