Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι δε πάει καλά με τη κατάψυξη μου ή έγω αποτυγχάνω κάπου, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δε φταίει ο φούρνος. Δοκίμασα ξανά να βάλω φαγητό αλεσμένο στη κατάψυξη το οποιο ήταν σαν κρέμα όταν το έφτιαξα. Το άφησα στη συντήρηση σχεδόν δύο μέρες να ξεπαγώσει και μετά σε πιάτο στα μικροκύμματα. Δείτε πως γίνεται αφού ξεπαγώσει και ζεσταθεί.

IrisZ3j.jpg?1

Το φαγητό στη φωτογραφεία έχει ζεσταθεί επαρκώς και τρώγεται αλλά για κάποιο λόγο μετατρέπεται από κρέμα με λεία επιφανεία σε κάτι που μοιάζει με τριμμένο βρεγμένο ψωμί ή όπως είναι η rio mare τονοσαλάτα αλλά πολύ πιο μαλακό. Μάλιστα δε μοιάζει απλώς έτσι αλλά και όταν το τρώω είναι σαν να τρώω τριμμένο ψωμί λιωμένο κάπως και όχι αλεσμένο φαγητό.

Τι κάνω λάθος?

Δε μπορώ να καταλάβω.

Δε φταίει με τίποτα ο τρόπος που του ζεσταίνω, αυτό το πράγμα είναι αδύνατον να γίνει ξανά κρέμα. Δε το κατανάλωσα όλο, θα το αφήσω και άλλες μέρες στη συντήρηση από περιέργεια να δω τι θα συμβεί.

Άλλα φαγητά όπως το παγωτό δε το κάνουν αυτό, γίνονται κρέμα ξανά στα μικροκύμματα ή αν τα αφήσεις στη συντήρηση. 

Όταν το βγάζω από τη κατάψυξη είναι σαν γρανίτα ένα πράγμα. Μήπως είναι πολύ δυνατή η κατάψυξη ή υπερβολικά "νερουλή" η κρέμα? πραγματικά δε καταλαβαίνω...

 

 

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

Όταν παγώνει κάτι δημιουργούνται κρύσταλλοι νερού μέσα του, οι οποίοι σκίζουν τις ίνες και τους ιστούς των υλικών. Επίσης το νερό κάποια στιγμή χωρίζει από τα στερεά. Τι νομίζεις ότι κάνουν οι γαλακτοματοποιητες στα συσκευασμένα τρόφιμα; Γενικώς το να καταψυξεις κάτι ή να το κάνεις να κρατήσει την υφή του δεν είναι απλή διαδικασία που την κάνεις σπίτι. Το παγωτό νομίζεις ότι είναι απλώς ένα μπολ με κρέμα που πάγωσε στην κατάψυξη; Το σωστό παγωτό θέλει αλεσμα την ώρα που παγώνει γι αυτό υπάρχουν και παγωτομηχανες. Ξέχνα την κατάψυξη και μαγειρευε κάθε τρεις μέρες. Κράτα τα φαγητά στο ψυγείο. 

  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Κάτι δε πάει καλά με τη κατάψυξη μου ή έγω αποτυγχάνω κάπου, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δε φταίει ο φούρνος. Δοκίμασα ξανά να βάλω φαγητό αλεσμένο στη κατάψυξη το οποιο ήταν σαν κρέμα όταν το έφτιαξα. Το άφησα στη συντήρηση σχεδόν δύο μέρες να ξεπαγώσει και μετά σε πιάτο στα μικροκύμματα. Δείτε πως γίνεται αφού ξεπαγώσει και ζεσταθεί.

IrisZ3j.jpg?1

Το φαγητό στη φωτογραφεία έχει ζεσταθεί επαρκώς και τρώγεται αλλά για κάποιο λόγο μετατρέπεται από κρέμα με λεία επιφανεία σε κάτι που μοιάζει με τριμμένο βρεγμένο ψωμί ή όπως είναι η rio mare τονοσαλάτα αλλά πολύ πιο μαλακό. Μάλιστα δε μοιάζει απλώς έτσι αλλά και όταν το τρώω είναι σαν να τρώω τριμμένο ψωμί λιωμένο κάπως και όχι αλεσμένο φαγητό.

Τι κάνω λάθος?

Δε μπορώ να καταλάβω.

Δε φταίει με τίποτα ο τρόπος που του ζεσταίνω, αυτό το πράγμα είναι αδύνατον να γίνει ξανά κρέμα. Δε το κατανάλωσα όλο, θα το αφήσω και άλλες μέρες στη συντήρηση από περιέργεια να δω τι θα συμβεί.

Άλλα φαγητά όπως το παγωτό δε το κάνουν αυτό, γίνονται κρέμα ξανά στα μικροκύμματα ή αν τα αφήσεις στη συντήρηση. 

Όταν το βγάζω από τη κατάψυξη είναι σαν γρανίτα ένα πράγμα. Μήπως είναι πολύ δυνατή η κατάψυξη ή υπερβολικά "νερουλή" η κρέμα? πραγματικά δε καταλαβαίνω...

Σου πρότεινα πριν μέρες να καταψύχεις τις μερίδες φαγητού ατόφιες και να τις αλέθεις αφού τις αποψύξεις.

Το δοκίμασες?

Όχι, να μην το αφήσεις το αλεσμένο φαγητό που απόψυξες στη συντήρηση γιατί κινδυνεύεις να πάθεις καμιά γαστρεντερίτιδα!

Ό,τι αποψύχουμε/ζεσταίνουμε το καταναλώνουμε και δεν το ξαναβάζουμε στο ψυγείο.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ συγγνώμη, αυτή τη φορά το έλαβα το μήνυμα.

Άρα τελικά δεν φταίγανε ούτε τα μικροκύμματα ούτε τα ταπέρς μου αλλά το πως δουλεύει η κατάψυξη.

Ναι μοιάζει με έξυπνη ιδέα να τα αλέθω αφού τα αποψύξω αλλά προφανώς θα έπρεπε να πλένω το μπλέντερ συνέχεια. Κάτι τέτοιο θα ήταν πρακτικό μόνο με κανά πολύ δυνατό ραβδομπλέντερ που πλένεται εύκολα.

Πάντως παλιά φτιάχναμε παγωτό στο σπίτι με ζαχαρούχο γάλα, ορεο μπισκότα και δε θυμάμαι τι άλλο και η υφή του ήταν καλή. Μάλιστα στις αρχές δεν ήταν καλή και έβγαινε υπερβολικά σκληρό αλλά κάποια στιγμή ανακαλύψαμε ότι ήθελε άλλη θερμοκρασία η κατάψυξη για παγωτό. Τότε από όσο θυμάμαι παρέμενε κρεμμώδες. Βέβαια ενδέχεται να είχαμε και παγωτομηχανή, δε θυμάμαι καθόλου....

50 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Ό,τι αποψύχουμε/ζεσταίνουμε το καταναλώνουμε και δεν το ξαναβάζουμε στο ψυγείο.

Ισχύει αυτό και όταν βγάζω φαγητά από τη συντήρηση και τα ζεσταίνω ή είναι μόνο όταν τα βγάζω από τη κατάψυξη? Γιατί ξέρω γω μερικές φορές αν δεν φάω όλο το πιάτο μπορεί να το βάλω πίσω στο ψυγείο για να το φάω πιο μετά.

Εγώ το έβγαλα από τη κατάψυξη και το έβαλα στη συντήρηση για 2 μέρες και μετά κατανάλωσα λίγο αφού το ζέστανα στα μικροκύμματα.

 

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Οκ συγγνώμη, αυτή τη φορά το έλαβα το μήνυμα.

Άρα τελικά δεν φταίγανε ούτε τα μικροκύμματα ούτε τα ταπέρς μου αλλά το πως δουλεύει η κατάψυξη.

Ναι μοιάζει με έξυπνη ιδέα να τα αλέθω αφού τα αποψύξω αλλά προφανώς θα έπρεπε να πλένω το μπλέντερ συνέχεια. Κάτι τέτοιο θα ήταν πρακτικό μόνο με κανά πολύ δυνατό ραβδομπλέντερ που πλένεται εύκολα.

Πάντως παλιά φτιάχναμε παγωτό στο σπίτι με ζαχαρούχο γάλα, ορεο μπισκότα και δε θυμάμαι τι άλλο και η υφή του ήταν καλή. Μάλιστα στις αρχές δεν ήταν καλή και έβγαινε υπερβολικά σκληρό αλλά κάποια στιγμή ανακαλύψαμε ότι ήθελε άλλη θερμοκρασία η κατάψυξη για παγωτό. Τότε από όσο θυμάμαι παρέμενε κρεμμώδες. Βέβαια ενδέχεται να είχαμε και παγωτομηχανή, δε θυμάμαι καθόλου....

Το μπλέντερ αφού αδειάσεις το φαγητό, βάζεις νερό και το δουλεύεις για να ξεπλυθεί πιο εύκολα και να μην μείνουν υπολείμματα.

Ναι, το παγωτό θέλει άλλη θερμοκρασία. Αυτό φαίνεται όταν αγοράσεις παγωτό, που είναι αφράτο και κρεμώδες και όταν το βάλεις στον καταψύκτη γίνεται πέτρα.

Κι εμείς κάνουμε παγωτό με ζαχαρούχο και κρέμα γάλακτος, χωρίς παγωτομηχανή, και για να μην γίνεται πέτρα βάζουμε και 1-2 σφηνάκια ποτό!

 

 

24 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Οκ συγγνώμη, αυτή τη φορά το έλαβα το μήνυμα.

Άρα τελικά δεν φταίγανε ούτε τα μικροκύμματα ούτε τα ταπέρς μου αλλά το πως δουλεύει η κατάψυξη.

Ναι μοιάζει με έξυπνη ιδέα να τα αλέθω αφού τα αποψύξω αλλά προφανώς θα έπρεπε να πλένω το μπλέντερ συνέχεια. Κάτι τέτοιο θα ήταν πρακτικό μόνο με κανά πολύ δυνατό ραβδομπλέντερ που πλένεται εύκολα.

Πάντως παλιά φτιάχναμε παγωτό στο σπίτι με ζαχαρούχο γάλα, ορεο μπισκότα και δε θυμάμαι τι άλλο και η υφή του ήταν καλή. Μάλιστα στις αρχές δεν ήταν καλή και έβγαινε υπερβολικά σκληρό αλλά κάποια στιγμή ανακαλύψαμε ότι ήθελε άλλη θερμοκρασία η κατάψυξη για παγωτό. Τότε από όσο θυμάμαι παρέμενε κρεμμώδες. Βέβαια ενδέχεται να είχαμε και παγωτομηχανή, δε θυμάμαι καθόλου....

Ισχύει αυτό και όταν βγάζω φαγητά από τη συντήρηση και τα ζεσταίνω ή είναι μόνο όταν τα βγάζω από τη κατάψυξη? Γιατί ξέρω γω μερικές φορές αν δεν φάω όλο το πιάτο μπορεί να το βάλω πίσω στο ψυγείο για να το φάω πιο μετά.

Εγώ το έβγαλα από τη κατάψυξη και το έβαλα στη συντήρηση για 2 μέρες και μετά κατανάλωσα λίγο αφού το ζέστανα στα μικροκύμματα.

Τρόφιμα που αποψύχονται ή/και ζεσταίνονται καταναλώνονται άμεσα.

Ό,τι περισσεύει το πετάς.

Είναι ρίσκο να το ξαναβάλεις ψυγείο και να το ξαναζεστάνεις! Δεν θα το παθεις κάθε φορά που θα το κάνεις αυτό, αλλά αν το πάθεις θα είναι πολύ σκληρή εμπειρία!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Το μπλέντερ αφού αδειάσεις το φαγητό, βάζεις νερό και το δουλεύεις για να ξεπλυθεί πιο εύκολα και να μην μείνουν υπολείμματα.

Καλά θεωρητικά μπορώ να το κάνω αυτό με το πλυντήριο. Να βάζω ένα κάθε μέρα στο τέλος της μέρας αντί όπως κάνω τώρα που βάζω κάθε 3-4 ημέρες τα παντα. Οι ταμπλέτες δεν είναι και τόσο ακριβές. Το ρέυμα με φοβίζει πάντως. Δε ξέρω πόσο θα ανέβει από αυτό ειδικά από τη στιγμή που είναι μεγάλη η συσκευή. Αυτό δε με ενδιαφέρει απαραίτητα για το μπλέντερ αλλά γενικά ως διαφορετική πρακτική γιατί πολλές φορές τελειώνουν τα κουζινικά και δεν έχω κουτάλι και πιάτο να φάω χαχα, επίσης πονάει όταν πρέπει να τα κάνω όλα μαζί. Με το μπλέντερ έχω πολλές επιπλοκές όπως το ότι πρέπει να φτιάχνω νέο ζεστό ζωμό διότι ποτέ δεν τα αλαίθω με σκέτο νερό, επίσης προφανώς πρέπει και να τα ζεστάνω πολύ καλύτερα από ότι αν ήταν στη συντήρηση.

Με το φαγητό δεν θα αλλάξω κάτι μάλλον, απλά θα πάρω λίγα παραπάνω ταπερς και θα τα έχω στη συντήρηση αντί για τη κατάψυξη, πιστεύω 4 ημέρες μπορούν να αντέξουν το οποίο θα μου γλιτώσει χρόνο. Δε ξέρω αν υπάρχει τρόπος να κρατήσουν ακόμη περισσότερο εκεί μέσα. Θα μπορούσα να κερδίσω περισσότερες μέρες με τη κατάψυξη αλλά τι να γίνει.....το ότι δε χρειάζομαι τεράστια τάπερς και πιάτα μαζί είναι και αυτό μία βελτιώση. Το βγάζεις το βάζεις στο φούρνο και είσαι έτοιμος.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

Κάποια στιγμή πρόσεχα παππου με δυσφαγία που έτρωγε έτοιμα κατεψυγμένα γεύματα .Αφού τα ζέσταινα όπως έγραφε στις οδηγίες μετά  έριχνα το φαγητό σε ένα ψηλό μπολ σαν κανάτα και με ραβδομπλέντερ τα άλεθα σαν πουρέ.   Ουτε να λερωσει το μπλεντερ ούτε τίποτα.Yπήρχε και η  λύση του https://www.specialistnutrition.com/our-products/softer-foods/puree-meals-level-4/?gclid=Cj0KCQjw2or8BRCNARIsAC_ppyY0Hep-bxJrFa8AYhuAZvQRSs54biL9QKfbRY-MWUALNhrKe1yDk5YaAgj7EALw_wcB αλλά είναι τόσο άνοστα που  δεν τρώγονται.

Ραβδομπλέντερ σαν το https://www.skroutz.gr/s/3768494/Philips-HR1609.html

Σούπες σε κονσέρβες εχεις βρει;Ετοιμες που απλά τις ζεσταινεις .

48 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Καλά θεωρητικά μπορώ να το κάνω αυτό με το πλυντήριο. Να βάζω ένα κάθε μέρα στο τέλος της μέρας αντί όπως κάνω τώρα που βάζω κάθε 3-4 ημέρες τα παντα. Οι ταμπλέτες δεν είναι και τόσο ακριβές. Το ρέυμα με φοβίζει πάντως. Δε ξέρω πόσο θα ανέβει από αυτό ειδικά από τη στιγμή που είναι μεγάλη η συσκευή. Αυτό δε με ενδιαφέρει απαραίτητα για το μπλέντερ αλλά γενικά ως διαφορετική πρακτική γιατί πολλές φορές τελειώνουν τα κουζινικά και δεν έχω κουτάλι και πιάτο να φάω χαχα, επίσης πονάει όταν πρέπει να τα κάνω όλα μαζί. Με το μπλέντερ έχω πολλές επιπλοκές όπως το ότι πρέπει να φτιάχνω νέο ζεστό ζωμό διότι ποτέ δεν τα αλαίθω με σκέτο νερό, επίσης προφανώς πρέπει και να τα ζεστάνω πολύ καλύτερα από ότι αν ήταν στη συντήρηση.

Με το φαγητό δεν θα αλλάξω κάτι μάλλον, απλά θα πάρω λίγα παραπάνω ταπερς και θα τα έχω στη συντήρηση αντί για τη κατάψυξη, πιστεύω 4 ημέρες μπορούν να αντέξουν το οποίο θα μου γλιτώσει χρόνο. Δε ξέρω αν υπάρχει τρόπος να κρατήσουν ακόμη περισσότερο εκεί μέσα. 

 

Επίσης γιατί δεν φτιάχνεις εκείνη την στιγμη πάτατες πουρέ;Τις κόβεις σε μικρά κομμάτια,τις βράζεις για κανα 10λεπτο να είναι μαλακές και μέσα στην κατσαρολίτσα ρίχνεις λίγο βούτυρο και γαλα και τις πατάς με ένα πηρούνι ή  https://www.e-jumbo.gr/kouzina/ergaleia-skevi-mageirikis/ergaleia-mageirikis/ergaleia-mageirikis-metallika-mavri-lavi/ergaleio-poure-patatas-avec-26-ek_166231/ πολύ πιο γευστικό απο τα κατεψυγμένα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Κάποια στιγμή πρόσεχα παππου με δυσφαγία που έτρωγε έτοιμα κατεψυγμένα γεύματα .Αφού τα ζέσταινα όπως έγραφε στις οδηγίες μετά  έριχνα το φαγητό σε ένα ψηλό μπολ σαν κανάτα και με ραβδομπλέντερ τα άλεθα σαν πουρέ.   Ουτε να λερωσει το μπλεντερ ούτε τίποτα.Yπήρχε και η  λύση του https://www.specialistnutrition.com/our-products/softer-foods/puree-meals-level-4/?gclid=Cj0KCQjw2or8BRCNARIsAC_ppyY0Hep-bxJrFa8AYhuAZvQRSs54biL9QKfbRY-MWUALNhrKe1yDk5YaAgj7EALw_wcB αλλά είναι τόσο άνοστα που  δεν τρώγονται.

Ραβδομπλέντερ σαν το https://www.skroutz.gr/s/3768494/Philips-HR1609.html

Σούπες σε κονσέρβες εχεις βρει;Ετοιμες που απλά τις ζεσταινεις .

Ενδιαφέρον αυτή η σελίδα και το μπλεντερ. Για να πω την αλήθεια, το μπολ που έχω εγώ δεν είναι καθόλου πρακτικό. Είναι τεράστιο και βαρύ κάτι που με αποθαρύνει να το ξεπλένω συχνά και πιάνει πολύ χώρο στο νεροχύτη μου.

Σούπες σε κονσέρβες δε ξέρω τι ακριβώς εννοείς. Όχι δεν έχω βρει κάτι τέτοιο αλλά μου ακούγεται σαν σνακ παρά σαν βασικό φαγητό. Οι κονσέρβες γενικά είναι ακριβές για αυτό δε παίρνω. Δε ξέρω βέβαια η συγκεκριμένη πόσο είναι.

Τρώω εν μέρη αλεσμένα αλλά εμπεριέχουν πολύ φαγητό. Μου έχουν πει ότι από άποψη κιλών δείχνω κανονικός και όχι πολύ αδύνατος. Το τελευταίο καιρό με κάποιες προσθήκες πάει καλύτερα το πράγμα. Παρατηρώ πάντως ΄΄οτι το ρύζι με γεμήζει πολύ καλύτερα από τη πατάτα. Δε ξέρω...δε με καλύπτει καθόλου η πατάτα εκτός αν τη συνδυάσω με όσπρια όπου κάνει καλό συνδυασμό.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σούπες σε κονσέρβα. https://www.thanopoulos.gr/el/2174-soupes

Μπορείς να φας και δυο κονσερβες  βρε συ,εκεί κολλάς;

Ενδιαφέρον. Μπορεί να τις δοκιμάσω να δω. Δείχνουν καλές ως συμπληρώματα ή ακόμη και ως ζωμός. Τώρα ως βασικό φαγητό/γεύμα δε ξέρω....δεν αποκλείεται. Δε ξέρω πόσο θρεπτικές είναι.

Από ότι διαβάζω έχουν πολύ πράμα μέσα. Το έχω παρακάνει με το να συμπληρώνω τη διατροφή μου με γιαούρτια και μερέντα ή μέλι ή ταχίνι. Χρειάζομαι και κάτι αλμυρό. Μπορεί και σε κάποιες περιπτώσεις που δεν έχω καθόλου χρόνο να με καλύψουν κάπως.

 

Επεξ/σία από aizensama24
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δύο ερωτήσεις

1. Μου τελείωσε το ελαιόλαδο και έφτιαξα το φαί μου, ρύζι με ανάμικτα λαχανικά / ντομάτα και φέτα χωρίς να βάλω. Το φαί γευστικά είναι καλό. Τι ακριβώς χάνω χωρίς το λάδι? σε τι βοηθάει? Έίναι απαραίτητο?

2. Έχω φάει κόλλημα να δοκιμάσω τη μους μου μαζί με καρύδα λιωμένη. Η καρύδα γενικά μου αρέσει μαζί με τη σοκολάτα. Πως μπορώ να το πετύχω αυτό? Γίνεται να λιώσω τις bounty ή τα παστέλια με καρύδα? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Μου τελείωσε το ελαιόλαδο και έφτιαξα το φαί μου, ρύζι με ανάμικτα λαχανικά / ντομάτα και φέτα χωρίς να βάλω. Το φαί γευστικά είναι καλό. Τι ακριβώς χάνω χωρίς το λάδι? σε τι βοηθάει? Έίναι απαραίτητο?

Χάνεις ένα μέρος της νοστιμιάς του φαγητού.

9 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Έχω φάει κόλλημα να δοκιμάσω τη μους μου μαζί με καρύδα λιωμένη. Η καρύδα γενικά μου αρέσει μαζί με τη σοκολάτα. Πως μπορώ να το πετύχω αυτό? Γίνεται να λιώσω τις bounty ή τα παστέλια με καρύδα? 

Όχι βέβαια.
Αγοράζεις μία καρύδα, την καθαρίζεις από το κέλυφος και πετάς την καρύδα μετά στο mixer ή με το χέρι στον τρίφτη μέχρι να τριφτεί. Μετά παίρνει τα τρίμματα και τα "ψήνεις" χαλαρά για 5-10 λεπτά (θέλει προσοχή) ώστε να φύγει όλη η υγρασία. Την αφήνεις να κρυώσει και να ξεκουραστεί για μία ημέρα. Την επομένη την προσθέτεις στο γλυκό που θέλεις.
Μην δοκιμάσεις έτοιμη τριμμένη, είναι αίσχος.

  • Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Δύο ερωτήσεις

1. Μου τελείωσε το ελαιόλαδο και έφτιαξα το φαί μου, ρύζι με ανάμικτα λαχανικά / ντομάτα και φέτα χωρίς να βάλω. Το φαί γευστικά είναι καλό. Τι ακριβώς χάνω χωρίς το λάδι? σε τι βοηθάει? Έίναι απαραίτητο?

Μαζί με τη νοστιμιά, όπως είπε κι ο l337, χάνεις και τα οφέλη που μπορεί να σου δώσει το ελαιόλαδο. Ίσως ψιλά γράμματα για τους περισσότερους που δεν προσέχουν τίποτα, απλά είπα να το αναφέρω κι αυτό. 

Δημοσ.

Ανοιγμένη μαγιονέζα στο ψυγείο για πόσο καιρό μπορούμε να την καταναλώσουμε άφοβα παιδιά;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, skiabox είπε

Ανοιγμένη μαγιονέζα στο ψυγείο για πόσο καιρό μπορούμε να την καταναλώσουμε άφοβα παιδιά;

Ευχαριστώ!

Εχει ημερομηνία λήξης;Αλλιώς τι να έχει πάθει ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...