Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, barman_ είπε

Καλησπέρα στην παρέα 

Γνωρίζει κανείς από ποια τράπεζα μπορώ να κάνω ανάληψη στην Βουδαπέστη σε τοπικό νόμισμα? 

Απο όποια θες;Και πάντα σε τοπικό νόμισμα θα βγάζεις.Δυσκολο να βρεις ΑΤΜ που να βγάζει σε αλλο νομισμα.

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 hours ago, Ukforthemoment said:

Απο όποια θες;Και πάντα σε τοπικό νόμισμα θα βγάζεις.Δυσκολο να βρεις ΑΤΜ που να βγάζει σε αλλο νομισμα.

Δεν υπάρχει χρέωση όπως στην Ελλάδα? 

Δημοσ.

Μια γρήγορη ερώτηση. Σε ταξίδι σε Αγγλία μετατρέπω από πριν τα euro σε λίρες για να μην έχω την προμήθεια του σαββατοκύριακου;

Δημοσ.

Παιδιά σε εσάς πόσες ημέρες έκανε να έρθει η κάρτα? Ρωτάω γιατί έχει περάσει η προθεσμία κατά 5 μέρες και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.... Να περιμένω και άλλο ή πρέπει να ζητήσω άλλη? 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Παιδιά σε εσάς πόσες ημέρες έκανε να έρθει η κάρτα? Ρωτάω γιατί έχει περάσει η προθεσμία κατά 5 μέρες και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.... Να περιμένω και άλλο ή πρέπει να ζητήσω άλλη? 

Να περιμένεις, είναι θέμα ΕΛΤΑ.

Και η δικιά μου άργησε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Να περιμένεις, είναι θέμα ΕΛΤΑ.

Και η δικιά μου άργησε.

Σε πόσες ημέρες περίπου έφθασε η δικιά σου? 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xakou είπε

Μια γρήγορη ερώτηση. Σε ταξίδι σε Αγγλία μετατρέπω από πριν τα euro σε λίρες για να μην έχω την προμήθεια του σαββατοκύριακου;

Ναι αλλα μονο για το σουκου, για τις άλλες μέρες δεν εχει νόημα

Δημοσ.

Αν φορτίζω τη Revolut μέσω Curve (από πίσω πιστωτική κάρτα) η συναλλαγή θα πιάνεται στο αφορολόγητο;; Επειδή έχω συμπληρώσει το ποσό για το αφορολόγητο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, katsiletra είπε

Αν φορτίζω τη Revolut μέσω Curve (από πίσω πιστωτική κάρτα) η συναλλαγή θα πιάνεται στο αφορολόγητο;; Επειδή έχω συμπληρώσει το ποσό για το αφορολόγητο. 

και αν το ξεπεράσεις τι έγινε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, katsiletra είπε

Αν οι δαπάνες φτάσουν το εισόδημα θα πληρώσω φόρο. 

Που το λέει αυτό;

Ή στο είπε ο λογιστής σου;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, katsiletra είπε

Νομίζω ότι δεν φαίνεται σαν αγορά, ανεξαρτήτως πως θα φορτίσεις. Παρόλα αυτά, μπορείς να κάνεις μια δοκιμαστική φόρτιση μικρής αξίας, και να ελέγξεις μετά από μερικές μέρες στο e-banking αν στο έχουν περάσει στο αφορολόγητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...