Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν έχω σπασίματα αλλά από κάπου περνάει νερό. Μπορεί ακόμα και από τον τοίχο. Έκανα διάφορες προσπάθειες με υλικά τύπου υπερδερμο αλλά δεν έλυσα το πρόβλημα.

Μου είπε για φελιζολ, αν κατάλαβα καλά.

Το θέμα είναι ότι τα πλακάκια επιβαρύνουν.

Υπάρχει αντεπιχείρημα να μη φύγουν ?

βεβαιως και υπαρχει .. του λες  ο μηχανικος μου εκανε μελετη και ειδε πως η πλακα σε συνδυασμο  με το μπετο και την ολη μονωση ξεπερνάει το προβλεπομενο βαρος οποτε χωρις δευτερη κουβεντα δεν επιβαρυνω περισσοτερο τη πλακα η λυση ειναι μια .. γιατι απ οτι καταλαβα θες να βγαλεις εσυ ο ιδιος τα πλακακια αλλα δε ξερεις πως να του το φερεις .. θα φερεις ενα καδο στο ισογιο θα σου σηκωσει χωνι μεχρι πανω θα ριξεις τα μπαζα θα σου βγει λιγο πιο ακριβα αλλα θα γλυτωσεις μια μερα δουλεια !

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikucic είπε

αν δεν φέρεις γνώστη μονώσεων μηχανικό μην περιμένεις απάντηση εδώ,

δηλ αν σου παίρνει από τον τοίχο και εξακολουθεί να μπαίνει το νερό και σου φουσκώσει και κάτω από την νέα μόνωση,

Προσωπικά πιστεύω ότι αφού περνάει νερό τα πλακάκια αν μείνουν είναι επίφοβα.

Σίγουρα, θα για μόνωση και στον τοίχο !!!! Εννοείται !!!

Έχω φέρει και θα έρθει και άλλος ένας αύριο, αλλά ο καθένας λέει τα δικά του και έχω μπερδέφτει.

2 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε

βεβαιως και υπαρχει .. του λες  ο μηχανικος μου εκανε μελετη και ειδε πως η πλακα σε συνδυασμο  με το μπετο και την ολη μονωση ξεπερνάει το προβλεπομενο βαρος οποτε χωρις δευτερη κουβεντα δεν επιβαρυνω περισσοτερο τη πλακα η λυση ειναι μια .. γιατι απ οτι καταλαβα θες να βγαλεις εσυ ο ιδιος τα πλακακια αλλα δε ξερεις πως να του το φερεις .. θα φερεις ενα καδο στο ισογιο θα σου σηκωσει χωνι μεχρι πανω θα ριξεις τα μπαζα θα σου βγει λιγο πιο ακριβα αλλα θα γλυτωσεις μια μερα δουλεια !

Για τα πλακάκια θα χρειαστεί κοσμπρεσερ. Δεν νομίζω να ξεκολλήσουν έτσι εύκολα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έχω φέρει και θα έρθει και άλλος ένας αύριο, αλλά ο καθένας λέει τα δικά του και έχω μπερδέφτει.

ναι αυτό είναι ένα συχνό φαινόμενο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Για τα πλακάκια θα χρειαστεί κοσμπρεσερ. Δεν νομίζω να ξεκολλήσουν έτσι εύκολα.

και παλι καταληγουμε οτι ο μηχανικος εχει το καρπουζι και εσυ το μαχαιρι ! δεν υπαρχει καποιος που μπορει να σου δωσει καλυτερη λθση εκει μιλανε οι μελετες και οι αριθμοι!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε

και παλι καταληγουμε οτι ο μηχανικος εχει το καρπουζι και εσυ το μαχαιρι ! δεν υπαρχει καποιος που μπορει να σου δωσει καλυτερη λθση εκει μιλανε οι μελετες και οι αριθμοι!

Πάντως, την μια ημέρα να μου λέει ασφαλτοπανο και την επόμενη υπερδερμο, δεν μου άρεσε. Προφανώς, είδε το κόστος αλλά το ήξερε από πριν !!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πάντως, την μια ημέρα να μου λέει ασφαλτοπανο και την επόμενη υπερδερμο, δεν μου άρεσε. Προφανώς, είδε το κόστος αλλά το ήξερε από πριν !!

Το βασικό πρόβλημα - θέμα δεν είναι το ασφαλτόπανο ή το ελαστομερές. Είναι όλο το έργο.

Πάρε και άλλη γνώμη και ρώτα για όλο το σύστημα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikucic είπε

Το βασικό πρόβλημα - θέμα δεν είναι το ασφαλτόπανο ή το ελαστομερές. Είναι όλο το έργο.

Πάρε και άλλη γνώμη και ρώτα για όλο το σύστημα. 

Θα μου δώσει αύριο γραπτή προσφορα.

Ελπίζω να είναι πλήρης.

ΥΓ. Μιλάμε για εξοικονομώ οπότε δεν μπορεί να κάνει ότι να ναι.

Δημοσ.

Είπαμε ότι την ίδια συμμετοχή, την μοιράζεις όπως θες ?

Αν κάποιος είναι πχ γνωστος σου μπορείς να του δώσεις 10% (αν δεχθεί) και σε κάποιο άλλο 30% ?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είπαμε ότι την ίδια συμμετοχή, την μοιράζεις όπως θες ?

Αν κάποιος είναι πχ γνωστος σου μπορείς να του δώσεις 10% (αν δεχθεί) και σε κάποιο άλλο 30% ?

Υπαρχουν 2 επιλογες 

1 να μην παρεις προκαταβολη 

Και 2ον αν παρεις προκαταβολη να παρεις το 100% της προκαταβολης .. δεν υπαρχει περιορισμος στο μοιρασμα .. αμα πχ εχεις 3 προμηθευτες και 1 προκαταβολη 3000 ευρω μπορει ο ενας να παρει 0 ο αλλος 2000 και ο αλλος 1000 αρκει το αθροισμα να ειναι 100% η προκαταβολη μεχρι και το τελευταιο σεντ

Δημοσ.

Καλημέρα σας! Σε περίπτωση δανειοδότησης και προκαταβολής, το 30% της ιδιωτικής συμμετοχής το πληρώνεις πριν την συνολική εκταμίευση της επιδότησης ή καταβάλλεται μαζί με την εκταμίευση της επιδότησης από την τράπεζα;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, TonyChr91 είπε

Καλημέρα σας! Σε περίπτωση δανειοδότησης και προκαταβολής, το 30% της ιδιωτικής συμμετοχής το πληρώνεις πριν την συνολική εκταμίευση της επιδότησης ή καταβάλλεται μαζί με την εκταμίευση της επιδότησης από την τράπεζα;

απο τη στιγμη που μπει η προκαταβολη ξεκινας να πληρωνεις καθε μηνα τη δοση και τους τοκους του ποσου που εχεις εισπραξει (70% της προκαταβολης ) και στο τελος που θα κλεισει το προγραμμα και θα συμψηφιστει θα προστεθει και το υπολοιπο 30%

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TonyChr91 είπε

Στο τέλος με την επιδότηση θα το πάρει ο προμηθευτής.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μια ερώτηση να κάνω. Μου δημιουργήθηκε μια απορία σχετικά με τις κατηγορίες παράθυρα και εξωστόθυρες. 

Τα κουφώματα όλα είναι παράθυρα και η εξώπορτα εξωστόθυρα;

Ή τα παράθυρα (κουφώματα) είναι παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες και οι εξώπορτες , εξωστόθυρες;; 😄

Αν ισχύει το δεύτερο, γιατί τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες να έχουν διαφορετική τιμή/τμ ;

Δημοσ.

Το παράθυρο είναι παράθυρο και η εξωστόθυρα είναι μπαλκονόπορτα (εξώστης = μπαλκόνι / θύρα = πόρτα)

Τώρα γιατί στα παράθυρα δίνουν πιο πολλά λεφτά /τ.μ. δε ξέρω, πάντως και σε προσφορά άσχετη με το εξοικονομώ που έχω, δει η τιμή στα παράθυρα (ανά τ.μ.) είναι πιο ακριβή από τις μπαλκονόπορτες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...