Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θενκς είχα ξεχάσει το ris της amd μιας και δεν το χρειάστηκα σε άλλο game. Θα το δοκιμάσω αύριο.

Απλά μου κάνει εντύπωση πόσο καλύτερα φαίνεται σε κάποιους που βλέπω στο yt, όπου μπορείς να ξεχωρίσεις τις τρίχες στα γένια και τα μαλλιά, και εγώ στα 1080p έχω φλομώσει στο blur και στο ghosting όταν κουνάω γρήγορα την κάμερα

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διασκεδαστε οσο μπορειτε με το game και ειδικα με τους διαλογους του gta5 και του rdr2 γιατι ο Houser εφυγε απο Rockstar και κλαφτα.

Δημοσ.

Παιδες βοηθεια...Με το που μπηκα Saint Denis,ολα τα quest ειναι bugged.Παω να παρω boundy και μολις φτανω λειπει.Παω να συνεχισω side quest και μολις φτανω,λειπει ο npc.Γενικα συμπεριφερεται περιεργα το παιχνιδι.Πατας L2 και δε σου βγαζει τις επιλογες που εχει συνηθως κτλ...

Δημοσ.

2 ερωτησουλες εχω και γω ελπιζω να μην ξεφευγω απο το θεμα

1) τις ωρες που εχουμε παιξει στο social που τις λεει?

2) και τα fps πως μπορω να τα βλεπω? εχω και την κρακεν χ62 και στα αλλα games μπορω αλλα εδω οχι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stel106 είπε

2 ερωτησουλες εχω και γω ελπιζω να μην ξεφευγω απο το θεμα

1) τις ωρες που εχουμε παιξει στο social που τις λεει?

2) και τα fps πως μπορω να τα βλεπω? εχω και την κρακεν χ62 και στα αλλα games μπορω αλλα εδω οχι

1) Από ότι βλέπω δεν έχει o R* Launcher υπολογισμό χρόνου.

2) Msi afterburner.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οσο αφορα τις ωρες παιξιματος τελικα μεσα στο social μπαίνεις στα  settings του game και λεει ποσες ωρες εχεις single player και ποσες on line!
..

SOS οσοι παιζεται μονο single αυτες τις μερες , δινει 5 gold bars στο on line και διπλασιασμο xp. καλο ειναι να παιξετε λιγο!!

.

Επισης καποιος π παίζει οn line μπορει να μου πει πως μπορω να παιζω με άλλους αποστολές - αγωνες ψαρεματος κλπ?

Επεξ/σία από stel106
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, stel106 είπε

Τελικα μεσα στο social μπαίνεις στα  settings του game και λεει ποσες ωρες εχεις single player και ποσες on line!
.

SOS οσοι παιζεται single αυτες τις μερες δινει 5 gold bars στο on line και διπλασιασμο xp.

Επισης καποιος π παίζει οn line μπορει να μου πει πως μπορω να παιζω με άλλους αποστολές - αγωνες ψαρεματος κλπ?

Που πρεπει να παω για να παρω τα gold bars?

nvm το βρήκα 
All players can enjoy a little extra pocket change this week for playing Red Dead Online. Play any time before April 14th to get 5 Gold Bars. Please allow 48 hours for the gift to arrive.

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Παιδιά ισχύει ότι το παιχνίδι έχει και first person mode άμα θες ;;

Ναι έχει διάφορες κάμερες να διαλέξεις, μια από αυτές είναι και το fp.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Ναι έχει διάφορες κάμερες να διαλέξεις, μια από αυτές είναι και το fp.

Τέλεια, θα το τιμήσω λοιπόν!!

Δημοσ.

Παιδιά αξιζει να το παρω στο pc? Το τερμάτισα στο πλευ αλλα σκέφτομαι λογω γραφικων ν το χτυπήσω και πισι. Θέλει χειριστήριο ή με πληκτρολόγιο ειναι κομπλε οπως το witcher?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Bασικα μονο με k&M παιζεται. Να στοχευσεις με controller δεν παιζει. 

Εγω μια χαρα στοχευω με controller, εχει και auto aim προσωπικα με βολευει πολυ.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Εγω μια χαρα στοχευω με controller, εχει και auto aim προσωπικα με βολευει πολυ.

auto aim στο συγκεκριμενο  παιχνιδι ειναι σαν να πετας το gameplay στα σκουπιδια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...