Zus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Skip στο ~29 Με μία φράση μόνο περιγράφεται αυτό: ΩΝΣΓ ! 1
firepc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, ilos είπε ελπίζω να έχει διάρκεια τουλάχιστον that's what she said 😋
Alastor192 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Απολυτως λογικη η τιμη για μενα. 30€ εκαναν μαζι τα 2 exp του DS3 και προσθεταν γυρω στο 25% extra gametime σε σχεση με το base. Τωρα για massive expansion που θα χει σιγουρα 30-40 ωρες παιχνιδιου εξτρα νομιζω ειναι τερμα worth 1
Tambas91 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, firepc είπε that's what she said 😋
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ θεωρώ πως μια τίμια τιμή για expansion είναι τα 50€ πάντως, κρίμα που είναι μόνο 40€ γι'αυτό το παιχνίδι. Spoiler Αλλά oh well... Ινδία αγάπη μου, με ένα 26αρι θα με ρίξεις στο κρεβάτι! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2024 από xtrmsnpr
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Jfc επιτέλους! 🥳 Επίσης δεν είναι "DLC", expansion είναι. Συμφωνώ για την υψηλή τιμή πάντως. Τουλάχιστον σε σχέση με άλλους devs, θέλω να πιστεύω θα είναι μεγάλο και ποιοτικό. 12 ώρες πριν, ilos είπε Τα saves μου είναι στο ps5. Δε με παίρνει εμένα.😂 Πως τρέχει εκεί? Με ψήνει η premium/complete/definitive. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2024 από {TDi}Dj2k..infc
D.Luffy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Πρώτα απ' όλα θα έλεγα ότι κακώς χρησιμοποιείται τόσο πολύ ο όρος "DLC". Δεν μπαίνουν όλα σε αυτό το ίδιο τσουβάλι. DLC σε πολλά games σημαίνει μια πανοπλία, ένα σπαθί, κάποιο διακοσμητικό αντικείμενο ή στην καλύτερη μια πολύ μικρή έξτρα αποστολή όπως το Separate Ways του RE4 που μετά βίας ξεπερνά τις 3 ώρες. Το Shadow of the Erdtree φαίνεται να είναι ένα χορταστικό expansion που πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τις 10 ώρες βασικού content. Άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα απλό "DLC". Η έκταση του χάρτη από μόνη της δεν μπορεί να δείξει διάρκεια παιχνιδιού. Θα πρέπει να το δούμε συνδυαστικά με τα dungeons τα οποία σίγουρα θα έχουν το "verticality" που χαρακτηρίζει την From. Επίσης να υπενθυμίσω ότι πληρώνουμε full price για single player games με τις εξείς διάρκειες. RE4, 15 ώρες. Dead Space Remake, 11-12 ώρες. Ratchet and Clank, 11 ώρες. TloU Part 1, 14 ώρες. Σίγουρα όταν ακούς 40 ευρώ για DLC ψυχολογικά σου φαίνονται πολλά. Όμως αν αυτό το "DLC" (που δεν είναι dlc αλλά expansion) καταφέρει να πιάσει σε διάρκεια τα παραπάνω, τότε για εμένα προσωπικά δεν είναι τόσο ακριβό. Αν τα ξεπεράσει κιόλας, τότε θα έλεγα ότι είναι και τίμιο το κόστος. 5
BlueBlade Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Τι συζητάμε ρε παιδιά τώρα; Αλήθεια; Έχουμε φτάσει σε μια εποχή που κάποιοι χρεώνουν 50αρια και 60αρια για Remake/Remastered επανακυκλοφορίες και θα τα βάλουμε με το expansion μιας εταιρίας που έχει αποδείξει ότι σέβεται τον Gamer και δεδομένα θα χαρίσει δεκάδες ώρες παιχνιδιού; Κάπου έλεος... Προσωπικά αρρώστησα με το Trailer. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε σε αυτό το έπος. (Αν και ίσως με ένα μικρό break γιατί τελείωσα σχετικά πρόσφατα Lies of P και πρέπει να κάνω ένα wind down )
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Για τους λάτρεις της σπατάλης...εεεε της συλλογής ήθελα να πω συγνώμη, εδώ η συλλεκτική (για το ps5) που περιλαμβάνει ΜΟΝΟ το expansion μαζί με ότι άλλο δίνει. Κόστος 250€. Φυσικά και δε πρέπει να το χάσει κανείς το επόμενο δωράκι που δίνουν μαζί με το preorder ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΕΣΤΙΟΥΡ η πλάγια μπασκέτα, για να παίζετε πλάγιο μπάσκετ με τους φίλους σας και όχι μόνο
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, BlueBlade είπε Τι συζητάμε ρε παιδιά τώρα; Αλήθεια; Και σε Steam μεριά, τα περισσότερα θέματα πάντως είναι γύρω από την τιμολόγηση πχ η 2ρη σελίδα
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, BlueBlade είπε έχει αποδείξει ότι σέβεται τον Gamer Δίκιο έχεις! Θα τους στείλω ένα email ότι δε με σέβεται καθόλου τώρα με το 40αρι για το expansion που ζητάει και να το βάλει όσο κάνει το base game, για να μου δείξει τον σεβασμό που έπρεπε να είχε δείξει ήδη!🤡 Δεν είναι πράματα αυτά! Ακούς εκεί ΜΟΝΟ 40€ για ένα expansion! Λες και είμαστε σκουπίδια και μας πετάνε στο κάδο απορριμμάτων!
