Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _filippos_ είπε

Σε γνωστό μου που έκανα την διαδικασία για τα 10€
δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την φυσική κάρτα για online αγορά γιατί δεν την είχε παραλάβει. Ήταν οι επιλογές απενεργοποιημένες.
Βγάλαμε επιτόπου μια virtual κ κάναμε την δουλειά.

ΟΚ, είναι κι αυτό μια λύση. @zananiro Σε κάθε περίπτωση τα χρήματα θα σου πιστωθούν μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής, όπως έγραψε ο @asdfnikos παραπάνω.

• Thanks 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 minutes ago, _filippos_ said:

Σε γνωστό μου που έκανα την διαδικασία για τα 10€
δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την φυσική κάρτα για online αγορά γιατί δεν την είχε παραλάβει. Ήταν οι επιλογές απενεργοποιημένες.
Βγάλαμε επιτόπου μια virtual κ κάναμε την δουλειά.

Απενεργοποιημένες είναι για ασφάλεια, εσύ θέλει να τις ενεργοποιήσεις. Το έκανα χθες σε φίλο, πριν παραλάβει κάρτα. Ποτέ η Revolut δεν είχε σύστημα ενεργοποιήσεις κάρτας.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Απενεργοποιημένες είναι για ασφάλεια, εσύ θέλει να τις ενεργοποιήσεις. Το έκανα χθες σε φίλο, πριν παραλάβει κάρτα. Ποτέ η Revolut δεν είχε σύστημα ενεργοποιήσεις κάρτας.

Η ενεργοποίηση της κάρτας αφορά το Chip, και για αυτό θέλει η πρώτη πληρωμή να γίνει με chip n pin μέθοδο. Οι online αγορές είναι διαθέσιμες μετά από 3-5 μέρες, διότι αν πας στις ρυθμίσεις της κάρτας νωρίτερα, οι επιλογές είναι γκριζαρισμένες.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, spartak1 είπε

Πληρωμή  με Revolut

ξερουμε χρεωσεις?  και αν υπαρχει οριο ειτε ημερησιο ειτε μιας συναλλαγης? ( γιατι θελω να αγορασω κατι ακριβο)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stefanosnik είπε

ξερουμε χρεωσεις?  και αν υπαρχει οριο ειτε ημερησιο ειτε μιας συναλλαγης? ( γιατι θελω να αγορασω κατι ακριβο)

Here.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Delas.46 said:

Η ενεργοποίηση της κάρτας αφορά το Chip, και για αυτό θέλει η πρώτη πληρωμή να γίνει με chip n pin μέθοδο. Οι online αγορές είναι διαθέσιμες μετά από 3-5 μέρες, διότι αν πας στις ρυθμίσεις της κάρτας νωρίτερα, οι επιλογές είναι γκριζαρισμένες.

Αυτό αφορά το nfc. Η κάρτα είναι ήδη ενεργοποιημένη απο το "εργοστάσιο" πριν αποσταλεί.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Αυτό αφορά το nfc. Η κάρτα είναι ήδη ενεργοποιημένη απο το "εργοστάσιο" πριν αποσταλεί.

Το NFC που αναφέρεις είναι το chip που έγραψα. Από την μία μεριά είναι οι επαφές και στο πλάι έχει έξοδο κεραίας NFC. Δεν ξέρω αν διάβασες το μισό μου μήνυμα μόνο..

spacer.png

Επεξ/σία από Delas.46
Λάθος φωτογραφία
Δημοσ.

PSA: Μόλις έκανα 100 ευρώ top-up με κλασσική enter visa της Alpha bank, μου έστειλε κανονικά κωδικό alpha secure web και έκανε top-up κανονικά. Έφυγαν τα capital controls;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dinos_12345 είπε

PSA: Μόλις έκανα 100 ευρώ top-up με κλασσική enter visa της Alpha bank, μου έστειλε κανονικά κωδικό alpha secure web και έκανε top-up κανονικά. Έφυγαν τα capital controls;

Από 1η Σεπτέμβρη υπάρχει η δυνατότητα top up μέσω ελληνικών καρτών. Τότε αφαιρέθηκαν και οι τελευταίοι περιορισμοί CC. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Delas.46 είπε

Από 1η Σεπτέμβρη υπάρχει η δυνατότητα top up μέσω ελληνικών καρτών. Τότε αφαιρέθηκαν και οι τελευταίοι περιορισμοί CC. 

Δεν το ήξερα, νόμιζα ότι όταν γίνει θα έχουμε χαμό από άρθρα κλπ 😛 και δεν είδα τίποτα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dinos_12345 είπε

Δεν το ήξερα, νόμιζα ότι όταν γίνει θα έχουμε χαμό από άρθρα κλπ 😛 και δεν είδα τίποτα.

Είχαμε χαμό εδώ πάντως, μάλλον είχες κλειστές ειδοποιήσεις 😄

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

Είχαμε χαμό εδώ πάντως, μάλλον είχες κλειστές ειδοποιήσεις 😄

Ε ναι, δεν λέει να έχω ανοιχτές ειδοποιήσεις σε τόσο μεγάλο τοπικ. Φεύγω για Βελιγράδι για ένα συνέδριο και είπα να μπω νωρίς για να κάνω top up και τελικά το έκανα σε ένα λεπτό 😂

Δημοσ.

Για μια μεταφορά από τράπεζα ΗΠΑ (που μας έχει γκαστρώσει εδώ και ένα μήνα) η τράπεζα ζητάει account number και routing number.

Καμιά ιδέα που τα βρίσκω αυτά;

Δημοσ.
2 minutes ago, ekkli said:

Για μια μεταφορά από τράπεζα ΗΠΑ (που μας έχει γκαστρώσει εδώ και ένα μήνα) η τράπεζα ζητάει account number και routing number.

Καμιά ιδέα που τα βρίσκω αυτά;

Διάβασε τα σχόλια που σου γράψαμε τότε. 

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά μου ήρθε ειδοποίηση ότι πάλι δεν μπορείς να κανείς top up με ελληνικές κάρτες ξέρετε κάτι ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...