vagstef Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, verylife78 είπε Μα στο θεμα για την Revolut για ποια τραπεζα θα ελεγα... πιστωτικη της revolut φυσικα ... τωρα τι θεμα εχουν ξαφνικα δεν ξερω, οπως ειπα δηλωσα τροπο πληρωμης paypal και πληρωσα με την πιστωτικη της revolut Χρεωστική. Δεν εκδίδει πιστωτικές .
verylife78 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, vagstef είπε Χρεωστική. Δεν εκδίδει πιστωτικές . εχεις δικαιο στην μεταφραση του ορου, ομως ολες ειναι visa και αυτο ηθελα να γραψω
kon1to Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, verylife78 είπε εχεις δικαιο στην μεταφραση του ορου, ομως ολες ειναι visa και αυτο ηθελα να γραψω καλά, ούτε αυτό είναι ακριβές... εμένα η δικιά μου είναι mastercard, η disposable virtual που είχα ηταν visa και πριν καμια δεκαρια μερες οταν έκανα μια αγορά άλλαξε κι αυτή σε mastercard.
verylife78 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 α, καλα οτι θελουν κανουν.. το θεμα ειναι οτι ακομα δεν μπορω να κανω αγορα απο το banggood γιατι απορριπτει την καρτα.. και μου λενε βρες τα με την τραπεζα
george1807 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, verylife78 είπε α, καλα οτι θελουν κανουν.. το θεμα ειναι οτι ακομα δεν μπορω να κανω αγορα απο το banggood γιατι απορριπτει την καρτα.. και μου λενε βρες τα με την τραπεζα E ωραία επικοινώνησε μέσα από το chat της εφαρμογής να δεις τι θα σου πουν και γιατί απορρίπτεται.
DJTaurus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άλλαξα κινητό και εγκατέστησα πάλι την εφαρμογή: κάθε φορά που προσθέτω χρήματα μέσω εθνικής Mastercard μου ζητάει επιβεβαίωση του CVV (+sms από εθνική) που παλιά δεν το ζητούσε. Άλλαξε κάτι ;.... η πρέπει να κάνω κάτι εγώ από τις ρυθμίσεις ; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από DJTaurus
alfeios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, DJTaurus είπε Άλλαξα κινητό και εγκατέστησα πάλι την εφαρμογή: κάθε φορά που προσθέτω χρήματα μέσω εθνικής Mastercard μου ζητάει επιβεβαίωση του CVV (+sms από εθνική) που παλιά δεν το ζητούσε. Άλλαξε κάτι ;.... η πρέπει να κάνω κάτι εγώ από τις ρυθμίσεις ; Το λογικο αυτο ειναι. Αλλα συνηθως δεν το ζηταει σε μενα, σε καρτες Alpha και Eurobank. Το ζηταει περιστασιακά 1
DJTaurus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, alfeios είπε Το λογικο αυτο ειναι. Αλλα συνηθως δεν το ζηταει σε μενα, σε καρτες Alpha και Eurobank. Το ζηταει περιστασιακά Ένα χρόνο τώρα στο προηγούμενο κινητό μόνο 1 φορά μου το είχε ζητήσει με κάρτα εθνικής. Την ίδια κάρτα έβαλα πάλι. 😔
alfeios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, minotavros είπε Καλύτερα που το ζητάει Καλύτερα για μεγαλυτερη ασφαλεια Αλλα ειναι λιγο χρονοβορο
tryfos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Είναι παντελώς αδύνατο να κάνω verify τα στοιχεία μου, για να ανοίξω λογαριασμό. Προσπαθώ με ταυτότητα σε καλή κατάσταση και με λατινικούς χαρακτήρες. Οι φωτός άψογες. Αφού προσπάθησα 2-3 φορές και με πετούσε σε 3-4 λεπτά, την τελευταία φορά έδειξε ότι κάτι παραπάνω γίνεται αλλά έχει κολλήσει εδώ και 12-13 ώρες στο 60%. Τώρα ΔΕΝ μπορώ να μπω στην εφαρμογή, ΔΕΝ μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον live, ΔΕΝ μπορώ να ανοίξω λογαριασμό, ΔΕΝ μπορώ γενικά να κάνω τίποτα. Βλέπω ότι το έχουν πάρα πολλοί αυτό το πρόβλημα. Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από την Revolut, και όχι τόση γραφειοκρατία (ή έστω ας γινόταν σωστά και πιο γρήγορα). Αλλιώς θα πηγαίναμε στις ουρές της Εθνικής με τα γερόντια.
nek4d Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Κλεισε την εφρμογη απο task manager και ξαναξεκινα την. Το πιθανοτερο βεβαια ειναι να μην δεις αλλαγη, γιατι θελουν χρονο για την επιβεβαιωση. Αστο 1-2 μερες και δες μετα.
tryfos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, nek4d είπε Κλεισε την εφρμογη απο task manager και ξαναξεκινα την. Το πιθανοτερο βεβαια ειναι να μην δεις αλλαγη, γιατι θελουν χρονο για την επιβεβαιωση. Αστο 1-2 μερες και δες μετα. Πάλι άκυρο έφαγα, μισή μέρα μετά. Για γέλια. Εντωμεταξύ δεν έχω καταλάβει ποιος κάνει την ταυτοποίηση, είναι κάποιο bot ή πραγματικοί άνθρωποι; Αν είναι το δεύτερο, είναι απαράδεκτοι, γιατί τα πάντα είναι πεντακάθαρα.
Hapatingo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, tryfos said: Πάλι άκυρο έφαγα, μισή μέρα μετά. Για γέλια. Εντωμεταξύ δεν έχω καταλάβει ποιος κάνει την ταυτοποίηση, είναι κάποιο bot ή πραγματικοί άνθρωποι; Αν είναι το δεύτερο, είναι απαράδεκτοι, γιατί τα πάντα είναι πεντακάθαρα. Στο πρώτο μήνυμα αναφέρεις ότι η ταυτότητα είναι σε καλή κατάσταση και με λατινικά. Το θέμα είναι εάν είναι χειρόγραφη η μηχανογραφημένη? Οι χειρόγραφες πλέον δεν γίνονται αποδεκτές εδώ και χρόνο σχεδόν. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από Hapatingo
tryfos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Hapatingo είπε Στο πρώτο μήνυμα αναφέρεις ότι η ταυτότητα είναι σε καλή κατάσταση και με λατινικά. Το θέμα είναι εάν είναι χειρόγραφη η μηχανογραφημένη? Οι χειρόγραφες πλέον δεν γίνονται αποδεκτές εδώ και χρόνο σχεδόν. Μια χαρά μηχανογαραφημένη είναι. Μετά το άκυρο το μεγάλο, ξαναέκανα και πάλι στο 60% είμαι. Το αντιμετωπίζουν βλέπω πάρα πολλοί και δεν υπάρχει καν τρόπος να επικοινωνήσεις με την εταιρία (που υπενθυμίζω διαχειρίζεται λεφτά). Αν ήταν έτσι οι σοβαρές ηλεκτρονικές "τράπεζες", τύφλα να έχει η Εθνική της γειτονιάς. Πάμε γι' άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα