d4mage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 2 ερωτήσεις. Έπειτα από την αναβάθμιση μπόρεσα να περάσω το δίπλωμα της οδήγησης που κάποτε δεν γινόταν και ήταν πρόβλημα για εμάς που έχουμε χειρόγραφες ταυτότητες. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως λόγο της μεταφοράς της από την Αγγλίας ίσως να άλλαξαν τα μέτρα της; Γνωρίζω πως δεν μπορείς να χτίσεις αφορολόγητο με την revolut, στο θέμα όμως του εισοδήματος και του πόθεν έσχες, δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με την ελληνική κάρτα; Θέλω να πω, ναι μεν μπορεί η αγορά να μην φανεί στην Εθνική και να φανεί στην revolut άλλα αυτό σημαίνει πως κάπου βρήκες τα χρήματα για να αγοράσεις, άρα αν τα κάνεις μεταφορά από την Εθνική μετράει ως δαπάνη ή αλλιώς ηλεκτρονική αγορά; To top up από την revolut με την μεταφορά από το e-banking της εθνικής διαφέρει σε κάτι άλλο εκτός από την χρέωση που γλυτώνεις;
Doubt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, d4mage είπε To top up από την revolut με την μεταφορά από το e-banking της εθνικής διαφέρει σε κάτι άλλο εκτός από την χρέωση που γλυτώνεις; Γίνεται σχεδόν άμεσα, ενώ το έμβασμα θέλει το χρόνο του. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν ξερω γιατί σου δεχτηκαν το δίπλωμα.Λόγω ΗΒ το δέχονταν παλιά.Τωρα γιατί το δεχτηκαν σε εσενα........? Το φορτισμα δεν μετράει στο αφορολόγητο,σαν μεταφορά μετράει . Είναι και άμεσο εκτός απο ανέξοδο το top up. 1
d4mage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν ξερω γιατί σου δεχτηκαν το δίπλωμα.Λόγω ΗΒ το δέχονταν παλιά.Τωρα γιατί το δεχτηκαν σε εσενα........? Το φορτισμα δεν μετράει στο αφορολόγητο,σαν μεταφορά μετράει . Είναι και άμεσο εκτός απο ανέξοδο το top up. Μου πέταξε το γνωστό μήνυμα που απ` ότι κατάλαβα τους ενδιαφέρει περισσότερο να ανανεώνεις τα στοιχεία σου κι ας μην είναι αποδεκτά διότι από ένα σημείο και μετά η χειρόγραφη θα έπρεπε να μην περνάει γενικά και αν ήταν αυστηροί να σου δίναν προθεσμία για το κλείσιμο του λογαριασμού (καθόλου απίθανο να συμβεί μελλοντικά). Πέρασα λοιπόν δίπλωμα και και το δέχτηκαν δεν μου εμφανίστηκε ξανά μήνυμα ταυτοποίησης. Ναι είναι άμεσο και ανέξοδο επειδή αποθηκεύεις την κάρτα και τέλος. Απλά είχα απορία για το είδος της μεταφοράς, επειδή το top up το περνάει ως δαπάνη οπότε λες τι δαπάνη είναι αυτή; Δηλαδή δεν είναι πως έχεις μια κάρτα της εθνικής με χρήματα ως μισθοδοσία και έπειτα αναλυτικές κατηγορίες αγορών (φαγητό, κλπ). Επειδή είχα παραπάνω αγορές απ`ότι έπρεπε στην κάρτα ήθελα να το ξεκαθαρίσω για να ξέρω τι μου γίνεται.
agnostos99 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 4/9/2021 στις 11:44 ΠΜ, d4mage είπε Μου πέταξε το γνωστό μήνυμα που απ` ότι κατάλαβα τους ενδιαφέρει περισσότερο να ανανεώνεις τα στοιχεία σου κι ας μην είναι αποδεκτά διότι από ένα σημείο και μετά η χειρόγραφη θα έπρεπε να μην περνάει γενικά και αν ήταν αυστηροί να σου δίναν προθεσμία για το κλείσιμο του λογαριασμού (καθόλου απίθανο να συμβεί μελλοντικά). Πέρασα λοιπόν δίπλωμα και και το δέχτηκαν δεν μου εμφανίστηκε ξανά μήνυμα ταυτοποίησης. Ναι είναι άμεσο και ανέξοδο επειδή αποθηκεύεις την κάρτα και τέλος. Απλά είχα απορία για το είδος της μεταφοράς, επειδή το top up το περνάει ως δαπάνη οπότε λες τι δαπάνη είναι αυτή; Δηλαδή δεν είναι πως έχεις μια κάρτα της εθνικής με χρήματα ως μισθοδοσία και έπειτα αναλυτικές κατηγορίες αγορών (φαγητό, κλπ). Επειδή είχα παραπάνω αγορές απ`ότι έπρεπε στην κάρτα ήθελα να το ξεκαθαρίσω για να ξέρω τι μου γίνεται. To διπλωμα πως το περασες δηλ? Εχει επιλογή για ταυτότητα η διαβατηριο όταν πας να καταχωρίσεις!!! Επίσης για περιμενε και τη Δευτερα λιγο γιατι και εγω ειχα καταχωρισει σαββατο στο παρελθόν και τη Δευτερα ενω ολα φαινονταν καλα το ακυρωσανε και ζητησαν εκ νεου ταυτοποίηση.
