Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Έχει κάποιος ολοκληρώσει το πρόγραμμα και υποβάλλει τα δικαιολογητικά ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Διόρθωση
  • Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έχει κάποιος ολοκληρώσει το πρόγραμμα και υποβάλλει τα δικαιολογητικά ?

έστειλα όλα τα δικαιολογητικά.

σε 45 μέρες μου έστειλαν παρατηρήσεις.

1η παρατήρηση: δεν τους κάνει η οριστική υποβολή τακτοποίησης θέλουν περαίωση.

2η παρατήρηση: έλειπε ένα ce από τα AC

3η παρατήρηση: θέλουν βεβαίωση του δήμου για την ταυτοποίηση της διεύθυνσης ακινήτου.

περιμένω από τον μηχανικό το 1 (την περαίωση) και τα ξαναστέλνω και βλέπουμε.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ikucic είπε

έστειλα όλα τα δικαιολογητικά.

σε 45 μέρες μου έστειλαν παρατηρήσεις.

1η παρατήρηση: δεν τους κάνει η οριστική υποβολή τακτοποίησης θέλουν περαίωση.

2η παρατήρηση: έλειπε ένα ce από τα AC

3η παρατήρηση: θέλουν βεβαίωση του δήμου για την ταυτοποίηση της διεύθυνσης ακινήτου.

περιμένω από τον μηχανικό το 1 (την περαίωση) και τα ξαναστέλνω και βλέπουμε.

1. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει περίπτωση να κάνουν φυσικό έλεγχο με επιτόπια παρουσία τους αιφνίδια στον χώρο;

2. Έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, glenngould είπε

1. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει περίπτωση να κάνουν φυσικό έλεγχο με επιτόπια παρουσία τους αιφνίδια στον χώρο;

2. Έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν;

αιφνιδιαστικά όχι.

σου τηλ και κανονίζουν ραντεβού σε εύλογο χρονικό διάστημα.

δεν είναι συχνό φαίνομενο ο έλεγχος αλλά όταν γίνει είναι αρκετά τυπικός απ' ότι μου είπε ο μηχανολόγος που μου έβαλε ΑΘ και AC. Δηλ κοιτάνε ακόμη και τα ταμπελάκια των στοιχείων αν είναι ίδια με τα τιμολόγια κ.α.

Επεξ/σία από ikucic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή θες να μου πεις ότι πραγματικά κάνουν έφοδο στο σπίτι σου και βλέπουν αν έχεις υλοποιήσει τις παρεμβάσεις; Σε τι ποσοστό ατόμων το κάνουν αυτό;

Επεξ/σία από glenngould
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, glenngould είπε

Δηλαδή θες να μου πεις ότι πραγματικά κάνουν έφοδο στο σπίτι σου και βλέπουν αν έχεις υλοποιήσει τις παρεμβάσεις; Σε τι ποσοστό ατόμων το κάνουν αυτό;

Σε μικρό ποσοστό. Αλλά αν γίνει έλεγχος γίνεται κανονικός έλεγχος. Αλλωστε γι αυτό επιδοτούνται οι παρεμβάσεις.  Για να γίνουν όχι για να μην γίνουν.

Βέβαια μέσα στο σπίτι συνήθως δεν μπαίνουν. Φροντίζουν να καλύψουν τα απαιτούμενα του ελέγχου εξωτερικά και τη βοήθεια και την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη.  

Επεξ/σία από ikucic
Δημοσ.
12 ώρες πριν, glenngould είπε

Έχει γίνει έλεγχος σε εξοικονομώ φίλου συναδέλφου

Όταν κάνεις την αίτηση προφανώς συναινείς στο ότι δύναται να σου γίνει έλεγχος, δε μπουκάρει κανείς στο σπίτι σου

Δε ξέρω σε τι ποσοστό γίνεται, αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι (και μακάρι να αυξηθούν κιόλας)

• Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, glenngould είπε

ΔΕν είναι υποχρεωτικο.

Αν δεν θες, δεν συναινεις και δεν μπαίνεις στο πρόγραμμα.

Τα κάνεις μόνος σου.

Δημοσ.

Η αιτηση χρειαζεται μηχανικο για να συμπληρωθει,μονος ειναι δυσκολο να την κάνεις αν εχεις συγκεντρωσει ολα τα προαπαιτουμενα?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Aloperitin είπε

Η αιτηση χρειαζεται μηχανικο για να συμπληρωθει,μονος ειναι δυσκολο να την κάνεις αν εχεις συγκεντρωσει ολα τα προαπαιτουμενα?

όχι δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει σημείο που θα σου δημιουργηθεί απορία αν δε το έχεις ξανακάνει

Δημοσ.

Η νέα δημοσιογραφική μπούρδα της ημέρας:Εξοικονομώ 2021: Έρχεται τον Δεκέμβρη με διπλό bonus

Στις αρχές Δεκεμβρίου - με διπλό bonus - αναμένεται να ανοίξει για την υποβολή αιτήσεων η πλατφόρμα του Εξοικονομώ...

Θυμίζω:  θα άρχιζε τέλη Ιούνη.  Τα τέλη Ιούνη έγιναν αρχές Ιουλίου.  Μετά τέλη Αυγούστου.  Μετά αρχές Σεπτεμβρίου.  Μετά τέλη Οκτωβρίου.  Μετά αρχές Νοεμβρίου.  Τώρα πήγε αρχές Δεκέμβρη. 
Τραγική κατάσταση και πλήρης έλεγχος του "αδεσμευτου" τύπου. Ούτε μια αράδα κριτικής.  Σε ένα πρόγραμμα που φαίνεται ότι θα είναι φιάσκο...  Αν γίνει βέβαια και όταν γίνει.
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ikucic είπε

Η νέα δημοσιογραφική μπούρδα της ημέρας:Εξοικονομώ 2021: Έρχεται τον Δεκέμβρη με διπλό bonus

Στις αρχές Δεκεμβρίου - με διπλό bonus - αναμένεται να ανοίξει για την υποβολή αιτήσεων η πλατφόρμα του Εξοικονομώ...

Θυμίζω:  θα άρχιζε τέλη Ιούνη.  Τα τέλη Ιούνη έγιναν αρχές Ιουλίου.  Μετά τέλη Αυγούστου.  Μετά αρχές Σεπτεμβρίου.  Μετά τέλη Οκτωβρίου.  Μετά αρχές Νοεμβρίου.  Τώρα πήγε αρχές Δεκέμβρη. 
Τραγική κατάσταση και πλήρης έλεγχος του "αδεσμευτου" τύπου. Ούτε μια αράδα κριτικής.  Σε ένα πρόγραμμα που φαίνεται ότι θα είναι φιάσκο...  Αν γίνει βέβαια και όταν γίνει.

Για να κάνω μετακίνηση μπάνιου και κουζίνας σε ένα σπίτι, ΑΡΚΕΙ άδεια μικρής κλίμακας η όχι ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Για να κάνω μετακίνηση μπάνιου και κουζίνας σε ένα σπίτι, ΑΡΚΕΙ άδεια μικρής κλίμακας η όχι ?

Κατ' ελάχιστον μικρής κλίμακας. Αν το έργο είναι πολύ μεγάλο μπορεί να απαιτηθεί και κανονική άδεια. Αλλα 99% αρκεί ΕΕΜΚ (μικρής κλίμακας).  Εγώ όταν έκανα αλλαγή διαρρύθμισης τέτοια είχα βγάλει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ikucic είπε

Κατ' ελάχιστον μικρής κλίμακας. Αν το έργο είναι πολύ μεγάλο μπορεί να απαιτηθεί και κανονική άδεια. Αλλα 99% αρκεί ΕΕΜΚ (μικρής κλίμακας).  Εγώ όταν έκανα αλλαγή διαρρύθμισης τέτοια είχα βγάλει.

Για αλλαγή διαρρύθμισης είναι ξεκάθαρο ότι ΑΡΚΕΙ.

Για μετακίνηση της κουζίνας η του μπάνιου έχω ρωτήσει 3 μηχανικούς και υπάρχει διαφωνία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...