Macosj Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Oλά αυτά δεν τα βρήκες πριν ρωτήσεις εδώ; Εχεις σκεφτεί να ρωτήσεις στην τραπεζα σου αν γίνεται καλύτερη ισοτιμία σε μεγάλα ποσά; Αυτό το θρεντ είναι ακριβώς για τις απορίες μου. Δεν νομίζω να βγήκα εκτός θέματος, άρα τι σε πειράζει αν δεν βρήκα αλλού απαντήσεις? Η καλύτερη απάντηση στο θέμα μου είναι να υπάρχει ένας άλλος που έκανε το ίδιο με επιτυχία. Αλλού έλεγαν για μπαναρισμα λογαριασμών που γίνεται διακίνηση μαύρου χρήματος, παράνομες πράξεις κτλ. Εδώ έχουμε περιπτώσεις που έκλεισαν το λογαριασμό χωρίς λόγο. Τελως πάντων, όσο για το αν προστατεύεται από την ΕΚΤ, στο ίδιο τους το σιτε αναφέρει πως όχι Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από Macosj
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Macosj είπε Αυτό το θρεντ είναι ακριβώς για τις απορίες μου. Δεν νομίζω να βγήκα εκτός θέματος, άρα τι σε πειράζει αν δεν βρήκα αλλού απαντήσεις? Η καλύτερη απάντηση στο θέμα μου είναι να υπάρχει ένας άλλος που έκανε το ίδιο με επιτυχία. Τελως πάντων, όσο για το αν προστατεύεται από την ΕΚΤ, στο ίδιο τους το σιτε αναφέρει πως όχι Το σύνηθες είναι να ψάχνουμε αν οι απορίες έχουν απαντηθεί σε άλλα ποστ νωρίτερα.Και ειδικά για το παγωμα λογαριασμών είναι το πιο κοινο παράπονο σε όλο το internet. Για το δευτερο ερωτημα μου το έχεις σκεφτεί να ρωτήσεις;
Macosj Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το σύνηθες είναι να ψάχνουμε αν οι απορίες έχουν απαντηθεί σε άλλα ποστ νωρίτερα.Και ειδικά για το παγωμα λογαριασμών είναι το πιο κοινο παράπονο σε όλο το internet. Για το δευτερο ερωτημα μου το έχεις σκεφτεί να ρωτήσεις; Έχω μιλήσει φυσικά, κάτι καλύτερο γίνεται αλλά και πάλι πολύ κάτω της χρηματιστηριακής αξίας.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Macosj είπε Έχω μιλήσει φυσικά, κάτι καλύτερο γίνεται αλλά και πάλι πολύ κάτω της χρηματιστηριακής αξίας. Δεν είναι χρηματιστηριακή αξία αλλά ισοτιμία συναλλάγματος.
ppetr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, Macosj είπε Έχω μιλήσει φυσικά, κάτι καλύτερο γίνεται αλλά και πάλι πολύ κάτω της χρηματιστηριακής αξίας. Μπορεις να πεις τι ακριβως θες να κανεις? Προκειται για αγορα?
prometheas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, Doubt είπε Στο free πρόγραμμα; Πιθανότατα μόνο στο premium και το metal.
