Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δλδ με εργασιακή εμπειρία ως ηλεκτρονικός/αυτοματιστής χωρίς πτυχίο υπάρχουν ελπίδες? ή να κοιτάξω να πάρω το πτυχίο ηλεκτρολόγου  και ας μην εγκαταστήσω ποτέ μια γραμμή

Γιώργος

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Geocheats2 είπε

Δλδ με εργασιακή εμπειρία ως ηλεκτρονικός/αυτοματιστής χωρίς πτυχίο υπάρχουν ελπίδες? ή να κοιτάξω να πάρω το πτυχίο ηλεκτρολόγου  και ας μην εγκαταστήσω ποτέ μια γραμμή

Γιώργος

Πτυχίο απαραιτήτως. Βασικός παράγοντας για τέτοια επαγγέλματα εδώ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, headbanger είπε

Πτυχίο απαραιτήτως. Βασικός παράγοντας για τέτοια επαγγέλματα εδώ

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες 😊

Δημοσ.
1 ώρα πριν, headbanger είπε

Το κρύο το αντιμετωπίζεις. Κάθε 1ο -20 και παρακάτω είναι χτύπημα κάτω από την ζώνη όμως.

Εγώ είχα έρθει σαν πρακτηκάριος με τον AIESEC το 2011 που πληρούσα τις προυποθέσεις μετά το στρατιωτικό. σαν επάγγελμα (ΙΤ) ήμουν σε high skill και ήταν σχετικά εύκολο να βγάλω την μόνιμη παραμονή. Ο αδερφός μου που ήρθε το 2012 , ακόμα παιδεύεται (οδηγός )

Όχι ρε αδερφέ και -20 δύσκολα. Αν έχεις σωστά ρούχα, την βγάζεις και χωρίς να γίνεις κρεμμύδι. 

-30, ναι. Ειδικά όταν παίρνεις ανάσα και κολλάνε τα πάντα μέσα στην μύτη!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fortistis είπε

Όχι ρε αδερφέ και -20 δύσκολα. Αν έχεις σωστά ρούχα, την βγάζεις και χωρίς να γίνεις κρεμμύδι. 

-30, ναι. Ειδικά όταν παίρνεις ανάσα και κολλάνε τα πάντα μέσα στην μύτη!

μέχρι -54 θερμοκρασία αέρα έχω βιώσει :) θα σέβεστε

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, headbanger είπε

μέχρι -54 θερμοκρασία αέρα έχω βιώσει :) θα σέβεστε

Δεν είσαι ο μόνος αδερφέ και δεν υπάρχει κανένας λόγος για σεβασμό ;)

Χώρια ότι αυτό που έγραψες ήταν εντελώς άσχετο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, headbanger είπε

πέθανε το χιουμορ μαζί με τα ματοτσίνορα σου ρε φορτιστή;

Παίζει... δεν το έπιασα το χιούμορ. 

Δημοσ.

Ήρθε τελικά και η δική μου ώρα παιδιά, 3 Δεκεμβρίου ξεκινάω δουλειά στο UK. Ως πρώτες κινήσεις για κάνεις με το που φτάσεις ποιες θα λέγατε ότι είναι; 

• Like 6
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Ήρθε τελικά και η δική μου ώρα παιδιά, 3 Δεκεμβρίου ξεκινάω δουλειά στο UK. Ως πρώτες κινήσεις για κάνεις με το που φτάσεις ποιες θα λέγατε ότι είναι; 

Καλή επιτυχία!

Να ξεμπερδεύεις με τράπεζες και σπίτι για αρχή...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, djcat είπε

Καλή επιτυχία!

Να ξεμπερδεύεις με τράπεζες και σπίτι για αρχή...

Και τα δυο είναι εύκολα γιατί το θέμα τράπεζας το αναλαμβάνει η εταιρία να σου ανοίξει τον λογαριασμό με τα κατάλληλα δικαιολογητικά και το σπίτι θα μένω μέσα στον πελάτη οπότε δεν θα χρειαστεί να ψάξω εγώ. Από εκεί και μετά αν έχει κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω ή να μην πέσω σε καμιά περίεργη λούμπα ή κάτι τέτοιο θα ήταν καλοδεχούμενο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikaruga24 είπε

Και τα δυο είναι εύκολα γιατί το θέμα τράπεζας το αναλαμβάνει η εταιρία να σου ανοίξει τον λογαριασμό με τα κατάλληλα δικαιολογητικά και το σπίτι θα μένω μέσα στον πελάτη οπότε δεν θα χρειαστεί να ψάξω εγώ. Από εκεί και μετά αν έχει κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω ή να μην πέσω σε καμιά περίεργη λούμπα ή κάτι τέτοιο θα ήταν καλοδεχούμενο. 

Ε, τις «περίεργες» περιοχές να μάθεις και μια ενημερωτική βόλτα για τις τιμές στην αγορά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ψάξε να βρεις το κοντινότερο ASDA και το κοντινότερο Coop ή Tesco, το κεμπαμπτζίδικο κοντά σου με καλό κεμπάμπ, και την pub με καλό selection από tap beers. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Για πες απολαβές και πιο μέρος η δουλειά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...