Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Εισαι πολυ τυχερος αν εκει που μενεις ακους τα αεροπλανα 11-1 και μαλιστα πολυ δυνατα.

Σημαινει οτι βρισκεσαι σε πολυ ησυχο σημειο..

Δραπετσώνα μένω, γενικά είναι πολύ ήσυχη γειτονιά, και συν τοις άλλοις το σπίτι είναι σε πεζόδρομο, οπότε μετά τις 10-11 έχει πολύ μειωμένη κίνηση και ευτυχώς οι γείτονες είναι ήσυχοι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω μένω σε ήσυχη γειτονιά γενικά, οπότε μέσα στην ησυχία ακούς αυτά τα μεμονωμένα περιστατικά, τα οποία σε τρελαίνουν

Επεξ/σία από kitharas
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kotronas είπε

Φούντα και όλα λύνονται

Τι εννοείς; Να ταίσουμε όλη τη γειτονιά φούντα για να ησυχάσει;

Άσε, δε συμφέρει...

Δημοσ.

Μεγάλωσα σε ένα χωριό στην Ημαθία. το σπίτι είναι πάνω στον κεντρικό και που και που άκουγες καμιά νταλίκα η κάνα παπί. 

Όταν ήρθα Καναδά έμενα για χρόνια στο κέντρο και γινόταν πανικός. Το έβρισκα ενδιαφέρον όμως δεν με πείραζε. 
Τώρα εδώ σε προάστιο σε μονοκατοικία, μόνο τον δικό μου σκύλο ακούω να γαβγίζει όταν περνάνε άλλα σκυλιά. Α προχθές άκουσα και ένα πυροσβεστικό όχημα. Τα εκχιονιστικά ακούω 2-3 φορές τον χειμώνα μιας και λειτουργούν νύκτα. 

Δημοσ.

Στο σπίτι οι συνηθισμένοι θόρυβοι. Στο δρόμο τα delivery  με τις πειραγμένες εξατμίσεις

κάνουν παρέλαση. Σηκώνουν τη γειτονιά στο "πόδι" για να κουβαλήσουν μια πίτσα η και ένα καφέ.

Μακάρι να κλείναν για μερικές μέρες, τα μαγαζιά που χρησιμοποιούν τέτοια μηχανάκια  ή έστω κάποιο 

γερό πρόστιμο. Αμάν πια.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, cumulus είπε

Πες τα ρε φίλε .Τα ίδια εχω και εγω .Τι σ..α σέρνουν συνεχώς ;

Γιαγιάς που θέλουν να καθαρίσουν αλλά έχουν δύναμη να σηκώσουν έπιπλα. Επίσης καθαρίστριες που δεν νοιάζονται και μπαμ μπουμ αφήνουν τη σκούπα να πέφτει κάτω και να κάνει Ντακ Ντακ Ντακ. Α τέλος σκυλιά που μένουν τα καημένα μόνα και παίζουν η παιδιά

• Confused 1
Δημοσ.

Τα διυλιστήρια από τη μια πλευρά, το Χαλυψ από την άλλη και που και που μηχανές που περνάνε από την εθνική παρακάτω. 

Καλά είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, LittyMeek είπε

Γιαγιάς που θέλουν να καθαρίσουν αλλά έχουν δύναμη να σηκώσουν έπιπλα. Επίσης καθαρίστριες που δεν νοιάζονται και μπαμ μπουμ αφήνουν τη σκούπα να πέφτει κάτω και να κάνει Ντακ Ντακ Ντακ. Α τέλος σκυλιά που μένουν τα καημένα μόνα και παίζουν η παιδιά

Ωραίος.. τους ανέφερες σχεδόν όλους πιστεύω.. Μόνο τους εξωγήινους άφησες απέξω

d015.gif

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Sad 2
Δημοσ.

Το καλοκαίρι δύσκολα τα πράγματα. Τώρα που δρόσιζε λίγο βάζω αφυγραντηρα στο υπνοδωμάτιο τουλάχιστον τις ώρες που κοιμάμαι και καλύπτει τους εξωτερικούς θορύβους. Τον συνήθισα πλέον και με νανουριζει.. 

Δημοσ.

Μεγάλωσα σε σπίτι με ήσυχους γείτονες αλλά που είχε απέναντι μάντρα με σίδερα οικοδομής. Μιλάμε για μηχανήματα, γερανούς κλπ να δουλεύουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Τα πρώτα χρόνια δεν δούλευαν σκ. Όταν ξεκίνησε και αυτό.... φεύγαμε τα σκ εκδρομές.

Στο τωρινό μου σπίτι η γειτονιά έχει 2 σπίτια. Το δικό μου και μια γιαγιά απέναντι η οποία ακούγεται λίγο μόνο όταν ανοίγει τα παράθυρα κατά τις 5 το πρωί. Το τελευταίο 4μηνο έχει ανοίξει μια καφετερία γνωστής αλυσίδας στην γωνία οπότε μέσα στην μέρα περνάνε αρκετά πιτσιρίκια με μηχανάκια και γκάζι (ανάποδα σε μονόδρομο) που ακούγεται η εξάτμιση αλλά... κλείνει νωρίς όποτε όλα καλά.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Ωραίος.. τους ανέφερες σχεδόν όλους πιστεύω.. Μόνο τους εξωγήινους άφησες απέξω

Ρε άνθρωπε λέω τις αιτίες που μπορεί να δημιουργούν σύρσιμο επίπλων, τώρα αν εσένα σε επισκέπτονται και Άλιεν οκ πάω πάσο

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστούμε είσαι τιτάνας, μας άνοιξες τα μάτια. Αλλά πάρτο πίσω το άνθρωπε, δηλώνω Άλιεν  και σε πληροφορώ ότι πίσω απ'το σύρσιμο είμαι γω.

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Ευχαριστούμε είσαι τιτάνας, μας άνοιξες τα μάτια. Αλλά πάρτο πίσω το άνθρωπε, δηλώνω Άλιεν  και σε πληροφορώ ότι πίσω απ'το σύρσιμο είμαι γω.

Άλιεν από τον πλανήτη του humour η της ειρωνίας;

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...