SakafliaC Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Θα έχουν ξαναρωτήσει σίγουρα, αλλά για να μη ψάχνω όλο το νήμα, γνωρίζει κάποιος πόσο είναι η προμήθεια για μεταφορά από Revolut σε Alpha και πόση σε Πειραιώς? Ρωτάω γιατί έχω κάνει μόνο μία φορά μεταφορά σε Πειραιώς παλιότερα και θυμάμαι χωρίς να είμαι σίγουρος ότι μου είχε κρατήσει 4 ευρώ. Μίλησα με φίλο όμως που έχει Alpha και μου πε ότι δεν υπάρχει καν προμήθεια. Κάτι σίγουρο λοιπόν?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, SakafliaC είπε Θα έχουν ξαναρωτήσει σίγουρα, αλλά για να μη ψάχνω όλο το νήμα, γνωρίζει κάποιος πόσο είναι η προμήθεια για μεταφορά από Revolut σε Alpha και πόση σε Πειραιώς? Ρωτάω γιατί έχω κάνει μόνο μία φορά μεταφορά σε Πειραιώς παλιότερα και θυμάμαι χωρίς να είμαι σίγουρος ότι μου είχε κρατήσει 4 ευρώ. Μίλησα με φίλο όμως που έχει Alpha και μου πε ότι δεν υπάρχει καν προμήθεια. Κάτι σίγουρο λοιπόν? Αν έχεις την μισθοδοσία σου στην αλφα ναι είναι δωρεάν.
alfeios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, SakafliaC είπε Θα έχουν ξαναρωτήσει σίγουρα, αλλά για να μη ψάχνω όλο το νήμα, γνωρίζει κάποιος πόσο είναι η προμήθεια για μεταφορά από Revolut σε Alpha και πόση σε Πειραιώς? Ρωτάω γιατί έχω κάνει μόνο μία φορά μεταφορά σε Πειραιώς παλιότερα και θυμάμαι χωρίς να είμαι σίγουρος ότι μου είχε κρατήσει 4 ευρώ. Μίλησα με φίλο όμως που έχει Alpha και μου πε ότι δεν υπάρχει καν προμήθεια. Κάτι σίγουρο λοιπόν? 1.Ο φιλος σου απαντησε χωρις να ξερει 2. Μεταφορα απο Revolut για οποιαδηποτε τραπεζα σε IBAΝ ειναι χωρις χρεωση απο την Revolut 3. Οι ελληνικες τραπεζες εφαρμοζου χρεωση εισερχομενου εμβασματος γυρω στα 3 με 4 € για καθε εισερχδομενο εμβασμα 4 Καθε τραπεζα εχει διαφορετικο οριο που ξεκιναει την χρεωση. Στην Alpha bank χρεωνονται ολα τα εισερχομενα απο 5,01€ και πανω, στην Eurobank χρεωνονται ολα τα εισερχομενα απο 20,01€ και πανω 5 μπορεις να κανεις οσα εμβασματα θελεις. Για παραδειγμα αν θελεις να μεταφερεις 120€ απο Revolut σε Alpha bank μπορεις να το σπασεις σε 24 εμβασματα των 5€ για να αποφυγεις την χρεωση Υ.Γ. Το ερωτημα εχει απαντηθει πανω απο 20 φορες εδω 1
Doubt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, alfeios είπε Στην Alpha bank χρεωνονται ολα τα εισερχομενα απο 5,01€ και πανω, στην Eurobank χρεωνονται ολα τα εισερχομενα απο 20,01€ και πανω Αν έχεις Άλφα Μισθοδοσίας είναι δωρεάν, δοκιμασμένο στην πράξη. Το γράφει και στον τιμοκατάλογο. 1
nek4d Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 4/9/2021 στις 11:44 ΠΜ, d4mage είπε ... Πέρασα λοιπόν δίπλωμα και και το δέχτηκαν δεν μου εμφανίστηκε ξανά μήνυμα ταυτοποίησης. Τι εγινε τελικα με το διπλωμα αυτοκινητου, ολα οκ με την ταυτοποιηση η ηρθε μηνυμα Δευτερα-Τριτη? Ρωταω για φιλη αλλοδαπη που δεν τις δεχονται τα ελληνικα χαρτια τυπου αδεια παραμονης κλπ και εχει μονο διπλωμα αυτοκινητου Ελληνικο.
d4mage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 8/9/2021 στις 12:44 ΜΜ, nek4d είπε Τι εγινε τελικα με το διπλωμα αυτοκινητου, ολα οκ με την ταυτοποιηση η ηρθε μηνυμα Δευτερα-Τριτη? Ρωταω για φιλη αλλοδαπη που δεν τις δεχονται τα ελληνικα χαρτια τυπου αδεια παραμονης κλπ και εχει μονο διπλωμα αυτοκινητου Ελληνικο. Μέχρι στιγμής δεν μου ήρθε ειδοποίηση. Τι να πω να μου το πέταξε επειδή κάθε φορά έστελνα την χειρόγραφη άλλα και πάλι δεν στέκει... 1
gokuthelegend Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ είχα φτιάξει παλιότερα λογαριασμό στη Revolut χρησιμοποιόντας χειρόγραφη ταυτότητα. Στην αρχή την δέχτηκαν και δούλεψε κανονικά για 2-3 μήνες, μετά όμως άρχισαν να μου ζητάνε ξανά επιβεβαίωση στοιχείων, και δεν δέχονταν την ίδια ταυτότητα. Τελικά σταμάτησα να την χρησιμοποιώ και διέγραψα εντελώς τον λογαριασμό. Αυτό είχε γίνει πριν 1 χρόνο και βάλε. Τελικά είπα να κάνω πάλι δοκιμή πριν 2 μέρες, δηλαδή να φτιάξω εκ νέου λογαριασμό (αφού είχα διαγράψει τον παλιό) και βλέπω ότι μεταξύ άλλων ζητάει πλέον και δίπλωμα οδήγησης. Οπότε κατά την εγγραφή δήλωσα το δίπλωμα οδήγησης, το οποίο δέχτηκαν κανονικά, μου ήρθε μήνυμα μετά από μερικά λεπτά ότι το δέχτηκαν. Να σημειώσω ότι έχω το δίπλωμα που είναι σε μορφή κάρτας, το "ευρωπαϊκό". Επίσης να σημειώσω ότι δήλωσα και το ΑΦΜ μου, δεν ξέρω αν έκανα καλά. Φυσικά για αρχή κρατάω μικρό καλάθι, μιας και έχω μόνο 2 μέρες που έκανα λογαριασμό, θα δω πως θα πάει.
Doubt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Οπότε κατά την εγγραφή δήλωσα το δίπλωμα οδήγησης, το οποίο δέχτηκαν κανονικά, μου ήρθε μήνυμα μετά από μερικά λεπτά ότι το δέχτηκαν. Να σημειώσω ότι έχω το δίπλωμα που είναι σε μορφή κάρτας, το "ευρωπαϊκό". Ακριβώς. Μη μπερδευτεί κανείς και παλεύει με το παλιό το ροζ τρίπτυχο. ΔΕΝ.. Το κακό με αυτό το νέο είναι πως χωράει ως το KONSTANTIN, ελπίζω να μην την πατήσουμε πουθενά.
theo93 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα θέλω να χρησιμοποιήσω την ρεβολου για 5 μήνες σαν βασική κάρτα στην Ελβετία. Πόσο είναι το κόστος όταν προσθέσω το ποσό από ελληνική τράπεζα; Επίσης μπορώ να την χρησιμοποιώ για πληρωμές, υπάρχει όριο ;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, theo93 είπε Καλησπέρα θέλω να χρησιμοποιήσω την ρεβολου για 5 μήνες σαν βασική κάρτα στην Ελβετία. Πόσο είναι το κόστος όταν προσθέσω το ποσό από ελληνική τράπεζα; Επίσης μπορώ να την χρησιμοποιώ για πληρωμές, υπάρχει όριο ; Θα κάνεις topup απο την ελληνική σου κάρτα που ειναι δωρεάν και άμεσο.Λεφτά να έχεις μεσα και όλα καλά.Κοιτα και το plan που έχεις τι όρια έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα