ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, G.h.o.s.t είπε Δεν το γνωρίζο αυτό, αλλά νομίζω είναι στην μέση και εταιρία. Τώρα προσπαθούμε μέσω της γιαγιάς μου που μένει σε σπίτι που της έχει δώσει το κράτος άλλα δεν βλέπω να γίνεται κάτι. Εξηγηστε στην εταιρια τι παιζει. Αυτη που νοικιαζουμε εμεις το θεωρει αυτονοητο οτι μπορουν τα παιδια να γραφτουν. Μαλιστα δε χρειαζεται καν το συμβολαιο οταν πας στο δημο αφου εχει καταθεσει συμβολαιο ο γονεας.
G.h.o.s.t Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Εξηγηστε στην εταιρια τι παιζει. Αυτη που νοικιαζουμε εμεις το θεωρει αυτονοητο οτι μπορουν τα παιδια να γραφτουν. Μαλιστα δε χρειαζεται καν το συμβολαιο οταν πας στο δημο αφου εχει καταθεσει συμβολαιο ο γονεας. Που πήγαμε στον δήμο μας έδωσε ένα χαρτί το οποίο πρέπει να το υπογράψει ο σπιτονοικοκηρις ώστε να μπορούμε να γραφτουμε εγώ και η γυναίκα μου. Το στείλαμε να το υπογράψει και απάντησε αρνητικά.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Ποιος ειναι ο σπιτονοικοκυρης που το αρνηθηκε; Η εταιρια; Ο ιδιοκτητης του σπιτιου; Και για τι σπιτι μιλαμε; Γιατι αν ηταν 35τμ, ισως να ειναι και λογικο...
G.h.o.s.t Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Ο σπιτονοικοκηρις το αρνήθηκε. Το σπίτι είναι για μια οικογένεια με 2 παιδιά. Άλλα είναι και η αδερφή μου μέσα την οποία την είχε κάνει να μένει στο σπίτι Δηλαδή την έγραψαν σε αυτό το σπίτι άλλα εμένα και την γυναίκα μου δεν μας δέχτηκε.
G.h.o.s.t Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Αξίζει το να απευθυνθώ σε γραφείο εύρεσης εργασίας για να μου βρει δουλειά στην Γερμανία?
G.h.o.s.t Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα. Έχω μια πρόταση για βοηθός κουζίνας σε ελληνικό εστιατόριο και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες εάν γνωρίζει κάποιος.
palawiaris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δεν έχω δουλέψει σε τέτοια αλλά από όσους άκουσα είναι λιγάκι ζόρι.Φυσικά και στο γραφείο ευρέσεως εργασίας μην νομίζεις ότι θα βρεις κάτι καλύτερο.Μπορείς επίσης και στο kleinanzeige.de να κοιτάξεις, ακόμα και στο FB. Εγώ π.χ. δουλεύω μια μικρή απασχόληση σαν οδηγός σχολικού,μέχρι να μου τελειώσει η γονική άδεια και την βρήκα στο FB. Τέλος πάντων στην αρχή χώσου όπου μπορείς,και αργότερα ψάχνεις κάτι καλύτερο. Για να δηλωθείς κάνε και καμιά ερώτηση σε κάνα ξενοδοχείο,όχι τα μεγάλα αλλά κάτι μικρά και παλιά με την μπυραρία από κάτω.Ίσως εξυπηρετηθείς με το αζημίωτο φυσικά.Φυτοζωούνε και για χρήματα αρκετοί κάνουν τα χατίρια.
G.h.o.s.t Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, palawiaris είπε Δεν έχω δουλέψει σε τέτοια αλλά από όσους άκουσα είναι λιγάκι ζόρι.Φυσικά και στο γραφείο ευρέσεως εργασίας μην νομίζεις ότι θα βρεις κάτι καλύτερο.Μπορείς επίσης και στο kleinanzeige.de να κοιτάξεις, ακόμα και στο FB. Εγώ π.χ. δουλεύω μια μικρή απασχόληση σαν οδηγός σχολικού,μέχρι να μου τελειώσει η γονική άδεια και την βρήκα στο FB. Τέλος πάντων στην αρχή χώσου όπου μπορείς,και αργότερα ψάχνεις κάτι καλύτερο. Για να δηλωθείς κάνε και καμιά ερώτηση σε κάνα ξενοδοχείο,όχι τα μεγάλα αλλά κάτι μικρά και παλιά με την μπυραρία από κάτω.Ίσως εξυπηρετηθείς με το αζημίωτο φυσικά.Φυτοζωούνε και για χρήματα αρκετοί κάνουν τα χατίρια. Για αυτό το λόγο και μόνο κοιτάω για ελληνικό εστιατόριο για το λόγο ότι θα έχω διαμονή ασφάλεια και θα γραφτώ στον δήμο και με τον καιρό θα ψάξω κάτι καλύτερο.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, G.h.o.s.t είπε Για αυτό το λόγο και μόνο κοιτάω για ελληνικό εστιατόριο για το λόγο ότι θα έχω διαμονή ασφάλεια και θα γραφτώ στον δήμο και με τον καιρό θα ψάξω κάτι καλύτερο. Πρωτα απο ολα ρωτα αν θα εισαι νομιμος και μετα ολα τα αλλα. Για να μη σε βγαζουν απο την πισω πορτα σε καναν ελεγχο
palawiaris Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Τουλάχιστον θα τρως κάτι καλύτερο από την γερμανική αηδιαστική τους κουζίνα
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Ναι θα τρωει τα πτωματα που παιρνουν απο το Metro μισοτιμης οταν ληγουν Περα απο πλακα πρεπει να ρωτησει αν ειναι νομιμος ωστε να παιρνει εστω τον βασικο μισθο. Οχι οτι θα τον φτανει να ζησει σε μεγαλη πολη αλλα ειναι ενα ξεκινημα. Γιατι ελληνικο εστιατοριο με διαμονη πολλες φορες σημαινει 800€ μαυρα και στον καταψυκτη σε περιπτωση ελεγχου
palawiaris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Πτώματα και σκουληκάκια θα βρίσκει τακτικά
giteart Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Είμαι Σιγκαπούρη αν κανείς σκοπευει να έρθει εδω ρωτήστε ελεύθερα
newton91 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, giteart είπε Είμαι Σιγκαπούρη αν κανείς σκοπευει να έρθει εδω ρωτήστε ελεύθερα Για πολιτικούς μηχανικούς γνωρίζεις τπτ ; Μισθούς ; Γλώσσα ;
kostakakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα, πρόκειται να μετοικισω στον Καναδά το επόμενο διάστημα.. Μηπως γνωρίζει κανείς αν μπορω να μεταφερω και το αυτοκίνητο μου μαζι; μπηκα στο υπουργείο μεταφορων τους και λεει πως δεν δέχονται οχήματα απο τριτες χώρες.. Ειναι δυνατον να συμβαινει κάτι τετοιο;; γνωρίζει ισως κάποιος που εχει μεταφέρει αυτοκινητο;; ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις