Dynamics Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Μπορεί να σου στείλει τα χρήματα μέσω PaySend κατευθείαν στη ελληνική κάρτα σου. Στα 100 ευρω 1,5 ευρω εξοδα περιπου?ακουγεται πραγματικα πολυ καλο!τυπου ρεβο ειναι να υποθεσω?λιγο που το εψαξα google σαν εφαρμογη το καταλαβα
zananiro Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, tornado είπε να το παμε λιγο πιο αναλυτικα? αγοραζω απο το Banggood, και μου λεει χρεωση σε δολλαρια, αυτο με χρεωνει δολλαρια, το paypal μετατρεπει σε αγγλικες λιρες και στη revolut μου ερχονται σε ευρω. Κατι κανω λαθος σωστα? Αυτο που δεν πιανω 100% τι και που θα επρεπε να κανω διαφορετικα. Στο checkout, σε βγάζει να συνδεθείς στη σελίδα του PayPal. Όταν συνδεθείς, εκεί έχει επιλογή ποιος να κάνει τη μετατροπή συναλλαγματος, το PayPal ή η τραπεζα/κάρτα Revolut. Εκεί θα επιλέξεις τραπεζα/κάρτα Revolut ώστε να μην κάνει την μετατροπή το PayPal αλλά η revolut. 1
Hapatingo Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 12 minutes ago, Dynamics said: Στα 100 ευρω 1,5 ευρω εξοδα περιπου?ακουγεται πραγματικα πολυ καλο!τυπου ρεβο ειναι να υποθεσω?λιγο που το εψαξα google σαν εφαρμογη το καταλαβα Αναλόγως. Η κυρία δραστηριότητα είναι να στέλνεις χρήματα από την δικιά σου κάρτα στην κάρτα κάποιου άλλου. Υπάρχει εφαρμογή της PaySend που παρέχει κάρτα και την φορτώνεις όπως την revolut.
Doubt Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 54 λεπτά πριν, Dynamics είπε οπως το λες ειναι ουσιαστικα να εχει η μητερα μ την ρεβο και να μου στελνει κατευθειαν εμβασμα στον δικο μ ελληνικο λογαριασμο?πχ εθνικη τραπεζα η καταλαβα λαθος? Γράφε κανονικά αν θέλεις, δεν είναι sms. Εισερχόμενα εμβάσματα ως περίπου 15€ (ανάλογα με την τράπεζα) δεν χρεώνονται. Οπότε από revo είτε εσύ, είτε η μητέρα σου κάνετε τις λίρες ευρώ και στέλνετε στη Εθνική τα ανάλογα εμβάσματα. Από paysend δεν κατέχω.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Βγάλτε και οι δύο revolut ,θα φορτώνει την revolut της με την κάρτα τραπέζης που έχει στην Αγγλία και θα στα στέλνει στην δικιά σου.Εσύ θα ψωνίζεις με αυτή.Τα θες οπωσδήποτε μετρητά;Θα τα μεταφέρεις λίγα λιγα σε ελληνικό λογαριασμό.Ή τα κάνεις ανάληψη απο ΑΤΜ πληρώντας έως 3€.Αν σηκώσεις πάνω απο 200€ τον μήνα θα πληρώσεις προμήθεια και στην revolut.
tornado Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, zananiro είπε Στο checkout, σε βγάζει να συνδεθείς στη σελίδα του PayPal. Όταν συνδεθείς, εκεί έχει επιλογή ποιος να κάνει τη μετατροπή συναλλαγματος, το PayPal ή η τραπεζα/κάρτα Revolut. Εκεί θα επιλέξεις τραπεζα/κάρτα Revolut ώστε να μην κάνει την μετατροπή το PayPal αλλά η revolut. μαλλον ειμαι και δεν ειμαι εντος θεματος αλλα για να μην χαθουμε απο θεμα σε θεμα, προσπαθω να λυσω το θεμα: εδω ειναι η χρεωση της αγορας ρωταω τωρα, αν αλλαξω το νομισμα απο ευρω που ειναι σε λιρες αγγλιας θα γλυτωνω αυτο το χαρατσι?
asdfnikos Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 33 λεπτά πριν, tornado είπε μαλλον ειμαι και δεν ειμαι εντος θεματος αλλα για να μην χαθουμε απο θεμα σε θεμα, προσπαθω να λυσω το θεμα: εδω ειναι η χρεωση της αγορας ρωταω τωρα, αν αλλαξω το νομισμα απο ευρω που ειναι σε λιρες αγγλιας θα γλυτωνω αυτο το χαρατσι? Απλά στο Τελευταίο βήμα οταν εισαι στο paypal και επιλέγεις με ποιά καρτα θα πληρώσεις θα πατήσεις να χρεωθείς στο νόμισμα του εμπόρου και όχι σε λίρες.
ppetr Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, tornado είπε να το παμε λιγο πιο αναλυτικα? αγοραζω απο το Banggood, και μου λεει χρεωση σε δολλαρια, αυτο με χρεωνει δολλαρια, το paypal μετατρεπει σε αγγλικες λιρες και στη revolut μου ερχονται σε ευρω. Κατι κανω λαθος σωστα? Αυτο που δεν πιανω 100% τι και που θα επρεπε να κανω διαφορετικα. Καπου θα πρεπει να επιλεξεις να πληρωσεις σε $$ Και οταν το κανεις αυτο, δε θα σου βγαζει ισοτιμια Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από ppetr
burnin Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 καλησπερα παιδια. 2 γρηγορες ερωτησεις. η ρεβολουτ λεει δενσε χρεωνει για αναλειψεις απο μηχανηματα, μεχρι 200 ευρω το μηνα. μηπως ομως υπαρχει καποια χρεωση απο το μηχανημα της τραπεζας? αν παω δηλαδη και βγαλω 200 ευρω απο μηχανημα της πειραιως, θα βγαλω 200 ή θα μου κρατησει η πειραιως καποια προμηθεια? και αν ναι ποση? ο λογος που ρωταω ειναι γιατι διαβασα ενα ανησυχητικο ποστ στο reddit για κλειδωμενους λογαριασμους και πως δεν μπορεις να κανεις πολλα. προφανως και δεν διακινω μεγαλα ποσα. αλλα τυχαινει και κανω καποιες αγορες. πχ ξοδεψα αυτο το μηνα κανα 400αρι ευρω (νεα τηλεοραση για γονεις κτλ κτλ). αμα ειναι να κινδυνευουμε με μπλοκ και να μην μπορουμε να κανουμε τιποτα, να βγαλω και μια ν26 ξερω γω για δευτερη επιλογη. σας ευχαριστω
alexpag80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Σε χρεώνει το atm που χρησιμοποιείς για την ανάληψη όχι η revolut. Το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 2-3 ευρώ. Νομίζω η attica με είχε χρεώσει 2 ευρώ. Για την Πειραιώς δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό που σου κρατάει. 1
burnin Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, alexpag80 είπε Σε χρεώνει το atm που χρησιμοποιείς για την ανάληψη όχι η revolut. Το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 2-3 ευρώ. Νομίζω η attica με είχε χρεώσει 2 ευρώ. Για την Πειραιώς δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό που σου κρατάει. σε υπερευχαριστω φιλε. καπως θα υπαρχει τροπος να τραβηξω τα λεφτα μου να τα βαλω σε αλλη τραπεζα μου χωρις να χρεωθω. θα το ψαξω, να εισαι καλα
alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 56 λεπτά πριν, burnin είπε σε υπερευχαριστω φιλε. καπως θα υπαρχει τροπος να τραβηξω τα λεφτα μου να τα βαλω σε αλλη τραπεζα μου χωρις να χρεωθω. θα το ψαξω, να εισαι καλα Σε ποια ελληνική τράπεζα εχεις λογαριασμο;
burnin Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, alfeios είπε Σε ποια ελληνική τράπεζα εχεις λογαριασμο; πειραιως και εθνικη φιλε. διαβασα καπου οτι πρεπει να κανω εμβασματα μικροτερα των 3 ευρω για να μην χρεωθω. θα το δοκιμασω. θα τους ταραξω στα 15αρια
alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, burnin είπε πειραιως και εθνικη φιλε. διαβασα καπου οτι πρεπει να κανω εμβασματα μικροτερα των 3 ευρω για να μην χρεωθω. θα το δοκιμασω. θα τους ταραξω στα 15αρια Μικροτερα των 15€ 1
loyros13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Στις 12/5/2020 στις 1:25 ΜΜ, kokotas kokos είπε Καλησπέρα διπλή χρέωση σε ανανεωση κοσμοκαρτα, χρεωσε 2 φορές (από 10 + 10 € ) στις 10 Μαίου και σήμερα (10+10€) με την ένδειξη "καθυστερημενη συναλλαγή από 10 Μαίου". Με έχει χρεώσει 40 € ενώ έπρεπε 20 € (αφορά 2 νούμερα κοσμοκάρτα) έγινε ανανέωση μέσω εφαρμογής της κοσμοτέ. Η κοσμοτέ λέει να δώσω αριθμό έγκρισης και για τις 4 συναλλαγές, έχω μόνο για τις 2 με το μείλ από κοσμοτέ. Μπέρδεμα.... έχει συμβεί σε άλλον; Απλά κομμένη η ανανέωση με ρεβο για κοσμοκάρτα και ξεχνάω τα 20€; μιλά στο chat για αμφισβητηση συναλλαγής είχα παρόμοιο θέμα που λύθηκε εντός μιας εργάσιμης. Παιδιά η Optima Bank χρεώνει για ανάληψη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα