Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/5/2021 στις 9:32 ΠΜ, fagoura είπε

Και οι Ελληνικες καρτες εχουν χρεωση εξοδων αναληψης, οταν κανεις αναληψη σε διαφορετικης τραπεζας ΑΤΜ απο την τραπεζα της καρτας σου.

Υπάρχει κάποια ελληνική τράπεζα που να χρεώνει λιγότερα στις αναλήψεις; Γενικά απο ποιά τράπεζα συμφέρει περισσότερο να τραβάω λεφτά όταν χρειάζομαι; 

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Alekos_37 είπε

Υπάρχει κάποια ελληνική τράπεζα που να χρεώνει λιγότερα στις αναλήψεις; Γενικά απο ποιά τράπεζα συμφέρει περισσότερο να τραβάω λεφτά όταν χρειάζομαι; 

Ευχαριστώ!

Σε συμφέρει να κάνεις πολλές μεταφορές μικροποσών, κάτω από το όριο χρέωσης εισερχόμενου εμβάσματος, που είναι διαφορετικό για κάθε τράπεζα (5-15€).

Μετά τα σηκώνεις με την ελληνική σου κάρτα.

Δημοσ.
2 hours ago, Alekos_37 said:

Ευχαριστώ!

Από την N26 και τα καταστήματα bazzar έχεις δωρεάν ανάληψη. Από revolut θα τα στείλεις στην N26.

• Like 3
Δημοσ.

Από ότι φαίνεται η revolut θα επικεντρωθεί στο κομμάτι btc και κρυπτονομίσματα.

Για πρώτη φορά από το 2015 που δημιουργήθηκε είχε κέρδη χάρη στα κρυπτονομίσματα. Σε μερικούς άρχισε να εμφανίζει και wallet για αποστολή και λήψη κρυπτονομισμάτων από άλλες εταιρείες ενώ αναφέρονται και μειώσεις σε fees σε μερικά πλάνα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Από την N26 και τα καταστήματα bazzar έχεις δωρεάν ανάληψη. Από revolut θα τα στείλεις στην N26.

Πολύ ενδιαφέρον!! Αναφέρεσαι στα καταστήματα super market bazaar και ανάληψη απο τα ΑΤΜ που έχουν μέσα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Alekos_37 said:

Πολύ ενδιαφέρον!! Αναφέρεσαι στα καταστήματα super market bazaar και ανάληψη απο τα ΑΤΜ που έχουν μέσα;

Όχι αναφέρομαι στην υπηρεσία cash26 της N26 που δουλεύει με τα ταμεία των supermarket bazaar.
Καταθέτεις μετρητά κατευθείαν στον N26 λογαριασμό με 1.5% χρέωση ή κάνεις ανάληψη δωρεάν. 

https://n26.com/en-eu/blog/cash26-launches-in-greece

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.

τα μυνήματα  τα στέλνουν σε όλους ,είτε είσαι στην Bank είτε την χρησιμοποποιείς σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι. 

Κάποια στιγμή θα γίνει υποχρεωτική η αναγραφή και ΑΦΜ και φορολογικής κατοικίας  για όλες τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και για όλες τις εταιρείες . Είτε δώστε ΑΦΜ είτε όχι αφού σε έχουν ταυτοποιήσει με ταυτότητα είναι το ίδιο πράγμα. Άσε που αν αποφεύγεις να δώσεις ΑΦΜ δείχνει και πιο ύποπτο . Ο καθένας αποφασίζει μόνος του στην τελική, προσέξτε μόνο μην σας μπλοκάρουν ξαφνικά καναν λογαριασμό.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, evkar είπε

τα μυνήματα  τα στέλνουν σε όλους ,είτε είσαι στην Bank είτε την χρησιμοποποιείς σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι. 

Κάποια στιγμή θα γίνει υποχρεωτική η αναγραφή και ΑΦΜ και φορολογικής κατοικίας  για όλες τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και για όλες τις εταιρείες . Είτε δώστε ΑΦΜ είτε όχι αφού σε έχουν ταυτοποιήσει με ταυτότητα είναι το ίδιο πράγμα. Άσε που αν αποφεύγεις να δώσεις ΑΦΜ δείχνει και πιο ύποπτο . Ο καθένας αποφασίζει μόνος του στην τελική, προσέξτε μόνο μην σας μπλοκάρουν ξαφνικά καναν λογαριασμό.

Ναι σε έχουν ταυτοποιήσει, αλλά εγώ προσωπικά έχω 4 αφμ σε 4 χωρες, οπότε θα δώσω αυτό που με συμφέρει

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

Ναι σε έχουν ταυτοποιήσει, αλλά εγώ προσωπικά έχω 4 αφμ σε 4 χωρες, οπότε θα δώσω αυτό που με συμφέρει

😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, alfeios είπε

😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮

Μη σου κάνει εντύπωση, αν δουλέψεις σε 4 χωρες έχεις αυτόματα και 4 αφμ.

Το πρόβλημα είναι ποια χώρα θα πάει να τσεκαρει το αφμ μου? Αν με τσεκαρει η Ελλάδα ναι θα έχω πρόβλημα γιατί δηλώνω 0 

Αν με τσεκαρει άλλη χώρα όμως , τι θα με κάνουν? Θα μου πάρουν περιουσιακά στοιχεία που δεν έχω?

Επεξ/σία από DimosthenisG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

προφανώς κ δεν θα δηλώσεις οτι σε συμφέρει αλλά της χώρας που εχεις δηλώσει στην ρεβο ότι ζεις.

χώρια ότι φορολογικός κάτοικος είσαι μόνο σε μια χώρα κ όχι κ στις 4.

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, bilya είπε

προφανώς κ δεν θα δηλώσεις οτι σε συμφέρει αλλά της χώρας που εχεις δηλώσει στην ρεβο ότι ζεις.

χώρια ότι φορολογικός κάτοικος είσαι μόνο σε μια χώρα κ όχι κ στις 4.

Προφανώς και θα δηλώσω ότι με συμφέρει

Οι γιατροί και οι δικηγόροι δηλώνουν λίγα , οι Ελ επ δηλώνουν 10 χιλιάρικα, η μισή χώρα δουλεύει μαύρα. Και εγώ θα δηλώσω την αλήθεια? Για μ@λ.. με πέρασες? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

Μη σου κάνει εντύπωση, αν δουλέψεις σε 4 χωρες έχεις αυτόματα και 4 αφμ.

Το πρόβλημα είναι ποια χώρα θα πάει να τσεκαρει το αφμ μου? Αν με τσεκαρει η Ελλάδα ναι θα έχω πρόβλημα γιατί δηλώνω 0 

Αν με τσεκαρει άλλη χώρα όμως , τι θα με κάνουν? Θα μου πάρουν περιουσιακά στοιχεία που δεν έχω?

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στις απορίες σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

Προφανώς και θα δηλώσω ότι με συμφέρει

Οι γιατροί και οι δικηγόροι δηλώνουν λίγα , οι Ελ επ δηλώνουν 10 χιλιάρικα, η μισή χώρα δουλεύει μαύρα. Και εγώ θα δηλώσω την αλήθεια? Για μ@λ.. με πέρασες? 

αν την ρεβο την έχεις με ελληνική διεύθυνση θέλω να δω πως θα δηλώσεις αφμ άλλης χώρας.

ο παρακάτω συνδέσμος έχει κάποιες πληροφορίες.

https://www.revolut.com/en-IT/help/profile-plan/profile-settings/how-do-i-change-my-country-of-residence#:~:text=The countries you can change,your account is registered with.

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bilya είπε

αν την ρεβο την έχεις με ελληνική διεύθυνση θέλω να δω πως θα δηλώσεις αφμ άλλης χώρας.

Κανεις edit και τα αλλαζεις στις επιλογες... λολ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...