Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά προσωπικά δνε χρειάζομαι και τίποτα ιδιαίτερο. Χίο θέλω να με πάνε απλά και είμαι απο Πάτρα. 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφιέρωσε τον χρόνο σου στο να ενισχύσεις το βύσμα σου, αν και όσο γίνεται.

Σαπορτ προεκλογικά το βύσμα σου.

Και όλη την αγία οικογένεια του!

Άκρως Ελληνικά! :devil:

Δημοσ.

Καλά προσωπικά δνε χρειάζομαι και τίποτα ιδιαίτερο. Χίο θέλω να με πάνε απλά και είμαι απο Πάτρα. 

η γκομενα ειναι απο Χιο;

ρωτησε αν το βύσμα σου εχει άκρες εκει, γιατι σε βλέπω να βαράς τα σκοπέτα των ντόπιων βυσμάτων...

Δημοσ.

εγω είχα στον θάλαμο μου παλικάρι που ήθελε Αλεξανδρούπολη και τελικά τον πήγαν Έβρο αλλα πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πιο πάνω.. ήταν ο μόνος απο τα 20 άτομα που δεν "φτιάχτηκε" :P 

Δημοσ.

Είναι η σχολή μου Χίο και θέλω να πηγαίνω να δίνω κανα μάθημα, έχω 5 για πτυχίο. + οτι έχω γνωστό φίλο μου που είναι στρατιωτικός εκεί και θα με σενιάρει αν πάω σε κάποια μονάδα.

Αυτός μου είπε οτι το καλύτερο θα ήταν ρανταρίστας είναι ζωάρα, αλλα θέλει πολύ σπρώξιμο.

Δημοσ.

καλημερες! μια ερωτηση! ληγει η αναβολη μου λογω σπουδων τον γεναρη, αλλα επειδη εχουν μεινει λιγα μαθηματα (2-3) και παρουσιαση πτυχιακης, θα ηθελα να τελειωσω πρωτα τη σχολη και μετα να μπω στρατο... θα μπορεσω να ζητησω μια 6μηνη αναβολη? ωστε να μπω σεπτεμβρη?

Δημοσ.

μπορεις να παρεις μια εξαμηνη για λόγους υγείας, την δινουν ευκολα

δεν παιζει ομως καποιος τετοιος λογος.... (in real τουλαχιστον....) για κοινωνικους λογους δινουν μονο 3μηνη? δεν παει 6μηνη?

Δημοσ.

Καποτε, απλως και για αναστολη καταταξης 1 ΕΣΣΟ, θελαμε:
Φρουραρχεια, Νοσοκομεια -> 401, Ιατρικους λογους, ηταν ταλαιπωρια μεγαλη,.....
Η τωρινη 3μηνη (?) κοινωνικη αναστολη απο την Στρατολογια,
σου κερδιζει 1 ή 2 ΕΣΣΟ? Για 6μηνη αναβολη θες εστω "Ψυχολογικους" λογους....

Και οι 6μηνες ειναι αναβολες, δηλαδη στο συγκεντρωτικα 2χρονο,
μπορεις να πας & για απαλλαγη, οι αναστολες ομως δε μετρανε :shifty:

Δημοσ.

δεν ειναι τριμηνη ρε παιδια, διμηνη ειναι αφου οι σειρες ειναι 6 !!!!

καλημερες! μια ερωτηση! ληγει η αναβολη μου λογω σπουδων τον γεναρη, αλλα επειδη εχουν μεινει λιγα μαθηματα (2-3) και παρουσιαση πτυχιακης, θα ηθελα να τελειωσω πρωτα τη σχολη και μετα να μπω στρατο... θα μπορεσω να ζητησω μια 6μηνη αναβολη? ωστε να μπω σεπτεμβρη?

6 μηνη αναβολη πηγαινεις για ψυχολογικους ή ιατρικους λογους. πραγματικος χρονος ειναι παραπανω γιατι μπαινεις με την επομενη σειρα.

για μετατοπιση της καταταξης γινεται μεχρι 4 μηνες και μπαινεις εκτος ΕΣΣΟ (λογω ιατρικων λογων)

ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ

εδω θα βρεις ολα τα ενημερωτικα εντυπα

http://www.stratologia.gr/infoPapers.php

Δημοσ.

Καλα για 3μηνη ειχε ο ιδιος γραψει παραπανω, πιθανολογησα οτι μπορει να ρωτησε & τετοια απαντηση πηρε :P

Χμμ, με 6 καταταξεις ειναι αδυνατο να περασεις: Μάρτιο (Β'/ΕΣΣΟ), Μάιο (Γ'/ΕΣΣΟ), Ιούλιο (Δ'/ΕΣΣΟ), μεχρι τον
Σεπτέμβριο (Ε'/ΕΣΣΟ) απλως με αναστολη για κοινωνικο-something. Αν ειναι υποχρεωτικο, πρεπει να χτυπησει
6μηνη... Παντως 6μηνη, για ψυχολογικους λογους & πρωτη μονο αναβολη, θα ελεγα πως δινεται πολυ ευκολα <_<

Αρκετες απαντησεις, στο ιδιο το site στρατολογιας. Πλεον εχουν αναρτησει, οσα καποτε τους τσιγκελοβγαζαμε :X
http://www.stratologia.gr/ervthseis

Δημοσ.

χμμμ... οποτε για κοινωνικους λογους το ξεχναμε μιας και στοχος ηταν να ειμαι εξω στην εξεταστικη του ιουνιου, οποτε με 2μηνη δεν εχει νοημα.... αρα μας μενει για αυτο για ψυχολογικους λογους, αν και δεν μου καθεται καλα, για διαφορους λογους...

τεσπα.... ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! θα το ψαξω περισσοτερο πριν τελειωσει η αναβολη..... το ιδανικο θα ηταν να τελειωσω με τη σχολη τον φλεβαρη και να μπω στρατο κανονικα τον μαρτη... αλλα ειμαι λιγο απαισιοδοξος σχετικα με τα μαθηματα... :/

Δημοσ.

2011 μπήκα 2012 βγήκα και θύμαμαι οτι το 11 είχα παρει τρίμηνη αναβολή για κοινωνικούς λόγους.Αν προστέθηκαν και άλλες ΕΣΣΟ τότε πάω πάσο..Ίσως και να μην δίδεται πλεον η τρίμηνη αναβολή.

Δημοσ.

από το '12 άρχισαν οι 6 εσσο για να μην έχουν τα θέματα που είχαν το '11 με Γ1-Γ2 και Δ1-Δ2 

μοίρασαν πιο ομοιόμορφα τον κόσμο για να μην έχουν πολύ μεγάλες και πολύ μικρές εσσο με αποτέλεσμα κάποιες περιόδους να μένουν χωρίς κόσμο 

η Δ στην οποία άνηκα εγώ ήμασταν τεράστια (για τα σημερινά δεδομένα του στρατού) εσσο, πριν πάμε εμείς και αφού φύγαμε εμείς δεν ήταν και τόσο καλά τα πράγματα για τους άλλους 

αλλά πέρα από αυτό το να αναγκάζονται να κόβουν την εσσο στα δύο και να τις δέχονται απανωτά στα κέντρα μάλλον θα ενόχλησε τους δημοσίους υπαλλήλους-καραβανάδες.. και είναι πιο πιθανό να έγινε για αυτό το λόγο παρά για τις υπηρεσίες 

τώρα τους δέχονται σε σταθερά διαστήματα και ας είναι πιο συχνά σε σχέση με παλιότερα , τις Γ και Δ του 11 που τις είχαν κόψει στα 2 τις δέχτηκαν απανωτά 

όπως και να ΄χει όλοι κερδίζουν από αυτό, οπότε ήταν καλή κίνηση 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...