Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει αν μπορούμε να κάνουμε το τεστ σε στρατιωτικό, νομίζω είναι μία καλή αναβάθμιση, την ίδια μέρα κιόλας με την ακτινογραφία θώρακος

Επεξ/σία από stavros750
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, stelios1795 είπε

Έχουν ξεκινήσει το θέμα είναι οι μη βυσματικες πότε θα ξεκινήσουν ?

Οι μεταθέσεις 5μηνου είναι σίγουρα ότι θα φύγουν από την παραμεθοριο η είναι 50-50? 

Επεξ/σία από Cretanboy45
Δημοσ.

Παιδία αν το sleeping bag που θα πάρω μαζί μου είναι μπλε σκούρο με γκρι πειράζει;

Πρέπει αναγκαστικά να είναι σε παραλλαγή ή τελείως σκούρο χρώμα;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, panoschr είπε

Παιδία αν το sleeping bag που θα πάρω μαζί μου είναι μπλε σκούρο με γκρι πειράζει;

Nobody cares. Το sleeping bag ούτως ή αλλως τα στελέχη δε θα το βλέπουν. Κάθε πρωί το μαζεύεις

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, panoschr είπε

Εγω ειχα παρει μωβ να ξερεις! χαχαχα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδια,

πάσχω από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή χωρις να παιρνω φαρμακευτικη αγωγη. Είμαι σε υφεση δλδ εχω μετριο αγχος. Θα ηθελα να ρωτησω επειδη δεν θελω να παρω απαλλαγη απο το στρατό αν θα με βγαλουν εκει οι ιατροι Ι5. Και αν δν με βγαλουν Ι5 όπλο θα μ δωσουνε; Μηπως συμφερει να μην το πω καν; Απλα σκεφτομαι οτι αν εκει μεσα εχω πολυ αγχος και δεν κοιμαμαι κτλπ κ παω μετα να τους πω τι παιζει με βγαλουν ψευτη. Σας ευχαριστω πολύ.
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ARXAIOS_ELLIN είπε

καλησπερα  γνωριζει κανεις τιποτα σχετικα με την αεροπορια στρατου ξηρας;

Πολυ γενική ερώτηση. Γενικά θεωρείται άκρως βυσματικό όπλο, ωστόσο δεν έχεις την επιλογή για μειωμένη θητεία καθώς μονάδες ΑΣ έχει μόνο σε 3 σημεία στην ενδοχώρα. Για τα Μέγαρα δεν έχω ακούσει καλά λόγια (μπόλικες υπηρεσίες και ψιλομακριά απο Αθήνα), για τα άλλα δύο στρατόπεδα της δεν έχω ιδέα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...