Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή απογοητεύτηκα με όσους μύλους πιπεριού έχω αγοράσει ο ένας χαλάει ο άλλος δεν κόβει. Έχετε να προτείνετε τίποτα δοκιμασμένο που να κάνει τη δουλειά του και να κρατάει στον χρόνο; Αν γίνεται μέσω internet ή Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά θελω να κανω μια ωραία γέμιση για κοτό-πιτα γιατί μου στεγνώνει και δεν τρώγεται όπως καταλαβαίνετε, έχει κανείς να μου προτίνει καποιο μείγμα με ίσως κάποια παρμεζάνα ή αραιωμένη μπεσαμέλ;

Εχει φτιάξει κάποιος/α κάτι αντίστοιχο που να βγήκε καλό ώστε να ανακατεύω το ξεψαχνισμενο μου κοτοπουλο μου πουλερικό μου μέσα ώστε (ώστε να γλυστράει που λέει και στην διαφήμιση) και μετά ολο μαζί  μετά να το βάλω στην πίτα μου και αν μπορεί να με ενημερώσει τι αποθήκευση μπορώ να κάνω το μείγμα ;  Α και κανένα tip απο τις νοικοκυρές ευπρόσδεκτο :-)

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά θελω να κανω μια ωραία γέμιση για κοτό-πιτα γιατί μου στεγνώνει και δεν τρώγεται όπως καταλαβαίνετε, έχει κανείς να μου προτίνει καποιο μείγμα με ίσως κάποια παρμεζάνα ή αραιωμένη μπεσαμέλ;

Εχει φτιάξει κάποιος/α κάτι αντίστοιχο που να βγήκε καλό ώστε να ανακατεύω το ξεψαχνισμενο μου κοτοπουλο μου πουλερικό μου μέσα ώστε (ώστε να γλυστράει που λέει και στην διαφήμιση) και μετά ολο μαζί  μετά να το βάλω στην πίτα μου και αν μπορεί να με ενημερώσει τι αποθήκευση μπορώ να κάνω το μείγμα ;  Α και κανένα tip απο τις νοικοκυρές ευπρόσδεκτο :-)

ξεψαχνισε το κοτοπουλο ριξε μεσα γκουντα,μπεικον,ζαμπον(αν θες) ,πιπεριες ενα αυγο για να δεσουν ολα αυτα και κρεμα γαλακτος!εγω το κανω σε σφολιατα και γινεται γαματο

  • Like 1
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά θελω να κανω μια ωραία γέμιση για κοτό-πιτα γιατί μου στεγνώνει και δεν τρώγεται όπως καταλαβαίνετε, έχει κανείς να μου προτίνει καποιο μείγμα με ίσως κάποια παρμεζάνα ή αραιωμένη μπεσαμέλ;

Εχει φτιάξει κάποιος/α κάτι αντίστοιχο που να βγήκε καλό ώστε να ανακατεύω το ξεψαχνισμενο μου κοτοπουλο μου πουλερικό μου μέσα ώστε (ώστε να γλυστράει που λέει και στην διαφήμιση) και μετά ολο μαζί  μετά να το βάλω στην πίτα μου και αν μπορεί να με ενημερώσει τι αποθήκευση μπορώ να κάνω το μείγμα ;  Α και κανένα tip απο τις νοικοκυρές ευπρόσδεκτο :-)

 

Πιπεριές χρωματιστές (κίτρινη, πορτοκαλί και κυρίως κόκκινη) σε μεγάλη ποσότητα.

Μανιτάρια φρέσκα σε τεράστια ποσότητα.

Μπέικον πολύ λίγο, ώστε να μην καλύπτει το κοτόπουλο.

Λιαστή ντομάτα.

Πολύ τριμμένο κεφαλοτύρι.

1 Κρέμα γάλακτος 15-20%.

 

Καλή όρεξη :P

 

(edit: Το φύλλο καλό είναι να το φτιάξεις εσύ. Όχι έτοιμο διότι αρχικά θα είναι η μέρα με τη νύχτα σε γεύση/ποιότητα συν οτι θα είναι πιο βαρύ στο στομάχι)

  • Like 1
Δημοσ.

Με κρεμα γαλακτος ειναι πιο νοστιμο απο την μπεσαμελ,εκτος κ αν θες κατι πιο ελαφρυ,εγω δεν βαζω καθολου αυγο, απο τυρι παντα  γκουντα βαζω,μπεικον βαζω αρκετο μιας κ ταιριαζει πολυ με το κοτοπουλο κ εννοειται πιπεριες .Το κοτοπουλο πριν το σωταρω το βραζω με κρεμμυδι κ καροτο για να παρει γευση κ το καροτο το βαζω κ αυτο στην πιτα.Φυλλο βαζω κουρου γιατι ειναι νοστιμοτατο αλλα οπως λεει κ ο φιλος ειναι βαρυ..

  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή απογοητεύτηκα με όσους μύλους πιπεριού έχω αγοράσει ο ένας χαλάει ο άλλος δεν κόβει. Έχετε να προτείνετε τίποτα δοκιμασμένο που να κάνει τη δουλειά του και να κρατάει στον χρόνο; Αν γίνεται μέσω internet ή Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ

έχω πάνω από 5-6 χρόνια 2 διαφορετικά σετ maxwell & williams για αλάτι και πιπέρι.

Με σχεδόν καθημερινή χρήση είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

τα φέρνει το cook shop. και έχουν και καλή εγγύηση αν χρειαστεί

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά θελω να κανω μια ωραία γέμιση για κοτό-πιτα γιατί μου στεγνώνει και δεν τρώγεται όπως καταλαβαίνετε, έχει κανείς να μου προτίνει καποιο μείγμα με ίσως κάποια παρμεζάνα ή αραιωμένη μπεσαμέλ;

Εχει φτιάξει κάποιος/α κάτι αντίστοιχο που να βγήκε καλό ώστε να ανακατεύω το ξεψαχνισμενο μου κοτοπουλο μου πουλερικό μου μέσα ώστε (ώστε να γλυστράει που λέει και στην διαφήμιση) και μετά ολο μαζί  μετά να το βάλω στην πίτα μου και αν μπορεί να με ενημερώσει τι αποθήκευση μπορώ να κάνω το μείγμα ;  Α και κανένα tip απο τις νοικοκυρές ευπρόσδεκτο :-)

 

Μπεσαμέλ και ψιλοκομμένο πράσσο (λίγη μπεσαμέλ, ίσα να κρατάει τα υλικά ενωμένα, όχι αραιωμένη, θα βγάλουν ζουμί και τα πράσσα).  Τελειότητα!

Δημοσ.

ωραίες ιδέες για την κοτόπιτα. Εγώ βάζω τραχανά και γιαούρτι πρόβιο. Αφού βράσω το κοτόπουλο και το ξεψαχνίσω/ψιλοκόψω, καίω λίγο κρεμύδι, βάζω μπέηκον και το κοτόπουλο, μετά τραχανά (2 φλύτζανάκια του καφέ για το μεγάλο ταψί πίτας των 42 cm), και προσθέτω τον ζωμό από το βράσιμο του κοτόπουλου, τόσο όσο να μείνει σχετικά στεγνό στο τέλος. έτσι ο τραχανάς κρατάει την γεύση από τον ζωμό. ¨οταν ψιλοκρυώσει θα προσθέσω, ανάλογα τις ορέξεις, γιαούρτι πρόβειο ή φέτα ή γραβιέρα ή ότι μου κατέβει, αβγό, και έτοιμος.

Δημοσ.

εγω την κανω λιγο πιο ευρωπαικη την κοτοπιτα. μπεσαμελ κρεμωδης, τσιγαρισμενο κρεμμυδι και μανιταρια, πρασο ειναι πολυ καλυ ιδεα αρκει να εχει τσιγαριστει απο πριν, gruyere τυρι  μεσα στην μπεσαμελ(αναλογο της ελληνικης γραβιερας) και ζυμη σφολιατα.

γενικα στην πιτα τα παντα ειναι ψημενα απο πριν.

 

1ycd.jpg

 

3kni.jpg

 

q9p2.jpg

  • Like 7
Δημοσ.

 

γενικα στην πιτα τα παντα ειναι ψημενα απο πριν.

 

 

Διαφωνώ.  Το πράσσο το βάζω ωμό όπως και το σπανάκι στη σπανακόπιτα.  Τα χορταρικά λιώνουν μια χαρά στις πίτες, άμα τα βάλεις ήδη μαγειρεμένα γίνονται πολτός.  Μόνο το κοτόπουλο βράζω από πριν. 

Επίσης και η φέτα ταιριάζει στην κοτόπιτα. 

Δημοσ.

Νοστιμη φαινεται αλλα νομιζω ησουν λιγο υπερβολικη στην μπεσαμελ ή κανω λαθος;;

 

μου αρεσει πλουσια. ειναι θεμα γουστου παντα. 

Διαφωνώ.  Το πράσσο το βάζω ωμό όπως και το σπανάκι στη σπανακόπιτα.  Τα χορταρικά λιώνουν μια χαρά στις πίτες, άμα τα βάλεις ήδη μαγειρεμένα γίνονται πολτός.  Μόνο το κοτόπουλο βράζω από πριν. 

Επίσης και η φέτα ταιριάζει στην κοτόπιτα. 

 

εμενα παντα καταληγουν να βγαζουν παρα πολυ  νερο και παπαριαζει η ζυμη, τα τσιγαριζω ολα απο πριν και το τελικο ψησιμο ειναι για να δεσουν οι γευσεις.

 

στην δικη μου κοτοπιτα δεν παει η φετα, ειναι πιο πολυ για σκληρα τυρια, γκουντα κεφαλοτυρι τετοια πραματα. ειχα δοκιμασει και μια αλλη συνταγη με κοτοπουλο και πιπεριες (εκει μπορει και να πηγαινε η φετα) αλλα δεν μου βγηκε καλη.

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...