evabb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 σημερα φτιαχνω μινι πιροσκι μπαλακια μπουκιτσες με λουκανικο. αντε να δουμε 2
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Να και τα κρουασάν! Δεν είναι και για καλλιστεία, αλλά ήταν νόστιμα. Ω ρε μάναμ τιν' τούτα! <3 Πάντως από μένα παίρναν στέμμα
Highlander Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 σημερα φτιαχνω μινι πιροσκι μπαλακια μπουκιτσες με λουκανικο. αντε να δουμε Απλά πες μου πως έχω πρόστυχο μυαλό. Αυτό μόνο.
evabb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Απλά πες μου πως έχω πρόστυχο μυαλό. Αυτό μόνο. εχεις προστυχο μυαλο
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ξαναρωτάω εδώ μηπως και ξερεις κανενας Εχω μικρο ψυγειο με απλη καταψυξη μεσα στο ψυγειο (με το πορτακι) Πόση θερμοκρασία εχει εκει μέσα; Γιατι θελω να φυλαξω κατι κατεψυγμένες πίτσες και λεει αναλογως το ειδος καταψυξης κρατανε απο 2 μερες ως 2 βδομαδες
Alithinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Φόρεσε γάντια και ζύμωσε ψωμί... Κέικ. χμ... λες ε ? σκεφτόμουν κουραμπιέδες μιας και είναι και εποχιακό. κέικ. άμα βάλω κρασί αντί για γάλα πειράζει ? θα έχει πρόβλημα να 'κολλήσει' η ζύμη ?
Alithinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 χμ μάλιστα. θα βάλω όμως γάλα κατσίκας.
cococrops Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ξαναρωτάω εδώ μηπως και ξερεις κανενας Εχω μικρο ψυγειο με απλη καταψυξη μεσα στο ψυγειο (με το πορτακι) Πόση θερμοκρασία εχει εκει μέσα; Γιατι θελω να φυλαξω κατι κατεψυγμένες πίτσες και λεει αναλογως το ειδος καταψυξης κρατανε απο 2 μερες ως 2 βδομαδες βαλτες μεσα δεν εχουν αναγκη δεν ξερω ακριβως τι θερμοκρασια εχει αλλα ξερω οτι μια χαρα συντηρουνται 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέσα είναι, αλλά δεν ξέρω αν εχει -4 οπότε αντέχουν για 2 μέρες, ή -8 οπότε τις αφήνω 1 βδομάδα (-18 δεν έχει σίγουρ) Η αλήθεια είναι μπορεί να μην αντέξω εγώ, οπότε όλα καλά
cococrops Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέσα είναι, αλλά δεν ξέρω αν εχει -4 οπότε αντέχουν για 2 μέρες, ή -8 οπότε τις αφήνω 1 βδομάδα (-18 δεν έχει σίγουρ) Η αλήθεια είναι μπορεί να μην αντέξω εγώ, οπότε όλα καλά αστες σου λεω και -4 να ειναι δεν παθαινουν τιποτα
GreekMonkey Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Την άλμη από το τυρί, μέχρι πόσες φορές μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε; Έχω βρει σκέτο τυρί 1,30 χωρίς άλμη όμως και λέω να το καθιερώσω.
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου άλμη νομίζω. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα