asdfnikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Άντε να πω και εγώ για την Πειραιώς 15 🤣
alfeios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, alfeios είπε Το οριο στην Alpha bank ειναι 5€ 1 ώρα πριν, panosk0 είπε 15 στην εθνική 1 ώρα πριν, alfeios είπε 20€ στημ Eurobank 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε Άντε να πω και εγώ για την Πειραιώς 15 🤣 Τα εχουμε εδω συγκεντρωμένα. Στην επομενη σελιδα, αυριο, καποιος θα ρωτησει ξανα .... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από alfeios 6
runner69 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, alfeios είπε Τα εχουμε εδω συγκεντρωμένα. Στην επομενη σελιδα, αυριο, καποιος θα ρωτησει ξανα .... Βρε και στην ιδια σελιδα μη σου πω.
EuphangeL Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, alfeios είπε Τα εχουμε εδω συγκεντρωμένα. Στην επομενη σελιδα, αυριο, καποιος θα ρωτησει ξανα .... Αυτά είναι τα όρια μη-χρέωσης για εισερχόμενα εμβάσματα γενικά ή μόνο για Revolut?
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Αυτά είναι τα όρια μη-χρέωσης για εισερχόμενα εμβάσματα γενικά ή μόνο για Revolut? Για εισερχόμενα έμβασμα. τελεία
oasisAthens Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά.... Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τις χρεώσεις και τα όρια για τηνRevolut? Δλδ για αγορά συναλλαγματος, όριο αγορών κτλ
alxandros_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, oasisAthens είπε Καλησπέρα παιδιά.... Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τις χρεώσεις και τα όρια για τηνRevolut? Δλδ για αγορά συναλλαγματος, όριο αγορών κτλ https://www.revolut.com/en-GR/our-pricing-plans Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από alxandros_gr 1
spartak1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Από ότι είδα αλλαξαν τα όρια για το Free πακέτο. Ενα απο αυτα λέει: 1 free cross border transfer each month, €0.50 thereafter Γνωρίζει κάποιος αν αφορά εμβάσματα sepa ή σε άλλα νομισματα; 1
runner69 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, spartak1 είπε Από ότι είδα αλλαξαν τα όρια για το Free πακέτο. Ενα απο αυτα λέει: 1 free cross border transfer each month, €0.50 thereafter Γνωρίζει κάποιος αν αφορά εμβάσματα sepa ή σε άλλα νομισματα; Δεν το ξεκαθαριζει αρα θα υποννοειται οτι θα ειναι για καθε συναλλαγη ειτε sepa είτε σε άλλα νομίσματα. Καλως μας ηρθε...
Hapatingo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Οι χρεώσεις έχουν αναρτηθεί από το καλοκαίρι. Οι μεταφορές sepa είναι πάντα δωρεάν. Οι άλλες χρεώνονται μετά την πρώτη δωρεάν κάθε μήνα. 1
panosk0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Κάρτα της revolut, συνδεδεμένη σε PayPal. Ήθελα να μεταφέρω 5 ευρώ σε λογαριασμό paypal φίλου και με χρέωσε 5.20€ λόγω συναλλάγματος. Όμως σε ευρώ και τη revolut και την paypal και ο φίλος . Γνωρίζετε γιατί;;
Doubt Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, panosk0 είπε Κάρτα της revolut, συνδεδεμένη σε PayPal. Ήθελα να μεταφέρω 5 ευρώ σε λογαριασμό paypal φίλου και με χρέωσε 5.20€ λόγω συναλλάγματος. Όμως σε ευρώ και τη revolut και την paypal και ο φίλος . Γνωρίζετε γιατί;; Μπορείς να μεταφέρεις από Ρεβο σε Ρεβο χωρίς προβλήματα. Μάλλον το PP σου βλέπει τη Ρεβο ως εγγλέζικη και άρα λίρες Αγγλίας. Έχει αναφερθεί ξανά. Επίσης μπορείς να στείλεις μέσω Iris, άμεσα και χωρίς χρέωση. Μέσω ελληνικών τραπεζών.
verylife78 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Μπορείς να μεταφέρεις από Ρεβο σε Ρεβο χωρίς προβλήματα. Μάλλον το PP σου βλέπει τη Ρεβο ως εγγλέζικη και άρα λίρες Αγγλίας. Έχει αναφερθεί ξανά. Επίσης μπορείς να στείλεις μέσω Iris, άμεσα και χωρίς χρέωση. Μέσω ελληνικών τραπεζών. πως στελνεις μεσω IRIS??? στην Εθνικη την μια φορα μου λεει δεν ειναι λογαριασμος (και κατι αλλο), την αλλη μου βγαζει χρεωσεις απο 4 μεχρι 10€
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, verylife78 είπε πως στελνεις μεσω IRIS??? στην Εθνικη την μια φορα μου λεει δεν ειναι λογαριασμος (και κατι αλλο), την αλλη μου βγαζει χρεωσεις απο 4 μεχρι 10€ Οχι σε ρεβο,ανάμεσε σε ελληνικές τράπεζες παίζει το iris
panosk0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Ήθελα σε PayPal από PayPal.... Ναι πως μπορώ να το αλλάξω να το βλέπει ως ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα