aris1986 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 αν το πιστευουν και θέλουν να πάνε μονοι τους καλά να πάθουν, αλλιώς ας κάνουν ό,τι θητεια έκαναν ο μαρινάκης και ο βαρδινογιάννης. Παλι για τα προτυπα σου μας λες...; Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι σε αυτη την ταξικη κοινωνια, αλλα εσυ το πηγες στο αλλο ακρο. Για να κανουν τα παιδια σου τετοια θητεια πρεπει να εισαι και συ ο Μαρινακης και ο βαρδινογιαννης ο γηραιοτερος... οταν ημουν στρατο στο κεντρο στο θαλαμο λιγο πολυ ολοι ειχαν πει καποιο(στρατιωτικο-βουλευτη κτλ κλτ)να τους κανονισει καμια καλη μεταθεση κοντα στο σπιτι τους.μονο ενας δεν ηξερε και δεν ειχε πει κανενα και η μεταθεση του ηταν ρυζια.απο τους υπολοιπους κανεις δεν πηγε εβρο Και γω ριζια ημουν. Ηταν ασχημα πολυ με πέσανε πολλα, ειχα και περιεργο δικα ( ο προηγουμενος πιο περιεργος ηταν,Μισοκαλος εκει να ακουσετε ιστοριες) αλλα στο τελος ειχαμε γνωριστει ολοι μεταξυ μας απο τις εμπλοκες και με τα στελεχη.Μεχρι τοτε αίμα... Ειχα τηλ λοχαγου και υπολοχαγου. Με τον Υπολοχαγο πηγαμε και Αλεξ οταν περναμε αδεια Χριστουγεννα να παρουμε αεροπλανο. Βγηκαμε και για καφε,μιλησαμε για γκομενεςκαλη φαση... Αλλοι που πηγαν αποσπαση Αθηνα με βυσμα ειδαν την γκρινια οπως ειπε ο flik και ξενερωσαν.\Τους ελειψε ο εβρος που μασταν 10-15 ατομα απο διαφορους λοχους που καναμε παρεα, ειχαμε φαει εμπλοκή, τα παντα.
mindtrapper Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 απο ποτε? ξηρα/αεροπορια διπλα διπλα..ξεχωριστα στρατοπεδα..το ναυτικο που ξεφυτρωσε? 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης.
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Παλι για τα προτυπα σου μας λες...; Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι σε αυτη την ταξικη κοινωνια, αλλα εσυ το πηγες στο αλλο ακρο. Για να κανουν τα παιδια σου τετοια θητεια πρεπει να εισαι και συ ο Μαρινακης και ο βαρδινογιαννης ο γηραιοτερος... ταξική κοινωνια ειμαστε αλλά αυτο στον στρατό ειναι λες και το βλέπεις απο μεγενθυτικό φακό, αρκει μια απλή γνωριμία ή συγγένεια για να κάνει την διαφορά μεταξυ του βαράς διπλουπηρεσίες "γιατι δεν έχουν άτομα" και του να μην σε πιάνει τίποτα. Ο μαρινάκης δεν υπηρέτησε καθολου, φανταζομαι ούτε ο βαρδινογιάννης και καλά έκαναν γιατι να ασχοληθούν με αυτες τις βλακείες;
panos2171 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέχρι την άλλη βδομάδα που μου δώσαν άδεια από το ΚΕΝ μπορώ να πάω καμιά βόλτα σε άλλη πόλη έτσι?
zamanfu Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 σε πιο κεν ισουνα φιλε? ναι μπορεις να πας οπου θελεις
qsis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέχρι την άλλη βδομάδα που μου δώσαν άδεια από το ΚΕΝ μπορώ να πάω καμιά βόλτα σε άλλη πόλη έτσι? στη πράξη μπορείς να πας όπου θες,θεωρητικά πας στη πόλη που γράφει το χαρτί σου (πόλη διαμονής ή πόλη που πρόκειται να παρουσιαστείς) γιατί αν γίνει κάτι και μείνεις/εγκλωβιστείς κάπου αλλού χωρίς να μπορείς να φύγεις (πχ νησί) ή πας κάπου και έχεις κάποιο ατύχημα θα έχεις(θεωρητικά πάντα) πρόβλημα που ανάλογα το πόσο σοβαρό είναι θα έχει ΕΔΕ ή στρατοδικείο (θεωρητικά πάντα ξαναλέω)
LongTom Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 στη πράξη μπορείς να πας όπου θες,θεωρητικά πας στη πόλη που γράφει το χαρτί σου (πόλη διαμονής ή πόλη που πρόκειται να παρουσιαστείς) γιατί αν γίνει κάτι και μείνεις/εγκλωβιστείς κάπου αλλού χωρίς να μπορείς να φύγεις (πχ νησί) ή πας κάπου και έχεις κάποιο ατύχημα θα έχεις(θεωρητικά πάντα) πρόβλημα που ανάλογα το πόσο σοβαρό είναι θα έχει ΕΔΕ ή στρατοδικείο (θεωρητικά πάντα ξαναλέω) Αυτό ισχύει. Όταν ήμουν γραφιάς είχα διαβάσει για μια μαλακία με κάποιον που ήταν σε άλλο μέρος από αυτό που δήλωνε η άδεια του.Είχε μεγάλα τρεχάματα μετά. Αλλά φυσικά τέτοια περιστατικά είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Επίσης εάν θέλεις να πας εξωτερικό έχει μεγάλη διαδικασία.
qsis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 εμείς όταν είχαμε έξοδο στο λιτόχωρο μας έλεγαν ότι η έξοδος είναι μόνο για εκεί, όχι για κατερίνη όπου πηγαίναμε αρκετά συχνά ήξεραν ότι πηγαίναμε και εκεί, αλλά μας είχαν ξεκαθαρίσει ότι αν γίνει καμιά στραβή αυτοί δε θα αναλάμβαναν να μας καλύψουν επίσης σε κυριακάτικες εξόδους κάποιοι ανέβαιναν θεσ/νικη ή κατέβηκαν και μια φορά αθήνα.. κι εγώ βέβαια με φύλλο πορείας από θεσσαλονίκη για πιερία κατέβηκα για μια μέρα αθήνα, αλλά γνώριζα πολύ καλά τι ίσχυε και τι όχι
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Tip: αν εχεις κρατησει και την πολιτικη σου ταυτοτητα, κινεισαι πολυ πιο ευκολα & ανετα σε αδειες (επισης κρατωντας την, μπορεις να κανεις & άλλα που δεν θα μπορουσες ισως με την στρατιωτικη.... για παραδειγμα θυμαμαι σαν παρεα ειχαμε χρησιμοποιησει τη δικη μου, για ενοικιαση αυτοκινητου)
panos2171 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Για έξοδο μας το είπαν και μας ότι κανονικά δεν μπορούσαμε να φύγουμε από Θήβα ειδάλλως θα γίνονταν αυτά που λες. Η άδεια όμως νομίζω πως είναι κάπως διαφορετική, τι διάλο παραπάει τέτοιος περιορισμός.
LongTom Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Tip: αν εχεις κρατησει και την πολιτικη σου ταυτοτητα, κινεισαι πολυ πιο ευκολα & ανετα σε αδειες (επισης κρατωντας την, μπορεις να κανεις & άλλα που δεν θα μπορουσες ισως με την στρατιωτικη.... για παραδειγμα θυμαμαι σαν παρεα ειχαμε χρησιμοποιησει τη δικη μου, για ενοικιαση αυτοκινητου) Πως ακριβώς κρατάς την πολιτική σου ταυτότητα;
qsis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πως ακριβώς κρατάς την πολιτική σου ταυτότητα;Στο επιλοχαδικο είναι, αν έχεις πρόσβαση την παίρνειςΓια έξοδο μας το είπαν και μας ότι κανονικά δεν μπορούσαμε να φύγουμε από Θήβα ειδάλλως θα γίνονταν αυτά που λες. Η άδεια όμως νομίζω πως είναι κάπως διαφορετική, τι διάλο παραπάει τέτοιος περιορισμός.Σκέψου ότι ακριβώς ίδιους περιορισμούς έχουν και οι επαγγελματίες. Πχ όταν έκανα υπηρεσία σε νοσοκομείο με νοσοκομους εμθ/εποπ μου έλεγαν αυτό που ειπώθηκε παραπάνω, ότι είναι ζόρι και διαδικασία να πάρεις άδεια για εξωτερικό Για αυτό και κάποιοι είχαν διαβατήριο, για να μη μπλέκεται και ο στρατός και να ταξιδεύουν στη ζούλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις