Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο ότι κατάλαβα, πρακτικά ισχύει μόνο η μετάθεση όταν είσαι 8μηνος.

Δηλαδή όσοι είναι 8μηνοι, κάνουν 4 μήνες παραμεθόριο και 4 κοντά στο σπίτι τους.

Αλλά η κατ' εξαίρεση μετάθεση για διαφρετικούς λόγους απο το 8μηνο, που θεωρητικά την παίρνεις μετά τη βασική εκπαίδευση (φαντάζομαι εννοούν μετά ΣΠΕΝ), δεν έχω δει κανέναν να την παίρνει, ούτε και εγώ που την δικαιούμουν κανονικά.

Δημοσ.

Απο ότι κατάλαβα, πρακτικά ισχύει μόνο η μετάθεση όταν είσαι 8μηνος.

Δηλαδή όσοι είναι 8μηνοι, κάνουν 4 μήνες παραμεθόριο και 4 κοντά στο σπίτι τους.

Αλλά η κατ' εξαίρεση μετάθεση για διαφρετικούς λόγους απο το 8μηνο, που θεωρητικά την παίρνεις μετά τη βασική εκπαίδευση (φαντάζομαι εννοούν μετά ΣΠΕΝ), δεν έχω δει κανέναν να την παίρνει, ούτε και εγώ που την δικαιούμουν κανονικά.

Οι 8μηνοι τους 3 τελευταίους μήνες πάνε 100% σπίτι τους (εκτός αν γίνει μαλακια). Δε χρειάζεται κάτι επιπλέον

Το θέμα είναι να εγκριθεί εγκαίρως το 8μηνο

Αυτοί που δικαιούνται κατ εξαίρεση τοποθέτηση (δηλαδή μετά το κέντρο σπίτι ή πρώτη μετάθεση αν θες) είναι συχνό να παίρνουν τα 3 όπως έγινε και με μένα που έπρεπε να στείλω πάλι τα χαρτιά (γιατί τη πρώτη φορά δεν πήγαν ποτέ με τα ζώα του κέντρου)

Έτσι έχασα 4 μήνες παρέα με κατσίκες..

Επίσης να πω ότι άλλη επιτροπή για τις μεταθέσεις και άλλη για μειωμένη θητεία.

Δηλαδή εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο πήρα μετάθεση από τη μια επιτροπή και ΔΕΝ πήρα 8μηνο από την άλλη για δικό τους αυθαίρετο συμπέρασμα που ήταν σε πλήρη αντίθεση με γνωμάτευση της νομαρχίας

Η γραφειοκρατία της τουρκοκρατίας στο αποκορύφωμα της βρίσκεται ακόμα στον ΕΣ

Και η διαπίστωση μου μετά το τέλος της θητείας μου είναι ότι για να είσαι βέβαιος ότι θα πάρεις αυτά που ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ από το νόμο, καλό είναι να έχεις μέσο γιατί δεν είναι καθόλου βέβαιο το τι θα γίνει στη πράξη

Δημοσ.

Επίσης να πω ότι άλλη επιτροπή για τις μεταθέσεις και άλλη για μειωμένη θητεία.

Δηλαδή εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο πήρα μετάθεση από τη μια επιτροπή και ΔΕΝ πήρα 8μηνο από την άλλη για δικό τους αυθαίρετο συμπέρασμα που ήταν σε πλήρη αντίθεση με γνωμάτευση της νομαρχίας

Η γραφειοκρατία της τουρκοκρατίας στο αποκορύφωμα της βρίσκεται ακόμα στον ΕΣ

Και η διαπίστωση μου μετά το τέλος της θητείας μου είναι ότι για να είσαι βέβαιος ότι θα πάρεις αυτά που ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ από το νόμο, καλό είναι να έχεις μέσο γιατί δεν είναι καθόλου βέβαιο το τι θα γίνει στη πράξη

Ακριβώς όπως και εγώ. Για τον ίδιο λόγο δικαιούμουν και τα 2, βάσει νόμου, και απο το κέντρο με γράφανε κανονικά. Ε να δεν τα στείλαμε, μετά μας τα έστειλαν πίσω λέει γιατί κάτι έλειπε χωρίς να μου λένε τι κτλ.

Μου είπαν κάντα στη μονάδα και θα πάρεις απο εκεί. Παπαριές και εκεί.

Πήρα του 8μήνου τουλάχιστον. Δεν με ένοιαζε το πού ήμουν, με ένοιαζε οτι άλλαξα μέρος. Καμία σχέση η παρέα βέβαια, αλλά η ρουτίνα με είχε σκοτώσει.

Δημοσ.

καλησπερα μαγκες!!με επιασε ο λοχαγος να εχω καθισει στο πατωμα και να φορτιζω το αι φον με ξεκουμπωτο το χιτωνιο και μου ειπε μα βγω στην πρωινη αναφορα λετε να παιξει κανα χοντρο προβλημα;; αν και ειχα καλυμενη καμερα και να πω πως ειμαι ακομα αορκιστος!!

Δημοσ.

εμένα με χάλασε πολύ άσχημα που δε πήρα και το 8μηνο, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναστείλω τον πατέρα μου στο 401 και τη μία φορά που πήγε κακώς του είπα.

καλησπερα μαγκες!!με επιασε ο λοχαγος να εχω καθισει στο πατωμα και να φορτιζω το αι φον με ξεκουμπωτο το χιτωνιο και μου ειπε μα βγω στην πρωινη αναφορα λετε να παιξει κανα χοντρο προβλημα;; αν και ειχα καλυμενη καμερα και να πω πως ειμαι ακομα αορκιστος!!

θα σου κλάσει τα αρχίδια 

μην το παίρνεις και πολύ σοβαρά, λέγε ναι ναι, έχετε δίκιο είστε ο καλύτερος και τίποτα δε θα γίνει

θα σου έλεγα να του πεις να σου κλάσει τα 3 μιας και είσαι αόρκιστος, αλλά ας μην το παρατραβάμε 

Δημοσ.

μωρε πιο πολυ μην μου κοψει την εξοδο αμα εχει καυλες αυτο σκεφτομαι για φυλακες δεν με νοιαζει αμα θελουν ας με κρατησουν κι αλλο!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πες μια πιπα του στυλ "με πηρε τηλ η μανα μου για κατι σημαντικο και εσβησε απο μπαταρια, δεν θα επαναληφθει" και θα καθαρισεις. Πριν την ορκομωσια δεν μετρανε οι ποινες αλλα αμα θελησει μπορει την εξοδο να σου την κοψει. Να σας ψαρωσουν προσπαθουν και ετυχε σε εσενα ο κληρος....

Δημοσ.

εμένα με χάλασε πολύ άσχημα που δε πήρα και το 8μηνο, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναστείλω τον πατέρα μου στο 401 και τη μία φορά που πήγε κακώς του είπα.

θα σου κλάσει τα αρχίδια 

μην το παίρνεις και πολύ σοβαρά, λέγε ναι ναι, έχετε δίκιο είστε ο καλύτερος και τίποτα δε θα γίνει

θα σου έλεγα να του πεις να σου κλάσει τα 3 μιας και είσαι αόρκιστος, αλλά ας μην το παρατραβάμε 

σε ορμονολογο εχεις παει ?τοση τεστοστερονη βρε αδελφε ? :)

Πες μια πιπα του στυλ "με πηρε τηλ η μανα μου για κατι σημαντικο και εσβησε απο μπαταρια, δεν θα επαναληφθει" και θα καθαρισεις. Πριν την ορκομωσια δεν μετρανε οι ποινες αλλα αμα θελησει μπορει την εξοδο να σου την κοψει. Να σας ψαρωσουν προσπαθουν και ετυχε σε εσενα ο κληρος....

ναι , ο,τι καλυτερο ειναι αυτο.

Βασικα μην το παιξεις ιστορια , γιατι τους γυριζει το ματι.

Δημοσ.

δυστυχως η ουσια ειναι οτι μπορει να του γαμησει την θητεια...αν στραβωσει ....

οπως ειπα εβλεπα ατομα 3-4 σειρες πριν απο μενα...που υπηρετουσαν απειρες μερες φυλακων...απολυθηκαν χαριστικα στο τελος.

