molot12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Eπειδη έχω καει στο παρελθόν από το γνωστό ΧΑ οπότε άκουσα τους ειδικούς της αγοράς αποφάσισα να κάνω κινήσεις πλεον μόνο μέσω ενστίκτου και δεν το έχω μετανιωσει. Όλα είναι χειραγωγημενα, μην έχετε αυταπάτες , αν δεν έχετε εσωτερική πληροφόρηση μόνο ένα τυχερό timing και το ένστικτο σας θα σας δώσει κάποια κέρδη. Πρέπει να μαντεψετε προς τα πού θα κινηθεί το έξυπνο χρήμα , όχι να το ακολουθειτε. 2
Hapatingo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, POS said: για να βγαλει καποιος ενα μηνιατικο γυρω στα 1000-1500 € απο μερισματα μετοχων πρεπει να επενδυσει πανω απο 250.000 ευρω καλυτερα να ιδρυσει μια δικη του εταιρεια και να λαμβανει απο αυτη μερισμα (εφοσον ειναι κερδοφορα) ο κορυφαιος που ζει απο μερισματα μετοχων ειναι ο Warren Buffett: https://www.forbes.com/profile/warren-buffett/?sh=74ebab904639 οχι παντα... αλλα πρεπει να αφιερωσεις χρονο για τα χτισεις, στην εποχη μας υπαρχουν τρομερες ευκαιριες για παθητικο εισοδημα (ακομα και από την ανεση του καναπε) αλλα οι περισσοτεροι δεν τις βλεπουν γιατι ειναι μεταμφιεσμενες σε εργασια. οποιος θελει να βγαλει γρηγορα πολλα χρηματα ας παει στο καζινο. νομιζεις... το μερισμα στην Ελλαδα και σε αλλες χωρες της ΕΕ εχει φορο μολις 5%. ειναι απο τις καλυτερες πηγες για να βγαλει καποιος χρήματα καταβαλλοντας ελαχιστο φορο. γνωστος μου εχει δικη του επιχειρηση. δεν παιρνει μισθο (ώστε να μη φορολογείται με την υψηλή φορολογική κλήμακα που εχουν οι μισθωτοι: https://www.protothema.gr/economy/article/1009379/upologiste-poso-foro-tha-plirosete-me-ti-fetini-forologiki-dilosi/ ) και παιρνει μονο μερισμα απο την εταιρεια του. στα 50.000 ευρω μερισμα πληρωνει φορο 2.500 ευρω (5%) και τα υπολοιπα τσεπη: https://www.kathimerini.gr/economy/business/1088394/merismata-allodapis-fysikon-prosopon/ αν ηταν μισθωτος, στα 50.000 ευρω μισθο μαζι με τον φορο και την εισφορα αλληλεγγυης θα πληρωνε 16.000 ευρω. Ο Μπάφετ ήταν επενδυτής δούλεψε στη ζώη του, ποτέ δεν είχε παθητικό χρήμα. Έβγαλε χρήματα από την δουλειά του μέχρι που δημιούργησε την δικιά του εταιρία επενδύσεων. Ας μην λέμε ότι θέλουμε, ευκαιρίες δεν υπάρχουν για τον μέσο άνθρωπο! Αυτά βλέπουν οι ανίδεοι "εύκολο χρήμα", "πως να βγάλεις 1.200 κάνοντας τίποτα" και γίνονται ψωμοτύρι στους έμπειρους. Στο χρηματιστήριο τα περισσότερα κέρδη έρχονται από αυτούς που τα έχασαν και όχι από την εταιρία αυτή καθέ αυτή. Δυστυχώς το 80% με το πρώτο σκαμπανέβασμα της μετοχής πουλούν ότι έχουν και δεν έχουν από την μετοχή και ρευστοποιούν τις απώλειες τους. Επίσης, με το απλό χρηματιστήριο ασχολείσαι στην αρχή, μετά παίζεις μόνο short long.
POS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Ο Μπάφετ ήταν επενδυτής δούλεψε στη ζώη του, ποτέ δεν είχε παθητικό χρήμα. Έβγαλε χρήματα από την δουλειά του μέχρι που δημιούργησε την δικιά του εταιρία επενδύσεων. Ας μην λέμε ότι θέλουμε, ευκαιρίες δεν υπάρχουν για τον μέσο άνθρωπο! εξυπακούεται πως για να δημιουργήσεις πηγές παθητικού εισοδήματος πρέπει να εργαστείς για να τις χτίσεις. ευκαιρίες υπάρχουν για όλους ώστε να βγάζουν χρήματα χωρίς να χρειάζεται να ανταλλάσουν το χρόνο και τη φυσική τους παρουσία με τα χρήματα (οπως κανουν οι αυτοαπασχολουμενοι και οι υπαλληλοι) το προβλημα ειναι πως δεν ξερουν να τις αναγνωρισουν και αν καποιος προσπαθησει να τους ανοιξει τα ματια δεν ειναι διατεθημενοι να ξεβολευτουν. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από POS
Damianus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συγνωμη αλλα δεν μπορω να αντισταθω αλλο. Λοιπον , "Εχετε δικιο Κυριοι" Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από Damianus
spartak1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Παρατηρησα σημερα ότι η ρεβολουτ μου μείωσε το όρο μηνιαίων συναλλαγων χωρίς προμήθεια από 5.000 σε 1.000. Δε θυμάμαι να πήρα κάποια ενημέρωση γι αυτό εκτός και αν ήταν χωμένο μαζί με πολλές άλλες αλλαγές και μου ξέφυγε. Το αναφέρω για ενημέρωση και προβληματισμο. Σιγα-σιγα κόβονται οι δωρεάν παροχές οπότε καλό είναι να υπάρχουν εναλλακτικές.
Hapatingo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 47 minutes ago, spartak1 said: Παρατηρησα σημερα ότι η ρεβολουτ μου μείωσε το όρο μηνιαίων συναλλαγων χωρίς προμήθεια από 5.000 σε 1.000. Δε θυμάμαι να πήρα κάποια ενημέρωση γι αυτό εκτός και αν ήταν χωμένο μαζί με πολλές άλλες αλλαγές και μου ξέφυγε. Το αναφέρω για ενημέρωση και προβληματισμο. Σιγα-σιγα κόβονται οι δωρεάν παροχές οπότε καλό είναι να υπάρχουν εναλλακτικές. Από τον Οκτώβριο είχε γίνει αυτό.
Doubt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Επειδή γράφτηκαν διάφορα για μερίσματα, φόρους κλπ, υπάρχει σύμβαση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ από το 1953. Αναφορά σε κείμενο Η Ελλάς θα εκπίπτη εκ του ελληνικού φόρου το ποσόν του φόρου των Ηνωμένων Πολιτειών, του επιβληθέντος επί εισοδημάτων εκ πηγών εντός των Ηνωμένων Πολιτειών κατά ποσόν όμως μη υπερβαίνον το ποσόν του ελληνικού φόρου του επιβαλλομένου επί του εισοδήματος τούτου. Άρθρο 14, παράγραφος 3 https://www.aade.gr/sites/default/files/2017-03/FEK_HPA.pdf
VonLoutsos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Έχει καταργήσει για απλούς χρήστες το auto exchange στα Κρυπτονομίσματα η Revolut;
tz3s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μολις ελαβα email απο REVOLUT οτι παγωνει το trading κομματι της λογω BREXIT. Βεβαια εγω ειμαι στην αγορα του Βελγιου, αλλα φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για την αγορα της Ελλαδας...
Hapatingo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 22 minutes ago, tz3s said: Μολις ελαβα email απο REVOLUT οτι παγωνει το trading κομματι της λογω BREXIT. Βεβαια εγω ειμαι στην αγορα του Βελγιου, αλλα φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για την αγορα της Ελλαδας... Είχες πατήσει agree terms ότι δεν έχεις πλέον ασφάλεια λόγο του brexit και ότι συνεχίζεις μόνος σου?
tz3s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Είχες πατήσει agree terms ότι δεν έχεις πλέον ασφάλεια λόγο του brexit και ότι συνεχίζεις μόνος σου? yeap
Witcher1st Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, tz3s είπε Μολις ελαβα email απο REVOLUT οτι παγωνει το trading κομματι της λογω BREXIT. Βεβαια εγω ειμαι στην αγορα του Βελγιου, αλλα φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για την αγορα της Ελλαδας... Τί e-mail ειναι αυτο; Δεν μου εχει ερθει κατι. Τι εννοεις παγωνει το trading κομματι; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από Lazostat
Doubt Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ δεν έχω λάβει τίποτα. Τι διάολο; τελευταία μέρα περιμένουν; 11 ώρες πριν, tz3s είπε Μολις ελαβα email απο REVOLUT οτι παγωνει το trading κομματι της λογω BREXIT. Αν μπορείς ανέβασε το.
Doubt Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Πριν λίγο.. Αναφορά σε κείμενο To prepare for Brexit, we’ve updated our Terms of Business, which will become effective on 1 January 2021. The main change is that our UK company, Revolut Trading Limited (RTL), will not promote or market its Trading Service in any Member State of the European Economic Area other than the United Kingdom. RTL will only provide the Trading Service at the exclusive initiative of the customer outside of the United Kingdom. In order for RTL to maintain a record of customers in the EEA who avail of the Trading Service at their own exclusive initiative from 1 January 2021, all customers in the EEA will be required to confirm so via the pop-up box in the latest version of the Revolut App. You’ll find more information in our Brexit FAQ’s and blog. Thanks, Team Revolut
NikosKallithea Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Αυτα ειναι τα ωραία με την Αγγλία. Με αυτες τις εταιρείες τύπου ρεβο μπορεις να μεταφέρεις το χαρτοφυλάκιο σε αλλη εταιρεία; Δεν εχω μετοχες στην ρεβο απλα ρωταω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα