tasos_87 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Εγώ μετά την αλλαγή από το 267 στο 288 μειώθηκε η ταχύτητα από 52 mbps στα 42 mbps στο interface αλλά βελτιώθηκε το wifi ειδικά στο 5g στο οποίο βέβαια χάνει λίγο σε εμβέλεια! Το θέμα είναι επειδή έχω ακόμα το 267 μόλις το ξαναέβαλα η ταχύτητα πήγε πάλι στα 52. τι μπορεί να φταίει στο 288 και μου ρίχνει 10 mbps;
HateMe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, tasos_87 είπε Εγώ μετά την αλλαγή από το 267 στο 288 μειώθηκε η ταχύτητα από 52 mbps στα 42 mbps στο interface αλλά βελτιώθηκε το wifi ειδικά στο 5g στο οποίο βέβαια χάνει λίγο σε εμβέλεια! Το θέμα είναι επειδή έχω ακόμα το 267 μόλις το ξαναέβαλα η ταχύτητα πήγε πάλι στα 52. τι μπορεί να φταίει στο 288 και μου ρίχνει 10 mbps; Δες μήπως κανα καλώδιο κλπ. Χρησιμοποιείς τα ίδια καλώδια; Προσθέτεις κάποιο άλλο σπλίτερ η τίποτα τέτοιο;
tasos_87 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, HateMe είπε Δες μήπως κανα καλώδιο κλπ. Χρησιμοποιείς τα ίδια καλώδια; Προσθέτεις κάποιο άλλο σπλίτερ η τίποτα τέτοιο; χρησιμοποιώ ακριβώς τα ίδια καλώδια και είναι voip γραμμή οπότε δεν έχω splitter
HateMe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, tasos_87 είπε χρησιμοποιώ ακριβώς τα ίδια καλώδια και είναι voip γραμμή οπότε δεν έχω splitter Ε τότε σίγουρα φταίει το ρούτερ. Απ την εξυπηρέτηση σου είπαν κάτι;
tasos_87 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, HateMe είπε Ε τότε σίγουρα φταίει το ρούτερ. Απ την εξυπηρέτηση σου είπαν κάτι; μου είπαν να το πάω στο κατάστημα της περιοχής μου για έλεγχο το οποίο και έκανα και ο τεχνικός εκεί μου είπε δεν έχει κανένα θέμα!μίλησα ξανά με την εξυπηρέτηση πελατών γτι χθες το βράδυ η ταχύτητα έπεσε στα 37 mbps μου είπαν να κάνω επαναφορά εργοστασιακόν ρυθμίσεων και αφού έκανα πήγαμε στα 40 mbps!τελικά μου είπαν ότι έχουν ανοίξει αίτημα στο αρμόδιο τμήμα της τεχνικής διεύθυνσης και για την πορεία εξέλιξης θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση.
tasos_87 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, tontorikos είπε το ιδιο συμβαινει και σε μενα με 100ρα...συγχρωνιζα 99 98 και εχει πεσει 89 με 91...ειναι θεμα του ρουτερ επειδη εχει αλλο τσιπσετ...ελπιζω με κανα απντειτ να το φτιαξουν! Το 267 είχες και εσύ πριν;
tasos_87 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tontorikos είπε ναι ναι ας ελπίσουμε να το φτιάξουν!
spartan29gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδη και εγω εχω παρομοια προβληματ με το 267.αναδιαστηματα η γραμμη μπουκωνει και επανερχεται μονο με σβησιμο απο το κουμπακι πισω.Τους ανεφερα το προβλημα και μου ειπαν να το παω σε ενα κοντικο καταστημα της περιοχς μου για να το ελεγξουν.και να γινει αντικατασταση.Αλλα αφου ειμαστε ακομε σε περιοδο λοκνταουν δυσκολα να μου το δωσουν κατευθειαν,σωστα? Η ποιο λογικη εξηγηση θα ηταν να μεινω χωρις ρουτερ στα χερια μετα ,μεχρι να σταλθει το καινουργιο με κουριερ. Οπωτε αναμονη μεχρι να τελιωσει η καραντινα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από spartan29gr
tasos_87 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, spartan29gr είπε Επειδη και εγω εχω παρομοια προβληματ με το 267.αναδιαστηματα η γραμμη μπουκωνει και επανερχεται μονο με σβησιμο απο το κουμπακι πισω.Τους ανεφερα το προβλημα και μου ειπαν να το παω σε ενα κοντικο καταστημα της περιοχς μου για να το ελεγξουν.και να γινει αντικατασταση.Αλλα αφου ειμαστε ακομε σε περιοδο λοκνταουν δυσκολα να μου το δωσουν κατευθειαν,σωστα? Η ποιο λογικη εξηγηση θα ηταν να μεινω χωρις ρουτερ στα χερια μετα ,μεχρι να σταλθει το καινουργιο με κουριερ. Οπωτε αναμονη μεχρι να τελιωσει η καραντινα υπάρχει περίπτωση όπως έγινε σε εμένα δλδ να πας στο κατάστημα για έλεγχο να κάνουν αίτημα αντικατάστασης να κρατήσεις το 267 μεχρι να σου στείλουν με courier το καινούργιο και όταν έρθει να πας το παλιό στο κατάστημα!εμένα έτσι έγινε!δεν μπορούν να στο δώσουν απευθείας από το κατάστημα γιαυτό και γίνεται όλο αυτό!
spartan29gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tasos_87 είπε υπάρχει περίπτωση όπως έγινε σε εμένα δλδ να πας στο κατάστημα για έλεγχο να κάνουν αίτημα αντικατάστασης να κρατήσεις το 267 μεχρι να σου στείλουν με courier το καινούργιο και όταν έρθει να πας το παλιό στο κατάστημα!εμένα έτσι έγινε!δεν μπορούν να στο δώσουν απευθείας από το κατάστημα γιαυτό και γίνεται όλο αυτό! Θα τους παρω ενα τηλεφωνο πρωτα για να δω τι θα μου πουν Το αιτημα αντικαταστασης εχει δηλωθει ειδη απο το τεχνικο κομματι προς σε αυτους
spartan29gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Σημερα πηγα απο ενα καταστημα νοβα και πηρα στα χερια μου το H288A Μονο και μονο απο το μεγεθος του κουτιου,μου φανηκε τεραστιο σε σχεση με το 267.Το εβαλα στην πριζα ολα καλα πηρε κανονικα τις ρυθμισεις Εκανα και κατι μετρησεις για να δω διαφορες ασυρματα και ενσυρματα και ειδα πολυ καλυτερα αποτελεσματα Και καποια στατιστικα της γραμμης μου.Πως την βλεπετε?
tasos_87 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, spartan29gr είπε Σημερα πηγα απο ενα καταστημα νοβα και πηρα στα χερια μου το H288A Μονο και μονο απο το μεγεθος του κουτιου,μου φανηκε τεραστιο σε σχεση με το 267.Το εβαλα στην πριζα ολα καλα πηρε κανονικα τις ρυθμισεις Εκανα και κατι μετρησεις για να δω διαφορες ασυρματα και ενσυρματα και ειδα πολυ καλυτερα αποτελεσματα Και καποια στατιστικα της γραμμης μου.Πως την βλεπετε? είδες διαφορά στην ταχύτητα συγχρονισμού σε σχέση με το 267;
spartan29gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, tasos_87 είπε είδες διαφορά στην ταχύτητα συγχρονισμού σε σχέση με το 267; Ελαχιστα καλυτερη.Αλλα η διαφορα δεν ειναι εκει με το 267.Αλλα η αποδοση του στα περισσοτερα σημεια.
Vasilica89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα! Εχει κάποιος από εσάς το firmware το universal και όχι κάποιου παρόχου; Έχω κ εγώ την cyta και θέλω να το αναβαθμίσω ZXHN H267N V1.0 V1.0.0T12_CYTA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα