Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lysopaine είπε

καλημέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι μέσα στα επιτρεπόμενα όρια αν γίνεται να μου πείτε αν μπορώ να βάλω emulators στο switch μέσω του sx os

Ναι μπορείς.. Βάλε το retroarch με τους cores και τις roms που θέλεις.. Παίζει μέχρι dreamcast.. Το pfba πάλι είναι καλός emulator και υπάρχουν έτοιμα πακέτα με roms icons κτλ.. Από εμένα είναι δοκιμασμένα σε Atmosphere και reinx.. Sx os δεν έχω πάντως.. Ψαξου στο YouTube και στο gbatemp για οδηγίες κτλ.. 

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με sx OS έχω αρχίσει να έχω black screens όταν bootαρω το σύστημα. Η  sd κάρτα μου είναι σε exfat. Σκέφτομαι ότι είναι καλύτερο να την κάνω format σε fat 32. Υποθετικά μιλώντας, σε περίπτωση που συνεχίσουν οι black screens αυτό θα σημαίνει ότι η κάρτα έχει γίνει corrupted σε τέτοιο βαθμό που θα χρειαστώ καινούρια; 

Δημοσ.

Θεωρητικά η sd ειναι το θέμα σου. Ποια φοράς; Ευκαιρία να πάρεις και μια μεγαλύτερη, δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις σε fat32

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Θεωρητικά η sd ειναι το θέμα σου. Ποια φοράς; Ευκαιρία να πάρεις και μια μεγαλύτερη, δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις σε fat32

Η κάρτα μου είναι αυτή στο συνημμένο :

Με καλύπτουν 400 gb είναι η αλήθεια, αλλά με προβληματίζουν αυτά που διαβάζω, ότι οι κάρτες σε exfat  στο switch με τον καιρό γίνονται corrupted και διάφοροι προτείνουν φορμάρισμα της κάρτας σε fat32 και μετά να περνάς τα xci παιχνίδια  που θα έχουν μεγάλη χωρητικότητα με tinfoil.

IMG_20210124_094949.jpg

Δημοσ.
9 ώρες πριν, simaras είπε

Με sx OS έχω αρχίσει να έχω black screens όταν bootαρω το σύστημα. Η  sd κάρτα μου είναι σε exfat. Σκέφτομαι ότι είναι καλύτερο να την κάνω format σε fat 32. Υποθετικά μιλώντας, σε περίπτωση που συνεχίσουν οι black screens αυτό θα σημαίνει ότι η κάρτα έχει γίνει corrupted σε τέτοιο βαθμό που θα χρειαστώ καινούρια; 

Φιλε τι firmware ειναι το switch σου?αν ειναι 11.0.1 εχεις black screens γιατι η sx εχει σταματησει να το υποστηριζει λογω νομικων κυρωσεων απο τη nintendo κ θα πρεπει να πας στο atmosphere

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Link Triforce είπε

Φιλε τι firmware ειναι το switch σου?αν ειναι 11.0.1 εχεις black screens γιατι η sx εχει σταματησει να το υποστηριζει λογω νομικων κυρωσεων απο τη nintendo κ θα πρεπει να πας στο atmosphere

τελικά πήρε μπρος χωρίς να ξέρω τι άλλαξε, το θέμα είναι δεν ξέρω πως να πάω σε atmosphere

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Link Triforce είπε

Στην 11.0.0 είμαι.

• Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, Link Triforce said:

Ισχύει αυτό; γιατί εδώ είχα διαβάσει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζεται κανονικά.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Ισχύει αυτό; γιατί εδώ είχα διαβάσει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζεται κανονικά.

και εγώ αυτό έχω διαβάσει αλλά εδώ και πάνω από ένα μήνα δεν έχουν βγάλει update για την 11.0.1 και έχω αρχίσει να ανησυχώ 

Δημοσ.

Τελικά φορμαρα την κάρτα σε fat32 αυτή τη φορά - αντέγραψα τα αρχεία που είχα κάνει backup από πριν και εξαφανίστηκαν οι μαύρες οθόνες.Το Switch boot άρει κανονικά πλέον. Έτρεξα και το πρόγραμμα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω και δε φαίνεται να έχει πρόβλημα η sd μου. Τώρα θα βιώσω τη χαρά του να εγκαθιστώ τα τεράστια  xci μου με tinfoil και nut 😂🤣😢

Χμμμ οταν παω να εγκαταστησω το παιχνιδι μεσα απο το tinfoil παιρνω αυτο το error:  NCA signature verification failed.This file is modified and could be malicious.Enable install unsigned code in the options menu to override this error and install.

Ξερει κανενας που βρισκεται αυτη η επιλογη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...