Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, orestisangel είπε

2. Το μέτρο έγινε με πρόσχημα την μείωση της φοροδιαφυγής

Το μέτρο θεσπίστηκε για την είσπραξη προμήθειας από τις τράπεζες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, turbat0s είπε

Το μέτρο θεσπίστηκε για την είσπραξη προμήθειας από τις τράπεζες.

Πέστο δυνατά Χρυσόστομε !!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, orestisangel είπε

Δυστυχώς μαλλον θα πρέπει να ενημερωθεί η Revolut για το ζήτημα, μαζικά από χρήστες.

Για χρήστες σαν εμένα που την χρησιμοποιούν για ΟΛΕΣ τις συναλλαγές, πρακτικά την καθιστούν εκτός Ελληνικής αγοράςαν δεν μετράει στο αφορολογητο.

Φτου φτου έξω απο εμάς

Βγαλε μια ελληνικη κάρτα

Δημοσ.

Πραγματικά ζητώ συγνώμη αν απαντήθηκε- που είδα κάποιες απαντήσεις αλλά δεν έβγαλα άκρη-  όπως και μίλησα με το suport τους που με κατευθύνανε, αλλά εγώ εξακολουθώ να μην έχω επιλογή ανανέωσης της κάρτας, η οποία λήγει μέσα στον μήνα...

Τι πρέπει να κάνω για να έρθει νέα κάρτα σπίτι>

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Tzimmys είπε

Πραγματικά ζητώ συγνώμη αν απαντήθηκε- που είδα κάποιες απαντήσεις αλλά δεν έβγαλα άκρη-  όπως και μίλησα με το suport τους που με κατευθύνανε, αλλά εγώ εξακολουθώ να μην έχω επιλογή ανανέωσης της κάρτας, η οποία λήγει μέσα στον μήνα... 

Ευχαριστώ!

Εχεις κάνει Update την εφαρμογή; Αν ναι και δεν τη βλέπεις την επιλογή για  ανανέωση,  παρηγγειλε νέα κάρτα και μετά ζήτα από το chat να σου πιστωσουν το ποσό στο λογαριασμό σου (θα χρεωθείς αρχικά)

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την διασύνδεση της νεας κάρτας στο paypal.
Οταν βάζω τα στοιχεία της ρεβο μου λέει οτι δεν είναι αποδεκτή ενώ η προηγούμενη (ληγμένη) την είχε πάρει μια χαρά...

Εχει τύχει σε κανέναν παρόμοιο πρόβλημα και πώς το έλυσε ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, zx-spectrum είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την διασύνδεση της νεας κάρτας στο paypal.
Οταν βάζω τα στοιχεία της ρεβο μου λέει οτι δεν είναι αποδεκτή ενώ η προηγούμενη (ληγμένη) την είχε πάρει μια χαρά...

Εχει τύχει σε κανέναν παρόμοιο πρόβλημα και πώς το έλυσε ?

Ευχαριστώ.

Έχει χρήματα ο λογαριασμός?

Δημοσ.

Το PayPal προσπαθεί να κάνει μια μικρή δοκιμαστική χρέωση.

1. Έχεις καθόλου χρήματα μέσα;

2. Στις ρυθμίσεις ασφαλείας της κάρτας, έχεις επιτρέψει τις online συναλλαγές;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Έχει χρήματα ο λογαριασμός?

Εχει, και η κάρτα έληξε απο τις 30. Ομως σήμερα την διέγραψα απο το app και προσπάθησα να ενημερώσω το pp. Παίζει να φταίει αυτό ?

----------------

Τελικά ήταν απενεργοποιημένο το on line payments.
Ειχα την εντύπωση οτι κράταγε τα παλαιά settings μιας και ήταν ανανέωση κάρτας.

Σας ευχαριστώ ;)

Επεξ/σία από zx-spectrum
Διορθώθηκε
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tzimmys είπε

Ευχαριστώ!

Και η δίκη μου λήγει αυτόν τον μήνα Δεκ 2018, δεν υπάρχει πουθενά στην εφαρμογή (ios) ειδοποίηση για ανανέωση, τι κάνουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αν ξέρει κάποιος

Οταν η κάρτα είναι "παγωμένη" δέχεται επιστροφές απο refund;

Η επιστροφή θεωρώ ότι γίνεται στο λογαριασμό που είναι από πίσω και όχι στις (πολλές) κάρτες που μπορεί να είναι συνδεδεμένες με αυτόν (virtual ή physical).

Οπότε εικάζω πως ναι, χωρίς να είμαι σίγουρος.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, NikosKallithea said:

Αν ξέρει κάποιος

Οταν η κάρτα είναι "παγωμένη" δέχεται επιστροφές απο refund;

ΝΑΙ γίνεται.

Γενικά είμαι κατά της παγωμένης κάρτας και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να μπαίνει σε αυτή την διαδικασία κάθε λίγο και λιγάκι να παγώνει την κάρτα του. 

Θέλω να πω, πιο εύκολα ζητάς επιστροφή χρημάτων (εάν και όποτε γίνει) απο ''χακαρισμένη'' κάρτα, παρά η βαβούρα με την κάρτα είναι ή όχι παγωμένη. Επίσης πολλοί πλέον μεταφέρουν τα χρήματα τους σε κάποιο vault ώστε να μην υπάρχουν στον κανονικό λογαριασμό και αφήνουν παράδειγμα 150 ευρώ για τα καθημερινά εξοδα.

Επεξ/σία από Hapatingo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...