Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 4,4k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Τα πάντα όλα homemade! Γύρος   Πίτσα   Burger   Ψωμί ολικής   Αρνί κλέφτικο   Σπαγγέτι κεφτεδάκια

Τυροπιτακια κουρου (συνταγη αργυρως) Και μολις βγηκε απο τον φουρνο κεικ μπανανα σοκολατα    

1) Κίτρινα κρεμμύδια: Τα κίτρινα κρεμμύδια είναι τα πιο διαδεδομένα, ούτε γλυκά, ούτε καυτερά στη γεύση. Χρησιμοποιούνται κυρίως για μαγείρεμα, με το βράσιμο γίνονται λίγο πιο γλυκά και πάνε σε όπο

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 ώρες πριν, Dark_son20 είπε

πάρε κανονικό ταχίνι που είναι "υγρό", σε αυτά βάζουν φοινικέλαιο για να είναι πηχτό 

Θα πάθει τίποτα αν το βράσω με νερό μέχρι να λιώσει εντελώς? Σκέφτομαι να φτιάξω μους με αυτό.

Δοκίμασα λίγο να φάω με νερό και γιαούρτι και μου φάνηκε καλό.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
20 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Θα πάθει τίποτα αν το βράσω με νερό μέχρι να λιώσει εντελώς? Σκέφτομαι να φτιάξω μους με αυτό.

Δοκίμασα λίγο να φάω με νερό και γιαούρτι και μου φάνηκε καλό.

Γιατί να το βράσεις? Δεν διαλύεται το ταχίνι. Είναι αλεσμένο σουσάμι. Δοκίμασες να το αραιώσεις με γάλα αντί για νερό και γιαούρτι?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Γιατί να το βράσεις? Δεν διαλύεται το ταχίνι. Είναι αλεσμένο σουσάμι. Δοκίμασες να το αραιώσεις με γάλα αντί για νερό και γιαούρτι?

Δεν έχω γάλα. Δε διαλύεται αλλά μαλάκωσε αρκετά με το νερό.

Δεν εννοώ να το βράσω αλλά να λιώσω ότι λιώνεται σε χαμηλή φωτιά όπως κάνω με τη κουβερτούρα.

Επεξ/σία από aizensama24
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
5 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Δεν έχω γάλα. Δε διαλύεται αλλά μαλάκωσε αρκετά με το νερό.

Δεν εννοώ να το βράσω αλλά να λιώσω ότι λιώνεται σε χαμηλή φωτιά όπως κάνω με τη κουβερτούρα.

Ούτε λιώνει, απλά μαλακώνει όταν είναι ζεστό και αραιώνεται πιο εύκολα.

Νομίζω ότι με το βράσιμο μάλλον θα καταστρέψεις ό,τι θρεπτικά συστατικά έχει.

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα φασολάκια και ο αρακάς έχουν την ίδια θρεπτική αξία με τα όσπρια όπως οι φακές, γίγαντες κτλ ή θεωρούνται πιο πολύ "λαχανικά"? Μπορούν να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά όσπρια σε μία δίαιτα?

Επεξ/σία από aizensama24
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tldr: μαλλον οχι.

Δεν ειμαι διατροφολογος οποτε οτι ακολουθει ειναι απο διαφορα που εχω διαβασει (προσπαθωντας να αποφευγω το μπλογκ της κυρα Τασιας αλλα και χωρις να ελεγχω το pubmed).

Εξαρταται απο τη διαιτα και το σκοπο της. Συνηθως ισχυει οτι μεγαλυτερη ποικιλια = καλυτερη διατροφη. Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι καποιος που δεν τρωει τα παραδοσιακα οσπρια  δεν μπορει να διαμορφωσει μια ισορροπημενη διατροφη.

Ο αρακας ειναι στη " μεση οσπριων και λαχανικων" (λιγες θερμιδες- μπολικη πρωτεϊνη). Τα φασολακια ειναι πιο κοντα στα λαχανικα.

Υπαρχουν site που κανουν συγκριση μεταξυ τροφων οποτε εκει θα βρεις αναλυτικα πληροφοριες για βιταμινες, ιχνοστοιχεια κ.α. Αν κανεις τετοιες συγκρισεις, πρεπει να σκεφτεσαι και τον τροπο μαγειρεματος αλλα και την ποσοτητα της μεριδας αν η συγκριση ειναι στα 100gr μη μαγειρεμενου προϊοντος.

Επεξ/σία από sakura22
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Στις 7/10/2020 στις 11:13 ΠΜ, aizensama24 είπε

Δεν έχω γάλα. Δε διαλύεται αλλά μαλάκωσε αρκετά με το νερό.

Δεν εννοώ να το βράσω αλλά να λιώσω ότι λιώνεται σε χαμηλή φωτιά όπως κάνω με τη κουβερτούρα.

Για να το αραιώσεις ρίξε λίγο αραβοσιτέλαιο όχι νερό. Σπορέλαια ρίχνουν για να μπορέσουν να το αραιώσουν.

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι δε πάει καλά με τη κατάψυξη μου ή έγω αποτυγχάνω κάπου, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δε φταίει ο φούρνος. Δοκίμασα ξανά να βάλω φαγητό αλεσμένο στη κατάψυξη το οποιο ήταν σαν κρέμα όταν το έφτιαξα. Το άφησα στη συντήρηση σχεδόν δύο μέρες να ξεπαγώσει και μετά σε πιάτο στα μικροκύμματα. Δείτε πως γίνεται αφού ξεπαγώσει και ζεσταθεί.

IrisZ3j.jpg?1

Το φαγητό στη φωτογραφεία έχει ζεσταθεί επαρκώς και τρώγεται αλλά για κάποιο λόγο μετατρέπεται από κρέμα με λεία επιφανεία σε κάτι που μοιάζει με τριμμένο βρεγμένο ψωμί ή όπως είναι η rio mare τονοσαλάτα αλλά πολύ πιο μαλακό. Μάλιστα δε μοιάζει απλώς έτσι αλλά και όταν το τρώω είναι σαν να τρώω τριμμένο ψωμί λιωμένο κάπως και όχι αλεσμένο φαγητό.

Τι κάνω λάθος?

Δε μπορώ να καταλάβω.

Δε φταίει με τίποτα ο τρόπος που του ζεσταίνω, αυτό το πράγμα είναι αδύνατον να γίνει ξανά κρέμα. Δε το κατανάλωσα όλο, θα το αφήσω και άλλες μέρες στη συντήρηση από περιέργεια να δω τι θα συμβεί.

Άλλα φαγητά όπως το παγωτό δε το κάνουν αυτό, γίνονται κρέμα ξανά στα μικροκύμματα ή αν τα αφήσεις στη συντήρηση. 

Όταν το βγάζω από τη κατάψυξη είναι σαν γρανίτα ένα πράγμα. Μήπως είναι πολύ δυνατή η κατάψυξη ή υπερβολικά "νερουλή" η κρέμα? πραγματικά δε καταλαβαίνω...

 

 

Επεξ/σία από aizensama24
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν παγώνει κάτι δημιουργούνται κρύσταλλοι νερού μέσα του, οι οποίοι σκίζουν τις ίνες και τους ιστούς των υλικών. Επίσης το νερό κάποια στιγμή χωρίζει από τα στερεά. Τι νομίζεις ότι κάνουν οι γαλακτοματοποιητες στα συσκευασμένα τρόφιμα; Γενικώς το να καταψυξεις κάτι ή να το κάνεις να κρατήσει την υφή του δεν είναι απλή διαδικασία που την κάνεις σπίτι. Το παγωτό νομίζεις ότι είναι απλώς ένα μπολ με κρέμα που πάγωσε στην κατάψυξη; Το σωστό παγωτό θέλει αλεσμα την ώρα που παγώνει γι αυτό υπάρχουν και παγωτομηχανες. Ξέχνα την κατάψυξη και μαγειρευε κάθε τρεις μέρες. Κράτα τα φαγητά στο ψυγείο. 

  • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
6 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Κάτι δε πάει καλά με τη κατάψυξη μου ή έγω αποτυγχάνω κάπου, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δε φταίει ο φούρνος. Δοκίμασα ξανά να βάλω φαγητό αλεσμένο στη κατάψυξη το οποιο ήταν σαν κρέμα όταν το έφτιαξα. Το άφησα στη συντήρηση σχεδόν δύο μέρες να ξεπαγώσει και μετά σε πιάτο στα μικροκύμματα. Δείτε πως γίνεται αφού ξεπαγώσει και ζεσταθεί.

IrisZ3j.jpg?1

Το φαγητό στη φωτογραφεία έχει ζεσταθεί επαρκώς και τρώγεται αλλά για κάποιο λόγο μετατρέπεται από κρέμα με λεία επιφανεία σε κάτι που μοιάζει με τριμμένο βρεγμένο ψωμί ή όπως είναι η rio mare τονοσαλάτα αλλά πολύ πιο μαλακό. Μάλιστα δε μοιάζει απλώς έτσι αλλά και όταν το τρώω είναι σαν να τρώω τριμμένο ψωμί λιωμένο κάπως και όχι αλεσμένο φαγητό.

Τι κάνω λάθος?

Δε μπορώ να καταλάβω.

Δε φταίει με τίποτα ο τρόπος που του ζεσταίνω, αυτό το πράγμα είναι αδύνατον να γίνει ξανά κρέμα. Δε το κατανάλωσα όλο, θα το αφήσω και άλλες μέρες στη συντήρηση από περιέργεια να δω τι θα συμβεί.

Άλλα φαγητά όπως το παγωτό δε το κάνουν αυτό, γίνονται κρέμα ξανά στα μικροκύμματα ή αν τα αφήσεις στη συντήρηση. 

Όταν το βγάζω από τη κατάψυξη είναι σαν γρανίτα ένα πράγμα. Μήπως είναι πολύ δυνατή η κατάψυξη ή υπερβολικά "νερουλή" η κρέμα? πραγματικά δε καταλαβαίνω...

Σου πρότεινα πριν μέρες να καταψύχεις τις μερίδες φαγητού ατόφιες και να τις αλέθεις αφού τις αποψύξεις.

Το δοκίμασες?

Όχι, να μην το αφήσεις το αλεσμένο φαγητό που απόψυξες στη συντήρηση γιατί κινδυνεύεις να πάθεις καμιά γαστρεντερίτιδα!

Ό,τι αποψύχουμε/ζεσταίνουμε το καταναλώνουμε και δεν το ξαναβάζουμε στο ψυγείο.

  • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ συγγνώμη, αυτή τη φορά το έλαβα το μήνυμα.

Άρα τελικά δεν φταίγανε ούτε τα μικροκύμματα ούτε τα ταπέρς μου αλλά το πως δουλεύει η κατάψυξη.

Ναι μοιάζει με έξυπνη ιδέα να τα αλέθω αφού τα αποψύξω αλλά προφανώς θα έπρεπε να πλένω το μπλέντερ συνέχεια. Κάτι τέτοιο θα ήταν πρακτικό μόνο με κανά πολύ δυνατό ραβδομπλέντερ που πλένεται εύκολα.

Πάντως παλιά φτιάχναμε παγωτό στο σπίτι με ζαχαρούχο γάλα, ορεο μπισκότα και δε θυμάμαι τι άλλο και η υφή του ήταν καλή. Μάλιστα στις αρχές δεν ήταν καλή και έβγαινε υπερβολικά σκληρό αλλά κάποια στιγμή ανακαλύψαμε ότι ήθελε άλλη θερμοκρασία η κατάψυξη για παγωτό. Τότε από όσο θυμάμαι παρέμενε κρεμμώδες. Βέβαια ενδέχεται να είχαμε και παγωτομηχανή, δε θυμάμαι καθόλου....

50 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Ό,τι αποψύχουμε/ζεσταίνουμε το καταναλώνουμε και δεν το ξαναβάζουμε στο ψυγείο.

Ισχύει αυτό και όταν βγάζω φαγητά από τη συντήρηση και τα ζεσταίνω ή είναι μόνο όταν τα βγάζω από τη κατάψυξη? Γιατί ξέρω γω μερικές φορές αν δεν φάω όλο το πιάτο μπορεί να το βάλω πίσω στο ψυγείο για να το φάω πιο μετά.

Εγώ το έβγαλα από τη κατάψυξη και το έβαλα στη συντήρηση για 2 μέρες και μετά κατανάλωσα λίγο αφού το ζέστανα στα μικροκύμματα.

 

Επεξ/σία από aizensama24
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
15 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Οκ συγγνώμη, αυτή τη φορά το έλαβα το μήνυμα.

Άρα τελικά δεν φταίγανε ούτε τα μικροκύμματα ούτε τα ταπέρς μου αλλά το πως δουλεύει η κατάψυξη.

Ναι μοιάζει με έξυπνη ιδέα να τα αλέθω αφού τα αποψύξω αλλά προφανώς θα έπρεπε να πλένω το μπλέντερ συνέχεια. Κάτι τέτοιο θα ήταν πρακτικό μόνο με κανά πολύ δυνατό ραβδομπλέντερ που πλένεται εύκολα.

Πάντως παλιά φτιάχναμε παγωτό στο σπίτι με ζαχαρούχο γάλα, ορεο μπισκότα και δε θυμάμαι τι άλλο και η υφή του ήταν καλή. Μάλιστα στις αρχές δεν ήταν καλή και έβγαινε υπερβολικά σκληρό αλλά κάποια στιγμή ανακαλύψαμε ότι ήθελε άλλη θερμοκρασία η κατάψυξη για παγωτό. Τότε από όσο θυμάμαι παρέμενε κρεμμώδες. Βέβαια ενδέχεται να είχαμε και παγωτομηχανή, δε θυμάμαι καθόλου....

Το μπλέντερ αφού αδειάσεις το φαγητό, βάζεις νερό και το δουλεύεις για να ξεπλυθεί πιο εύκολα και να μην μείνουν υπολείμματα.

Ναι, το παγωτό θέλει άλλη θερμοκρασία. Αυτό φαίνεται όταν αγοράσεις παγωτό, που είναι αφράτο και κρεμώδες και όταν το βάλεις στον καταψύκτη γίνεται πέτρα.

Κι εμείς κάνουμε παγωτό με ζαχαρούχο και κρέμα γάλακτος, χωρίς παγωτομηχανή, και για να μην γίνεται πέτρα βάζουμε και 1-2 σφηνάκια ποτό!

 

 

24 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Οκ συγγνώμη, αυτή τη φορά το έλαβα το μήνυμα.

Άρα τελικά δεν φταίγανε ούτε τα μικροκύμματα ούτε τα ταπέρς μου αλλά το πως δουλεύει η κατάψυξη.

Ναι μοιάζει με έξυπνη ιδέα να τα αλέθω αφού τα αποψύξω αλλά προφανώς θα έπρεπε να πλένω το μπλέντερ συνέχεια. Κάτι τέτοιο θα ήταν πρακτικό μόνο με κανά πολύ δυνατό ραβδομπλέντερ που πλένεται εύκολα.

Πάντως παλιά φτιάχναμε παγωτό στο σπίτι με ζαχαρούχο γάλα, ορεο μπισκότα και δε θυμάμαι τι άλλο και η υφή του ήταν καλή. Μάλιστα στις αρχές δεν ήταν καλή και έβγαινε υπερβολικά σκληρό αλλά κάποια στιγμή ανακαλύψαμε ότι ήθελε άλλη θερμοκρασία η κατάψυξη για παγωτό. Τότε από όσο θυμάμαι παρέμενε κρεμμώδες. Βέβαια ενδέχεται να είχαμε και παγωτομηχανή, δε θυμάμαι καθόλου....

Ισχύει αυτό και όταν βγάζω φαγητά από τη συντήρηση και τα ζεσταίνω ή είναι μόνο όταν τα βγάζω από τη κατάψυξη? Γιατί ξέρω γω μερικές φορές αν δεν φάω όλο το πιάτο μπορεί να το βάλω πίσω στο ψυγείο για να το φάω πιο μετά.

Εγώ το έβγαλα από τη κατάψυξη και το έβαλα στη συντήρηση για 2 μέρες και μετά κατανάλωσα λίγο αφού το ζέστανα στα μικροκύμματα.

Τρόφιμα που αποψύχονται ή/και ζεσταίνονται καταναλώνονται άμεσα.

Ό,τι περισσεύει το πετάς.

Είναι ρίσκο να το ξαναβάλεις ψυγείο και να το ξαναζεστάνεις! Δεν θα το παθεις κάθε φορά που θα το κάνεις αυτό, αλλά αν το πάθεις θα είναι πολύ σκληρή εμπειρία!

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Το μπλέντερ αφού αδειάσεις το φαγητό, βάζεις νερό και το δουλεύεις για να ξεπλυθεί πιο εύκολα και να μην μείνουν υπολείμματα.

Καλά θεωρητικά μπορώ να το κάνω αυτό με το πλυντήριο. Να βάζω ένα κάθε μέρα στο τέλος της μέρας αντί όπως κάνω τώρα που βάζω κάθε 3-4 ημέρες τα παντα. Οι ταμπλέτες δεν είναι και τόσο ακριβές. Το ρέυμα με φοβίζει πάντως. Δε ξέρω πόσο θα ανέβει από αυτό ειδικά από τη στιγμή που είναι μεγάλη η συσκευή. Αυτό δε με ενδιαφέρει απαραίτητα για το μπλέντερ αλλά γενικά ως διαφορετική πρακτική γιατί πολλές φορές τελειώνουν τα κουζινικά και δεν έχω κουτάλι και πιάτο να φάω χαχα, επίσης πονάει όταν πρέπει να τα κάνω όλα μαζί. Με το μπλέντερ έχω πολλές επιπλοκές όπως το ότι πρέπει να φτιάχνω νέο ζεστό ζωμό διότι ποτέ δεν τα αλαίθω με σκέτο νερό, επίσης προφανώς πρέπει και να τα ζεστάνω πολύ καλύτερα από ότι αν ήταν στη συντήρηση.

Με το φαγητό δεν θα αλλάξω κάτι μάλλον, απλά θα πάρω λίγα παραπάνω ταπερς και θα τα έχω στη συντήρηση αντί για τη κατάψυξη, πιστεύω 4 ημέρες μπορούν να αντέξουν το οποίο θα μου γλιτώσει χρόνο. Δε ξέρω αν υπάρχει τρόπος να κρατήσουν ακόμη περισσότερο εκεί μέσα. Θα μπορούσα να κερδίσω περισσότερες μέρες με τη κατάψυξη αλλά τι να γίνει.....το ότι δε χρειάζομαι τεράστια τάπερς και πιάτα μαζί είναι και αυτό μία βελτιώση. Το βγάζεις το βάζεις στο φούρνο και είσαι έτοιμος.

Επεξ/σία από aizensama24
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποια στιγμή πρόσεχα παππου με δυσφαγία που έτρωγε έτοιμα κατεψυγμένα γεύματα .Αφού τα ζέσταινα όπως έγραφε στις οδηγίες μετά  έριχνα το φαγητό σε ένα ψηλό μπολ σαν κανάτα και με ραβδομπλέντερ τα άλεθα σαν πουρέ.   Ουτε να λερωσει το μπλεντερ ούτε τίποτα.Yπήρχε και η  λύση του https://www.specialistnutrition.com/our-products/softer-foods/puree-meals-level-4/?gclid=Cj0KCQjw2or8BRCNARIsAC_ppyY0Hep-bxJrFa8AYhuAZvQRSs54biL9QKfbRY-MWUALNhrKe1yDk5YaAgj7EALw_wcB αλλά είναι τόσο άνοστα που  δεν τρώγονται.

Ραβδομπλέντερ σαν το https://www.skroutz.gr/s/3768494/Philips-HR1609.html

Σούπες σε κονσέρβες εχεις βρει;Ετοιμες που απλά τις ζεσταινεις .

48 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Καλά θεωρητικά μπορώ να το κάνω αυτό με το πλυντήριο. Να βάζω ένα κάθε μέρα στο τέλος της μέρας αντί όπως κάνω τώρα που βάζω κάθε 3-4 ημέρες τα παντα. Οι ταμπλέτες δεν είναι και τόσο ακριβές. Το ρέυμα με φοβίζει πάντως. Δε ξέρω πόσο θα ανέβει από αυτό ειδικά από τη στιγμή που είναι μεγάλη η συσκευή. Αυτό δε με ενδιαφέρει απαραίτητα για το μπλέντερ αλλά γενικά ως διαφορετική πρακτική γιατί πολλές φορές τελειώνουν τα κουζινικά και δεν έχω κουτάλι και πιάτο να φάω χαχα, επίσης πονάει όταν πρέπει να τα κάνω όλα μαζί. Με το μπλέντερ έχω πολλές επιπλοκές όπως το ότι πρέπει να φτιάχνω νέο ζεστό ζωμό διότι ποτέ δεν τα αλαίθω με σκέτο νερό, επίσης προφανώς πρέπει και να τα ζεστάνω πολύ καλύτερα από ότι αν ήταν στη συντήρηση.

Με το φαγητό δεν θα αλλάξω κάτι μάλλον, απλά θα πάρω λίγα παραπάνω ταπερς και θα τα έχω στη συντήρηση αντί για τη κατάψυξη, πιστεύω 4 ημέρες μπορούν να αντέξουν το οποίο θα μου γλιτώσει χρόνο. Δε ξέρω αν υπάρχει τρόπος να κρατήσουν ακόμη περισσότερο εκεί μέσα. 

 

Επίσης γιατί δεν φτιάχνεις εκείνη την στιγμη πάτατες πουρέ;Τις κόβεις σε μικρά κομμάτια,τις βράζεις για κανα 10λεπτο να είναι μαλακές και μέσα στην κατσαρολίτσα ρίχνεις λίγο βούτυρο και γαλα και τις πατάς με ένα πηρούνι ή  https://www.e-jumbo.gr/kouzina/ergaleia-skevi-mageirikis/ergaleia-mageirikis/ergaleia-mageirikis-metallika-mavri-lavi/ergaleio-poure-patatas-avec-26-ek_166231/ πολύ πιο γευστικό απο τα κατεψυγμένα. 

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.