Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μόλις παρέλαβα,οντως στο σκοτάδι λάμπει.Απο τα duo θα πήραν την ιδέα χαχα.

Screenshot 2021-04-09 11.21.53.png

Πολυ γρηγορα, βγαλε και καμια απο το σκοταδι αν βγαινει. 😛

• Like 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, runner69 είπε

Πολυ γρηγορα, βγαλε και καμια απο το σκοταδι αν βγαινει. 😛

Αργότερα που θα νυχτώσει γιατι βαριέμαι να κλειστώ στην ντουλάπα ,χαχα.

Ναι ηρθε πολύ γρήγορα.Ακόμα στην εφαρμογή δείχνει παράδοση στις 19-04.Αν κάνω φυσική συναλλαγή θα ενεργοποιηθεί σαν κάρτα;;Δεν θυμάμαι πως το έκανα με την άλλη κάρτα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αργότερα που θα νυχτώσει γιατι βαριέμαι να κλειστώ στην ντουλάπα ,χαχα.

Ναι ηρθε πολύ γρήγορα.Ακόμα στην εφαρμογή δείχνει παράδοση στις 19-04.Αν κάνω φυσική συναλλαγή θα ενεργοποιηθεί σαν κάρτα;;Δεν θυμάμαι πως το έκανα με την άλλη κάρτα.

Μεγεια! Ναι αρκεί μια συναλλαγή με chip & pin. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε

Παίδες καλημέρα, από χθες δεν μπορώ να κάνω top up από alpha bank. Γνωρίζουμε κάτι;

Βγάζει μήνυμα λάθους όταν κάνω την έγκριση συναλλαγής

Εγώ έκανα χθες βράδυ κανονικά.

Ζητάει και το νέο 3ψήφιο ecommerce pin.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Doubt είπε

Εγώ έκανα χθες βράδυ κανονικά.

Ζητάει και το νέο 3ψήφιο ecommerce pin.

Χμμ ας κάνω αναβάθμιση τις εφαρμογές μήπως δεν έχουν γίνει. Όταν βάζω το δικό μου pin στην έγκριση σκάει, το νέο 3ψήφιο δεν το έχω πάρει χαμπάρι!

Από Πειραιώς έγινε κομπλέ πάντως

Θενξ

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω πολλες απορίες ως προς την λειτουργία αυτή της κάρτας και το thread είναι άπειρο για να το πιασω από την αρχή, όποτε θα ρωτήσω, αν απλά θέλω να έχω ένα λογαριασμό με κάποιο ποσο σταθερό μέσα υπάρχει λόγος να τα βάλω στην revolut ή σε μια ελληνική τράπεζα; αν μπορείτε να μου τονισετε κανα δυο οφέλη σε σχέση με τον λογαριασμό στην Πειραιώς ας πουμε🙃🙃

Πείτε με και boomer! 

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Georgegoum είπε

Καλησπέρα, εχω πολλες απορίες ως προς την λειτουργία αυτή της κάρτας και το thread είναι άπειρο για να το πιασω από την αρχή, όποτε θα ρωτήσω, αν απλά θέλω να έχω ένα λογαριασμό με κάποιο ποσο σταθερό μέσα υπάρχει λόγος να τα βάλω στην revolut ή σε μια ελληνική τράπεζα; αν μπορείτε να μου τονισετε κανα δυο οφέλη σε σχέση με τον λογαριασμό στην Πειραιώς ας πουμε🙃🙃

Πείτε με και boomer! 

Δεν ειναι αυτη η λειτουργία της ρεβο, ασε τα λεφτά στην Πειραιώς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Georgegoum είπε

Πείτε με και boomer! 

Αγορές σε ξένο νόμισμα (πλην € δηλαδή) και ταξίδια σε χώρες εκτός €.

Δευτερευόντως, αν σε ενδιαφέρει να βάλεις κάποια χρήματα 💸 σε κρυπτονομίσματα.(υπάρχουν και καλύτερες επιλογές)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασα στο blog της revolut στις 8/4/21 οτι θα εισάγει 11 νέα κρυπτονομίσματα αλλά εμένα δεν μου εμφανίζονται στο λογαριασμό μου.Έχω τα κλασικά 10 (bitcoin,bitcoin cash,eos,etherium,litecoin,omg network,0x,ripple,stellar,tezos).Εσας σας τα έχει εμφανίσει; Μήπως θέλει κάποια ενέργεια να κάνω;

-edit-

Μου τα εμφάνισε τελικά μετά από update της εφαρμογής.....

Επεξ/σία από tarantules
  • Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, tarantules said:

Διάβασα στο blog της revolut στις 8/4/21 οτι θα εισάγει 11 νέα κρυπτονομίσματα αλλά εμένα δεν μου εμφανίζονται στο λογαριασμό μου.Έχω τα κλασικά 10 (bitcoin,bitcoin cash,eos,etherium,litecoin,omg network,0x,ripple,stellar,tezos).Εσας σας τα έχει εμφανίσει; Μήπως θέλει κάποια ενέργεια να κάνω;

2E773CC2-BF58-45DB-A64C-2A4A42E80FD2.gif.b50471feaac93f9a0fcc926b7c4aaf41.gif

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.... Πως βλέπω εαν έχω κάνει την αλλαγή σε Bank? Δεν θυμάμαι εαν το έχω πατήσει και πλέον δεν μου το εμφανίζει κάπου. .... 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Παιδιά καλησπέρα.... Πως βλέπω εαν έχω κάνει την αλλαγή σε Bank? Δεν θυμάμαι εαν το έχω πατήσει και πλέον δεν μου το εμφανίζει κάπου. .... 

Εννοείς από UK σε LT? Πας στις 3 τελείες (...) δίπλα από το "αποστολή" και επιλέγεις στοιχεία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oasisAthens είπε

Mono αν εχεις στειλει αφμ. αν οχι δεν εισαι σε προστασια bank

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...