Manos_iamx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μακρια απο την relolut ξυπνάω 4/02/2021 κ βλεπω να εχουν παρςι χρήματα απο μενα σε ενα σαιτ webbiling κ επαθα σοκ ..ακυρωσα αμεσα τ καρτσ μιλησα μαζι τους ..απαράδεκτοι ολοι ατο τσατ ηθελαν μήνυση απο ελλξμιλη αστηνομια τπυ της εστειλα δεν τ δεκτξκαν έπιδει ξταν στα Ελληνικά κτλ τπυς παρακαλάω 5 μερες να μου πουν τι έχει γινει δεν δινουν σημασία .τπυς απήλησαμε με δικηγόρο κτλ δεν καταλαβεναουν τιποτα βρίσκουν πατήματαοτι εγω το εκανα κ οτι δεν γινετε να επιστρέψουν τα λεφτα εχω παθει σοκ ..μακρια ήδη θα κινηθώ νομικα δςν τους αφηνω έτσι αλλα αλουσα κ από άλλους που εχουν παθει με τ revolut τα ιδια ακρη δεν εβγαλε κανεις μακρια οποιοδιποτε θελει με αυτα που λεω να του δειξω οτιδιποτε αποδείξεις εχω ...μακρια ξαναλέω απατη μεγαλη σαν κ καλα τραπεζα .ανεβαζω μια απο την απαντηση τους απαραδεκτη κ πολες αλλες συνομιλίες 2
george1807 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Manos_iamx είπε Μακρια απο την relolut ξυπνάω 4/02/2021 κ βλεπω να εχουν παρςι χρήματα απο μενα σε ενα σαιτ webbiling κ επαθα σοκ ..ακυρωσα αμεσα τ καρτσ μιλησα μαζι τους ..απαράδεκτοι ολοι ατο τσατ ηθελαν μήνυση απο ελλξμιλη αστηνομια τπυ της εστειλα δεν τ δεκτξκαν έπιδει ξταν στα Ελληνικά κτλ τπυς παρακαλάω 5 μερες να μου πουν τι έχει γινει δεν δινουν σημασία .τπυς απήλησαμε με δικηγόρο κτλ δεν καταλαβεναουν τιποτα βρίσκουν πατήματαοτι εγω το εκανα κ οτι δεν γινετε να επιστρέψουν τα λεφτα εχω παθει σοκ ..μακρια ήδη θα κινηθώ νομικα δςν τους αφηνω έτσι αλλα αλουσα κ από άλλους που εχουν παθει με τ revolut τα ιδια ακρη δεν εβγαλε κανεις μακρια οποιοδιποτε θελει με αυτα που λεω να του δειξω οτιδιποτε αποδείξεις εχω ...μακρια ξαναλέω απατη μεγαλη σαν κ καλα τραπεζα .ανεβαζω μια απο την απαντηση τους απαραδεκτη κ πολες αλλες συνομιλίες Ενώ σε ελληνική τράπεζα θα σε διευκόλυναν... συγγνώμη πιστεύεις ότι χωρίς αντίγραφο συμβάντος από την αστυνομία θα δεχθεί κάποια τράπεζα ότι δεν έκανες εσύ τη συναλλαγή; Πας στο ΑΤ της περιοχής σου, υποβάλεις την αναφορά και προσκομίζεις το αντίγραφο. Δεν γίνεται να επιστρέφουν λεφτά έτσι επειδή λες ότι δεν έκανες την συναλλαγή, όπως αντίστοιχα και σε μια κλοπή η ασφαλιστική δεν θα σε αποζημιώσει αν δεν καταγράψεις το συμβάν στο ΑΤ της περιοχής σου. Με μια πρόχειρη ματιά μήπως είσαι μερακλής (☺️) και έβαλες πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σου για μια δωρεάν δοκιμή ή για να "αποδείξεις" την ηλικία σου; https://www.world-today-news.com/webbilling-ag-discovered-on-the-bank-statement-you-can-do-that/ Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από george1807
Hapatingo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οι συναλλαγές φαίνονται ότι έγιναν με έμβασμα και από την στιγμή που δεν τις έκανες εσύ, σημαίνει ότι κάπου έβαλες το iban σου και έδωσες δικαιώματα sepa direct. Οι κάρτες που λες ότι ακύρωσες δεν έχουν κανένα νόημα γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν καν. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από Hapatingo
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Ακύρωσες τις recurring payments ?Kοίταξες στις συνδρομές;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Manos_iamx είπε Μακρια απο την relolut ξυπνάω 4/02/2021 κ βλεπω να εχουν παρςι χρήματα απο μενα σε ενα σαιτ webbiling κ επαθα σοκ ..ακυρωσα αμεσα τ καρτσ μιλησα μαζι τους ..απαράδεκτοι ολοι ατο τσατ ηθελαν μήνυση απο ελλξμιλη αστηνομια τπυ της εστειλα δεν τ δεκτξκαν έπιδει ξταν στα Ελληνικά κτλ τπυς παρακαλάω 5 μερες να μου πουν τι έχει γινει δεν δινουν σημασία .τπυς απήλησαμε με δικηγόρο κτλ δεν καταλαβεναουν τιποτα βρίσκουν πατήματαοτι εγω το εκανα κ οτι δεν γινετε να επιστρέψουν τα λεφτα εχω παθει σοκ ..μακρια ήδη θα κινηθώ νομικα δςν τους αφηνω έτσι αλλα αλουσα κ από άλλους που εχουν παθει με τ revolut τα ιδια ακρη δεν εβγαλε κανεις μακρια οποιοδιποτε θελει με αυτα που λεω να του δειξω οτιδιποτε αποδείξεις εχω ...μακρια ξαναλέω απατη μεγαλη σαν κ καλα τραπεζα .ανεβαζω μια απο την απαντηση τους απαραδεκτη κ πολες αλλες συνομιλίες Έχεις κάνει συνδρομή σε κάποια υπηρεσία. Το να απειλείς την τράπεζα με δικηγόρους, δε σου βγάζει τίποτα. Τσέκαρε πρώτα τι ενεργές συνδρομές έχεις, που έχεις δώσει το ΙΒΑΝ σου, σε τι διαγωνισμούς πιθανώς έλαβες μέρος με το κινητό σου, και μετά πιάσε τις απειλές και τα μηνύματα που φαίνεται σα να έχεις πάθει εγκεφαλικό. Δεν αγνόησαν το μήνυμα σου επειδή ήταν στα ελληνικά, το αγνόησαν επειδή ήταν λόγια του αέρα.. 4
djuan1988 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Manos_iamx είπε Μακρια απο την relolut ξυπνάω 4/02/2021 κ βλεπω να εχουν παρςι χρήματα απο μενα σε ενα σαιτ webbiling κ επαθα σοκ ..ακυρωσα αμεσα τ καρτσ μιλησα μαζι τους ..απαράδεκτοι ολοι ατο τσατ ηθελαν μήνυση απο ελλξμιλη αστηνομια τπυ της εστειλα δεν τ δεκτξκαν έπιδει ξταν στα Ελληνικά κτλ τπυς παρακαλάω 5 μερες να μου πουν τι έχει γινει δεν δινουν σημασία .τπυς απήλησαμε με δικηγόρο κτλ δεν καταλαβεναουν τιποτα βρίσκουν πατήματαοτι εγω το εκανα κ οτι δεν γινετε να επιστρέψουν τα λεφτα εχω παθει σοκ ..μακρια ήδη θα κινηθώ νομικα δςν τους αφηνω έτσι αλλα αλουσα κ από άλλους που εχουν παθει με τ revolut τα ιδια ακρη δεν εβγαλε κανεις μακρια οποιοδιποτε θελει με αυτα που λεω να του δειξω οτιδιποτε αποδείξεις εχω ...μακρια ξαναλέω απατη μεγαλη σαν κ καλα τραπεζα .ανεβαζω μια απο την απαντηση τους απαραδεκτη κ πολες αλλες συνομιλίες Βλέπω ότι οι χρεώσεις είναι από site γνωριμιών https://www.linkedin.com/company/various-inc. και είναι 85 δολάρια. Είσαι σίγουρος ότι δεν τις έκανες εσύ τις συναλλαγές; Επίσης σαν συμβουλή, αν δεν μπορείς να γράψεις 5 προτάσεις σωστά, ζήτησε από κάποιον άλλο να το κάνει. Κανένας δε θα σε πάρει στα σοβαρά με αυτό τον τρόπο γραφής. 8
bilya Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 τζάμπα χαλάτε τον χρόνο σας του τα παμε 2 σελίδες πριν κ τα αγνόησε εντελώς. Απλά δεν θέλει να καταλάβει οτι η ρεβολουτ δεν φταίει. 1
alexpag80 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Σχετικά με την νέα virtual card που ενημέρωσε η revolut ορισμένους για αντικατάσταση η καινούργια που εκδόθηκε σε μένα είναι MasterCard και όχι Visa.
alfeios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, alexpag80 είπε Σχετικά με την νέα virtual card που ενημέρωσε η revolut ορισμένους για αντικατάσταση η καινούργια που εκδόθηκε σε μένα είναι MasterCard και όχι Visa. Και η δικη μου. Ποια η διαφορά τους στην πραξη; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από alfeios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα