Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τη διαφορά ότι το Η1Ζ1 το κατέστρεψαν.... Το PUBG έχει ακόμα πολλά θέματα αλλά παραμένει ένα άκρως ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον παιχνίδι.

δεν αντιλέγω σε τίποτα.

Απάντησα σε ότι ρώτησε.

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυσκολο μου φαίνεται να παει σε προσφορα πουλαει σαν τρελο. Ηδη εχω ψιλοξενερωσει με το game. 1 στα 2 παιχνιδια σκουαντ θα εχει πεσει ο σερβερ σε λιθαργο.. Ειπαμε early access αλλα το 30αρι ειναι 30αρι..

Δημοσ.

εχει κανεις υπ'οψιν του καμια προσφορα για το game?

Σε third party sites παίζει αυτή την στιγμή στα 23,59€ οπότε μπορείς να πεις ότι έχεις ένα -20% έκπτωση. Το steam δύσκολα να το βάλει σε προσφορά από την στιγμή που πουλάει όπως πουλάει, οπότε στα λεφτά αυτά είναι οκ.

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είμαι σε όλα τα cores 65-67%, κάρτα άλλα τόσο και όμως να έχω 38-40fps.

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είμαι σε όλα τα cores 65-67%, κάρτα άλλα τόσο και όμως να έχω 38-40fps.

καπως θα τρως μπουκαλι αν ειναι το cpu της υπογραφης σου , σαν τους fx ξερω γω. η απλα μπορει να φταει που αυτο ειναι πιο πιθανο οτι οι developers του παιχνιδιου ειναι οτι ναναι . εχει πουλησει 10 εκατομυρια κομματια τουλαχιστον. 300 εκατομυρια εχουν μπει στα ταμια (λεμε τωρα χοντρικα). δεν γινεται να παιζουν τετοια σκηνικα ! ειναι μπετα ερλι αξες απο τον απριλη-μαι.

Δημοσ.

καπως θα τρως μπουκαλι αν ειναι το cpu της υπογραφης σου , σαν τους fx ξερω γω. η απλα μπορει να φταει που αυτο ειναι πιο πιθανο οτι οι developers του παιχνιδιου ειναι οτι ναναι . εχει πουλησει 10 εκατομυρια κομματια τουλαχιστον. 300 εκατομυρια εχουν μπει στα ταμια (λεμε τωρα χοντρικα). δεν γινεται να παιζουν τετοια σκηνικα ! ειναι μπετα ερλι αξες απο τον απριλη-μαι.

Μα έβλεπα χρήση κάθε πυρήνα 65-67%, πως το κόβει? Μόνο η ραμ σκέφτομαι, και αν.

Δημοσ.

βασικα ναι . δεν εχω ιδεα το μονο που βλεπω ειναι οτι και αναλογα τα κεφια του σερβερ εχω αναλογα fps. εντομεταξυ το ue4 ειναι χαλια για αυτο το παιχνιδι. Το λεω γιατι αμα εισαι μεσα σε κτηριο ''σβηνει το render'' που εχει κανει για το εξω περιβαλλον που εχεις φορτωσει μεχρι να μπεις. οποτε οταν ξαναβγεις το ξανα κανει render.Το ελεγε ο shroud που οντως καταλαβαινει τις διαφορες στα frame times και λοιπα μιας και παιζει το παιχνιδι τερματισμενα ..

Δημοσ.

Ετσι συμπεριφερεται το παιχνιδι ασχετα με τι συστημα εχεις.Απλα αμα εχεις πχ 7700κ και 1080 to 60-70% χρηση εχει αποτελεσμα παραπανω fps.

Δημοσ.

Παιδιά δύο ερωτήσεις :-)

1. Βλέπω ότι το PUBG κοστίζει 30 ευρώ (στο BUY NOW) του site τους. Υπάρχει περίπτωση να το βρω πιο φθηνά πχ σε αγγελίες (key) ή κάπου αλλού;

2. Πως λέτε να τα πάει με αυτό το παιχνίδι το ακόλουθο συστηματάκι σε Full HD;

i7 2600 (non k)

8GB DDR3 (1600MHz)

Gigabyte GeForce GTX 1060 Windforce OC 3GB [GV-N1060WF2OC-3GD]

SSD

Δημοσ.

Παιδιά δύο ερωτήσεις :-)

1. Βλέπω ότι το PUBG κοστίζει 30 ευρώ (στο BUY NOW) του site τους. Υπάρχει περίπτωση να το βρω πιο φθηνά πχ σε αγγελίες (key) ή κάπου αλλού;

Σχετικά με το πρώτο σου ερώτημα, εγώ το είχα πάρει από CDKeys.com στα 21.40€. Τώρα βλέπω ανέβηκε λιγάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...