The_Judas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, bluesattack είπε Δεν πιστευω να τρωτε medium-rare και την γαλοπουλα ? 😆 αν τους το πει κανένας αμόρφωτος Σεφ ότι είναι καλό και γκουρμέ ίσως και να το κάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 14 minutes ago, Stamer said: .. grain fed αν είναι δυνατόν... Πουτέ, μυρίζ' κουπριά. Μόνο grass fed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas2128 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καταρχήν τα ελληνικά κρεοπωλεία κατά το 80% πουλάνε ποιότητα κάτω του μετρίου και χωρίς καμία γνώση. Εγώ προκαλώ να αγοράσει κάποιος για την δοκιμή δύο καλά κομμάτια μοσχάρι με καλό ποσοστό ενδομυϊκού λίπους(ribeye είναι καλό για ψητό σε κάρβουνα ή τηγάνι σε μεγάλη θερμοκρασία και μετά φούρνο) και να δοκιμάσει ένα medium rare και ένα well done χωρίς το ψυχολογικό του αίματος γιατι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο με σωστό ψήσιμο και μετά να μας πεί την γνώμη του. Αλλά αν πάς στον κρεοπώλη της γειτονιάς και του πεις για ενδομυϊκό λίπος στο κρέας το λιγότερο θα σκέφτεται τι λεει ο μακακας τωρα.. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από andreas2128 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Πουτέ, μυρίζ' κουπριά. Μόνο grass fed. Οτι βρει από τα δύο καλό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συμήθως, όταν είμαι έξω παραγγέλνω 60 ημερών dry aged angus ribeye μου στη θερμοκρασία που προτείνει ο σεφ, medium - medium rare. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Ψιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Οπότε για να φάω medium rare κρέας πρέπει πρώτα να το παίξω ντεντεκτιβ σε όλα τα κρεοπωλεία της ελλάδας και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αρχίζω να πιστεύω ότι το άθλημα αυτό είναι για μια φορά το χρόνο και αν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilios40 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 νοστιμοτατα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, mastoras007 είπε Αν ομος κάτσω να μαγειρέψω κρέας και να το ευχαριστηθώ πάω και παίρνω ενα μεγάλο κομμάτι μοσχάρι η χοιρινό και το χώνω μέσα στη γάστρα με κάνα 2 μυρωδικά για κάνα 4ωρο...Μιλάμε για κολασμένο μεζε...Το χοίρινο το προτιμώ απο το μοσχάρι Δοκίμασε το την επόμενη φορά που θα πάρεις μοσχάρι να ζητήσεις σιδηρόδρομο αν δεν το έχεις ήδη κάνει, επειδή είναι και τα κόκαλά γίνεται.... Σε μαγαζί που ειδικεύεται σε μοσχαρίσιες μπριζόλες εδώ το medium για μένα είναι η χρυσή τομή, το κρέας είναι τρυφερό και ζουμερό και αρκετά ψημένο όπως έχω μάθει. Σε μαγαζί που δεν ειδικεύεται κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει και λόγος να πάρεις μοσχαρίσια εκτός αν ξέρεις ότι ο ψήστης ξέρει την δουλειά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 4 hours ago, bilios40 said: νοστιμοτατα!! Που να δεις και τα λαχανικά σε μεγάλες μονάδες παραγωγής... 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mansora Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Που να δεις και τα λαχανικά σε μεγάλες μονάδες παραγωγής... 😛 Το αστείο είναι ότι οι vegans αγαπάνε τη γεύση του κρέατος γιατί δεν εξηγείται αλλιώς οι vegan απομιμήσεις του κρέατος 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeAl92 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Με τα χέρια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Οπότε για να φάω medium rare κρέας πρέπει πρώτα να το παίξω ντεντεκτιβ σε όλα τα κρεοπωλεία της ελλάδας και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αρχίζω να πιστεύω ότι το άθλημα αυτό είναι για μια φορά το χρόνο και αν Στην Αθήνα επι πολλά χρόνια αυτό έκανα επι της ουσίας... τον ντετεκτιβ, για να βρίσκω καλό κρέας. Εν τέλη εδώ και χρόνια επιτέλους είχε έρθει ένας μερακλής/εργατικός νέος και άνοιξε κρεοπωλείο κοντά μου, ο οποίος ψωνίζει μόνος του συνέχεια και τα ψάχνει και όλα καλά. Γι'αυτό το λογο, έχω χάσει λίγο "την αγορά" οπότε δεν ξέρω να σε κατατοπίσω καλά. Νομίζω ένας από τους πολύ γνωστούς που ξέρουν πολλοί είναι αυτός: https://www.drakoulis.gr/en/ Και αν πας, θα πάρεις και σωστές συμβουλές κατά πάσα πιθανότητα για να λύσεις όλες τις απορίες σου. Τόσο καλά κρέατα μπορείς να ψωνίζεις κάποιες φορές, το να πάρεις αυτά που σου πρότεινα σε παραπάνω ποστ δεν είναι κάτι που θα κάνεις κάθε μέρα ή κάθε εβδομάδα έτσι κι αλλιώς. Όσο αφορά την καθημερινότητα τότε ναι, δυστυχώς θα πρέπει να κάνεις τον ντετεκτιβ έως να βρεις κάποιον κρεοπώλη που να σε ικανοποιεί. Για μένα είναι όπως τα σουβλατζίδικα (δηλαδή 1 στα 100 είναι καλά). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@lakisGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Ελαφρα ψημενη με λιγο "αιμα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις