George! Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δοκίμασες και δεν μπορείς να τα μεταφέρεις;Τότε δεν έχεις και πολλές επιλογές.Νέα ταυτότητα (εγώ δεν θα έβγαζα ακόμα) διαβατήριο (παντού χρησιμεύει αλλά με μεγάλο κόστος) . Υπάρχει τρόπος να τα μεταφέρω ή να τα πάρω χωρίς να πληρώσω κάποια προμήθεια;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, George! είπε Υπάρχει τρόπος να τα μεταφέρω ή να τα πάρω χωρίς να πληρώσω κάποια προμήθεια; Στην ρεβο δεν πληρώνεις κάτι(αν είναι μέχρι 200€) ,στην ελληνική τράπεζα σαν εισερχόμενο έμβασμα έχει χρέωση.Απο το να τα κλειδώσουν δώσε τα 3€ να ξεμπερδεύεις.Εκτός αν έχεις φίλο με ρεβο και του τα στείλεις. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από Ukforthemoment
George! Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Στην ρεβο δεν πληρώνεις κάτι(αν είναι μέχρι 200€) ,στην ελληνική τράπεζα σαν εισερχόμενο έμβασμα έχει χρέωση.Απο το να τα κλειδώσουν δώσε τα 3€ να ξεμπερδεύεις.Εκτός αν έχεις φίλο με ρεβο και του τα στείλεις. Μόλις μου απάντησαν ότι ο λογαριασμός μου έχει κλειδώσει και ότι μπορούν να τα μεταφέρουν στην τράπεζά μου. Άρα φαντάζομαι ότι δεν μπορώ να τα μεταφέρω ούτε σε φίλο. Το θέμα είναι ότι έχω χρήματα και σε ευρώ και σε δολλάρια και σε λίρες Αγγλίας. Θα έχω χρέωση 3€ για όλα η 3€ για το κάθε νόμισμα; Επίσης το ποσό είναι πάνω από 200€(περίπου 250€). Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από George!
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, George! είπε Μόλις μου απάντησαν ότι ο λογαριασμός μου έχει κλειδώσει και ότι μπορούν να τα μεταφέρουν στην τράπεζά μου. Άρα φαντάζομαι ότι δεν μπορώ να τα μεταφέρω ούτε σε φίλο. Το θέμα είναι ότι έχω χρήματα και σε ευρώ και σε δολλάρια και σε λίρες Αγγλίας. Θα έχω χρέωση 3€ για όλα η 3€ για το κάθε νόμισμα; Επίσης το ποσό είναι πάνω από 200€(περίπου 260€). Βγαλε εκει μια ταυτότητα γιατι στο ελλαδα οι νεες θα καθυστερήσουν λιγάκι χαχαααα
kostakiss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 11 minutes ago, NikosKallithea said: Βγαλε εκει μια ταυτότητα γιατι στο ελλαδα οι νεες θα καθυστερήσουν λιγάκι χαχαααα +φωνω. καλο θα κάνεις,κακό δε θα κάνεις. θα σου μεινει και η ρεβολουτ
George! Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Αν δεν το λέτε μόνο για πλάκα, πως να βγάλω ταυτότητα εκεί;
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, George! είπε Αν δεν το λέτε μόνο για πλάκα, πως να βγάλω ταυτότητα εκεί; Που εκεί, τι εννοείς;
Doubt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Βγαλε εκει μια ταυτότητα γιατι στο ελλαδα οι νεες θα καθυστερήσουν λιγάκι χαχαααα Το "εκεί" θα μπορούσε να λείπει τελείως...τρόπος του λέγειν. 8 ώρες πριν, George! είπε Αν δεν το λέτε μόνο για πλάκα, πως να βγάλω ταυτότητα εκεί; Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από Doubt 1
sheldon_cooper Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Εχθές που ήμουν Βιέννη έκανα ανάληψη 300,00 ευρώ. Ούτε έξοδα ούτε τίποτα Just saying
George! Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μίλησα με την revolut και μου είπαν ότι δεν με χρεώνουν για να μεταφέρουν τα χρήματα(250€) στον λογαριασμό. Ξέρουμε τι ποσό ακριβώς θα μου χρεώσει η ελληνική τράπεζα;
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, George! είπε Μίλησα με την revolut και μου είπαν ότι δεν με χρεώνουν για να μεταφέρουν τα χρήματα(250€) στον λογαριασμό. Ξέρουμε τι ποσό ακριβώς θα μου χρεώσει η ελληνική τράπεζα; Οχι πάνω απο 5€.Μην το σκέφτεσαι.Κάντο. 1
darkmatinee Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, sheldon_cooper είπε Εχθές που ήμουν Βιέννη έκανα ανάληψη 300,00 ευρώ. Ούτε έξοδα ούτε τίποτα Just saying Επειδή θα πάω σε λίγες μέρες στη Βιέννη, σε ποια τράπεζα κάνατε την ανάληψη;
soiramk Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 35 λεπτά πριν, George! είπε Μίλησα με την revolut και μου είπαν ότι δεν με χρεώνουν για να μεταφέρουν τα χρήματα(250€) στον λογαριασμό. Ξέρουμε τι ποσό ακριβώς θα μου χρεώσει η ελληνική τράπεζα; Πειραιώς €4 εισερχόμενο έμβασμα. 1
sheldon_cooper Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Επειδή θα πάω σε λίγες μέρες στη Βιέννη, σε ποια τράπεζα κάνατε την ανάληψη; Bank of Austria 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εδώ μια λίστα χωρών, με δωρεάν αναλήψεις από ΑΤΜ, με κάρτα Revolut https://www.dropbox.com/s/ajifjmncdazhzm6/Revolut_FreeATM.xlsx?dl=0 Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα