Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, teodor_ch είπε

Έχω μία αίτηση στο κινούμαι ηλεκτρικά στη φάση 

αλλά το κατάστημα που μου έδωσε προσφορά ανέβασε την τιμή συν ότι βρίσκω το ποδήλατο που με ενδιαφέρει φθηνότερα στο εξωτερικό.

Ψάχνω το Specialized Vado SL.

Είναι εύκολο να γράψεις δύο λόγια (ή να βάλεις λινλ αν έχεις ξαναγράψει) για τη διαδικασία?

Καλημέρα άρα και αίτηση άλλη να γίνει τώρα μπαίνει σε πίνακα κατάταξης? Επειδή έβγαλαν στο σάιτ ( kinoymaiilektrika2) χτες ένα δελτίο τύπου ότι κάνεις αίτηση μέχρι Απρίλη και έστειλαν +20 εκατομμύρια στο πρόγραμμα. Άρα αν κάνω αίτηση τώρα για ένα δεύτερο απλά μπαίνω σε πίνακα κατάταξης? 

"Δελτίο Τύπου: Ενίσχυση και παράταση του Β΄ Κύκλου του Προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»"

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δικαιούσαι δεύτερο με το ίδιο ΑΦΜ ?

Αν όχι, μήπως κάνεις την αίτηση (και αντίστοιχα να ζητήσεις το έντυπο της προσφοράς) στα στοιχεία άλλου μέλους της οικογενείας;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, s2117 είπε

Δικαιούσαι δεύτερο με το ίδιο ΑΦΜ ?

Αν όχι, μήπως κάνεις την αίτηση (και αντίστοιχα να ζητήσεις το έντυπο της προσφοράς) στα στοιχεία άλλου μέλους της οικογενείας;

Ναι εννοείται θα είναι στο αφμ της γυναίκας. Έτσι και αλλιώς χρησιμοποιούμε τα ποδήλατα για πήγαινε έλα στη δουλειά μας. Απλά αν ξέρετε κάτι με τη σειρά κατάταξης σε σχέση με την ανακοίνωση χτες για παράταση - επέκταση του προγράμματος..

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα μου ηρθε μυνημα οτι η αιτηση μου πηγε σε κατασταση πληρωμη απο ΔΙΑΣ που ειναι και το τελικο σταδιο της αιτησης.Πλεον νομιζω ειναι θεμα τραπεζας και ζητημα ελαχιστων ημερων να φανει το ποσο στον τραπεζικο λογαριασμο.

Πηρε ακριβως 9 γεματους μηνες για να φτασει στο τελικο σταδιο η αιτηση.Τουλαχιστον ηρθαν τα χρηματα σε καλη περιοδο, μια που θα μπουνε και μια που θα πανε στα τελη κυκλοφοριας του αυτοκινητου🤣

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το ίδιο και μένα παιδιά μου έγραψε σήμερα πληρωμή από Δίας. Φαίνεται να τελειώνει η οδύσσεια που ξεκίνησε 19/1/2023.

Ξέρετε μήπως πόσες μέρες κάνουν τώρα? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, apopat είπε

Το ίδιο και μένα παιδιά μου έγραψε σήμερα πληρωμή από Δίας. Φαίνεται να τελειώνει η οδύσσεια που ξεκίνησε 19/1/2023.

Ξέρετε μήπως πόσες μέρες κάνουν τώρα? 

Τώρα πέφτουν και οι αργίες λογο Χριστουγέννων και ανοίγουν ξανά από Τετάρτη οι τράπεζες. Από άλλους  που έχω δει δεν αργεί πλέον σε αυτό το σημείο,  είναι θέμα τράπεζας τώρα, λίγες ημέρες κάνει, λογικά  έως τέλος της ερχόμενης  εβδομάδας θα έχουν πιστωθεί τα χρήματα στον τραπεζικό λογαρισμο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, batig0al είπε

Επιτέλους. Ενημερώστε και όταν δείτε τα λεφτά για να έχουμε και επίσημα πόσο διάστημα πήρε όλη η διαδικασία.

Μόλις μπήκανε στην τράπεζα!

9 μηνες και μια εβδομάδα κράτησε η δικιά μου οδύσσεια και όλα αυτα χωρίς να χρειαστεί καμία διόρθωση σε κανένα στάδιο και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση από πλευράς μου σε κανένα στάδιο της αίτησης!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπήκαν και μένα χτες οπότε 11.5 μήνες μετά, επίσης χωρίς το παραμικρό λάθος ή καθυστέρηση απο μεριάς μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, apopat είπε

Μπήκαν και μένα χτες οπότε 11.5 μήνες μετά, επίσης χωρίς το παραμικρό λάθος ή καθυστέρηση απο μεριάς μου.

Όποτε μάλλον ήμουν και τυχερος που ξεμπέρδεψα σε ‘’μολισ’’ 9 μηνες και κάτι.
Οποτε για να πληρωθεί κανείς ο χρόνος αναμονής μάλλον  είναι κάπου ανάμεσα στους 9-12 μηνες με την προϋπόθεση ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα χρειαστούν διορθώσεις κτλ.

Σίγουρα χρειαζεται βελτίωση στο κομμάτι της γραφειοκρατίας ώστε να μειωθούν πολυ  οι χρόνοι αναμονής. Το να κανείς αίτηση και μα περιμένεις ένα χρόνο να πάρεις τα χρήματα σίγουρα θα λειτουργεί αποτρεπτικά για αγορά ηλεκτρικού οχήματος  για παρά πολυ μεγάλη μερίδα  κόσμου που χρειαζεται τα χρήματα, ειδικά στην περίπτωση  ηλεκτρικού αυτοκινήτου που η επιδότηση είναι αρκετές  χιλιάδες ευρώ. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

η διαδικασία νομίζω είναι απλή...το πιθανότερο υποθέτω είναι πως τα χρήματα μας τα στέλνει σε δόσεις η μαμά Ευρώπη και αναλόγως τα τεμάχια....σαν να λέμε....ρε παιδιά...αγοράστε κατα χιλιάδες κάποια ηλεκτρικά να σας στείλουμε μαζικά λεφτά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/12/2023 στις 12:46 ΜΜ, Denmark1 είπε

η διαδικασία νομίζω είναι απλή...το πιθανότερο υποθέτω είναι πως τα χρήματα μας τα στέλνει σε δόσεις η μαμά Ευρώπη και αναλόγως τα τεμάχια....σαν να λέμε....ρε παιδιά...αγοράστε κατα χιλιάδες κάποια ηλεκτρικά να σας στείλουμε μαζικά λεφτά...

Δεν νομίζω ότι στέλνουν τα χρήματα σε δόσεις, τα κονδύλια προϋπάρχουν ήδη για αυτό λένε ότι διατίθενται  Χ εκατομμύρια στην τάδε φάση κινούμαι ηλεκτρικά. Η διαδικασία είναι οντωσ απλή αλλά είναι αδικαιολόγητα χρονοβόρα. Δεν γίνετε μια αίτηση   να παίρνει 9-12 μηνες σε έλεγχους  μέχρι την ολοκλήρωση και  την πληρωμή.Το μυνημα ότι  η αίτηση μου πήγε στην φάση που ζητάει όλα τα δικαιολογητικά ( τιμολόγια, απόδειξεις κτλ) ήρθε τον Ιούνιο, τα κατέθεσα αυθημερόν και το μυνημα ότι  η διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών  ολοκληρώθηκε επιτυχως μου ηρθε Νοέμβριο. Αστεία αναμονή, 5 μηνες να ελέγξουν τα χαρτιά και να προχωρησει ενα στάδιο  η αίτηση. Δεν ξέρω τον τρόπο αυτοί πρπει να τον βρουνε, αλλά πρπει όπως και δηποτε αν βελτιωσουν το γραφειοκρατικό κομμάτι. Δεν μπορεί να περιμένεις ενα χρόνο να πάρεις τα χρήματα.Με τοσο μεγάλη αναμονή,  αντί το πρόγραμμα  να δώσει κίνητρο,  λειτουργει αποτρεπτικά σε κάποιον υποψήφιο αγοραστή ηλεκτρικού οχήματος που έχει μετρημένα τα κουκιά.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Εμένα μου έστειλαν μήνυμα ότι θέλουν "Αντίγραφο παραστατικού μεταφοράς στο οποίο να εμφανίζονται τα στοιχεία του χρεώμενου και του πιστούμενου λογαριασμού (δικαιούχος και αριθμός λογαριασμών)"

το οποίο όμως δε μπορεί να βγάλει ούτε ο προμηθευτής ούτε η τράπεζά μου, καθώς πλήρωσα με κάρτα και η αγορά έγινε ονλάην. Δεν ξέρω τι να τους στείλω, καθώς έχω μόνο 2 μέρες ακόμα για την προθεσμία των 7 ημερών που έδωσαν.  Έκανα και ερώτημα ψηφιακά πριν λίγο μπας και μου απαντήσουν.

Παίζει κανά άλλο τηλέφωνο μήπως πέρα από το 2103003723, γιατί αυτό δεν το σηκώνουν όσο και να περιμένω;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, s2117 είπε

το οποίο όμως δε μπορεί να βγάλει ούτε ο προμηθευτής ούτε η τράπεζά μου, καθώς πλήρωσα με κάρτα και η αγορά έγινε ονλάην. Δεν ξέρω τι να τους στείλω, καθώς έχω μόνο 2 μέρες ακόμα για την προθεσμία των 7 ημερών που έδωσαν.

Για τη κάρτα μπορείς να βγάλεις αναλυση με όλες τις χρεώσεις ανά μήνα.

Σχεδόν όλες οι αγορές online γίνονται με κάρτες αλλά υπάρχει ιστορικό με όλες τις κινήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...