Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Και το αρχικό δολάριο θα σου επιστραφεί.

Ένα τελευταίο, τώρα σε ποιο νόμισμα να επιλέγω να γίνονται οι χρεώσεις;

Για παράδειγμα τώρα μόλις έκανα μια μικρή παραγγελία από ebay, το προϊόν κόστιζε C $1.29 Approximately EUR 0.88, και επέλεξα να γίνει η πληρωμή στο νόμισμα.

Τελικά στην revo χρεώθηκε 0,93€, καλύτερα να έβαζα να πληρώσω σε ευρώ;

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περασε και απο μενα απο πειραιως.ολα καλα μονο που πηγαινοντας για αγορα καρτας ζητανε 6 ευρω.ηθελα να την εχω καβατζα,αλλα δεν υπαρχει λογος για 6 ευρω εφοσον ηταν δωρεαν στην αρχη

Δημοσ.
14 minutes ago, barman_ said:

Περασε και απο μενα απο πειραιως.ολα καλα μονο που πηγαινοντας για αγορα καρτας ζητανε 6 ευρω.ηθελα να την εχω καβατζα,αλλα δεν υπαρχει λογος για 6 ευρω εφοσον ηταν δωρεαν στην αρχη

Μόνο αν σου στείλει κάποιος invite μπορείς να παραγγείλεις δωρεάν την κάρτα. Διαφορετικά μπορείς να έχει την virtual που είναι δωρεάν.

Δημοσ.
1 hour ago, Hapatingo said:

Μόνο αν σου στείλει κάποιος invite μπορείς να παραγγείλεις δωρεάν την κάρτα. Διαφορετικά μπορείς να έχει την virtual που είναι δωρεάν.

Μάλιστα.. Κρίμα... Ίσως να τη δώσουν κάποια στιγμή με προσφορά αλλιώς μένω και έτσι, αυτοί χάνουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ειχε προθεσμια που την εχασα γιατι τωρα εχει μεσα τα 10 κ@λοευρο που πηγαν τελικα αλλα μου βγαζει 6 ευρο αποστολη . topup εκανα με προμηθεια εμβασματος ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Και ειχε προθεσμια που την εχασα γιατι τωρα εχει μεσα τα 10 κ@λοευρο που πηγαν τελικα αλλα μου βγαζει 6 ευρο αποστολη . topup εκανα με προμηθεια εμβασματος ....

Γιατί σου πήρε προμήθεια;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dBpanos είπε

Απανωτά decline σε προσπάθειες topup, με χρήση Eurobank Debit Mastercard. Έχει τύχει και σε άλλους; 

όχι πάρε στο europhone στο 210-9555000 και ενημέρωσε τους μήπως στην κλείδωσαν για ύποπτη δραστηριότητα.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, user2163 είπε

όχι πάρε στο europhone στο 210-9555000 και ενημέρωσε τους μήπως στην κλείδωσαν για ύποπτη δραστηριότητα.

Ξέχασα να επανέλθω, ναι μίλησα το πρωί τηλεφωνικά και λύθηκε. Ακριβώς αυτή ήταν η δικαιολογία. Σε ερώτησή μου αν μπορεί η υπηρεσία να μπει σε κάποιο white list, ώστε να μην υπάρξει ανάλογο περιστατικό στο μέλλον, μου απάντησαν ότι δεν γίνεται και ότι εάν ξανατύχει, θα πρέπει να ξανακαλέσω.

Δημοσ.

Σήμερα χρησιμοποίησα την debit της Alpha για topup κ μου ζήτησε να περάσω τον κωδικό που στέλνει με sms για επιβεβαίωση.
Αυτό θα γινεται κάθε φορά ή μονο την πρώτη φορά που την χρησιμοποιείς; 
Έκανα επιβεβαίωση κάρτας στην revolut.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _filippos_ είπε

Σήμερα χρησιμοποίησα την debit της Alpha για topup κ μου ζήτησε να περάσω τον κωδικό που στέλνει με sms για επιβεβαίωση.
Αυτό θα γινεται κάθε φορά ή μονο την πρώτη φορά που την χρησιμοποιείς; 
Έκανα επιβεβαίωση κάρτας στην revolut.

Αυτό είναι αναλόγως την τράπεζα, δεν είναι θέμα revolut. Λογικά μόνο την πρώτη φορά θα γίνει. 

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, για βοηθήστε ρε παιδιά γιατί λίγο το έχασα, εγώ κάθε φορά κάνω έμβασμα με την Πειραιώς στον αριθμό που μου δίνει η revolut.

Μου κρατάει 1 ευρώ και περνάνε μετά από 2 μέρες. Υπάρχει και πιο άμεσος τρόπος χωρίς να πληρώνεις και την προμήθεια?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Giannisrethymno είπε

Καλησπέρα στην παρέα, για βοηθήστε ρε παιδιά γιατί λίγο το έχασα, εγώ κάθε φορά κάνω έμβασμα με την Πειραιώς στον αριθμό που μου δίνει η revolut.

Μου κρατάει 1 ευρώ και περνάνε μετά από 2 μέρες. Υπάρχει και πιο άμεσος τρόπος χωρίς να πληρώνεις και την προμήθεια?

Top-Up Απευθείας με την χρεωστική σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...