Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 48 λεπτά πριν, barman_ είπε Καλησπέρα στην παρέα Γνωρίζει κανείς από ποια τράπεζα μπορώ να κάνω ανάληψη στην Βουδαπέστη σε τοπικό νόμισμα? Απο όποια θες;Και πάντα σε τοπικό νόμισμα θα βγάζεις.Δυσκολο να βρεις ΑΤΜ που να βγάζει σε αλλο νομισμα.
barman_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 4 hours ago, Ukforthemoment said: Απο όποια θες;Και πάντα σε τοπικό νόμισμα θα βγάζεις.Δυσκολο να βρεις ΑΤΜ που να βγάζει σε αλλο νομισμα. Δεν υπάρχει χρέωση όπως στην Ελλάδα?
xakou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μια γρήγορη ερώτηση. Σε ταξίδι σε Αγγλία μετατρέπω από πριν τα euro σε λίρες για να μην έχω την προμήθεια του σαββατοκύριακου;
oasisAthens Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Παιδιά σε εσάς πόσες ημέρες έκανε να έρθει η κάρτα? Ρωτάω γιατί έχει περάσει η προθεσμία κατά 5 μέρες και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.... Να περιμένω και άλλο ή πρέπει να ζητήσω άλλη?
Doubt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Παιδιά σε εσάς πόσες ημέρες έκανε να έρθει η κάρτα? Ρωτάω γιατί έχει περάσει η προθεσμία κατά 5 μέρες και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.... Να περιμένω και άλλο ή πρέπει να ζητήσω άλλη? Να περιμένεις, είναι θέμα ΕΛΤΑ. Και η δικιά μου άργησε.
oasisAthens Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Να περιμένεις, είναι θέμα ΕΛΤΑ. Και η δικιά μου άργησε. Σε πόσες ημέρες περίπου έφθασε η δικιά σου?
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, xakou είπε Μια γρήγορη ερώτηση. Σε ταξίδι σε Αγγλία μετατρέπω από πριν τα euro σε λίρες για να μην έχω την προμήθεια του σαββατοκύριακου; Ναι αλλα μονο για το σουκου, για τις άλλες μέρες δεν εχει νόημα
waveparticle Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) διαγραφή Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από waveparticle
Ioannis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) διαγραφη... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από Ioannis13
katsiletra Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Αν φορτίζω τη Revolut μέσω Curve (από πίσω πιστωτική κάρτα) η συναλλαγή θα πιάνεται στο αφορολόγητο;; Επειδή έχω συμπληρώσει το ποσό για το αφορολόγητο.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, katsiletra είπε Αν φορτίζω τη Revolut μέσω Curve (από πίσω πιστωτική κάρτα) η συναλλαγή θα πιάνεται στο αφορολόγητο;; Επειδή έχω συμπληρώσει το ποσό για το αφορολόγητο. και αν το ξεπεράσεις τι έγινε;
katsiletra Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε και αν το ξεπεράσεις τι έγινε; Αν οι δαπάνες φτάσουν το εισόδημα θα πληρώσω φόρο. 1
Doubt Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, katsiletra είπε Αν οι δαπάνες φτάσουν το εισόδημα θα πληρώσω φόρο. Που το λέει αυτό; Ή στο είπε ο λογιστής σου; 1
gokuthelegend Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, katsiletra είπε Αν φορτίζω τη Revolut μέσω Curve (από πίσω πιστωτική κάρτα) η συναλλαγή θα πιάνεται στο αφορολόγητο;; Επειδή έχω συμπληρώσει το ποσό για το αφορολόγητο. Νομίζω ότι δεν φαίνεται σαν αγορά, ανεξαρτήτως πως θα φορτίσεις. Παρόλα αυτά, μπορείς να κάνεις μια δοκιμαστική φόρτιση μικρής αξίας, και να ελέγξεις μετά από μερικές μέρες στο e-banking αν στο έχουν περάσει στο αφορολόγητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα