Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, frozex είπε

Χρησιμοποιεί κανείς κάποιο σπρέι λαδιού; όχι που τα αγοράζεις σφραγισμένα με το λάδι έτοιμα, αλλά από αυτά που γεμίζεις εσύ ότι λάδι θες και το ψεκάζεις. δεν ψάχνω κάτι τύπου ψεκαστήρι αζαξ, θέλω να μπορώ να το "τρομπάρω" ώστε με την πίεση του αέρα να βγάζει πολύ λίγο λάδι. δηλαδή με ένα "φσιτ" να πιάσει μεγάλο μέρος του πάτου του σκεύους και όχι να ρίξει 5 χοντρές σταγόνες σε ένα σημείο.

Για παράδειγμα θέλω ένα τέτοιο αποτέλεσμα αλλά το Misto διάβασα χαλάει πολύ εύκολα λόγο της πίεσης που μένει μέσα στο δοχείο μετά την χρήση.

https://bbq.gr/saltses-mpaxarika/spray-doxeia-ladiou/broil-king-spray-ladiou-broil-king

Όποιο και να πάρεις να το ανοίγεις μετά από κάθε χρήση να φεύγει ο αέρας. 

Επεξ/σία από tsiro7
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω vacuum sealer και έχω μια ερώτηση, αυτά που έρχονται μαζί με σακούλες δουλεύουν μόνο με τέτοιου τύπου σακούλες ή με όλες τις σακούλες που προορίζονται για τέτοια χρήση; 

Δημοσ.

Καλημέρα.

Αυτά λειτουργούν με τις ειδικές σακούλες γιατί λειτουργούν αντίστροφα από τα επαγγελματικά.
Αυτά ρουφούν τον αέρα, οπότε χρειάζεται να είναι γκοφρέ.
Οι επαγγελματικές σπρώχνουν έξω τον αέρα οπότε  λειτουργούν με όλες τις σακούλες.

 

  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, αλουμινένιο ταψάκι που θα μπορούσα να βρω ; θα με ενδιέφερε αγορά απο τη Θεσσαλονίκη αλλιώς ίντερνετ. Ευχαριστώ 

31Q7LGbbxkL._AC_SY400_.jpg

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ,

θέλω να αγοράσω ένα σκεύος μαγειρικής για να αποφύγω το ψήσιμο σε συμβατικό τηγάνι. Από αυτά που διάβασα μάλλον η καλύτερη επιλογή είναι το grill. Μπήκα στο skroutz αλλά έχει να διαλέξεις αντικολλητικό, πέτρα, εμαγιέ, αλουμινένιο κτλ . Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό τηγάνι - γκριλιέρα ή αλλιώς τι είναι καλύτερο να δω; Είδα εκτός σκρουτζ και αυτό:

https://www.parousiasi.gr/wmf-gkriliera-27ch27-ek-seira-durit-protect?mfp=7f-[70025]

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία αυτή εδώ (σε επαγωγική εστία) ψήνει σαν ψησταριά. 

 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ψησταριά υγραερίου, δεν υπαρχει τίποτα καλύτερο για ψήσιμο στην σχάρα και τηγάνι.

Σύμφωνοι, αλλά έλεγα για κάτι που πιάνει λιγότερο χώρο :) Μένω σε διαμέρισμα. Γιατί φαντάζομαι εννοείς τις μεγάλες. 

59 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Από προσωπική εμπειρία αυτή εδώ (σε επαγωγική εστία) ψήνει σαν ψησταριά. 

Να δω και πλάκες δηλαδή ε; Επαγωγικές έχω ακόμη αλλά θα αλλάξω και αυτές σύντομα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μιλαμε για χοιρινο αρνι κλπ το καλυτερο ειναι κατι στην λογικη του καρβουνου(η φωτια κατω απο το κρεας και το λιπος να το καπνιζει οσο λιωνει),σε διαμερισμα και σε λογικη τιμη μπορεις να παρεις μια μικρη ψηστιερα.Στο μοσχαρι θες κατι διαφορετικο.

Επεξ/σία από Shadows
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Shadows είπε

Αν μιλαμε για χοιρινο αρνι κλπ το καλυτερο ειναι κατι στην λογικη του καρβουνου(η φωτια κατω απο το κρεας και το λιπος να το καπνιζει οσο λιωνει),σε διαμερισμα και σε λογικη τιμη μπορεις να παρεις μια μικρη ψηστιερα.Στο μοσχαρι θες κατι διαφορετικο.

Μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο κυρίως. Και όπως είπα με ενδιαφέρει να πάρω ένα καλό τηγάνι grill όχι κάτι άλλο

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο κυρίως. Και όπως είπα με ενδιαφέρει να πάρω ένα καλό τηγάνι grill όχι κάτι άλλο

Η πέτρα ψησίματος είναι για πίτσα στο φούρνο. Έχω της neff (~1 χρόνο ) και είναι άψογη. 

Για γκριλιερα, αυτή της neff (πάλι... 🤔) είναι από χοντρό μαντεμι. Θερμαίνεται εύκολα, ψήνει καλά, καθαρίζει εύκολα. Την έχω περίπου 2 χρόνια. 

 

Σε επιφάνεια ψησίματος καταλαμβάνει επιφάνεια μισής κουζίνας και χωράει 4-5 μπριζόλες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...