BlueBlade Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 14 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δίκιο έχεις! Θα τους στείλω ένα email ότι δε με σέβεται καθόλου τώρα με το 40αρι για το expansion που ζητάει και να το βάλει όσο κάνει το base game, για να μου δείξει τον σεβασμό που έπρεπε να είχε δείξει ήδη!🤡 Δεν είναι πράματα αυτά! Ακούς εκεί ΜΟΝΟ 40€ για ένα expansion! Λες και είμαστε σκουπίδια και μας πετάνε στο κάδο απορριμμάτων! Εντάξει βρε παιδί μου, να τους πούμε αφου είναι απλά "ένα expansion" να το δώσουν στα 14.99€, όσο κάνανε και τα DLC του COD ένα φεγγάρι. Εδώ οι άλλοι δώσανε το remastered του Red Dead Redemption στα 50€ και οι άλλοι το remake του RE4 που είναι το ίδιο παιχνίδι με νέα μηχανή γραφικών Full price, αλλά ας τα βάλουμε με την From. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας με τις απόψεις του. 3
Owen Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Εντάξει βρε παιδί μου, να τους πούμε αφου είναι απλά "ένα expansion" να το δώσουν στα 14.99€, όσο κάνανε και τα DLC του COD ένα φεγγάρι. Εδώ οι άλλοι δώσανε το remastered του Red Dead Redemption στα 50€ και οι άλλοι το remake του RE4 που είναι το ίδιο παιχνίδι με νέα μηχανή γραφικών Full price, αλλά ας τα βάλουμε με την From. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας με τις απόψεις του. Εχω την εξής ερώτηση. Όχι αποκλειστικά σε εσένα αλλά σε όλους μας. Πόσο χρόνο σας πήρε να τερματίσετε το παιχνίδι την πρώτη φορά που το πιάσατε στα χέρια σας? Όχι να το κάνετε platinum(όπως εγώ και πολλοί άλλοι) και χωρίς να κοιτάξετε video ή guides. Αυτό τον χρόνο κρατησέ τον για όταν βγει το dlc(sorry expansion) και αν δεν βγει ο διπλάσιος χρόνος περίπου σε σχέση με το πόσο θα σου πάρει να τελειώσεις το dlc(expansion) χωρίς να τα κάνεις όλα γιατί εκ των πραγμάτων κάποια θα τα ξεχάσεις/αφήσεις για το δεύτερο πέρασμα που θα του κάνεις , τότε να δούμε τι γνώμη όλων μας για τον αν αξίζει τα 40 ή όχι. Προσωπικά μακάρι να βγω ψεύτης γιατί λατρεύω τα παιχνίδια της FS και να πέσετε όλοι ευχαρίστως να με κράξετε. Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που γράφετε περί αλλων εταιριών και το πόσο χρεώνουν τα δικά τους παιχνιδια-dlc, αλλά στο τέλος η διάρκεια και το περιεχόμενο μετράει και δυστυχώς είτε μας αρέσει είτε όχι το κόστος σχετίζεται ακόμα και όταν πρόκειται για expansion στη μισή τιμή του κανονικού παιχνιδιού. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2024 από Owen 1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 41 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Εντάξει βρε παιδί μου, να τους πούμε αφου είναι απλά "ένα expansion" να το δώσουν στα 14.99€, όσο κάνανε και τα DLC του COD ένα φεγγάρι. Εδώ οι άλλοι δώσανε το remastered του Red Dead Redemption στα 50€ και οι άλλοι το remake του RE4 που είναι το ίδιο παιχνίδι με νέα μηχανή γραφικών Full price, αλλά ας τα βάλουμε με την From. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας με τις απόψεις του. Με όλους τα βάζουμε. Τώρα τυχαίνει την βλακεία να την κάνει η fs, οπότε με αυτή ασχολούμαστε. Και ήδη με τη τιμή που επέλεξε, ασχολούμαστε με αυτό αντί για το παιχνίδι. Θεωρώ πως τα expansions μαξ ένα 20αρι έπρεπε να πωλούνται. Όπως και τα base παιχνίδια δε θα έπρεπε να ξεπερνάνε τα 50€. 1
BlueBlade Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 9 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Με όλους τα βάζουμε. Τώρα τυχαίνει την μλκια να την κάνει η fs, οπότε με αυτή ασχολούμαστε. Και ήδη με τη τιμή που επέλεξε, ασχολούμαστε με αυτό αντί για το παιχνίδι. Θεωρώ πως τα expansions μαξ ένα 20αρι έπρεπε να πωλούνται. Όπως και τα base παιχνίδια δε θα έπρεπε να ξεπερνάνε τα 50€. Με συγχωρείς, πως ορίζεις το πόσο θα έπρεπε να κοστίζει ένα expansion; Ειδικά από την στιγμή που δεν γνωρίζεις τι περιέχει, πόσο διαρκεί κτλ. Δηλαδή αν το expansion μόνο χαρίσει στον παίκτη από 25 μέχρι 45-50 ώρες. Δεν θα αξίζει τα 40€; Για να μην παρεξηγηθώ, δεν διαφωνώ μαζί σου στο θέμα χρέωσης. Απλά επιμένω ότι με τα αίσχη που βλέπουμε συνεχώς, με παιχνίδια των 10 ωρών να κοστίζουν 70αρια και remastered 50αρια, δεν θα επιλέξω να επιτεθώ στην Bandai/FS που τουλάχιστον αυτά που ζητάνε, πάντα τα αξίζουν. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα