Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Τι ώρα έκανες την συναλλαγή?

Την Τρίτη 11/12  και μάλιστα έκαναν και δοκιμαστική χρέωση όπως κάνουν μερικές φορες 1GBP με χρέωση 1.11Ευρώ (που βέβαια θα ακυρωθεί) και με ισοτιμία που

βλέπω στην εφαρμογή της Revolut 0.9044.

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, malaperda είπε

Σύμφωνα με το https://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=1&From=GBP&To=EUR η ισοτιμία είναι 1 EUR = 0.898396 GBP και δεν υπήρξε ποτέ από το ιστορικό που μπορεί να

ανατρέξει κανείς πχ τις δύο τελευταίες ημέρες 0,8929.Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω που την βρήκαν αυτή την ισοτιμία των 0,8929.Εσύ πια ακριβώς μέρα και ώρα έχεις βρει αυτή την ισοτιμία των 0,8929;

Αυτή τη στιγμή αν μπεις στην εφαρμογή, θα δεις ότι γράφει "τρέχουσα 0,8928". Δεν χρειάζεται να σου βάλω σκρινσοτ, μπαίνεις στο κινητό σου και το βλέπεις μόνος σου. Ο @Hapatingoσε ρώτησε πότε έγινε η συναλλαγή επειδή ήθελε να καταλάβει πότε ακριβώς σε χρέωσαν. Η αγορά έγινε από το Αμαζον την Τρίτη, τσεκαρίστηκε και η κάρτα σου με τη 1 λίρα, αλλά η χρέωση της αγοράς έγινε την Παρασκευή (σύμφωνα με τα όσα επιβεβαιώνεις).

Το θέμα είναι η ώρα που έγινε η χρέωση. Αν είναι π.χ. νωρίς, όταν ακόμα οι τιμές είχαν διακυμάνσεις, πρέπει να το δουν αυτοί στη Ρεβ. Αν έγινε όταν είχε σταθεροποιηθεί η ισοτιμία για το ΣΚ, τι να κάνουν; Το Αμαζον θα φταίει επειδή έκανε την χρέωση όταν την έκανε.

Δημοσ.

σε συναλλαγη με paypal, δεν εβγαλε σαν επιλογη την virtual καρτα της revolut παρ' οτι ειναι περασμενη, ενεργοποιημενη και εχουν γινει και αγορες προσφατα.

Μου ζητουσε να βαλω αλλη καρτα. Εχει τυχει σε κανεναν;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bjj-p είπε

σε συναλλαγη με paypal, δεν εβγαλε σαν επιλογη την virtual καρτα της revolut παρ' οτι ειναι περασμενη, ενεργοποιημενη και εχουν γινει και αγορες προσφατα.

Μου ζητουσε να βαλω αλλη καρτα. Εχει τυχει σε κανεναν;

Αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω κ εγω, σκεφτομαι να την βαλω στο paypal κ να την ενεργοποιησω, γιατι θελω να προσθεσω καποια χρηματα στην revolut, αλλα εχω προς το παρον μονο virtual. Κατι αλλο θαθελα να ρωτησω στο paypal εχω κ λιρες Αγγλιας κ $ κ ευρω. Σε ποια ισοτιμια θα ηταν καλυτερα  να στελνω στην ρεβολουτ, για να μην χανω απο fees. Με ενδιαφερει να κανω αγορες μεσω αμαζον . com US.  Ευχαρστω εκ των προτερω.

Δημοσ.

Παιδια εκανα κανονικα οτι αναγραφοταν στον οδηγο για εμβασμα απο εθνικη σε ρεβολουτ και μου εβγαλε μηνυμα
ΣΦΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΟΡΙΟ 0.00

Ενω στα ορια λεει εμβασμα εξωτερικο 4000 ευρω
Εκανα κατι λαθος?Τι παιζει?
(Sorry για τα κεφαλαια...ηταν ακριβης μεταφορα του μηνυματος απο εθνικη)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, TheTourist098 είπε

Παιδια εκανα κανονικα οτι αναγραφοταν στον οδηγο για εμβασμα απο εθνικη σε ρεβολουτ και μου εβγαλε μηνυμα
ΣΦΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΟΡΙΟ 0.00

Ενω στα ορια λεει εμβασμα εξωτερικο 4000 ευρω
Εκανα κατι λαθος?Τι παιζει?
(Sorry για τα κεφαλαια...ηταν ακριβης μεταφορα του μηνυματος απο εθνικη)

Πιθανόν ειναι να τελείωσε το συνολικό οριο της τράπεζας προς το εξωτερικό

Δεν εχει ανακοίνωση στο e-banking;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια απο το app της εθνικης το εκανα δεν ελεγε κατι για ελευθερα κεφαλαια και 4000...Πρεπει δηλαδη να το κανω απο το σαιτ?

edit: Νταξει ολα καλα απλα ηθελε να μπεις απτο σαιτ...Παλι καλα επειδη η αναπηρη στην εθνικη μου ειχε βαλει λαθος email...οποτε μια χαρα μας εκατσε που το σωσαμε κ αυτο

Επεξ/σία από TheTourist098
Δημοσ.

Σε 1 μηνα ληγει η virtual καρτα που εχω. Αλλα εχω παρει στο χερι και μια πλαστικη καρτα. Να συνεχισω μονο με αυτη; Θελει ενεργοποιηση μεσω atm; Και τι ακριβως συμβαινει με τις διαφορες επιλογες ασφαλειας που υπαρχουν; Τις επιλεγω για να ενεργοποιηθουν  ή το αντιθετο; Ποιες να επιλεξω; Ειναι δυνατον να μπορει να ενεργοποιηθει η μαγνητικη ασφαλεια με το πατημα ενος κουμπιου απλα;

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Σε 1 μηνα ληγει η virtual καρτα που εχω. Αλλα εχω παρει στο χερι και μια πλαστικη καρτα. Να συνεχισω μονο με αυτη; Θελει ενεργοποιηση μεσω atm; Και τι ακριβως συμβαινει με τις διαφορες επιλογες ασφαλειας που υπαρχουν; Τις επιλεγω για να ενεργοποιηθουν  ή το αντιθετο; Ποιες να επιλεξω; Ειναι δυνατον να μπορει να ενεργοποιηθει η μαγνητικη ασφαλεια με το πατημα ενος κουμπιου απλα;

Οι απαντήσεις εξαρτώνται από τις ανάγκες σου και τη χρήση που εσύ κάνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει τρόπος να μπλοκάρω πληρωμές προς κάποια συγκεκριμένη εταιρεία;;

Πλήρωσα την συνδρομή μου κάπου, μου κλείσαν τον λογαριασμό μου και τώρα προσπαθούν να ανανεώσουν την συνδρομή του κλειστού λογαριασμού οι μάγκες! Ευτυχώς που είχα κάνει freeze την άυλη κάρτα αλλά τώρα φοβάμαι μην πάω να πληρώσω καμιά μέρα τίποτα άλλο και σπάσει ο διαολος το ποδάρι του και δώσουν εντολή για χρέωση εκείνη την στιγμή

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Υπάρχει τρόπος να μπλοκάρω πληρωμές προς κάποια συγκεκριμένη εταιρεία;;

Πλήρωσα την συνδρομή μου κάπου, μου κλείσαν τον λογαριασμό μου και τώρα προσπαθούν να ανανεώσουν την συνδρομή του κλειστού λογαριασμού οι μάγκες! Ευτυχώς που είχα κάνει freeze την άυλη κάρτα αλλά τώρα φοβάμαι μην πάω να πληρώσω καμιά μέρα τίποτα άλλο και σπάσει ο διαολος το ποδάρι του και δώσουν εντολή για χρέωση εκείνη την στιγμή

Στείλε ένα ραπόρτο στη revolut και άσε να τους κυνηγήσουν εκείνοι.

Δημοσ.

UPDATE:

Εδώ και λίγες μέρες, τα pooled accounts της Lloyds για SWIFT transfers καταργούνται και αντικαθιστούνται από το ίδιο IBAN και BIC που είχαμε και για SEPA.

Άρα μην ψάχνετε άλλο για "reference number", δεν θα τον χρειαστείτε πλέον γιατί έχουμε individual IBAN accounts και για SWIFT.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...