Το ποιος θα κλασει @@ ποιανου..ειναι πολυ σχετικο στον στρατο :)

Εκτος και αν σκασουν βυσματοτηλεφωνα..τοτε ναι..εκει παει ποιος την εχει μεγαλυτερη :)

Δημοσ.

οπως ειπα εβλεπα ατομα 3-4 σειρες πριν απο μενα...που υπηρετουσαν απειρες μερες φυλακων...απολυθηκαν χαριστικα στο τελος.

Εκτος και αν σκασουν βυσματοτηλεφωνα..τοτε ναι..εκει παει ποιος την εχει μεγαλυτερη :)

Ισχύει. Συγγενικό μου πρόσωπο, στρατιωτικός, με το που σκάγανε τα τηλέφωνα από τα βύσματα τους έχωνε 3-4 μήνες φυλακή easy. Μανία με όσους τηλεφωνούσανε και ερχόντουσαν στο γραφείο και λέγανε "με έστειλε ο ταδε"

Για αυτό είχε και στερήσεις βαθμών βέβαια αλλά στα @@ του τους είχε γραμμένους.  ΠΝ 80ς αυτά

Δημοσ.

Μιας και λεμε για βυσματα...

Οταν ημουν κεβοπ..για να κανω την ειδικοτητα μου(πολυβολα) και τα λυβ..καποιους απο τους φανταρους τους ειχανε παει στα γραφεια.

Οταν εφτανε η ωρα της ορκωμωσιας..που θα βλεπαμε ποιοι πανε για λοχιες και ποιοι για δεκανεις...αρχισε να γινεται της πουτανας απο τηλεφωνα.

Μας λεγανε τα παλικαρια που ηταν στα γραφεια..οτι π.χ. ειναι να βγουν 50 λοχιες και 40 δεκανεις...Παιρνει τηλεφωνο το βυσμα του χ δεκανεα και λεει καντε τον λοχια.

Επειδη η αναλογια και τα νουμερα πρεπει να μεινουν τα ιδια...ενας απο τους λοχιες πεφτει και γινεται δεκανεας και ο δεκανεας με το βυσμα ανεβαινει και γινεται λοχιας.

Το ποσα τηλεφωνα και ποσες αλλαγες ειχανε γινει μας λεγανε...δεν ειχανε προηγουμενο....

Επισης στην τριπολη στην 2η μεταθεση..οταν ηρθανε οι μεταθεσεις των νεων που ειχανε παρουσιαστει οσο ημουν εκει...αρχισανε τα τηλεφωνα σε συγγενεις..μου ρθε να παω εκει..εμενα εκει..ψαξε να βρεις που ειναι και τετοια.

Σε εναν σκαει μεταθεσει διδυμοτειχο...στο νοσοκομειο !!!και ειναι στο προαυλιο και μιλαει στην μανα του..

ΡΕ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ...ΜΟΥ ΡΘΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΤΕΡΥΓΑ...ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!

Εεεε στραβωσα τελειως με το μαλακιστιρι..τον μεταβολαρα 5-6 φορες πριν φυγω για να παω για υπνο :)

Δημοσ.

Η ουσία είναι πως θα χειριστεί κανείς τη κατάσταση, αν έχεις μυαλό είναι πολύ πιθανό να τη γλιτώσεις και μαλακια να χεις κάνει

Αυτο που του λέω είναι ότι επειδή είναι κέντρο αορκιστος αν δε προκαλέσει παραπάνω δε θα γίνει τίποτα, γιατί δεν έχει κανείς όρεξη να ασχοληθεί να σου ρίξει Φ στο φύλλο πορείας

ΥΓ δεν είχα καμία ποινή στη θητεία μου

Δημοσ.

Ισχύει. Συγγενικό μου πρόσωπο, στρατιωτικός, με το που σκάγανε τα τηλέφωνα από τα βύσματα τους έχωνε 3-4 μήνες φυλακή easy. Μανία με όσους τηλεφωνούσανε και ερχόντουσαν στο γραφείο και λέγανε "με έστειλε ο ταδε"

Για αυτό είχε και στερήσεις βαθμών βέβαια αλλά στα @@ του τους είχε γραμμένους.  ΠΝ 80ς αυτά

κάτι μου θυμίζει αυτός

αχααχχααχχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...