Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλώς ΠΣΚ χρεώνει μια ελάχιστη προμήθεια η μετατροπή αν δεν εχει γίνει νωρίτερα. για την ακρίβεια τσιμπάει 0.5% στην τιμή που σου πουλάει το ξένο νόμισμα για τα μεγάλα και 1% για τα υπόλοιπα. 

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Κάτοχοι iPhone
Έχετε προσθέσει  (Δέχεται δηλαδή) την DiPocket στο Apple Pay?

Αν ναι έχετε δοκιμάσει να κάνετε Top-Up στην Revolut με πληρωμη μέσω Apple pay σε χρέωση της DiPocket κάρτας όπως κάναμε με το Google Pay;
Δημοσ.
Στις 18/7/2019 στις 6:19 ΜΜ, asdfnikos είπε
Κάτοχοι iPhone
Έχετε προσθέσει  (Δέχεται δηλαδή) την DiPocket στο Apple Pay?

Αν ναι έχετε δοκιμάσει να κάνετε Top-Up στην Revolut με πληρωμη μέσω Apple pay σε χρέωση της DiPocket κάρτας όπως κάναμε με το Google Pay;

η di pocket μονο google pay υποστηρίζει

Δημοσ.

Δοκίμασε κανείς να σηκώσει λεφτα από atm?

ρωτάω για τις καινούργιες χρεώσεις που έχουν βάλει οι τράπεζες.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, greg4 είπε

Δοκίμασε κανείς να σηκώσει λεφτα από atm?

ρωτάω για τις καινούργιες χρεώσεις που έχουν βάλει οι τράπεζες.

Τη τρίχα τριχιά κάνετε, δεν υπάρχουν χρεώσεις στις ανάληψης μετρητών, Μόνο αν κάνεις ανάληψη από τράπεζα διαφορετική απο την δικια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα (με 7 μέρες καθυστέρηση απο την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης) δωρεάν την πολύχρωμη κάρτα pride. Κάτι συμβαίνει με τα ΕΛΤΑ.
Παρατήρησα πως στην μπροστά όψη βρίσκονται μονο το λογότυπο της Revolut και της Mastercard (minimal). Ονοματεπώνυμο, αριθμός κάρτας κ τα υπόλοιπα βρισκονται στο πίσω μερος.

Όμορφη υλοποίηση και με βόλεψε, γιατί σε λιγους μήνες λήγει η κάρτα που είχα μεχρι τώρα και δεν ήθελα να με χρεώσει για ανανέωση κ να περιμένω μετά την πίστωση.

Δημοσ.
4 minutes ago, _filippos_ said:

Σήμερα παρέλαβα (με 7 μέρες καθυστέρηση απο την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης) δωρεάν την πολύχρωμη κάρτα pride. Κάτι συμβαίνει με τα ΕΛΤΑ.
Παρατήρησα πως στην μπροστά όψη βρίσκονται μονο το λογότυπο της Revolut και της Mastercard (minimal). Ονοματεπώνυμο, αριθμός κάρτας κ τα υπόλοιπα βρισκονται στο πίσω μερος.

Όμορφη υλοποίηση και με βόλεψε, γιατί σε λιγους μήνες λήγει η κάρτα που είχα μεχρι τώρα και δεν ήθελα να με χρεώσει για ανανέωση κ να περιμένω μετά την πίστωση.

Μέσα στις 2 εβδομάδες από τον μήνα λήξης της κάρτας θα μπορείς να την ανανεώσεις δωρεάν. Μην σε απασχολεί αυτο. Προσωπικά με φανταχτερές κάρτες δεν μπορώ να κυκλοφορώ.

Δημοσ.

Α μάλιστα. Δεν το γνώριζα αυτο. Αλλα δεν πειράζει. Θα βολευτώ με την "φανταχτερή" κάρτα, δεν θέλω να εχω πολλές κάρτες για την ίδια δουλειά.
Αν κ νομίζω πως αυτές ειναι συλλεκτικές. Δεν τις έχει διαθέσιμες πλεον.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αναλήψεις απο Revolut. Δηλαδή κάνεις όλη τη φασαρία να τα στείλεις απο τον Ελληνικό λογαριασμό σε αυτόν της Revolut για να τα ξανατραβήξετε μετα; Όσα χρειάζεστε για μετρητά αφήστε τα στην ελληνική σας τράπεζα. Όντως κάνετε την τρίχα τριχιά. Χρησιμοποιώ και Ν26 και Revolut και άλλη ξένη τράπεζα και λεφτά δεν έχω τραβήξει ούτε μια φορά. Μόνο απο την Πειραιως...

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν πληρώνεσαι τον μισθό σου όμως σε τέτοια κάρτα;

πληρωνεις παντου με την καρτα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _filippos_ είπε

Την παίρνει Google Pay; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν πληρώνεσαι τον μισθό σου όμως σε τέτοια κάρτα;

Αν πληρώνεσαι το μισθό σου σε τέτοιο λογαριασμό, που δε ξέρω ποιος εργοδότης το κάνει αλλά τέλος πάντων, θυσιάζεις 1.5€ το μηνα, κάνεις μια ανάληψη ενα φιξ ποσό που θες να έχεις πάνω σου και πληρώνεις τα πάντα με κάρτα. Πλέον POS έχουν και τα περίπτερα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _filippos_ είπε

Η δική μου δεν έχει έρθει ακόμη. Και δεν έχει έρθει και μια της Alpha Bank. 

3 λεπτά πριν, loyros13 είπε

Την παίρνει Google Pay; 

Ναι κανονικά, την έχω βάλει ήδη και επίσης δουλεύει και στο garmin pay. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...