AristidisZ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Εισαι πολυ τυχερος αν εκει που μενεις ακους τα αεροπλανα 11-1 και μαλιστα πολυ δυνατα. Σημαινει οτι βρισκεσαι σε πολυ ησυχο σημειο.. Δραπετσώνα μένω, γενικά είναι πολύ ήσυχη γειτονιά, και συν τοις άλλοις το σπίτι είναι σε πεζόδρομο, οπότε μετά τις 10-11 έχει πολύ μειωμένη κίνηση και ευτυχώς οι γείτονες είναι ήσυχοι
kitharas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω μένω σε ήσυχη γειτονιά γενικά, οπότε μέσα στην ησυχία ακούς αυτά τα μεμονωμένα περιστατικά, τα οποία σε τρελαίνουν Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από kitharas
Lanike71 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 36 λεπτά πριν, kotronas είπε Φούντα και όλα λύνονται Τι εννοείς; Να ταίσουμε όλη τη γειτονιά φούντα για να ησυχάσει; Άσε, δε συμφέρει...
headbanger Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μεγάλωσα σε ένα χωριό στην Ημαθία. το σπίτι είναι πάνω στον κεντρικό και που και που άκουγες καμιά νταλίκα η κάνα παπί. Όταν ήρθα Καναδά έμενα για χρόνια στο κέντρο και γινόταν πανικός. Το έβρισκα ενδιαφέρον όμως δεν με πείραζε. Τώρα εδώ σε προάστιο σε μονοκατοικία, μόνο τον δικό μου σκύλο ακούω να γαβγίζει όταν περνάνε άλλα σκυλιά. Α προχθές άκουσα και ένα πυροσβεστικό όχημα. Τα εκχιονιστικά ακούω 2-3 φορές τον χειμώνα μιας και λειτουργούν νύκτα.
Stam53 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Στο σπίτι οι συνηθισμένοι θόρυβοι. Στο δρόμο τα delivery με τις πειραγμένες εξατμίσεις κάνουν παρέλαση. Σηκώνουν τη γειτονιά στο "πόδι" για να κουβαλήσουν μια πίτσα η και ένα καφέ. Μακάρι να κλείναν για μερικές μέρες, τα μαγαζιά που χρησιμοποιούν τέτοια μηχανάκια ή έστω κάποιο γερό πρόστιμο. Αμάν πια.
txcellas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Καμία σειρήνα ασθενοφόρου/περιπολικού, καμια εξάτμιση και το αλβανικη της γειτόνισσας που τραγουδάει.
LittyMeek Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, cumulus είπε Πες τα ρε φίλε .Τα ίδια εχω και εγω .Τι σ..α σέρνουν συνεχώς ; Γιαγιάς που θέλουν να καθαρίσουν αλλά έχουν δύναμη να σηκώσουν έπιπλα. Επίσης καθαρίστριες που δεν νοιάζονται και μπαμ μπουμ αφήνουν τη σκούπα να πέφτει κάτω και να κάνει Ντακ Ντακ Ντακ. Α τέλος σκυλιά που μένουν τα καημένα μόνα και παίζουν η παιδιά 1
NickTG Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Τα διυλιστήρια από τη μια πλευρά, το Χαλυψ από την άλλη και που και που μηχανές που περνάνε από την εθνική παρακάτω. Καλά είναι.
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, LittyMeek είπε Γιαγιάς που θέλουν να καθαρίσουν αλλά έχουν δύναμη να σηκώσουν έπιπλα. Επίσης καθαρίστριες που δεν νοιάζονται και μπαμ μπουμ αφήνουν τη σκούπα να πέφτει κάτω και να κάνει Ντακ Ντακ Ντακ. Α τέλος σκυλιά που μένουν τα καημένα μόνα και παίζουν η παιδιά Ωραίος.. τους ανέφερες σχεδόν όλους πιστεύω.. Μόνο τους εξωγήινους άφησες απέξω Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από TriLoBiTe 2
focused111 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Το καλοκαίρι δύσκολα τα πράγματα. Τώρα που δρόσιζε λίγο βάζω αφυγραντηρα στο υπνοδωμάτιο τουλάχιστον τις ώρες που κοιμάμαι και καλύπτει τους εξωτερικούς θορύβους. Τον συνήθισα πλέον και με νανουριζει..
fingolfingr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μεγάλωσα σε σπίτι με ήσυχους γείτονες αλλά που είχε απέναντι μάντρα με σίδερα οικοδομής. Μιλάμε για μηχανήματα, γερανούς κλπ να δουλεύουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Τα πρώτα χρόνια δεν δούλευαν σκ. Όταν ξεκίνησε και αυτό.... φεύγαμε τα σκ εκδρομές. Στο τωρινό μου σπίτι η γειτονιά έχει 2 σπίτια. Το δικό μου και μια γιαγιά απέναντι η οποία ακούγεται λίγο μόνο όταν ανοίγει τα παράθυρα κατά τις 5 το πρωί. Το τελευταίο 4μηνο έχει ανοίξει μια καφετερία γνωστής αλυσίδας στην γωνία οπότε μέσα στην μέρα περνάνε αρκετά πιτσιρίκια με μηχανάκια και γκάζι (ανάποδα σε μονόδρομο) που ακούγεται η εξάτμιση αλλά... κλείνει νωρίς όποτε όλα καλά.
LittyMeek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Ωραίος.. τους ανέφερες σχεδόν όλους πιστεύω.. Μόνο τους εξωγήινους άφησες απέξω Ρε άνθρωπε λέω τις αιτίες που μπορεί να δημιουργούν σύρσιμο επίπλων, τώρα αν εσένα σε επισκέπτονται και Άλιεν οκ πάω πάσο 1
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστούμε είσαι τιτάνας, μας άνοιξες τα μάτια. Αλλά πάρτο πίσω το άνθρωπε, δηλώνω Άλιεν και σε πληροφορώ ότι πίσω απ'το σύρσιμο είμαι γω. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από TriLoBiTe 1 2
LittyMeek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 44 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Ευχαριστούμε είσαι τιτάνας, μας άνοιξες τα μάτια. Αλλά πάρτο πίσω το άνθρωπε, δηλώνω Άλιεν και σε πληροφορώ ότι πίσω απ'το σύρσιμο είμαι γω. Άλιεν από τον πλανήτη του humour η της ειρωνίας; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Iron Alien αλλά είπαμε.. βασικά Καρεκλάλιεν. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από TriLoBiTe 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα