Hapatingo Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 41 minutes ago, agnostos13 said: Μιλάω για ταυτότητα νέου τύπου με χειρόγραφη συμπλήρωση και λατινικούς χαρακτήρες. Νομίζω οτι αυτές έβγαιναν μέχρι το 2008-2010... Αν έχει κάποιος εγκριθεί με τέτοια ταυτότητα τελευταία παρακαλώ να το αναφέρει! Θα πρέπει να απευθυνθείς στο chat και από εκεί να τους παραπέμψεις να στείλουν την ταυτότητα σου στο αρμόδιο τμήμα τους ώστε να γινει χειροκίνητα η διαδικασία.
mynam3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Σε περίπτωση που δεν δεχτούν την ταυτότητα, επειδή είναι η παλιά με τα.. χειρόγραφα λατινικά, λειτουργεί ο λογαριασμός; Περιμένω κάποια χρήματα από εξωτερικό και ο μόνος τρόπος να γίνει γρηγορότερα η μεταφορά, ήταν η συγκεκριμένη τράπεζα από ότι γνωρίζω οπότε έκανα μια εγγραφή.
agnostos13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Θα πρέπει να απευθυνθείς στο chat και από εκεί να τους παραπέμψεις να στείλουν την ταυτότητα σου στο αρμόδιο τμήμα τους ώστε να γινει χειροκίνητα η διαδικασία. Το ξέρω αυτό αλλά έχει υποθεί από πολλούς οτί δεν τις περνάνε πλέον (εδώ και 2-3 μήνες) ούτε έτσι. Γι αυτό ρωτάω αν το έχει δοκιμάσει κάποιος πρόσφατα με επιτυχία...ίσως έβαλαν νερό στο κρασί τους... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από agnostos13
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, george1807 είπε Αν όντως τον τελευταίο μήνα έριχναν άκυρο σημαίνει πως άλλαξαν πολιτικη. Επίσης στα 15 χρόνια λήγουν οι ταυτότητες. Μήπως είναι πιο παλια; Η χειρόγραφη δεν θα είναι πιο παλιά;
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Σε μενα ηταν να στείλουν καρτα εκτιμώμενη ημ. 30/03 .. Κανονικη αποστολη δεν ειχα βαλει express .Ερχεται καποια ειδοποιηση απο απλο ταχυδρομειο ελτα ; Απλό ταχυδρομείο, χωρίς ειδοποίηση (σαν απλό επιστολικό θα παραλάβεις). Είναι τόσο μικρό το φακελάκι, που χωράει σε όλα τα κουτιά. 1
thor.stormlord Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, agnostos13 είπε Μιλάω για ταυτότητα νέου τύπου με χειρόγραφη συμπλήρωση και λατινικούς χαρακτήρες. Νομίζω οτι αυτές έβγαιναν μέχρι το 2008-2010... Αν έχει κάποιος εγκριθεί με τέτοια ταυτότητα τελευταία παρακαλώ να το αναφέρει! Εγώ έχω εγκριθεί πριν 1-2 μήνες αλλά είμαι πολύ παλιός χρηστης που είχα εγκριθεί προηγουμένως με δίπλωμα οδήγησης κ δεν ξέρω αν αυτό έχει σημασία.
geoblock Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Πριν από δυο εβδομάδες δοκίμασα τρεις φορές να ανεβάσω χειρόγραφη και δεν την δέχτηκαν. 1
insane74 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μιας που είμαστε όλοι εδώ κάποια χρόνια μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο να πω πως σύμφωνα με τη προσωπική μου άποψη είναι η καλύτερη ευκαιρία για να μπεις στο χρηματιστήριο (αμερικάνικο) που είχαν πολλές γενεές. Μπείτε στο trading και ψωνίστε !! 1
Hapatingo Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 10 minutes ago, insane74 said: Μιας που είμαστε όλοι εδώ κάποια χρόνια μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο να πω πως σύμφωνα με τη προσωπική μου άποψη είναι η καλύτερη ευκαιρία για να μπεις στο χρηματιστήριο (αμερικάνικο) που είχαν πολλές γενεές. Μπείτε στο trading και ψωνίστε !! Όχι δεν μπορείς να το πεις αυτό, ειδικά τώρα που οι άνεργοι στην αμερική διπλασιάστηκαν. Ακόμα δεν φτάσαμε στον πάτο. 1
tolstoy Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σχετικά με την ταυτότητα. Μου στέλνουν συνέχεια mail και ζητούν σελφι (την έστειλα) και φωτογραφίες ταυτότητας. Εγώ έχω την πιο καινούρια με τους λατινικούς χαρακτήρες την οποία και έστειλα αλλά εξακολουθούν να μου στέλνουν mail και να ζητάνε φωτό ταυτότητας. Δηλαδή θέλουν την καινούργια που είναι σαν πιστωτική; Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από tolstoy
spartak1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, tolstoy είπε Σχετικά με την ταυτότητα. Μου στέλνουν συνέχεια mail και ζητούν σελφι (την έστειλα) και φωτογραφίες ταυτότητας. Εγώ έχω την πιο καινούρια με τους λατινικούς χαρακτήρες την οποία και έστειλα αλλά εξακολουθούν να μου στέλνουν mail και να ζητάνε φωτό ταυτότητας. Δηλαδή θέλουν την καινούργια που είναι σαν πιστωτική; Aυτη δε μπορεί να τη θέλουν γιατί δεν έχει βγει ακόμα! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, geoblock είπε Πριν από δυο εβδομάδες δοκίμασα τρεις φορές να ανεβάσω χειρόγραφη και δεν την δέχτηκαν. Αφού δεν δέχονται χειρόγραφες.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tolstoy είπε Σχετικά με την ταυτότητα. Μου στέλνουν συνέχεια mail και ζητούν σελφι (την έστειλα) και φωτογραφίες ταυτότητας. Εγώ έχω την πιο καινούρια με τους λατινικούς χαρακτήρες την οποία και έστειλα αλλά εξακολουθούν να μου στέλνουν mail και να ζητάνε φωτό ταυτότητας. Δηλαδή θέλουν την καινούργια που είναι σαν πιστωτική; Θέλουν διαβατήριο που έχει χαρακτηριστικα ασφαλείας, σε αντίθεση με τις ελληνικές ταυτότητες . ( μέχρι να βγει η νέας πιστωτικής μορφής που θα έχει). Ακόμη και να σου την αποδεχτούν, χαριστικά, το σύστημα τους περιοδικά θα συνεχίζει να στέλνει μηνύματα, ίσως να έχεις και προβλήματα με το λογαριασμό αργότερα. Ποτέ δεν με έχουν ενοχλήσει, αλλά είχα κάνει τη πιστοποίηση με διαβατήριο. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
george1807 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 45 λεπτά πριν, unameit είπε Θέλουν διαβατήριο που έχει χαρακτηριστικα ασφαλείας, σε αντίθεση με τις ελληνικές ταυτότητες . ( μέχρι να βγει η νέας πιστωτικής μορφής που θα έχει). Ακόμη και να σου την αποδεχτούν, χαριστικά, το σύστημα τους περιοδικά θα συνεχίζει να στέλνει μηνύματα, ίσως να έχεις και προβλήματα με το λογαριασμό αργότερα. Ποτέ δεν με έχουν ενοχλήσει, αλλά είχα κάνει τη πιστοποίηση με διαβατήριο. Δεν ισχυει αυτό που λες. Δέχονται κανονικά ελληνικές ταυτότητες τυπωμένες και πιο δύσκολα χειρόγραφες πάντα με λατινικούς χαρακτήρες.
sam sam Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, mynam3 είπε Περιμένω κάποια χρήματα από εξωτερικό και ο μόνος τρόπος να γίνει γρηγορότερα η μεταφορά, ήταν η συγκεκριμένη τράπεζα από ότι γνωρίζω οπότε έκανα μια εγγραφή. (Ασχετο, αλλα..) μια λυση ειναι να τους πεις να στα στειλουν σε paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα