Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, alfeios είπε

Το οριο στην Alpha bank  ειναι 5€

1 ώρα πριν, panosk0 είπε

15 στην εθνική

1 ώρα πριν, alfeios είπε

20€ στημ Eurobank

1 ώρα πριν, asdfnikos είπε

Άντε να πω και εγώ για την Πειραιώς 15 🤣

Τα εχουμε εδω συγκεντρωμένα. Στην επομενη σελιδα, αυριο, καποιος θα ρωτησει ξανα ....

Επεξ/σία από alfeios
  • Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alfeios είπε

Τα εχουμε εδω συγκεντρωμένα. Στην επομενη σελιδα, αυριο, καποιος θα ρωτησει ξανα ....

Βρε και στην ιδια σελιδα μη σου πω. :lol:

Δημοσ.
4 ώρες πριν, alfeios είπε

Αυτά είναι τα όρια μη-χρέωσης για εισερχόμενα εμβάσματα γενικά ή μόνο για Revolut?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Αυτά είναι τα όρια μη-χρέωσης για εισερχόμενα εμβάσματα γενικά ή μόνο για Revolut?

Για εισερχόμενα έμβασμα. τελεία

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.... Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τις χρεώσεις και τα όρια για τηνRevolut? Δλδ για αγορά συναλλαγματος, όριο αγορών κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, oasisAthens είπε

Καλησπέρα παιδιά.... Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τις χρεώσεις και τα όρια για τηνRevolut? Δλδ για αγορά συναλλαγματος, όριο αγορών κτλ

https://www.revolut.com/en-GR/our-pricing-plans

Επεξ/σία από alxandros_gr
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από ότι είδα αλλαξαν τα όρια για το Free πακέτο. Ενα απο αυτα λέει:

1 free cross border transfer each month, €0.50 thereafter

Γνωρίζει κάποιος αν αφορά εμβάσματα sepa ή σε άλλα νομισματα;

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, spartak1 είπε

Από ότι είδα αλλαξαν τα όρια για το Free πακέτο. Ενα απο αυτα λέει:

1 free cross border transfer each month, €0.50 thereafter

Γνωρίζει κάποιος αν αφορά εμβάσματα sepa ή σε άλλα νομισματα;

Δεν το ξεκαθαριζει αρα θα υποννοειται οτι θα ειναι για καθε συναλλαγη ειτε sepa είτε σε άλλα νομίσματα.

Καλως μας ηρθε...

Δημοσ.

Οι χρεώσεις έχουν αναρτηθεί από το καλοκαίρι. Οι μεταφορές sepa είναι πάντα δωρεάν. Οι άλλες χρεώνονται μετά την πρώτη δωρεάν κάθε μήνα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάρτα της revolut, συνδεδεμένη σε PayPal. Ήθελα να μεταφέρω 5 ευρώ σε λογαριασμό paypal φίλου και με χρέωσε 5.20€ λόγω συναλλάγματος. Όμως σε ευρώ και τη revolut και την paypal και ο φίλος . Γνωρίζετε γιατί;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosk0 είπε

Κάρτα της revolut, συνδεδεμένη σε PayPal. Ήθελα να μεταφέρω 5 ευρώ σε λογαριασμό paypal φίλου και με χρέωσε 5.20€ λόγω συναλλάγματος. Όμως σε ευρώ και τη revolut και την paypal και ο φίλος . Γνωρίζετε γιατί;;

Μπορείς να μεταφέρεις από Ρεβο σε Ρεβο χωρίς προβλήματα.

Μάλλον το PP σου βλέπει τη Ρεβο ως εγγλέζικη και άρα λίρες Αγγλίας. Έχει αναφερθεί ξανά.

Επίσης μπορείς να στείλεις μέσω Iris, άμεσα και χωρίς χρέωση. Μέσω ελληνικών τραπεζών.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Μπορείς να μεταφέρεις από Ρεβο σε Ρεβο χωρίς προβλήματα.

Μάλλον το PP σου βλέπει τη Ρεβο ως εγγλέζικη και άρα λίρες Αγγλίας. Έχει αναφερθεί ξανά.

Επίσης μπορείς να στείλεις μέσω Iris, άμεσα και χωρίς χρέωση. Μέσω ελληνικών τραπεζών.

πως στελνεις μεσω IRIS??? στην Εθνικη την μια φορα μου λεει δεν ειναι λογαριασμος (και κατι αλλο), την αλλη μου βγαζει χρεωσεις απο 4 μεχρι 10€

Δημοσ.
Μόλις τώρα, verylife78 είπε

πως στελνεις μεσω IRIS??? στην Εθνικη την μια φορα μου λεει δεν ειναι λογαριασμος (και κατι αλλο), την αλλη μου βγαζει χρεωσεις απο 4 μεχρι 10€

Οχι σε ρεβο,ανάμεσε σε ελληνικές τράπεζες παίζει το iris

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...