Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aπο τα λιγα παιχνιδια που βγαζουν τα λεφτα τους και τα ευχαριστιεσαι! εχω βγαλει 10 ευρω απο τα cases ως τωρα! 

Ισχύει φουλ! 

Δημοσ.

Εβαλα πριν λιγο να παιξω,εχω την αισθηση οτι τραβαει πιο πολυ ραμ απο οτι πριν λιγο καιρο και τα 8 gb μπουκωνουν στο 85% με αποτελεσμα τρελο stuttering.

Unplayable προς το παρον.

Δημοσ.

Καλησπέρα, παίζω το game σε i5 4670,16gb ddr3 1600,ssd aion 400gb και 1080ti strix.Ειμαι average 60-90 σε high settings

αλλά υπάρχουν στιγμές που στο game για 20-30 sec παίζω 35 κολλημένα fps!Ειναι λογικο αυτο?Βαζω απο περιέργεια τα settings στο low και έχω τα ίδια fps. Απ ότι διαβάζω σίγουρα παίζει μπουκάλα και λόγω κάρτας αναγκάζομαι για καινούργιο σύστημα χτισμένο γύρω στην ti.(θέλω 2κ)

Btw steam account imthesani για κάνα λιβάδι :P

Δημοσ.

Μερικες φορες παντως ειναι και θεμα server. Ναι, λιγο ακυρο αλλα ειμαι σιγουρος γιατι παιζαμε squad και επεφτε για λιγο το frame rate και στους 4 ταυτοχρονα

Δημοσ.

Τουλάχιστον έχει αυτό το καλό το pubg ¨οταν τανκάρουν τα fps, τανκάρουν αναλόγως σε όλους :-D . Επίσης κάποιες ιδιοτροπίες του τις έχουμε πια μάθει όπως τα 50 fps στην αρχή του round στο c-130 και τα 60-70 fps μέσα στις πόλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...