asdfnikos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μου ζήτησαν και εμενα ξανά σήμερα ειχα στειλει οταν ανοιξα τον λογαριασμό πριν 2 χρόνια με του νεου τύπου. Μίλησα με το chat και το εκαναν μόνοι τους verify χωρις να στείλω κάτι. 1
Hapatingo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Πάντως για όσους δεν θα αλλάξουν ταυτότητα μπορούν να κοιτάξουν ως εναλλακτική την https://sync.money/ Με δίπλωμα οδήγησης η ενεργοποίηση γίνεται σε 2 λεπτά. Από τα θετικά της revolut είναι το δωρεάν top up με κάρτα, μέχρι στιγμής το παρέχει η monese και η dipocket από τις γνωστές με εύκολη ταυτοποίηση. Μετά υπάρχει και η curve που κουμπώνει οπουδήποτε. 1
koinos123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Πώς και δεν έχουν βγάλει δυνατότητα πληρωμής με το nfc του κινητού;
asdfnikos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, koinos123 είπε Πώς και δεν έχουν βγάλει δυνατότητα πληρωμής με το nfc του κινητού; Δεν το χρειάζονται αφού συνεργάζονται με google pay - apple pay
maroulini91 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τελικά είναι χειρόγραφη;Εγω δεν θα περίμενα το Brexit,θα την σταμάταγα αμέσως. A few weeks ago, we let you know that all our Central & Eastern European Revolut customers will be moving over to our European entity in Lithuania (called “Revolut Payments UAB”). Today, we have officially made the switch! If you haven't already, please take a moment to read your new Terms and Conditions here. If you use our Revolut Junior product, you can find your new Revolut Junior Terms here. New SWIFT & EUR SEPA IBAN We have changed the IBAN that you currently use to receive SWIFT & EUR SEPA payments. If you receive transfers via Revolut, you’ll need to share your new IBAN with your employer, friends and family. You can find your new IBAN by selecting your Profile icon in the Revolut app, tapping on the Settings icon, selecting “Account details” and then choosing an account. To make the transition easier, you can continue to use both your old and new IBAN to receive international transfers for two months, until 28/11/2020. After 28/11/2020, transfers to your old IBAN will fail to arrive and will automatically be returned to the sender. What about my Revolut Insurance policy? If you have any of our travel or device insurance products, your policy has been migrated over to our new entity. Your policy number(s) and insurance provider(s) will stay the same. Your coverage limits will be calculated in EUR instead of GBP (e.g. if you were previously covered for £10,000,000 worth of overseas medical cover, you will now be covered for €10,000,000) If you’re mid-trip during the migration, your cover won’t be affected. Please select your Profile icon > Widgets tab > Insurance in the app to see your updated policy. Unhappy for any reason? If you would like more information about the migration, you can find a link to a helpful FAQ here. If you would like to make a complaint or speak with a customer support agent, then the best way to get in touch with us is through our in-app customer support chat. If for any reason you’re still not happy with these changes, you can close your Revolut account for free by selecting your Profile icon in the Revolut app, tapping on the Settings icon, scrolling to the bottom of the page, and choosing “Close account”. Μολις ήρθε σε email Ναι χειρογραφη εχω και αφου μιλησα με τσατ μου ξαναρθε μαιλ οτι δε την δεχτηκαν και να ξαναστειλω..δε θα ασχοληθω αλλο,οτι υπολοιπο ειχα τα στειλα σ αλλο λογαριασμο,απλα ισως την χρειαστω ακομα μια βδομαδα και μετα θα φαει κλεισιμο!
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, maroulini91 είπε Ναι χειρογραφη εχω και αφου μιλησα με τσατ μου ξαναρθε μαιλ οτι δε την δεχτηκαν και να ξαναστειλω..δε θα ασχοληθω αλλο,οτι υπολοιπο ειχα τα στειλα σ αλλο λογαριασμο,απλα ισως την χρειαστω ακομα μια βδομαδα και μετα θα φαει κλεισιμο! Μην το παρεις στραβά αλλά χάρη σου έκαναν που δουλευε τόσο καιρό. Να σου πω την αλήθεια αν όντως του χρόνου βγάλουν τις νεες καλά κανεις και δεν αλλάζεις τωρα.Αν ..........τις βγάλουν που δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.
tyf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 παιδια με την ταυτοτητα σε οσους δεν την δεχεται θα κανετε το εξης. οταν βγαζετε την εμπρος μερια και δεν την δεχτει βγαλτε την πισω μερια πρωτα. το εκανα εγω και την πηρε. το εκανα και σε φιλο που την ειχε την εφαρμογη παρατημενη επειδη δεν μπορουσε να βαλει την ταυτοτητα και βαζοντας πρωτα την πισω μερια την δεχτηκε. καποιο θεμα εχει το ai που αναγνωριζει της φωτο απο τις ταυτοτητες με την εμπρος μερια οταν την βαζετε πρωτη. αν βγαλετε πρωτα την πισω το ξεπερναει και την δεχεται. το ανακαλυψα μονος μου..
Vaggelisioan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση. Μπορώ να φορτίσω την revolut μου με κάρτα που δεν είναι στο όνομα μου; Ας πούμε για παράδειγμα της γυναίκας μου. Ή πρέπει να είναι στα ίδια στοιχεία που είναι και η revolut ;
apostolos22 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Mε διαβατήριο,που δεν έχει λήξει προφανως ,τι πρόβλημα να έχουν;Και εγω με διαβατηριο την άνοιξα. Το κοίταξα χθες ότι δεν έχει λήξει και έκανα άλλη μια προσπάθεια. Ελπίζω να το πάρει. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν βγάζει "Verified" ή απλά σταματάει να βγάζει το μήνυμα. Τέλος πάντων θα δοκιμάσω και το κόλπο με την ανάποδη ταυτότητα αλλιώς θα τους στείλω κανένα chat. EDIT: Μόλις είδα email ότι πήγα στην Λιθουανία οπότε μάλλον έγινε verify. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από apostolos22 Update
spartak1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Vaggelisioan είπε Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση. Μπορώ να φορτίσω την revolut μου με κάρτα που δεν είναι στο όνομα μου; Ας πούμε για παράδειγμα της γυναίκας μου. Ή πρέπει να είναι στα ίδια στοιχεία που είναι και η revolut ; Πρέπει να είναι στα ίδια στοιχεία
alfeios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Vaggelisioan είπε Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση. Μπορώ να φορτίσω την revolut μου με κάρτα που δεν είναι στο όνομα μου; Ας πούμε για παράδειγμα της γυναίκας μου. Ή πρέπει να είναι στα ίδια στοιχεία που είναι και η revolut ; Μπορεις. Πηγαινε στην καρτελα με τσ δυο βελάκια Πστησε τις τρεις τελείες Δημιουργησε αιτημα αποστολης χρηματων Κσντο κινοποιηση στο mail σου Πατησε στο λινκ που θα σου ερθει. Βάλε στοιχεία και κάρτα οποιουδηποτε, ποσό, κσι κσνε την πληρωμή. Η καρτα θα φορτωθει άμεσα και δωρεαν Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από alfeios
spy_vlsi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Διάβασα μετά από καιρό τις τελευταίες σελίδες του νήματος. Και γω έχω θέμα με χειρόγραφη ταυτότητα. Έστειλα chat τίποτα. Προφανώς ούτε εγώ θα πάω να βγάλω άλλη ταυτότητα. Θα την αδειάσω και τέλος. Κρίμα βόλευε πολύ. Καμία εναλλακτική όσων αφορά το συνάλλαγμα υπάρχει; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από spy_vlsi
ramolimento Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Εχω premium account. Εχω κινητο με παλιο andorid version. Δούλευε κανονιά. Tωρα δεν.. εκανα επανεγκατασταση, προχωράει κανονικα, αλλα κολλάει στο face recognision. Καμιια ιδεα? Το κινητο δεν κανει upgrade σε νεο version android
spartak1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, ramolimento είπε Εχω premium account. Εχω κινητο με παλιο andorid version. Δούλευε κανονιά. Tωρα δεν.. εκανα επανεγκατασταση, προχωράει κανονικα, αλλα κολλάει στο face recognision. Καμιια ιδεα? Το κινητο δεν κανει upgrade σε νεο version android Τι εκδοση είναι το android?
vagstef Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, ramolimento είπε Εχω premium account. Εχω κινητο με παλιο andorid version. Δούλευε κανονιά. Tωρα δεν.. εκανα επανεγκατασταση, προχωράει κανονικα, αλλα κολλάει στο face recognision. Καμιια ιδεα? Το κινητο δεν κανει upgrade σε νεο version android Δεν μπορείς με PIN?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα