GREGORYMO Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Έχει κάποιος ολοκληρώσει το πρόγραμμα και υποβάλλει τα δικαιολογητικά ? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από GREGORYMO Διόρθωση
ikucic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έχει κάποιος ολοκληρώσει το πρόγραμμα και υποβάλλει τα δικαιολογητικά ? έστειλα όλα τα δικαιολογητικά. σε 45 μέρες μου έστειλαν παρατηρήσεις. 1η παρατήρηση: δεν τους κάνει η οριστική υποβολή τακτοποίησης θέλουν περαίωση. 2η παρατήρηση: έλειπε ένα ce από τα AC 3η παρατήρηση: θέλουν βεβαίωση του δήμου για την ταυτοποίηση της διεύθυνσης ακινήτου. περιμένω από τον μηχανικό το 1 (την περαίωση) και τα ξαναστέλνω και βλέπουμε.
arel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Στις 6/11/2021 στις 10:52 ΜΜ, martin27 είπε καλύπτει https://exoikonomo2021.gov.gr/documents/10182/495952/2.+Ενεργειακός+στόχος+-+Παρεμβάσεις+-+Λοιπές+δαπάνες.pdf/b9233cfe-b1f8-4695-95c3-d4088c27af5f τη μη εντοδαπέδια τη καλύπτει ;
glenngould Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, ikucic είπε έστειλα όλα τα δικαιολογητικά. σε 45 μέρες μου έστειλαν παρατηρήσεις. 1η παρατήρηση: δεν τους κάνει η οριστική υποβολή τακτοποίησης θέλουν περαίωση. 2η παρατήρηση: έλειπε ένα ce από τα AC 3η παρατήρηση: θέλουν βεβαίωση του δήμου για την ταυτοποίηση της διεύθυνσης ακινήτου. περιμένω από τον μηχανικό το 1 (την περαίωση) και τα ξαναστέλνω και βλέπουμε. 1. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει περίπτωση να κάνουν φυσικό έλεγχο με επιτόπια παρουσία τους αιφνίδια στον χώρο; 2. Έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν;
ikucic Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, glenngould είπε 1. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει περίπτωση να κάνουν φυσικό έλεγχο με επιτόπια παρουσία τους αιφνίδια στον χώρο; 2. Έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν; αιφνιδιαστικά όχι. σου τηλ και κανονίζουν ραντεβού σε εύλογο χρονικό διάστημα. δεν είναι συχνό φαίνομενο ο έλεγχος αλλά όταν γίνει είναι αρκετά τυπικός απ' ότι μου είπε ο μηχανολόγος που μου έβαλε ΑΘ και AC. Δηλ κοιτάνε ακόμη και τα ταμπελάκια των στοιχείων αν είναι ίδια με τα τιμολόγια κ.α. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από ikucic
glenngould Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δηλαδή θες να μου πεις ότι πραγματικά κάνουν έφοδο στο σπίτι σου και βλέπουν αν έχεις υλοποιήσει τις παρεμβάσεις; Σε τι ποσοστό ατόμων το κάνουν αυτό; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από glenngould
ikucic Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, glenngould είπε Δηλαδή θες να μου πεις ότι πραγματικά κάνουν έφοδο στο σπίτι σου και βλέπουν αν έχεις υλοποιήσει τις παρεμβάσεις; Σε τι ποσοστό ατόμων το κάνουν αυτό; Σε μικρό ποσοστό. Αλλά αν γίνει έλεγχος γίνεται κανονικός έλεγχος. Αλλωστε γι αυτό επιδοτούνται οι παρεμβάσεις. Για να γίνουν όχι για να μην γίνουν. Βέβαια μέσα στο σπίτι συνήθως δεν μπαίνουν. Φροντίζουν να καλύψουν τα απαιτούμενα του ελέγχου εξωτερικά και τη βοήθεια και την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από ikucic
AristidisZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, glenngould είπε Δηλαδή θες να μου πεις ότι πραγματικά κάνουν έφοδο στο σπίτι σου και βλέπουν αν έχεις υλοποιήσει τις παρεμβάσεις; Σε τι ποσοστό ατόμων το κάνουν αυτό; Έχει γίνει έλεγχος σε εξοικονομώ φίλου συναδέλφου Όταν κάνεις την αίτηση προφανώς συναινείς στο ότι δύναται να σου γίνει έλεγχος, δε μπουκάρει κανείς στο σπίτι σου Δε ξέρω σε τι ποσοστό γίνεται, αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι (και μακάρι να αυξηθούν κιόλας) 3
GREGORYMO Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, glenngould είπε Δηλαδή θες να μου πεις ότι πραγματικά κάνουν έφοδο στο σπίτι σου και βλέπουν αν έχεις υλοποιήσει τις παρεμβάσεις; Σε τι ποσοστό ατόμων το κάνουν αυτό; ΔΕν είναι υποχρεωτικο. Αν δεν θες, δεν συναινεις και δεν μπαίνεις στο πρόγραμμα. Τα κάνεις μόνος σου.
Aloperitin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Η αιτηση χρειαζεται μηχανικο για να συμπληρωθει,μονος ειναι δυσκολο να την κάνεις αν εχεις συγκεντρωσει ολα τα προαπαιτουμενα?
AristidisZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Aloperitin είπε Η αιτηση χρειαζεται μηχανικο για να συμπληρωθει,μονος ειναι δυσκολο να την κάνεις αν εχεις συγκεντρωσει ολα τα προαπαιτουμενα? όχι δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει σημείο που θα σου δημιουργηθεί απορία αν δε το έχεις ξανακάνει
ikucic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Η νέα δημοσιογραφική μπούρδα της ημέρας:Εξοικονομώ 2021: Έρχεται τον Δεκέμβρη με διπλό bonus Στις αρχές Δεκεμβρίου - με διπλό bonus - αναμένεται να ανοίξει για την υποβολή αιτήσεων η πλατφόρμα του Εξοικονομώ... Θυμίζω: θα άρχιζε τέλη Ιούνη. Τα τέλη Ιούνη έγιναν αρχές Ιουλίου. Μετά τέλη Αυγούστου. Μετά αρχές Σεπτεμβρίου. Μετά τέλη Οκτωβρίου. Μετά αρχές Νοεμβρίου. Τώρα πήγε αρχές Δεκέμβρη. Τραγική κατάσταση και πλήρης έλεγχος του "αδεσμευτου" τύπου. Ούτε μια αράδα κριτικής. Σε ένα πρόγραμμα που φαίνεται ότι θα είναι φιάσκο... Αν γίνει βέβαια και όταν γίνει.
GREGORYMO Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, ikucic είπε Η νέα δημοσιογραφική μπούρδα της ημέρας:Εξοικονομώ 2021: Έρχεται τον Δεκέμβρη με διπλό bonus Στις αρχές Δεκεμβρίου - με διπλό bonus - αναμένεται να ανοίξει για την υποβολή αιτήσεων η πλατφόρμα του Εξοικονομώ... Θυμίζω: θα άρχιζε τέλη Ιούνη. Τα τέλη Ιούνη έγιναν αρχές Ιουλίου. Μετά τέλη Αυγούστου. Μετά αρχές Σεπτεμβρίου. Μετά τέλη Οκτωβρίου. Μετά αρχές Νοεμβρίου. Τώρα πήγε αρχές Δεκέμβρη. Τραγική κατάσταση και πλήρης έλεγχος του "αδεσμευτου" τύπου. Ούτε μια αράδα κριτικής. Σε ένα πρόγραμμα που φαίνεται ότι θα είναι φιάσκο... Αν γίνει βέβαια και όταν γίνει. Για να κάνω μετακίνηση μπάνιου και κουζίνας σε ένα σπίτι, ΑΡΚΕΙ άδεια μικρής κλίμακας η όχι ?
ikucic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Για να κάνω μετακίνηση μπάνιου και κουζίνας σε ένα σπίτι, ΑΡΚΕΙ άδεια μικρής κλίμακας η όχι ? Κατ' ελάχιστον μικρής κλίμακας. Αν το έργο είναι πολύ μεγάλο μπορεί να απαιτηθεί και κανονική άδεια. Αλλα 99% αρκεί ΕΕΜΚ (μικρής κλίμακας). Εγώ όταν έκανα αλλαγή διαρρύθμισης τέτοια είχα βγάλει.
GREGORYMO Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, ikucic είπε Κατ' ελάχιστον μικρής κλίμακας. Αν το έργο είναι πολύ μεγάλο μπορεί να απαιτηθεί και κανονική άδεια. Αλλα 99% αρκεί ΕΕΜΚ (μικρής κλίμακας). Εγώ όταν έκανα αλλαγή διαρρύθμισης τέτοια είχα βγάλει. Για αλλαγή διαρρύθμισης είναι ξεκάθαρο ότι ΑΡΚΕΙ. Για μετακίνηση της κουζίνας η του μπάνιου έχω ρωτήσει 3 μηχανικούς και υπάρχει διαφωνία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα