Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Gerasimos2021 είπε

Καλησπέρα. Τελικά έγινε η κατανομή μου στην Δ ΕΣΣΟ 2021 στο πολεμικό ναυτικό.  Μήπως ξέρει κανένας πιο πρόσφατος να μας πει τι παίζει γενικά στον Σκαραμαγκά με τα κινητά  τα παίρνουν η κάνουν τα στραβά ματια;Έχω ένα παλιό smartphone άμα του αφαιρέσω τις κάμερες τελείως από πάνω του θα υπάρχει κάποιο θέμα;

Κολλητός μου μπήκε πέρσι, τους τα πήραν τα κινητά. Εαν αφαιρέσεις την κάμερα δε θα έχεις θέμα θεωρώ.

Γενικά κατά την κατάταξη στην Αεροπορία και το Ναυτικό, είναι αυστηροί στο θέμα κινητό, καμία σχέση με Ξηράς.  

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζει κάποιος πόσοι είναι αριθμητικά οι έφεδροι της Ελλάδας σε περίπτωση πολέμου και γενικής επιστράτευσης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παρουσιάζομαι Κομοτηνή σε 10 μέρες ξέρει κανείς αν θα μπορέσω να πάω Ελδυκ και πότε το δηλώνω?

Επεξ/σία από Grgd7
Δημοσ.

Ήρθε χαρτί σε κάποιον γνωστό μου που λέει τεχνικό (οπλ), τι σημαίνει? Ξέρω ότι άλλου λέει ΥΕΑ. Δεν θέλει να πάει έφεδρος, απλη θητεία θέλει αλλά έχω περιέργεια

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Elantee είπε

Ήρθε χαρτί σε κάποιον γνωστό μου που λέει τεχνικό (οπλ), τι σημαίνει? Ξέρω ότι άλλου λέει ΥΕΑ. Δεν θέλει να πάει έφεδρος, απλη θητεία θέλει αλλά έχω περιέργεια

Τεχνικό σημαίνει πως φτιάχτηκε. 

15 ώρες πριν, Gerasimos2021 είπε

Στην προπαίδευση  εννοείς η μετά;

Στην προπαίδευση, μετά ούτως ή αλλως είχαν κινητα...

Δημοσ.

Παιδια παρουσιαζομαι την Δευτερα και θελω να παω ΕΛΔΥΚ αλλα λογω φαρμακευτικης αγωγης θα βγω αοπλος. Σε περιπτωση που δεν το αναφερω για να βγω ενοπλος θα ειναι ευκολο να κρυψω τα χαπια που περνω οταν μπαινω στα στρατοπεδα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nicktsj είπε

Παιδια παρουσιαζομαι την Δευτερα και θελω να παω ΕΛΔΥΚ αλλα λογω φαρμακευτικης αγωγης θα βγω αοπλος. Σε περιπτωση που δεν το αναφερω για να βγω ενοπλος θα ειναι ευκολο να κρυψω τα χαπια που περνω οταν μπαινω στα στρατοπεδα?

Στη περίπτωση που γίνει η στραβή λέμε και το ανακαλύψουν η ποινή για απόκρυψη ιατρικού προβλήματος που αλλάζει τη σωματική ικανότητα να ξέρεις είναι βαριά.

Εγώ δεν θα το ρίσκαρα , τα στρατοδικεία δεν είναι ότι καλύτερο.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Τεχνικό σημαίνει πως φτιάχτηκε.

Τι εννοείς

4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Επεξ/σία από Elantee
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Παρουσιαζομαι την αλλη εβδομαδα Εβρο. Δικαιουμαι κατ εξαιρεση μεταθεση για εξαιρετικα κοινωνικους λογους ( ανιατη ασθενεια αδερφού ). Ξερουμε αν την δινουν σιγουρα και περιπου ποτε ? Βυσμα να βαλω ή δεν χρειαζεται να υποχρεωνομαι σε αλλους ?

Επεξ/σία από pav03
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Elantee είπε

Τι εννοείς

Είναι Σώμα, άρα ούτε θα έχει πολλές υπηρεσίες, ούτε θα έχει γκασμάδες στελέχη. Στοιχειωδώς τυπικός να είναι και θα περάσει μια χαρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...