Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα λαπτοπ dell inspiron 15 3000 series, δυο ετων.

Επειδη ψηνομαι για το παιχνιδι αλλα δεν ξερω αν τα το τρεχει, και αν το τρεχει, σε ποια ποιοτητα θα ειναι περιπου;

Εχει σιγουρα intel i5 και 8GB RAM για τα υπολοιπα δεν ειμαι σιγουρος

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω ενα λαπτοπ dell inspiron 15 3000 series, δυο ετων.

Επειδη ψηνομαι για το παιχνιδι αλλα δεν ξερω αν τα το τρεχει, και αν το τρεχει, σε ποια ποιοτητα θα ειναι περιπου;

Εχει σιγουρα intel i5 και 8GB RAM για τα υπολοιπα δεν ειμαι σιγουρος

30 fps με το ζορι θα ελεγα, επειδη ειναι λαπτοπ.

Δημοσ.

Το νέο όπλο λέει πολύ, είναι αρκετά δυνατό. Στο πως τρέχει το παιχνίδι δεν πρόσεξα καμία σημαντική διαφορά πάντως.

Δημοσ.

Το νέο όπλο λέει πολύ, είναι αρκετά δυνατό. Στο πως τρέχει το παιχνίδι δεν πρόσεξα καμία σημαντική διαφορά πάντως.

Για κάποιο λόγο κάθε φορά που μπαίνω στο game μετά το update με βάζει πάντα στον σέρβερ στην Ασία!   :unsure:  :unsure:

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο κάθε φορά που μπαίνω στο game μετά το update με βάζει πάντα στον σέρβερ στην Ασία!   :unsure:  :unsure:

Συμβαίνει σε αρκετούς, και από EU και από NA . Εμένα πριν το patch μου έβγαζε συχνά ΝΑ ενώ μετά το patch όπως εσένα SA. 

Τουλάχιστον καταπολεμήθηκαν κάπως τα bots και το afking, αν και ήταν κερδοφόρο και για μας τους υπόλοιπους (έχοντας σιγουράκια 1 εως 3 kills όταν δεν τους έριχνε μέσα στη θάλασσα )  :ph34r:

Να μη σχολιάσω την ομίχλη, απλά τέλεια!!

Edit: Πόσα κοτόπουλα έχετε φάει;;; (Νίκες)

Δημοσ.

Μεγάλη διαφορά μετά το νέο Patch πλέον παίζω στα high 60fps και το σύστημα μου είναι το εξής i5 3570k, 8 gb ram, ati 290x 4gb,samsung ssd evo 840. 

Δημοσ.

Καλα ομίχλη ότι καλύτερο..... Epic..... Και το new mini, γαμαει... Πολύ σταθερό... Αλλά νομίζω μέτριο damage... Μακάρι να βάζαν νύχτα...!

Δημοσ.

Πώς γίνεται μόνο σε εμένα μετά το update να κολλάει σε κάθε game ότι και αν κάνω? ΑΧ ΑΤΙΜΗ ΤΥΧΗ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ! 

Δημοσ.

Πώς γίνεται μόνο σε εμένα μετά το update να κολλάει σε κάθε game ότι και αν κάνω? ΑΧ ΑΤΙΜΗ ΤΥΧΗ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ!

Δοκίμασε defrag αν το παιχνίδι το έχεις σε HDD ( αν το έχεις σε ssd, μη κάνεις τίποτα )

Verify files του παιχνιδιού στο steam

• Like 1
Δημοσ.

καλα στον Ασιατικο σερβερ τι γινεται? 3 παιχνιδια επαιξα και τα 2 ηταν με hackers, στο ενα μαλιστα με σκοτωσαν με μπουνιες στο αεροπλανο κιολας :P

Δημοσ.

είπα να δοκίμαζα να παίξω,είχα από 1/5 έλεγε το steam..

αλλά δεν έτρεχε καν o launcher του πετούσε σφάλμα,ότι και αν έκανα..

Οπότε το κατεβάζω πάλι από την αρχή. :mellow:

Δημοσ.

είπα να δοκίμαζα να παίξω,είχα από 1/5 έλεγε το steam..

αλλά δεν έτρεχε καν o launcher του πετούσε σφάλμα,ότι και αν έκανα..

Οπότε το κατεβάζω πάλι από την αρχή. :mellow:

Δεν χρειάζεται κατέβασμα απλά συνουσιάζεται με connection issues εδω και κάνα 2ωρο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...